iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nekem sincs 3G -m, mégis kihasználom
van itthon router, hotspotok, a suliban is van ingyen wifi...stb.

a körút középon pont nincs net... nabumm 😊

Bazinga!

Arcor
Köszi.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

magus
melyik az a program, amivel wifi routerként lehet használni az iphonet? Laptoppal próbálnék netezni.

magus
valljuk be, telefonnak nem épp a legelsõ az iphone, pont az egyik fõ funkciót ne használná ki valaki, amiben történetesen éppen a legjobb?

GregSB
Ez Arcornak ment válaszul.

GregSB
8GB - 15.990 Sk = 142.571 Huf
16GB - 18.990 Sk = 169.473 Huf

Zetorg
sikerült, mûködik megint minden faszán 😄

Arcor
Mennyiért adják függetlenül?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

precision
nem mindenki használja a 3G -t, én se használnám ha tudná a 2G -s iphone -om a 3G -t, mert plusz pénz
persze akik eddig megvették elõfizetésben, azok használják, "ha már fizettem érte" alapon
de szerintem, sok ember aki dominoba fogja megvenni, nem fog venni hozzá 3G szolgáltatást, megelégszik a wifivel

mert ez egy olyan telefon, szerintem, amihez ok hogy elengedhetetlen a net, de nem fogja megakadályozni a vevõket az esetleges 3G hiánya, ha van alternatíva, a wifi

ok, hogy korlátozottab a wifi elérés, és most finoman fogalmaztam, de cserébe ingyenes

szerintem jó húzás volt a dominos cucc... majd kiderül hogy fogják e így is venni vagy sem

Bazinga!

Zetorg
köszi!

GregSB
Pontosan ezt írtam én is, hogy hiába nem lesz 1 v 2 éves hûségnyilatkozat, minden (percdíjak, SMS, netezés) drágább lesz mint elõfizuval. És ez egy olyan telefonnál amit a tulajdonosok 97%-a használ netezésre (csekk cikkben a felmérést) hatványozottan rosszabb.

A legjobb alternatíva szerintem még mindig az hogy Szlovák Orange boltból be kell szerezni egy függetlent, aztán itthon azt a szolgáltatót és elõfizut választani mellé, ami a legjobban fekszik.

autoszimulator
ja és akkor még a percdíjakról nem is beszéltem, hogy más hálózatba az alap dominó 80 ft-os percdíjat számol, ikon meg 30, ha túlléped...

Na persze nem akarom bántani az új dolgokat, csak mondm ha valaki nem akarna utána nézni, az itt megtalálja 😄 (és magamat nyugtatom 😄 )

.: mobilize.hu :.

passatgt
Jesus Christ. This is a joke, right Microsoft? Hahaha. No really, this is the worst smartphone browser on the planet.

😄

autoszimulator
De ha azt veszed, akkor aki 5 ezret beszél havonta, az ugye a tf. 100ezer forintra két év alatt ráfizet még 120ezret mint beszélgetés, plusz még ugye a net. Ez így kb 220ezer körül van, és ugye netezéssel nem számoltam, pedig azért az ennéla telónál erõsen játszik.

Aki meg ikonban veszi, az havidíj 240e + 27e telóár, az 267e. És itt van hozzá 2 GB netezés, ami dominónál húzósabb. Plusz, aki fossa a szót, az le is tudja dumálni+sms-zni azt a 240ezret egészében.

Szóval nem hiszem hogy olyan jó vétellé alakulna ez, ami robbantana a piacon, de várjuk ki, hogy akik nem számolgatnak, csak írtóznak a hûségtõl, hogy fognak reagálni. (Szerintem a mai válságos + hitelmániás idõszakban a többség elõbb fizet havonta 10et, mint egy 100+ ezret.)

Ombika
Remenykedjunk, mert ha nem lazadas lenne belole! 😊)))

GregSB
Nagy Gizmodo Okostelefon netsebesség teszt.

iPhone és G1 csúnyán elvert mindenkit 😛

Zomil
106-nál tuti több, mivel ennyi az ikon csomag nélkül elöfizetéssel venni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GregSB
Hétfõtõl Domino csomaggal is kapható lesz az iPhone.

Kíváncsi leszek az árára...

"Nyilván drágább lesz a legnagyobb elõfizetéshez képest, de azért nem a kétszerese, mondta el Marianne, aki szerint olyan árat próbáltak belõni, hogy az eladásokban egyértelmû robbanás legyen."

Én 100.110 ezerre tippelek, a külföldi példákból kiindulva. Nemtom mennyire lesz ez jó üzlet. Igaz hogy nem lesz se szerzõdés, se hûségnyilatkozat, viszont a dominohoz rendelhetõ net csomagok nem éppen nevezhetõk olcsóknak...

Ez így van engem csak az érdekel hogy a phone kb mennyivel bír kevesebbet mint a touch?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

passatgt
gyakorlatliag a kérdéseidben benne van a válasz😊

Sziasztok!

Szeretnék venni egy ipod touchot vagy egy iphont de nem igazán tudok dönteni.a telefon mellett szól az hogy nem kell a zsebedbe még + 1 telefont vinned de pl hamarabb lemerül és érdekelne hog kb mi az a hamar 1 napot bírja úgy hogy rendesen használva van tehát telefonálás net zene stb..?
A másik meg hogy a touchba ugye csak wifi van de ez egyértelmû így egy kicsit nehézkes mert 3g vel azért több helyen tudsz netezni....

Köszön9m a válaszokat.

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

pyrohun
uncsi ez a sok dolog. 2009 elején jön a Garmin Nüvifone. Asszem kipróbálom 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
windowsra sajnos még csak olyan winpwn van ami 2.0.2 -ig támogatja a fweket (ha rosszul tudom, majd valaki kijavít)
macra viszont van pwnage tool, az támogatja a 2.1 -et is már

de amúgy ha regelsz az 1phone.hu -ra és megnézed ezt a postot akkor találsz 2.1 -hez custom fw -eket, és le tudod õket tölteni

Bazinga!

oneal1
köszi a tegnap esti segítségeket, mivel nemtudtam hogy kell csinálni saját custom firmware -t, pwnoltam újra 2.1 el. nem is tudtam hogy ilyen egyszerüen lehet...😊

custom firmware -t, hogy tudok csinálni?

!Forza Ferrari!

GregSB
Na azért nem kell mindjárt bekapnod. A Szmájlit nem véletlenül tettem oda "ércelõdõ" mondatom végére. Nem gondoltam halálosan komolyan...

Egyébként meg a beszmac jó oldal, de ott általános Apple hírek is vannak.

MerlinW
beszeljukmac.hu?

[merlinw.org]

MerlinW
Már miért lenne tré? Majdnem ugyanaz mint a 3G.
Többnyire csak a füles aljzat, 3G támogatás (emiatt kicsit erõsebb az aksi), GPS és hátlap a különbség. Lényeg, hogy nem tré😊

[merlinw.org]

MerlinW
AddressBook.sqlitedb fájlt mentsd le winscp-vel. majd új rendszer telepítése után visszamásolod.

[merlinw.org]

zsolti001
TE szerintd vak vagyok?
ifhone.hu nov. 3-án frissitették utoljára.
1phone.hu ma este tettek fel újdonságokat, azt akkor mi van ?

Cirka 1 hónapja még minden pörgött de mára halott lett az egész , több iphonos oldalon regizve vagyok de azok még ennyire sem pörögnek mind az utóbbi két oldal!

macrumors hát igen magyar ember lévén szeretek a saját nyelvemen olvasni , és igen sokat látogatom azt az oldalt is legalább tudom lehet kapni egy újfajta aksi dokkot na meg lesz 2.2 szoftver is!

Kötekedni én is tudok de nem azért járok ide!!

Zetorg
legegyszerûbb szerintem, ha frissíted 2.1-re simán itunes-ban, aztán a legújabb quickpwn-t rátolod. 10 perc az egész.

Zetorg
én is arra gondoltam, hogy a backup-ban lesz a baj...de nem akarom nulláról kezdeni <#rinya>

a telefonszámok, amit elmentek gondolom csak a telefora "mentõdnek". át lehet tenni valahogy õket a sim-re?

precision
a custom firwmare -ben amit shift+restore -al tallóztatok be, nem volt benne a cydia
tényleg banner, vagy szerzel egy olyan custom 2.1 -et amiben van cydia, vagy csinálsz magadnak saját custom firmware -t, amibe belerakod a cydia -t

Bazinga!

autoszimulator
nos hát ami kell hozzá, az egy wifi router. Igazából nem kell nethez csatlakozni, az a lényeg hogy az adó szerepét betöltse. A két telefon ugye a vevõ. Mindkettõ elkezd tapogatózni hálózat iránt, meg is találja mindkettõ a routert. Hogy aztán a két telefont pontosan hogy lehet összetalálkoztatni, és így játszani, azt nem tudom, de gondolom a játékoknál lehet választani multiplayerben, hogy miként szeretnél ellenfelet keresni, neten vagy wlanon keresztül..

GregSB
Banner szerinted dísznek van? 😄 Ott van a kép alatti link-barban az #iPhone.hu, az ifhone.hu és a Macrumors iPhone részlege is. Ez utóbbi pörög a legjobban, persze angol tudás kell hozzá.

oneal1
hali

egyik haverom 3g-s phoneját pawnoltuk, 2.0.1 volt rajta megcsináltuk
aztán gondoltam hogy itunsban tolunk rá egy frissítést shift+restoral 2.1 et , sikerült is de most nincs cydia...

mit kell ilyenkor csinálni hogy legyen??

sürgõs lenne, elõre is köszönöm!

!Forza Ferrari!

Atika :o)
Ilyen engem is erdekelne lehet tudnak megoldast az en problemamra is 😊 Ha talalsz valami jot szolhatnal nekem is koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

AntiHero
szoval akkor hogy tudunk 1 wifin lenni? Nem értem ezt a ruter dolgot. Nincs valahol ehez leírás?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Milka
2g az tré nem?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

pyrohun
lool, nem eccerû 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

zsolti001
Sziaasztok!

Tudtok olyan iPhonnal foglakozó oldalt ahol mondjuk zajlik is az élet nem pedig több hetes esetleg hónapos cikkeket kell olvasgatni?
Ahogy elnézem kezd kicsit lankadni a kezdeti lelkesedés több oldalnál is!

Egyébként a 3g nem lehet függetleniteni(egyenlõre) a 2g lehet!

Milka
ki lehet függetleníteni egy iphone-t?valahol?vagy valahogy?vagy esélytelen?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

GregSB
Hehe, zsír:

autoszimulator
köszi szépen 😊

Cujo01
igen, igen, egy routeren.. bár láttam, az új játékok (poker, biliárd) már valódi multik és neten mennek.

t-mobilos, iconos vagyok 😊 bementem, aranykártyával 25-ért kihoztam 😊
elsõ számla meg most jött(normálisan 1 hónap múlva)... szóval igen, "csak" a 29-et kell akkor fizetni.

Ability
Lesz különbözeti számla. Elsõ fizetés a váráslás napja utáni egy hónap múlva. Tehát nem hó végén, és nem is a vásárláskor.
autoszimulator
Szóval egy routeren keresztül tudnak egymáshoz csatlakozni, de ez nem olyan mint a bluetooth, hogy egyik gép tud "hostolni", másik meg csatlakozni. gondolom én 😊

Egy ártatlan kérdés: aki T-nél vette a telót valamilyen Icon csomagban, ott a teló árán kívül az elsõ havit mikor kellett fizetni? Hó végén vagy vásárláskor? Szóval egyszerûbben a kérdés, bement iPhonért, mennyiért kaparintotta meg Icon csomagra aláírás során, 29ezer? vagy +10 elsõ havi havidíj?

Cujo01
csak úgy tudtok játszani, ha egy wifin vagytok... megy crackelt játékkal is.

MerlinW
Tegyél fel egy gyári firmware-t, az formázza az egészet. Utána tedd fel a saját jailbreak-eset, majd restore. Azonban lehet a backup-ban van a hiba és a restore a hibásat teszi fel, ez esetben 0-ról kell kezdened.

[merlinw.org]

Zetorg
categorize nevû programmal lehet csinálni mappákat a springboard-ra. csoportosítani lehet pl a játékokat vagy bármit.
ami ezzel mappákba volt rakva, az most nem jelenik meg...