iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
mindent tud amit az iphone sõt még többet is. az meg hogy nem lesz rá 1000 program, az engem nem izgat 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

A nüvifone egy Linuxra alapozott zárt rendszerû készülék lesz, nem egy ligában játszik az iPhone-al, inkább a Nokia S40-es készülékeihez hasonlítható, csak érintõkijelzõvel.
Számomra felejtõs.

pyrohun
igaz, nem tudni, hogy abban lesz-e flash 😊
én azért még mindig kiváncsian várom.. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Azt én is vártam, de már beleuntam. Garmin rengeteget tököl vele, már most novemberben meg kellett volna jelennie, erre bejelentik hogy valamikor jövõ év elején... Egyébként nem lehet tudni, hogy abban lesz e Flash támogatás.

pyrohun
soha. 😊
én már a nüvifone-t várom 😊

Mikor lesz már magyar softver..😞
Azt gondolta, na majd a 2.2ben..
oneal1
az a baj hogy nincs a közelben másik gép, holnap este próbálom majd meg, remélem használ a dolog.

köszi!

!Forza Ferrari!

precision
utána olvastam egy kicsit ennek a hibának és a következõ dolgokat írják erre

1. Legyen kivéve a sim kártya, és utána home+power -rel legyen kikapcsolva a telefon.
2. Egy "szûz" gépre legyen felrakva egy "szûz" itunes. Értem ezalatt, egy olyan gépet amelyiken korábban még nem volt syncelve ez az iphone és/vagy nem volt még rajta itunes.
3. Mindig 2.0 -ás usb portra legyen dugva a telefon, soha ne elõlapi usb -re.

Nemtudom, hogy ezek a dolgok mûködnek e, csak azt írtam le amit különbözõ oldalakon találtam. Ja és azt írják, hogy miután az 'új' gépen sikerült a restore, nyugodtan syncelheted a régi gépen a régi itunes -al, nem lesz baja.

Remélem tudtam segíteni.

Bazinga!

oneal1
1604es hibát ír

!Forza Ferrari!

oneal1
rányomtam még tegnap a restorra simán...:S

most nagyon nemjó, dfu modban ismeri csak fel a telefont az itunes, és restorolni meg nem enged, valami hibaüzenetet kapok.:S

!Forza Ferrari!

pyrohun
flash még lehet, csak le kell tiltani a telepíthetõséget stb. copypaste nincs. amit cydiából fel lehet rakni az távolról sem teljesértékû copypaste...

oneal1
akkor simán itunes ban restore?

!Forza Ferrari!

Ombika
Alap, h ilyen nem JB egybol, hanem gyari fw!

😄DD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

magus
street view jópofa lehet benne, addig a 20 percig amíg bírja az aksija.

oneal1
most az van hogy 2.1 minden fasza, csak nem megy a power gomb:Snemtudom mi az anja baja van.

lehet azt kéne hogy rendes restore, tehát nem a jailbrakelt-re aztán pwn?

!Forza Ferrari!

Cujo01
hali, nekem ez volt az elsõ pwn-om után 😊 ne izgulj.. enyém azt csinálta, hogy bekacsoláskor csak apple logó és aztán 20 másodpercenként rezgett egyet 😄 nem kicsit voltam ideges..
aztán felraktam újra a pwn-t és ment simán 😊

oneal1
szívás:S:S feltettem újból, a power gombra nem reagál semmit, de sikerült a restore, hom gombot ha nyomva tartottam megint kikapcsolt és ugyanott vagyok ahol az elõbb:S:S

próbáljam meg megint restort aztán pwn újra?

!Forza Ferrari!

GregSB
Hm, a 2.2-es update kijavított egy biztonsági rést a telefonon: a Safarin keresztül fel lehetett hívatni a telefonnal bármilyen számot, és nem volt mód ennek megszakítására.

Csekk video.

oneal1
okés köszi a gyors válaszokat!

!Forza Ferrari!

MerlinW
Ha jailbreak-est szeretnél akkor Shift-el, ha nem akkor simán restore.

[merlinw.org]

oneal1
ebbõl restore lesz....
DFU modban simeri csak fel a gép a telót.

restoret hogy csináljam?
csak simán nyomjak rá? vagy pedig shift+restore és 2.1 es fw-t tegyem be neki?

!Forza Ferrari!

oneal1
ha a home ot nyomom pár másodpercig akkor pedig újra ki be kapcsol

!Forza Ferrari!

oneal1
most annyival "jobb", hogy világít, fekete háttér apple logo egyfolytában

!Forza Ferrari!

MerlinW
felsõ gomb + home gomb-ot tartsd nyomva addig amíg ki nem kapcsol, majd el nem kezd feketén "világítani". De ne tovább.

[merlinw.org]

Ability
Inkább jelentsék be az új iMac generációt LED-es kijelzõvel. 😛
oneal1
van egy kis gáz a telefonommal, most néztem rá fekete háttérrel apple logo, kb 3-4 mp ig világít aztán utána ugyaneddig sekép sehang...és ez újra és újra:S:S olyan mintha nemtudna bekapcsolni.

aki tud irjon valami orvoslást hozzá gyorsan.

köszi

!Forza Ferrari!

GregSB
Valamit hagyni kell a január eleji MacWorld expora is, amikor is 2 éves lesz az iPhone. 😊

MerlinW
Nem megy az 1phone.hu ..😞

[merlinw.org]

flash nem is lesz, copypaste megoldható jailbreakkel, szerintem hivatalosan az sem lesz egy jó darabig, mivel a safari nem szövegként kezeli a weblapokat, hanem képként...

nekem sokkal jobban hiányzik a push-szolgáltatás a nem futó appok számára, mint pl a Beejive, vagy csak simán egy gmail push feature... Nagyon zsír lenne, ha megkapnám az IM-üzeneteimet anélkül, hogy backgroundert kéne futtatnom (amit amúgy fel sem raktam, mert szvsz nagyon gáz)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ombika
iTunes-ba mikor nemvagy ejelentkezve alul kitudod valasztani,h melyikra akarsz csatlakozi!

Szega87
valahogy sikerült német storeba átmenni magyarból, hogy tudok store-t változtatni?

Ombika
Ez a rohejes ,kezd mar agyamra menni nekem is! 😞 Allitolag Safari kelepkedesen javitottak ez oromhir szamomra!

pyrohun
copy paste, flash, email attachmentek jobb kezelése megint nincs. kezd rohadt unalmas lenni ez.

micsoda újítás: ki lehet kapcsolni az autocorrect-et.... basszameg, azért ez hihetetlen...

oroy_

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

precision
The requested URL /2008/01/04/lol/ was not found on this server.

Bazinga!

Zetorg
itunes-ban jobb klikk a számra/get info/options fül és start/stop time-mal be tudod lõni a rész amit szeretnél.
utána jobb klikk megint/create aac format
csinál egy m4a file-t, amit megtalálsz a dokumentumok/zene/itunes könyvtárban. ezt át kell nevezni .m4r-re és azt be tudod húzni a ringtones-ba itunes-on belül.

én úgy tudom csak 30mp lehet a csengõhang, de nem próbáltam még hosszabbat...

MerlinW

[merlinw.org]

precision
nálam a zenék eltûntek, miután a gépen máshova kerültek át
új playlistet kellett csináljak róluk, és újra szinkronizálni

Bazinga!

Ombika
Azt meg sose probaltam, hogy ha mondjuk videokat szinkronizaltam es legkozelebb a videok eleresi utja megvaltozott , de itunes-ba bevan kapcsolva szinkronizacio ezekre a cideokra, akkor eltunnek a telorol?

precision
.dmg? az mac -en használatos kiterjesztés

az iphone .ipa -kat használ... itunes -al kell megnyitni õket, majd szinkronizálni... de mindezekelõtt kell felrakni egy mobileinstallation cracket felrakni, amit az 1phone.hu cydia repóból tudsz felpakolni (cydia -hoz addold a http://stable.1phone.hu -t)

ipa -kat meg itt találsz

remélem segítettem!

Bazinga!

Szega87
elolvastam a FAQ-ot, de nem találtam bejegyzést játékokra vonatkozóan

Amit tudok hogy .dmg kiterjeszt használnak az iphonos progik, de windows nem ismeri fel csak mac os x. Meg miként paszirozom fel a telefonra és az hogy ismeri fel? van vlmi lista az ingyen gamekrõl?

Szega87
köszi <#worship>

MerlinW
Bármelyik wav editorral, vagy mp3 splitter-rel. Gugli ad sokat.
Audacity pl kicsi és ingyenes.

[merlinw.org]

Szega87
apró technikai kérdés Ferry Corsten dupla CD 1 óra 10 perc ebbõl akarok kivenni 2-3 perces részt , formátum maradhat mp3, milyen programmal tudom splittelni?

autoszimulator
régebben írta valaki:
át kell nevezni m4r -re, majd az itunes zene könyvtárába betenni, s akkor már látni fogja, mint csengõhang, és át tudod rakni egy szinkronizálással

.: mobilize.hu :.

Szega87
sziasztok! csütörtökön vettem egy csodás iphone-t minden szép és jó, rengeteg dolgot tudok vele és az itunnal csinálni, de beleütköztem 1 kellemetlen hibába, mégpedig a következõbe:
szerettem volna kedvenc mp3-ból "ringtone"-t (gy.k. csengõhangot ) csinálni, de nem engedi mondván az mp3 szám az iTune Apple Store ból van. ******! Mondtam neki. Létezik erre workaround vagy vlmi?

magus
köszi, de olyan ami appstores és nem cydiás? az az iphone nincs jailbreakelve.

amúgy ez a wifi mindenhol van azért nem ilyen fényes mint ahogy az apple reklámozza. A benne lévõ vevõeszköz iszonyat gyenge, míg mellettem vígan neteznek a laptopról, én nem is látom, hogy lenne wifi. És amúgy gyorsabb a 3g, mint a wifi ami benne van.

Lacee
van több is, de én a PDAnetet javaslom, eddig a három kipróbált app közül ez jött be legjobban - nem kell ugyanis proxybeállításokkal vacakolni, csak elindítja az ember és mûködik.

(edit: természetesen 5696-ra ment, csak félrekattintottam)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ombika
Modem+ a neve aszem Cydia!