iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
egyedüli megoldág winscp-vel egy könyvtár készitése és akkor azt elérheted, persze csak ha ott is van wifi ahol el akarod érni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Sehogy. Maximum SSH-val. De ez egy telefon, nem pendrive😊

[merlinw.org]

Edmas
hali! az iphon 1.G , nél hogy lehet átállítani azt hogy ne fényképezõgépként kezelje a gép ? hanem mint merevlemez ? köszi a választ elõre is
csoki

AntiHero
Na meg az iphone😊

Kérdés:

Filmeket milyeneket lehet felmásolni? (vagyis hogy érdemes, tömörités, bitrate stb..)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ezt a MobileFiles nevû programba tudja valaki, hogyan kell belerakni a word vagy excel dokumentumot?

Vagy ehhez kell MobileMe account? Ez pénzes?
precision
set up as a new iphone
és nem rak rá cuccokat vissza

Bazinga!

Ability
De csak a cuccokat, attól még jailbreak mentes lesz.
Azt próbáltam de utána elkezdi visszapakolni a rajta volt cuccokat.

Ability
iTunes -> Restore
Sziasztok.

T-Mobile készülékre miképpen tudom a gyári firmware-t visszarakni?

Atika :o)
Na beirom ide is hatha valaki tud segiteni probalta mar valaki downgrade-elni a 3G-s iphont?? Mert nekem szuksegem lenne ra es nem akar sikerulni mindig elszal a vegenel 1013 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Ability
A probléma ott volt, de nem tudtam vele mit kezdeni, nem tudtam ez mit jelent. Azt hittem csak annyi kell, hogy be legyek jelentkezve az App Store-ba.
Zomil
pedig ott van a hibeüzibe 😄

"you are not authorized for it on this computer" 😊

nekem is ilyen gondom volt, sajnos csak msot láttam meg a beirásod

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ability
Megoldódott, egyik haverom elmondta a megoldást. Amit kicsit nem nagyon értek, amikor elõször csináltam ilyet, akkor nem kellett a menüben turkálni. Elég idióta megoldás, hogy almenükben kell authorize-olni magam, ez lehetne automatikus vagy nem tudom. Vagy legalább lett volna benne a hibaüzenetben, hogy mit kellen tennem. 😛
Ability
Hááát, a lokál 0.2 megával nagyobb, de nem hiszem, hogy ez a baj. Töröltem már, próbáltam többször újra letölteni. Meg amúgy is több alkalmazásról van szó, egyik sem akar felmenni. Most a telefonról próbálom telepíteni, eddig berakta a menüben és szépen töltögeti...
peteragoston
Nekem akkor volt ilyen hiba, amikor hianyosan jott le a letoltes.
Nezd meg a file meretet eggyezik-e.

Ability
Belefutottam egy érdekes hibába. Újra lett téve az egész Windows, és persze az iTunes cuccait nem mentettem ki, szóval elõlrõl kellett kezdenem mindent, és újra le kellett tölteni az APP-okat. Le is szedtem rögtön kettõ INGYENES programot, de egyszerûen nem tudom telepíteni õket, mert a lenti hibaüzenetet kapom. Az az érdekes, hogy a programok ingyenesek, én pedig be vagyok jelentkezve az App Store-ba. Mi lehet a hiba?

Nekem csak a contactsot engedi google-lal, a calendarra csak az otlookot ajánlja fel, valahogy megoldható a csere?
MerlinW
OSX-es Calendar, MS Outlook, Google és Yahoo calendart támogatja

[merlinw.org]

Lacee
használj mondjuk google calendart, ahhoz a neten is hozzáférsz, és az iphone is szereti.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zsolti001
Nincs is a gépen office outlook , windows mailt használok!
Nekem olyan calendar kéne ami kompatibilis az iTunessal.

pyrohun
de én itthon voltam ezt mondom. budapesten. csak voda helyett tmobil hálót irt ki 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
nem minden esetben

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Office-os Outlook. Express-el elvileg nem szinkronizál.

[merlinw.org]

MerlinW
"Nem tudtam eldönteni, hogy most TÉNYLEG roamingol a telefon, vagy csak hibásan jelzi ki a hálózatot."

Hívj egy számot lokál módon (555-6666 tehát 06 30, +36 30, stb nélkül). Ha nem csörög ki (külföldrõl így csak országkóddal megy), akkor roaming van. Ha kicsöng, akkor jó.

[merlinw.org]

zsolti001
Sziasztok!

Milyen program kéne a gépre ,hogy iTunesban tudjam szinkronizálni a naptáramat?
Vista OP, rendszer van a gépen!

Zetorg
a telefont már át állítottam us lokalizációra, de úgy sem megy.
az itunes kérdéses, lehet még magyaron volt amikor szinkronizáltam. majd megpróbálom...

Ability
A telefon valószínûleg nem az US Appstore-t nézi. Nem tudom pontosan mitõl függ, lehet az iTunes szikronizálásnál dõl el, és a gép beállításai szerint mûködik, de az is lehet, hogy a telefon regionális beállításai szerint megy a dolog.
solo
Nah, ahogy az árakat nézem most nemveszek iphone-t.
Majd ha kijön a frissÍtés, hogy tud vidizni, meg ppár apróság még, akkor majd.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Zetorg
van nekem egy us appstore accom.
eddig tudtam vele a telefonon is közvetlenül letölteni programokat, most meg kiírja, hogy csak az us store-ban használhatom.

tud valaki megoldást?

Ability
... de akkor ki kell fizetni a telefon teljes árát. 😛
pyrohun
amúgy meg bármilyen csomaggal megvehetõ, kivéve a legolcsóbb havidíjút.

Ability
Nem is lehet a 3G-t függetleníteni egyelõre, bár már vannak ígéretes elõrelépések. Amúgy szerintem az Ikon csomagok elég kedvezõek. Itt az a szempont, hogy valaki beszél-e havonta közel 400 percet. Aki keveset telefonál annak nyilván nem éri meg, aki eddig is sokat költött elõfizura annak pedig kedvezõ a csomag. Már csak azért is, mert a havi 10k-ba nem csak a szolgáltatás van benne, hanem applenek mindenféle illetékdíj, illetve a telefon törlesztõrészlete is bele van építve valamilyen szinten.
autoszimulator
Jah értem, csak azért kérdeztem, mert mondom elvileg ha T-nél veszed, akkor nincs értelme függetleníteni, kivéve ha a kártyát el tudod passzolni valakinek... Én épp számolgattam, hogy anno vodkánál havi 5-7 ezret fizettem, tehát ha azt a 10esbõl levonom, akkor kb átlagban 5ezer forintba kerül nekem a telefon a t-nél. ez 24 hónap esetén 120 ezer, + a befizetett 30, s ahogy néztem, a függetlenek sem lennének olcsóbban, sõõõt. És akkor ott még lenne + költség az adott elõfizetésre/kártyára.

.: mobilize.hu :.

solo
Akkor asszem megkeresek egy olyan embört akinek kéne egy jóállapotú n95 8gb 😊
Kipróbálom ezt is, most megtetszett ez a multi tapicsku: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ability
Báááár, lehet boltokba nem lehet kapni, de vannak páran akik ezzel üzletelnek, hogy külföldrõl hozzák be. Ez ment Solo-nak is válaszként.

Solo: leginkább T-Mobile üzletek. 😛
Ability
Egyelõre csak T-nél lehet, elvileg a Pannonnál is lesz hamarosan, illetve boltokban is lehet kapni, külföldrõl (Szlovákok, Olaszok) hozzák be a gyárilag függetlent jó borsos áron.
solo
Hello, most van egy kis fölösleges lovém, és beakarok újÍtani egy 16 gigás 3g-s iphone-t.
Valaki tud mondani 1-2 jó, olcsó, megbÍzhtó helyet bp-n ahol lehet kapni?

Találtam pár boltot, de azért a ti véleményetek is érdekel.

bocs a sok postert nemtudnal linket adni ahol le van irva hogy kell oregebb fw-t feltenni?? mert egyszer probaltam nemukodott

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

nemtudom hogy honnan szedted hogy nem a t-nel vettem 😊 mert ott vettem

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

autoszimulator
most lehet hülye kérdést fogok feltenni, de akkor ezek szerint már nem csak a t-nél lehet kapni iPhone-t, hanem boltokban is?

.: mobilize.hu :.

pyrohun
nekem asszem vissza kellett rakni egy régebbi fw-t
utána mehetett fel az új

dehat ha nincs most uj firmware akkor csak restorolni tudok mast nem vagy nem? 😄 amugy az elobb kimaradt hogy tort 3G -rol van szo

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

pyrohun
Azért azt elmondom, hogy nekem egy sima restore nem segített... nem azért hogy megijesszelek 😊

megnezem azt a BootNeuter-t ha nemsegit akkor restorolok majd 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

a settings/carrier-re gondolsz mert ha igen probaltam nemsegitett 😞 nagyn restore gyanus a dolog

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

pyrohun
Tört a telefon?

Mert nekem 2x is elõjött ez a bug, igaz nálam nem külföldön jelentkezett, hanem egy T-Mobilos kártya után többet mindig T-Mobile-t irt ki, akkor is ha a Vodás kártyát visszaraktam.

Nem tudtam eldönteni, hogy most TÉNYLEG roamingol a telefon, vagy csak hibásan jelzi ki a hálózatot. De attól tartok, hogy tényleg roamingolt, magyarul a vodás kártyával a t-mobilos hálón volt.

Nekem CSAK a firmware frissítés segített mindkét alkalommal. Bár egyesek szerint a BootNeuter futtatása rendbeteheti ilyenkor...

MerlinW
Beállítások/Operátor lekérdezés?

[merlinw.org]

nemsegitett a kikapcs bekapcs 😞 fenebe

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

kikapcs bekapcs sem segit?
restore-gyanus, ha igy marad, gondolom nem akarsz felmillios számlát a hónap végén 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?