iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW

[merlinw.org]

AntiHero
Nem tudja valaki hova tünt a Virtual Villager: a new home c. játék a storerol?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Röfikapitány
Sziasztok!
Az mitõl lehet hogy se gmailbe se sehol a neten nem tudok képet feltölteni iphonról?
Vagy rosszum emlékszem és nem is lehetett soha?
Másik hogy állandóan kilépked a safari! Ez mitõl lehet?
Van valami rendszer puculó a telcsire vagy csak az ujrapakolás oldhatja meg?
Iphonról nyomható php chat oldalakat tud vakaki ajánlani?
Köszi

precision
erightsoft super

Bazinga!

Sephi
Scumm + DOTT ... mashogy nem sikerult feltenni. a T-Pot baszta el mert a kicsi particiora masolt a hulye es telenyomta azt. a Iphone explorer viszont mar megy.

Kerlek mondjatok nekem egy rendes video konvertort mert a nisoftosnal kesik a hang 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
nem értem miért babrálod egyáltalán a teló fájlrendszerét kézileg
leírtuk már többen is hogy cydiaból fel lehet rakni mindent ami kellhet... nem vágom, miért nem úgy csinálod... mind1, nem az én dolgom, nem az én telefonom 😊
mobileinstallation crack CYDIABÓL, ne manuálisan másold, aztán synceled az ipa -kat itunesban

és hidd el, nem fog elcseszõdni a telefonod, egy tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés 😄😄😄😄

Bazinga!

MerlinW
Ha nem gyógyul meg, akkor custom firmware shift+restore, oszt annyi.

[merlinw.org]

MerlinW
Reboot: power majd home addig amíg ki nem kapcsol, majd utána power-rel indítod.

[merlinw.org]

MerlinW
Restore-t próbálj, de a bal oldali iphone menü-jobb klikk megoldással. Nehogy rábökj a jobb oldali Restore gombra😊

[merlinw.org]

Sephi
jo... nem ertek meg hozza.

Force Restart = Home + Power 10 mp?

Megvolt... megsem indult.

restore? Az az amikor ujra rakatod a FW + JB?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na ilyet sem hallottam még.

Force restart, esetleg egy restore?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sephi
A T-Pod miatt volt. valamit nagyon elbasztam benne. Most rakhatom ujra az egeszet.

Sephi
Semmit nem csinaltam a teloval, hirtelen belepett menube es valamit elkezdett tolteni, majd lefagyott... reset-eltem de nem akar a logon tovabb menni...

mi a francot sikerult csinalnom?

Ombika
Igen ez igy van, errol volt vhol cikk is aszem!

autoszimulator
de sokmindent nem tud tenni, ilyen erõvel a windowsnál is lehetne tenni 😊 Nem is akarnak, mert a legjobban így terjed a hírnevük, attól hogy pár ember törve játszik, és néhol mondják ez milyen jó, az milyen jó, azzal vásárlásra késztetik azokat, akik nem használnak tört dolgokat. S azért annyira nem egyértelmû ez a törés dolog telepítése sem, nem mindenki áll neki azonnal, meg van, akinek szüksége sincs ezekre a dolgokra.

.: mobilize.hu :.

Najóde a vállalatok (fõleg a nagyok) nem így mûködnek, hogy leszarják az ilyet 😊

Telleg?
Nekem mindent megcsinalt frankon, meg most, restore utan is. Fura.

Sephi
Pontosan.

precision
az apple biztos ki tudja szûrni vhogy, csak leszarja 😊

Bazinga!

precision
nekem az így feltett progikkal az a baj h nem synceli vissza az itunes õket, hibát jelez

Bazinga!

Amúgy komolyan nem vágom, hogy az apple hogy nem tudja kiszûrni, hogy kinek a telefonján vannak tört appok. Nem hiszem, hogy olyan nagy programozói bravúr lenne kiszúrni, hogy melyek azok a progik, amikért nem fizettél, mégis ott virítanak a telcsiden, vagy az, hogy lecsekkolják, tört-e a mobileinstallation fájl-e a telefonokon.
Talán ez is olyan, mint a számítógépes játékoknál, hogy nem lépnek fel túl erélyesen a kalózkodás ellen, hiszen a "szájhagyomány" során így jobban terjed a játékok híre?

Fõleg ha felrakjátok az installous-t, gyakorlatilag luxus, iphone böngészõbõl rányomsz egy .ipa fájlra, megnyitja automatikusan az installous-t, és már telepíti is, számítógépre még csak nézni sem kell. Cydia-ban megtalálható, vagy ha esetleg nem, google 😄

Ombika
Valszeg az lesz, ha vegre JB 2.2 is felteszem 2.1 utan! Meg lusta vagyok rendezni a telomat!

Sephi
Mondjon mar valaki egy jo ebook olvaso progit plz.

precision
én is így voltam vele, de láthatólag nem így történt, simán mûködik ma is az ipa módszer
sokkal kényelmesebb, gyorsabb mint felmásolgatni az .app mappát, chmodolni meg ilyesmi
ja és biztosabb is az ipa módszer... anno volt nekem úgy hogy .app -ként nem indult el ugyanaz a játék, ami ipa -ként igen (az .app -ot, az adott .ipa -ból csomagoltam ki)... szóval lehet neked is át kéne térni rá 😊

Bazinga!

Ombika
Elejen ugyvoltam vele, mivan ,ha regizik, hogy tort game es ezert nem szoktam at arra! 😊

precision
amióta van ipa, meg mobileinstallation crack már openssh sincs a telefonomon, nem használom 😊

Bazinga!

Ombika
En mondjuk mai napig SSH-val teszek fel ra mindent!

Sephi
Na a T-Pot al elinteztem. Sikeresen ra tudtam masolni a dolgokat.

thx all 😄

precision
nincsmit

Bazinga!

Sephi
Koszi!

precision
de...
ne keresd meg a mobileinstallation file -t, hanem telepítsd fel cydiaból
addold hozzá cydiahoz a http://stable.szifon.com source -t, és onnan telepítheted... így sokkal egyszerübb, nem kell szarozni a jogokkal, feltelepíti és kész

amúgymeg, azt ssh -n keresztül tudnád megtenni (mármint a 775 -ös jog beállítását), szal.

Bazinga!

Sephi
Megvan a mobileinstalation file de a leirasban emlit egy :

Megadjuk a jogokat (775) majd újraindítod a telefont.

Milyen jogokat? Hol?

precision
nem értem miért akarsz te közvetlenül a teló filerendszerével babrálni

játék telepítés: cydia, mobileinstallation crack, leszeded az .ipa filet, megnyitod itunes -al, és szinkronizálsz, kész

videonál ugyanez, megvan az mp4 -ed, itunesban hozzáadod a videókhoz, sync

vagy mit akarsz csinálni, miért kell feltétlenül neked látnod a fájlrendszert?

Bazinga!

precision
van vmi app cydiaban amivel engedi hogy 2 különbözõ itunes -al lehessen úgy syncelni hogy az egyik ne törölje le a másik adatait... fogalmam nincs mi a neve, de ha cydia keresõben rákeresel arra hogy itunes biztos megleled (cydia keresõ a programok leírásában is keres)

Bazinga!

Sephi
Meg valami. I-tunest elinditottam egy masik gepen. Egybol raknam manual-ra a SYNC -et de ekkor azt akarja, hogy mindent leturuljon a telefonrol (audio,video,podcast) majd a Library-vel szinkronizaljon... ezt hogy lehet kijatszani?

Koszonom a segitseget 😊

Sephi
Connection Error : Time Out

De mar mind1 mert a T-Pot mukodik.

Latom a fulokat a iphon-on de nem vagom hogy most pl melyik konyvtarban van a sorozat.mp4 ... konkretan nem talaja search-el sem.

Ha jatekot akarok rakarni akkor \usr\games\ ?

Ombika
Milyen hibauzit dob ki?

Sephi
Igen be avn kapcsolva. 2.2 van rajta es tegnap 2 orat kuszkodtem vele. Lehet a Vista miatt van... vagy a wifi kapcsolat-al van a baj... bar azzal nem tudom mi lehet mert minden mas megy wifi-n keresztul.

Ombika
HA tenylegesen tutira van IP cimed, amit megtudsz nezni a telon belul a settings/wi-fi/a kapcsolat nevenel van jobb kis nyil, ott kiirja! Nah azt ird be es ugye a passot tudod, akkot tutira latni kell! Telon az SSH tuti bevan kapcsolva?

precision

Bazinga!

Sephi
Gyerekek milyen mas megoldas van arra, hogy filokat tudgyak felmasolni a iPhone-ra?

iphone browser?

precision
megfelelõ ipt írsz be a winscpnek? (telrfonon a wifi beállításoknál tudod megnézni h a router milyen ipt adott a telefonnak)
ja és az ssh telepítése után telefon restart is szükséges

Bazinga!

Sephi
Megy a Wi-Fi... nem megy a WinSCP... azaz nem latja.

Megoldottam.
Ha valaki másnak is elõfordulna ez, hogy restore megakad a "verifying iphone software" vagy "restoring iphone software" feliratnál, egyszerûen húzza le a telcsit (semmi baja nem lesz), menjen át egy másik felhasználói fiókba az adott windows-on (vagy egy másik gépre, whatever), és ott már menni fog simán. Sõt, miután Vista nem volt hajlandó restore-olni a cuccot, és átmentem xp-re, ott 5 perc alatt kész volt, és miután visszamentem vistára, az ottani itunes felajánlotta, hogy a backupot visszateszi. Meg is tette, semmi nem veszett el, nagyon zsír 😊

Ombika
Szerintem is ez a jovo, de Nokia nem halad ! 😊

MerlinW
Van egy T-Pot nevû total commander plugin, ami erre jó. Mondjuk netkapcsolat nélkül (wifi, 3G) ez a telefon csak félértékû.

[merlinw.org]

Sephi
Ha sehogy sem sikerul a SSH megoldas... akkor hogyan mashogy masolhatok fel filokat a telcsire? 2.2 Jb-es.

Zetorg
elõlapi usb-re vagy usb hub-ba van dugva?
ha igen akkor dugd be hátra, alaplapra.

Sephi
Igen. Az is igaz, hogy valami kavezoje 😞

Lehet az a baj?