iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
itunes-ban jobb klikk a zenére, create aac. ez csinál egy .m4a filet, ezt megtalálod a dokumentumok/zene könytvárban, átnevezed .m4r-re és be tudod húzni a ringtones-ba. én így csinálom.

Srácok annyi gondom volna, hogy az iTunes-on belül a zenék alatt a számok kiterjesztését nem tudom megváltoztatni. Csak úgy ha fogom a számot majd kimásolom a desktop-ra majd ott átnevezem. Csak ezzel az a gond, hogy az így kapott zenei filet nem engedi visszamásolni az iTunes-ba. Lehet, hogy vmit nagyon elnéztem? Amúgy az iTunes-on belül a ringtones alá kellene rakni (gondolom legalább is) a számokat?

\" örökké nem eshet.... \"

Srácok köszönöm a helpet ringtone ügyben!!

Ability
Az érdekes. Valamit elrontottál rajta? Egy restore biztos megoldja, ha olyan baja van. Tedd Restore vagy DFU módba a telefont (Google majd segít) és utána fel kell ismernie.
a shot
helyesbitek, jelenlet az itunes sem ismeri fel a telomat.

Ability
iTunes kell, azzal másolsz zenét, képeket, videókat, mindent a telefonra. Ha megvolt a Cydiás kaland utána csak megnyitod a tört alkalmazást iTunes-szal, majd nyomsz egy szinkronizálást, és felmásolja a telefonra.
a shot
koszonom a valaszt.

Es mivel tudom bemasolni iphonra, mert a gepem nem ismeri fel meghajtokent az iphonet.
TotalCommanderrel mar probaltam

Ability
1phone.hu cydia repóján van egy mobileinstallation file, azt telepítsd, ez ellenõrzi az alkalmazások hitelesítését. Ha megvan, utána bármit fel tudsz telepíteni. Csak megnyitod iTunes-szal az ipa file-okat és szinkronizálsz.
a shot
persze nem cydiarol hanem szamitogeprol

a shot
Szasztok,

Erdeklodnek hogy hogyan tudok feltort jatekot telepiteni jailbrakelt telefonra?

passatgt
ua😊

Zomil
én átneveztem az mp3-at m4r-re és winscp-vel rámásoltam a ringtone-s könyvtárba 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passatgt
másold be az mp3-at az itunes zene könyvtárába, nevezd át .mp3-ról .m4r-re, utána ha rádugod telót, és a Ringtones-ba mész ott lesz a fájl, csak simán nyomsz egy szinkronizálást és kész

Ability
Sehogy, át kell konvertálni. Van egy jó kis oldal, ahol meg is lehet vágni, és át is alakítja neked ilyen formátumra.
Srácok miképp lehet megoldani, hogy MP3 szóljon csengõhangként?

Thx!

Ombika
Vkinek muxik T-Mobile-al a SWIRLY MMS?

MerlinW
Internet elõfizetéséhez is jár smtp automatikusan.

[merlinw.org]

Atika :o)
ok koszi akkor azert nem talaltam 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

precision
hmm tenyleg levettek a forumot
sztem azert mert senki sem hasznalta 😊
szal marad az h a kommenteknel probalkozol

Bazinga!

es kerhetek linket a forumra mert en vak vagyok. azt tudom hogy lehet kommenteket irni de inkabb ha volna forum oda irnak 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

precision
pop3: freemail.hu
usernev: a userneved
password: a jelszavad

asszem ennyi. ha kuldeni is akarsz akkor kell egy smtp cim is. ha nincs ilyened akkor regelj egy gmail accountot mert ahhoz jar ingyenes smtp

Bazinga!

precision
van forum is, meg lehet irni a blogbejegyzesekhez kommentet. Altalaban ott szoktunk helpelni egymasnak

Bazinga!

Sziasztok a 1phone.hu-n nincs valami help forum vagy ilyesmi?? Csak mirces chatszoba??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

AntiHero
Szeretném megkérdezni hogy a freemailt hogy tudom beálítani az e-mailhez?

Mien adatokat írjak be?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

passatgt
így elsõre gyorsabbnak tûnik

precision
és ez mitõl jobb az eddigi hasonló programok, pl teleport és társai?

Bazinga!

GregSB
GregSB
Citrix Virtual Desktop:

Még nem jelent meg, de hamarosan kész lesz!

koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

MerlinW
1phone.hu-n van letölthetõ SDK könyv

[merlinw.org]

Sziasztok lenne egy kerdesem az iphone szoftvere hol tarolja azokat az informaciokat hogy milyen hallozathoz csatlakozzon vagy azt miszerint csinalja?? A carrier-ek ahol vannak azok mik pontossan milyen infot tarolnak ?? Remelem hogy ertheto voltam 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

MerlinW
"egyszer találtam egy oldalt ott frissiteni kellett az oldalt akkor láttam az uj üziket valami ilyesmit keresek"
Azt hívják fórumnak😊

Ha csetelni szeretnél akkor ott az MSN, ICQ, AIM, Yahoo, GTalk (azaz a BeejiveIM vagy a Fring nevû program)

IRC-hez kliens Cydia-ban van, de IRC-n nem fogsz "csajozni", mert inkább szakmai terület lett.

Gyaloglo, Chat.hu és egyéb szentségtörések nem tudom mennek-e Safarin, miután java alapúak. Ki kell próbálni

Egyébként mi nem tudunk "chat"-et ajánlani neked, mert nem ismerünk. Mindenki olyan helyen társalog, ahol a hozzá közelálló téma/társaság van.

[merlinw.org]

Röfikapitány
a fene ezekbe az irc-s carokba😊
Olyan oldalakat irjatok ami mûxik az iphone-on egyszer találtam egy oldalt ott frissiteni kellett az oldalt akkor láttam az uj üziket valami ilyesmit keresek, elörre is köcci!!!

Röfikapitány
oksa köcce

precision
cydiaban sok konzol alapu irc kliens van azoknak nem is fog ikont rakni, mivel nincs guijuk (grafikus felület)... szal azokat nyugodtan uninstallálhatod
egyet láttam most cydiaban ami guival rendelkezik, ircm a neve, de oda van írva hogy nagyon beta
én rooms -t használtam egy ideig az teljesen jó (appstoreban van, persze "okosítani" kell)

Bazinga!

Röfikapitány
De hüle vagyok én ehez, már 2 irc-s progit is leszedtem a cydiából de nem törpént semmi nem tett ki ikont a telóra!!!Ki okosíthatna valaki , köszi

Röfikapitány
Köszi😊 amúgy már én sem tom mit akartam😊 hali

nem vagy egyedul en is fereolvastam 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

precision
naja, én is átsiklottam egy apróság felett:

"Tudtok iphone-ról használható chat oldalt...?"

szal nem az iphoneról akar beszélgetni vmi chaten, hanem az iphoneja segítségével akar chatelni vhol 😊

Bazinga!

precision
jahogy te az iphoneodon akarsz ircelni, jólvan
akkor appstore -ban van egy olyan program hogy rooms, azt nézd meg... úgy rémlik hogy fizetõs talán...
vagy keress rá mind cydiaban mind appstoreban az irc kulcsszóra, lesznek programok

Bazinga!

baratom ez nem iphenra valo hanem pc-re es google es mar huzhatod is

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Röfikapitány
Értem akkor màr csak annyit hogy ezt honnan tom leszedni mert sem a cydiába nem találtam sem az a.storba!!!
Meg rémlik valsmi iphone kezdõlsp amin volt valwmi chat t-onlinos szinvilága volt az oldalnak......,Csoki

precision
pl mIRC -el

Bazinga!

Röfikapitány
szia!hogy tudok fellépni ezekre az irc- s chatekre?köszi elörre is!

hat muszaj lesz elkovetnem valamit mert azt se tudom hogy googleba erre hogy tudnak rakeresni hatha masnak is volt ilyen gondja

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

autoszimulator
sztem vidd be egyik T-pontba, és nézesd meg, és mondjad hogy nem szeretnéd, ha emiatt a gatyádat elfizetnéd, szóval tegyenek valamit 😊

.: mobilize.hu :.

MerlinW
IRC-n van több is. Pl:
server: irc.atw.hu
chan: #iphone.hu

Illetve 1phone.hu oldalán is láttam irc szoba adatokat.

[merlinw.org]

Sziasztok! Az én kérdésem inkább iPod Touch-al kapcsolatos. Várható, hogy a következõ modell fog tartalmazni GPS-t? És ha újonnan veszek egyet, akkor azt mien software-el kapom? Vagy külön meg kell vennem még hozzá a frissítést?

Röfikapitány
Hali!Tudtok iphone-ról használható chat oldalt ahol sokan vannak és lehet dumálgatni?Elörre is köszi!!

sziasztok senki se tudja hogy mit kell tenni ha a telefon mas szolgaltatot mutat mint eredetileg kellene?? Voltam mas orszagban ott roamingon ment mikor hazajottem nem valtott vissza se ujrainditas se resztor nem segitett es mar foggalmam nincs hogy mit probalhatnak meg. (iphone 3G tmobilos)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>