iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" örökké nem eshet.... \"
Es mivel tudom bemasolni iphonra, mert a gepem nem ismeri fel meghajtokent az iphonet.
TotalCommanderrel mar probaltam
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Thx!
sztem azert mert senki sem hasznalta 😊
szal marad az h a kommenteknel probalkozol
Bazinga!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
usernev: a userneved
password: a jelszavad
asszem ennyi. ha kuldeni is akarsz akkor kell egy smtp cim is. ha nincs ilyened akkor regelj egy gmail accountot mert ahhoz jar ingyenes smtp
Bazinga!
Bazinga!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Mien adatokat írjak be?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Azt hívják fórumnak😊
Ha csetelni szeretnél akkor ott az MSN, ICQ, AIM, Yahoo, GTalk (azaz a BeejiveIM vagy a Fring nevû program)
IRC-hez kliens Cydia-ban van, de IRC-n nem fogsz "csajozni", mert inkább szakmai terület lett.
Gyaloglo, Chat.hu és egyéb szentségtörések nem tudom mennek-e Safarin, miután java alapúak. Ki kell próbálni
Egyébként mi nem tudunk "chat"-et ajánlani neked, mert nem ismerünk. Mindenki olyan helyen társalog, ahol a hozzá közelálló téma/társaság van.
[merlinw.org]
Olyan oldalakat irjatok ami mûxik az iphone-on egyszer találtam egy oldalt ott frissiteni kellett az oldalt akkor láttam az uj üziket valami ilyesmit keresek, elörre is köcci!!!
egyet láttam most cydiaban ami guival rendelkezik, ircm a neve, de oda van írva hogy nagyon beta
én rooms -t használtam egy ideig az teljesen jó (appstoreban van, persze "okosítani" kell)
Bazinga!
"Tudtok iphone-ról használható chat oldalt...?"
szal nem az iphoneról akar beszélgetni vmi chaten, hanem az iphoneja segítségével akar chatelni vhol 😊
Bazinga!
akkor appstore -ban van egy olyan program hogy rooms, azt nézd meg... úgy rémlik hogy fizetõs talán...
vagy keress rá mind cydiaban mind appstoreban az irc kulcsszóra, lesznek programok
Bazinga!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Meg rémlik valsmi iphone kezdõlsp amin volt valwmi chat t-onlinos szinvilága volt az oldalnak......,Csoki
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
.: mobilize.hu :.
server: irc.atw.hu
chan: #iphone.hu
Illetve 1phone.hu oldalán is láttam irc szoba adatokat.
[merlinw.org]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>