iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
...de nincs rajta appstore meg cydia ikon!!! NEM JÓ 😄DDDDDDDDDDDDD

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
ZSÍR 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Najó, legyen karácsony 😄 Csináltam egy 2G-s hátteret is. Hetente fogom váltogatn õket.

autoszimulator
Remélem az új bejelentett teló is olyan viszonyban lesz a 3G-vel, mint a 2G a 3G-vel 😊

Amúgy fehér hátlapot nem lehet kapni külön? Nem gizdulni akarok, csak az jobban megy a bõröm színéhez, de a 16-oshoz csóró vagyok 😄D (valójában nem láttam értelmét a 16osnak)

.: mobilize.hu :.

MerlinW
És a vastagabb keret😊 A gomb festék nem tudom, szerintem az csak fényképezés miatt szürkébb a 3G esetében.

[merlinw.org]

Lacee
no igen, az ikon árulkodó 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision

<#vigyor1>

mondjuk aki picit figyelmes könnyen rájön h melyik melyik 😊

Bazinga!

precision
lehet kéne csinálni egy "pártatlan" bannert ahol mindkét készülék megtalálható, ráadásul full szembõl, hogy ne lehessen felismerni hogy melyik a 2G és melyik a 3G 😄😄

Bazinga!

pyrohun
lol 😄

MerlinW
Mióta 2.2 van fent, Safari egyszer sem omlott össze.

Banner szép, de kikérem magamnak a 3G feliratot...😊

[merlinw.org]

GregSB
A bannerban mindig az épp aktuális telefon fog szerepelni. Majd jövõre amikor bejelentik az újat akkor az lesz kint és a 3G-sek is diszkriminálva lesznek 😄

pyrohun
az, de engem diszkriminál, mert nekem nem 3G-m van... 😊)))))))

autoszimulator
nice banner

.: mobilize.hu :.

Ombika
Jaja meg a beallitasait! 😊 Amugy mar elkenyelmesedtem szinte cska telo meg sms es internet, sok extra progira mar se idom, se energiam nincs! 😊

Zomil
sajátkezüleg gondoltam a megoldást 😊

Ombika: én is ezért nem raktam még fel a 2.2-öt, lusta vagyok leirkálni, h mi van feltelepitve cdyiabol 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
2.2nel mar javult a Safari vagy nem, en meg nem raktam fel most se, sok 3rd progit lusta vagyok ujrarakni! 😊

Masik kerdesedre passz a valasz!

pyrohun
Megoldani mindent meg lehet(ne), csak nagy ívben tojnak rá. Helyette inkább majd jön az iPhone 3G 2, vagy valami hasonló és majd ABBAN lyen meg olyan hûdejó feature-k lesznek. No nem mintha szoftveresen az iphone és az iphone 3g nem lehetne 100x jobb, de akkor ki venné meg majd a legújabb telefont? 😊

pyrohun
Nekem an olyan oldal, ahol 10-bõl 9-ser crash-el
akár egymás után nézve is...

Zomil
igaz még csinálják meg, hogy ne crash-eljen idönként 10-20percenként a safari és máris 99%-osan elégedett lennék 😊

amugy azt olvastam, h ezt a kilépegetést a kevés memoria okozza, nem lehet megoldani h windows féle virtuális memoriát adjunk a telefonnak a szabad területböl?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
Hat lenne azert meg par kivansagom ezen felul ! 😊

Zomil
nekem a flash-en meg egy igo-n kivül már nem sok kellene iphone-ba, bár ha választanom kéne inkább navigácio kellene 😊

MerlinW
Nem, mert úgy általában nem futnak a window-os programok unix alatt😊
Nav n Go a unix-os változattal pedig pénzt akar keresni azt pedig csak akkor tud, ha hivatalosan szerzõdik az apple-val. Mert ugye 3rd party alkalmazások legálisan nem léteznek.

[merlinw.org]

Lacee
mondom belföldön nekem is elég rá, csak hát idegen országban ugye nem érvényes a magyar elõfizu.
hamarosan megírom, ment-e 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ombika
Irj, ha mukodik en meg nem probaltam, mivel van rendes auto navim! 😊 HA meg gyorsan kell, akkor 2Gb netem eleg ra! 😊

Lacee
Ez jól hangzik, kipróbálom mindjárt.
köszi a tippet!

Ombika
Erre celoztal?

Szóval hogyan vegyük hasznát az iPhone-ban rejlõ GPS-nek WiFi nélkül?

Elöször töltsük le Cydia-ról az Offlinemaps nevû programot!

1: Töltsd le: Global Map Download Tool
Ez nemcsak google, hanem microsoft és egyéb térképeket is tud letölteni, de nekünk a googlemap kell, ne nyúljunk semmihez

2: Kitömörítés után futtassuk a programot, az alábbi helyrõl: GMDL/bin/DebugGlobal Map Download Tool.exe

3: Keressük meg a Google map segítségével azt a helyet amelyrõl szeretnénk térképet készíteni. (Én esetemben egész Budapest és Csepel-sziget volt)

4: Fent a Preview 1x és Preview 2x gombbal egy kb képet kapunk, hogy hogyan fog kinézni a térkép, amiböl kivágjuk a számunkra értékes részeket!

5: Miután megtaláltuk a helyet és eltaláltuk a megfelõ nagyítást, Download The Map gomb! (Érdemes kicsit nagy térképet csinálni, hogy minden beleférjen, ami nemkell, késõbb úgyis levágjuk!)

6: Asztalra kreáljunk egy új mappát ami maximum 4 karakterböl áll és alsóvonással kezdõdik! Pl: _bp

7: Ezután megjelenik berácsozva a térképrészletünk. Szedjük le a pipát arról a helyrõl ami nem kell! A részletesség csökkentésével a térkép mérete csökkenthetõ, amit ki is ír a jobb felsõ sarokban MB-okban! Ugyanitt csökkenthetünk a részletességen, 1-2-4-8-16 -os szorzók! (Szerintem ne szedjetek le pipát.)
Ha minden oké, akkor mehet a nagy gomb fent: Uncheck any tiles which...
Töltögetni fog egy kicsit. Egy GPS akármi ablakkal végzõdik, OK gomb!

8: Ezután jön a trükk! Amit az angol lap kifelejtett és ezért nem ment nekem a GPS-el együtt! Fent találunk ilyen gombokat: ->GPSFS <-GPSFS ->iPhone. Ugyanebben a sorrendben nyomjuk végig õket, az iPhone-os gombal befejezve! A felugró új ablakban a Process (click here, and wait) gomb. Többet nem lesz szükségünk erre a programra.

9: A DiskAid programmal fogjuk az elkészített térképet feltölteni: Futtatás után gyõzõdjünk meg arról hogy a Media mappában vagyunk. A bal alsó sarokban a fülön Media Folder szerepeljen! Maps mappában hozzunk létre egy olyan mappát, mint az elözõ programmal! Ugyanazzal a névvel, tehát az én esetemben _bp. IDE másoljuk be a az asztalon, a térkép letöltõ program által létrehozott iphone_map mappában találhatõ fájlokat: com.apple.Maps.plist és MapTiles.sqlitedb

10: Az iPhone-on az utolsó lépés következik, indítsuk el az Offlinemaps programot, ha felugrik az info-ablak, csak okézzuk le! Megjelenik a "_bp X MB" térképünk. Katt rá, majd LINK és Maps a felugró ablakban. Ezentúl már a gyári Maps programban lesz végleg a térkép! A bal alsó sarokban a kis célkeresztre kattintva, szabad ég alatt, megmutatja (jobb esetben) a telefonunk hol vagyunk.. Kell pár perc neki, rohangáljunk pár száz métert és ha jó irányba mozdult el a kék pötty, akkor jó munkát végeztünk!

Ha nem megy, akkor talán igényel egy reset-et az iPhone.

BADE
Az az igazság,hogy nem vagyok tisztában az ilyen gps-es dolgokkal,de ha van a telóban beépített gps,és felrakok a gépre egy navigációs szoftot,akkor mennie kellene nem?
Most vettünk(bátyám) egy Navigon Gps-t,letúrtuk az eredeti navigációt és raktunk rá iGo-t.
Ezt nem lehet megcsinálni iPhone-al,ha a térképek fent vannak a telón?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Lacee
konkrétan arra gondolok, hogy ha pl Bécsben vagy Párizsban szeretnék ránézni a térképre, ahhoz ne kelljen toszott sokat fizetni utólag a letöltésért, hanem jó elõre itthon "feltelepítem" az adott város térképét, és GPS-el el tudok igazodni vele.

Ombika
Navira celzol, met ha igen offline modra van megoldas!

Lacee
tök jó lenne egy olyan program, amivel le lehetne tölteni a google mapsról térképrészleteket offline használatra, valahogy úgy mint az MxTube teszi a videokkal. külföldön nagyon hasznos lenne, ahol ugye a roaming adatforgalom "egy kicsit" sokba kerülne. Nyilván a teljes térkép jópár terabyte körül van, de egy-két nagyobb város vagy országrész úthálózata elég praktikus lehetne.
vajon ennek van valami gyakorlati akadálya?

Cujo01
elvileg van már flashplayer... csak hát ugye az apple... a 2.2 esbe már rakhatták volna simán, ha akarták volna...

Ombika
Ha az apple-on mulik soha, barkacs verzio jolenne! 😊

Pedig egy rohadt Igo nagyon jól jönne... Ideje lenne már...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sephi
Flash player vajon mikor lesz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Az IGO nagyjából már kész van iPhone-ra, csak ugye az Apple a Google-val szerzõdött és a G nem igazán örülne annak, ha a Nav N Go elvenné ezt tõle😊

Tehát tárgyalás alatt a dolog, megy a huzavona.

Hallottam olyat is, hogy jó drágán lesz appstore-ban, de olyat is, hogy nem lesz sem IGO, sem TomTom, hanem Google Androidos szoftverét kapjuk.

(Az info nem hivatalos, egy Nav N Go-s ismerõsõm (régebbi exkollégám) októberi szavai)

[merlinw.org]

pyrohun
most azért kell hozzá internetkapcsolat, mert ugye a google maps nincs rajta offline a telón (nem is férne rá, legalábbis a full biztosan nem)

BADE
Sziasztok!

Szeretnék venni egy Iphone 3G-t,de nem lenne elhanyagolható a GPS tudása!
Utánaolvastam,hogy internetkapcsolat kell hozzá valamint egyenlõre csak a Google Maps-et tudja használni.
A késõbbiekben is kell hozzá internetkapcsolat,ha kiadják hozzá a normális szoftvereket?
Tudja esetleg vki hol járnak a fejlesztõk ezügyben?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

pyrohun
omg A:A:Sasds

precision
<#nevetes2><#hehe>

Bazinga!

Sephi
Gondoltam, hogy ilyen reakció lesz 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zetorg
zsepit vigyél! 😄

Sephi
En meg meguntam, hogy a laptopot mindig magam melle zuzzam az agyban es ugy nezzem a sorozataimat. Ket napja csakis iphone-on nezem oket es totalisan kielegito 😄

MerlinW
Én ezt használtam mikor még nem jöttem rá, hogy mobilon a filmnézés gáz😊

MxTube-ot letöltheted Cydia-ból, (asszem iClarified forrásból) azzal tudsz youtube-ról letöltneni a telefonra. Ez pl. hasznos.

[merlinw.org]

Sephi
De ti mit hasznaltok, az erdekel!

Sephi
Koszi. Olyan kell amit tobb filet is tud sorba... a Videora az nagyon lassu 😞

Zetorg
nem
viszont van belõle fehér hátlapos 😄

Johnny23
és a 16GB-os nem lassabb?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

precision
szerintem a kijelzõje is ugyanaz

Bazinga!

AntiHero
1: igen
2: nincs
3: igen
4: ez a 2db van. Aksia ugyan az sztem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Johnny23
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni,hogy a T-Mobile -nál vásárolt IPhone 3G
-ugyanugy teljesértékû készülék, gyári csomagolásban,mint egy független??
-nincs buherálva , lebutitva v. ilyesmi a Tmobile álltal ??
-Lehet frissitnei a szoftverjét ??
-a 16GB ill. 8GB -os között egyedül a memória a különbség?? (hallani lehetett olyasmiról pl. hogy a 8GB-os akkuja tovább birja, éshogy szebb a kijelzõje ?!)

köszi a válaszokat elõre is<#worship>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-