iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Mibe volt rakva? Nekem siman felmasolas utan nem jottek be, nemvolt semmi ilyesmi amit irtal?! 😮

AntiHero
Nem hackelt a játék se a telefon. De nem tudunk játszani mutiba sehogy😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

oneal1
nekem egy olyan problémám volna, hogy a carrier logo javítást tettem fel azthiszem, és eltünt a logo- most simán vodát ír ki.
és minden telepítésnél próbálja a cydiában újratenni ezt a javítást, de valami hibát ír ki.

találkozott már valaki ilyesmivel?

!Forza Ferrari!

Zetorg
hát jó lenne.
az a bajom, hogy csak azok a programok nem jelennek meg, amik elõzõleg categorize-al mappákba voltak rakva. mondjuk szerintem ez restore után nem lehetne gond...

passatgt
elvileg alapból van wifi-s multiplayer lehetõsége, viszont ha hackelt a játék, lehet, hogy úgy mint a számítógépeknél, a multi nem emgy

precision
én passzolok...

Bazinga!

AntiHero
légyszi válaszoljatok!!sürgõs!!!!

precision
cydiahoz addold a http://stable.1phone.hu címet és onnan telepíthetõ a magyarítás

Bazinga!

Hali!Magyar nyelvet lehet rá telepitteni?Vagy tud valaki olyan oldalt,ahonnét lehet leszedni hozzá?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

AntiHero
2telefon közt hogy lehet wifi kapcsolatot létesiteni ugy hogy pl az asphalt4-el tudjunk 2-en játszani.

Pookie
Megoldottam.
WinterBoard-dal sikerült.

Pookie
Hi,
2.1-es FW-n milyen progival tudom lecserélni az alap témát?
1.4-esen sikerült, de a frissítés óta nem megy.

plas
Tud vki segíteni abban ha szeretnék a telóra word file-okat tenni és késõbb olvasni - net nélkül- milyen progi szükséges hozzá? A teló mé 1.1.1 es FW rendelkezik. Elõre is köszi a válaszokat.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Ombika
Nekem is szokott ilyeneket csinalni,h springboard restart, de cseszik ra, majd 1szercsak megjelennek par ujrainditas vagy power off utan! 😞

Zetorg
az mitõl van, hogy nem jelenik meg pár telepített app ikonja a springboardon?
csináltam egy restore-t és azóta nem stimmel valami.

fölraktam a shazam-ot app store-ból, annak sincs meg az ikonja, viszont a settingsben ott vannak a beállításai... meg meg cydiaból a winterboardot, lett is user wallpaper a menü alatt, de a többi beállítást nem érem el, mivel nincs ikonja 😞

restore elött föl volt telepítve a categories nevezetû program, lehet hogy az kavar be valamit?

GregSB
Román sokban hasonlít a neo-latin nyelvekhez (franciához, olaszhoz), leginkább ennek köszönhetik hogy sok netes oldalon támogatott a nyelvük.

Ombika
Remenykedjunk, de mar igy is brutal!!

autoszimulator
szerintem mondjuk ide magyar oldalról kellene kezdeményezés, emberek, akik kivitelezik a magyar nyelvvel való feltöltést. Persze programozói oldalról is kell hozzájárulás, de ha románoknál sikerült, nem hiszem el, hogy nálunk ne menne.

.: mobilize.hu :.

GregSB
Persze ez nem hiszem hogy azért lenne mert diszkriminálnak minket, sajna ritka és bonyolult a nyelünk, nyelvtanunk.

GregSB
Kb soha 😄 Még a Gúgli Translate sem ismeri a magyart, holott már Románt, Szlovákot, Bulgárt igen...

autoszimulator
az de durva, bár magyar nyelvvel kompatibilis vajon mikor lesz😄

Ombika
Nektek nincs olyan, hogy amikor kifagy a Safari, utána nem tud csatlakozni a 3Gre? És restartolni kell a telót, hogy mûködjön?
GregSB
Egyelõre nincs rá utaló jel. A fejlesztõknek kiadott buildben vannak bizonyítékok direkt PodCast letöltési és feliratkozási lehetõségekrõl (hurrá).

Atika :o)
hat allitolag igen csak a logo szar a kartyat megneztek es hogy az rendes hallozaton fut

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Zomil
de ugye csak az ikon szar, és telefonálni az rendes dijakkal tudsz? 😊

amugy uj firmware-ben nem tudjátok lesz-e flash? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hat magcsinalok mindent mielott beadom reklamaciora de mar amugy probaltam es nem oldodott meg a dolog sajnos nemtudom mi a szar lett vele de meg megvarom a 21-et akkor jon az uj firmware azt meg megprobalom hatha 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

pyrohun
a problémáját sajnos nem fogja megoldani szerintem.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

oneal1
ejjj haaa!! köszi😄😄

akkor szorongok😄

!Forza Ferrari!

Csinálj egy teljes resetet a készüléken is.
Egyrészt lehet, hogy megoldja a problémát, másrészt a jailbreak minden lehetséges nyoma eltûnik vele.

lehet fereertheto volt nemtudom restort csinaltam szoval nincs most jalibreak rajta es nem is szandekoztam ugy visszavinni 😊 az picit durva lenne azert 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

A jailbreak allitolag garivesztest okoz, szoval MINDENKEPP nyomj restore-t. Tiz perc, miert ne csinalnad meg? A telcsit ugyse tudod hasznalni 😊
Ne kockaztass szerintem ennyit.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

nem 😊 annyira nem vagyok hulye 😊 elmentem kulfoldre ott ment roamingon hazajottem es nem valtott vissza az otthoni hallozatra de csak a telefon mert a kartya azon megy csak a telefon a kulfoldit irja ki <#idiota>

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

passatgt
nem lehet hogy másik sim kártya van benne?😄

hat meg nemvittem be csak beszeltem veluk telefonon es ott mondtak hogy vigyem vissza de mar megy agyamra mert egyszer mar kicsereltek nekem akkor a home button volt rosz most meg a carrier logoval van gondom hogy mast mutat nem azt amit kell es se restor semmi nem segit rajta szoval az lesz hogy lepucolok rola szepen mindent es visszaviszem nekik max kiderul hogy ra e jonnek a jalibreak-ra 😊

köszi, de nincs jailbrakelve a teló

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

autoszimulator
alul azt írja hogy:

Jelenleg a külföldi forgalom ennél a fájlnál felülmúlja az oroszokat. Csak meg tudod kapni ezt a fájlt ha meglátogatja a hirdetõink egy helyszínét miközben segít fizetni, a miénk egy szerver és csatornák. Szorongj itt hogy sokféle hirdetõnek menj át.

értelmezd 😄D

oneal1
erre valaki?

köszi

!Forza Ferrari!

autoszimulator
és azt mondták mivel jailbreakelt, ezért nem foglalkoznak vele?
Ha én valamit megveszek, akkor szerintem már hadd csináljak azt vele, amit akarok, fõleg ha az a garancia kivételek közt nincs benne. Ez nem egy hardveres turkálás, csak szoftveres...

Ugyan így nem értem azt, mikor egy nokiámat függetlenítettem, majd ettõl teljesen függetlenül, belassult a telefon. Felküldték pestre, ott meg félig letörölték az OS-t, rájöttek hogy függetlenítve lett, s úgy visszaküldték... Azóta használhatatlan. Csak tudnám ezzel a Nokiának mit ártottam.

passatgt
mxtube

Egy YouTube vagy egy Apple trailer film hogyan menthetõ le a telóra? Van erre program?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

passatgt
nem lesz belõle baj

szerinted meg nemprobaltam??? nemsegitett. Csak hallottam olyat hogy meg tudjak nezni hogy volt jalibreak akkor is ha restoroltal es ezert kerdezem hatha valaki mar olvasott hasonlot neten

passatgt
nyomsz egy restore-t és máris nem lesz jailbreakelt

mellesleg lehet a problémád is megoldódik😄

Sziasztok olvasott vagy hallott mar valaki olyanrol hogy valakinek eluszott a gari a telefonra mert rajottek hogy jalibreak volt rajta??? Mert hivtam szolgaltatom a carrier logo problemam miatt es azt mondta hogy vigyem vissza 😞

GregSB
Ami a legjobb, hogy lehet vele a Contactok között is keresni (a gépelésnél mutatja be). Ez vajon mûködik hanggal is?

GregSB
Google Voice Search

Keresés hang alapján. Egyelõre csak angolul mûködik SZVSZ, de komoly 😊

oneal1
hali

http://idownloads.ru/1885/flick-fishing/

ezt próbálnám letölteni de az ifolder nevü orosz oldalon nemtudom mit kell nyomni😄

tud segíteni valaki?

!Forza Ferrari!

Zetorg
tegnap csináltam egy restore+jailbreak kombót és most nem tudom lapozni a springboardot 😮