iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van itthon router, hotspotok, a suliban is van ingyen wifi...stb.
a körút középon pont nincs net... nabumm 😊
Bazinga!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
persze akik eddig megvették elõfizetésben, azok használják, "ha már fizettem érte" alapon
de szerintem, sok ember aki dominoba fogja megvenni, nem fog venni hozzá 3G szolgáltatást, megelégszik a wifivel
mert ez egy olyan telefon, szerintem, amihez ok hogy elengedhetetlen a net, de nem fogja megakadályozni a vevõket az esetleges 3G hiánya, ha van alternatíva, a wifi
ok, hogy korlátozottab a wifi elérés, és most finoman fogalmaztam, de cserébe ingyenes
szerintem jó húzás volt a dominos cucc... majd kiderül hogy fogják e így is venni vagy sem
Bazinga!
A legjobb alternatíva szerintem még mindig az hogy Szlovák Orange boltból be kell szerezni egy függetlent, aztán itthon azt a szolgáltatót és elõfizut választani mellé, ami a legjobban fekszik.
Na persze nem akarom bántani az új dolgokat, csak mondm ha valaki nem akarna utána nézni, az itt megtalálja 😄 (és magamat nyugtatom 😄 )
.: mobilize.hu :.
😄
Aki meg ikonban veszi, az havidíj 240e + 27e telóár, az 267e. És itt van hozzá 2 GB netezés, ami dominónál húzósabb. Plusz, aki fossa a szót, az le is tudja dumálni+sms-zni azt a 240ezret egészében.
Szóval nem hiszem hogy olyan jó vétellé alakulna ez, ami robbantana a piacon, de várjuk ki, hogy akik nem számolgatnak, csak írtóznak a hûségtõl, hogy fognak reagálni. (Szerintem a mai válságos + hitelmániás idõszakban a többség elõbb fizet havonta 10et, mint egy 100+ ezret.)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kíváncsi leszek az árára...
"Nyilván drágább lesz a legnagyobb elõfizetéshez képest, de azért nem a kétszerese, mondta el Marianne, aki szerint olyan árat próbáltak belõni, hogy az eladásokban egyértelmû robbanás legyen."
Én 100.110 ezerre tippelek, a külföldi példákból kiindulva. Nemtom mennyire lesz ez jó üzlet. Igaz hogy nem lesz se szerzõdés, se hûségnyilatkozat, viszont a dominohoz rendelhetõ net csomagok nem éppen nevezhetõk olcsóknak...
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Szeretnék venni egy ipod touchot vagy egy iphont de nem igazán tudok dönteni.a telefon mellett szól az hogy nem kell a zsebedbe még + 1 telefont vinned de pl hamarabb lemerül és érdekelne hog kb mi az a hamar 1 napot bírja úgy hogy rendesen használva van tehát telefonálás net zene stb..?
A másik meg hogy a touchba ugye csak wifi van de ez egyértelmû így egy kicsit nehézkes mert 3g vel azért több helyen tudsz netezni....
Köszön9m a válaszokat.
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
macra viszont van pwnage tool, az támogatja a 2.1 -et is már
de amúgy ha regelsz az 1phone.hu -ra és megnézed ezt a postot akkor találsz 2.1 -hez custom fw -eket, és le tudod õket tölteni
Bazinga!
custom firmware -t, hogy tudok csinálni?
!Forza Ferrari!
Egyébként meg a beszmac jó oldal, de ott általános Apple hírek is vannak.
Többnyire csak a füles aljzat, 3G támogatás (emiatt kicsit erõsebb az aksi), GPS és hátlap a különbség. Lényeg, hogy nem tré😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ifhone.hu nov. 3-án frissitették utoljára.
1phone.hu ma este tettek fel újdonságokat, azt akkor mi van ?
Cirka 1 hónapja még minden pörgött de mára halott lett az egész , több iphonos oldalon regizve vagyok de azok még ennyire sem pörögnek mind az utóbbi két oldal!
macrumors hát igen magyar ember lévén szeretek a saját nyelvemen olvasni , és igen sokat látogatom azt az oldalt is legalább tudom lehet kapni egy újfajta aksi dokkot na meg lesz 2.2 szoftver is!
Kötekedni én is tudok de nem azért járok ide!!
a telefonszámok, amit elmentek gondolom csak a telefora "mentõdnek". át lehet tenni valahogy õket a sim-re?
tényleg banner, vagy szerzel egy olyan custom 2.1 -et amiben van cydia, vagy csinálsz magadnak saját custom firmware -t, amibe belerakod a cydia -t
Bazinga!
egyik haverom 3g-s phoneját pawnoltuk, 2.0.1 volt rajta megcsináltuk
aztán gondoltam hogy itunsban tolunk rá egy frissítést shift+restoral 2.1 et , sikerült is de most nincs cydia...
mit kell ilyenkor csinálni hogy legyen??
sürgõs lenne, elõre is köszönöm!
!Forza Ferrari!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Tudtok olyan iPhonnal foglakozó oldalt ahol mondjuk zajlik is az élet nem pedig több hetes esetleg hónapos cikkeket kell olvasgatni?
Ahogy elnézem kezd kicsit lankadni a kezdeti lelkesedés több oldalnál is!
Egyébként a 3g nem lehet függetleniteni(egyenlõre) a 2g lehet!
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
t-mobilos, iconos vagyok 😊 bementem, aranykártyával 25-ért kihoztam 😊
elsõ számla meg most jött(normálisan 1 hónap múlva)... szóval igen, "csak" a 29-et kell akkor fizetni.
Egy ártatlan kérdés: aki T-nél vette a telót valamilyen Icon csomagban, ott a teló árán kívül az elsõ havit mikor kellett fizetni? Hó végén vagy vásárláskor? Szóval egyszerûbben a kérdés, bement iPhonért, mennyiért kaparintotta meg Icon csomagra aláírás során, 29ezer? vagy +10 elsõ havi havidíj?
[merlinw.org]