iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
csatlakozol vmi wifihez? 😊

Bazinga!

Sephi
Nem megy.

Connection Error : connection timed out

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
jóhát gugli se tud mindent 😄DDD

.: mobilize.hu :.

MerlinW
Cseppet idejétmúlt ez a doksi nem?😊 Ez még az 1.x-es installeres leírás😊

[merlinw.org]

autoszimulator
MerlinW
Cydia, search, BigBoss's Source, install
Cydia, search, OpenSSH, install

[merlinw.org]

MerlinW
Másoltasd a számokat a SIM kártyára (van nokiában ilyen opció), majd iphone - beállítások - telefon menüben van másolás SIM kártyáról opció

[merlinw.org]

Sephi
hogy banatba kell ezt a SSH-t feltelepiteni mert nem ertem. Itt magyarazzak, hogy

First make sure you have ssh and bsd subsystem installed from installer.

Ezt honnan??

Innen az info

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
igaz, most volt a kezemben egy HTC, aminek van qwerty billentyûzete, hát elég vastag lett. és a virtual keyboard meg totál jól használható. vagy a normális 3-as csoportosítás. én a mai napig azt használom sms írásra. qwerty billentyáûzetnek nem nagyon látom értelmét... meg a kétkezes mobilhasználatnak se...

pedig veri telefon funkciókban a nokia szerintem az iphonet, de akkoris felesleges a qwerty rá

GregSB
Hát ja, itt egy side-by-side iPhoneal:

Én inkább választanám a virtual keyboardot és vékonyabb body-t...

Sajnos ez így van szerinte az lesz hogy valahogy megpróbáljuk szinkronizálni a Nokiát csak elég sújos baja van. ez a 6500c elég gyenge modell lett...sajnos nagyon sok hibája van szoftverõl kezdve esnek ki a gombok de ez már nem ide tartozik. Köszönöm a segítséget.

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Ombika
Pont ezt kellene mar elkerulni a felesleges vastagsagot! Xperia X1 is ezzel kurta el szerintem es kicsit keson jott, pedig 4 evig Se Pxxx szeriam volt! Imadtam oket!

GregSB
Ha semmiféleképpen nem tudod szinkronizálni a PC-ddel a Nokiat, akkor marad az hogy egyesével átírod contactokat az egyikrõl a másikra...

Van még az a lehetõség ugye, hogy SIM-re másolni az összes számot a Nokian, majd iPhone-on importálni róla. De ez ugye azzal jár, hogy a telefonszámokon kívül elveszik minden + beírt adat (email cím, lakcím, stb.) és egyébként sem fér el valami sok szám a SIM-en.

sziasztok. Koszonom a valaszt de sajnos nem mukodik mert a nokianak egy memoria problemaja van... esetleg nincs valami max megoldas? Koszonom milan!

Srácok, parában vagyok, restore-olni kellett a telefonomat, 2.2 jailbreak, t-mobile-os, almalogós-benekapcsolós tünetet produkálta
rányomta a restore-ra, a telcsi kijelzõjén szépen "telekúszott" a progress bar, itunes viszont már majdnem 2 órája azt írja, hogy "restoring iphone software", és nem történik SEMMI.
Mit tegyek 😞

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

GregSB
Szerintem a legegyszerûbb, ha Microsoft Outlook-on kersztül csinálod.

Elõször szinkronizáld a Nokia-t PC Suite-on keresztül az Outlook-kal, majd az iTuneson keresztül importáld be a contacts-okat az Outlookból az iPhonera. Nem bonyolult, minden lépés adja magát, de ha nem megy akkor írd le hol akadtál el.

Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hzzátok, hogy egy Nokia 5600 Classic telefontról kéne a számokat egy iphonre másolni de a nokián 900szám an és természetesen a telefon memórián.
Szerintetekmi lenne a legegyszerübb modja
Köszönöm a válaszokat elõre is.

GregSB
Van virtual keyboard is az N97-en, szal nem kötelezõ szétnyitni a telefont gépeléshez. Az viszont igaz, hogy a fizikai bill miatt vastag lett a telefon, nem fér el olyan kényelmesen a zsebben mint az iPhone.

pyrohun
Nokia azért megy rossz irányba a billentyûzettel, mert nem képesek felfogni, hogy két kézbe fogva a telefont a két hüvejkujjal KURVA kényelmetlen és lassú a gépelés.
Iphone-t egy kézben tartva a másik kezem mutatóujjával lealázok bármilyen qwerty-s nokiás arcot gépelési "sebességben" ^^

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ombika
MAr reg nem erre kellene apellalni, nezd mar meg ez is vastag lesz! Mire ez kijon rohej lesz, bar nelegyen igazam! most szurkoltam xperianak is ,aztan konnyen lehet , hogy csalodas lesz! Meg nem probaltam eloben!

5c0rp330n
"Minek az a k...a bill ala? "
he te felteszed ezt a kérdést, akkor neked semminek. sokaknak lehet nagyon hasznos, a következõ telefonom 90%, hogy QWERTY-s lesz, más szóba se jöhet.

autoszimulator

amúgy jól néz ki ez a nokia, bár én nem vagyok híve az ilyen billentyûzetes megoldásoknak.

autoszimulator

egy vélemény a sokmillióból... mindenképp pozitívum, hogy tartalmat is közöltél, ráadásul még cenzúrát is alkalmaztál :-)

Jah: Beadtad már az önéletrajzod a Nokiához? Mutass nekik irányt, hisz te tudod :-)))

passatgt
így ránézésre, fõleg a végén látszi, iphone sebességét még mindig nem sikerült elérni😊

passatgt

Ombika
Mi abban a telefon ,ha bumszli! Minek az a k...a bill ala? Rossz iranyba mennek szerintem!

Nem rossz, de a véleményalkotással én várnék egy élõ vidóra, vagy tesztre.
Az ilyen renderelt videóból nem sok minden derül ki a készülék valódi sebességérõl és használhatóságáról.
(De ha az életben tudja azt hozni, mint ezen a bemutatóvideón, akkor ütõs ki succ lesz.)

pyrohun
Nem rossz, de ha ez megint egy "szar az iphone" flame kezdete, akkor közlöm veled, hogy az iphone már 2 éves 😊 Örülök, hogy ennyi idõ alatt sikerült kihozni egy hasonló színvonalú készüléket (a képek alapján, tudásban nyilván jóval túlmutat az ipone-on, bár az csak szoftver...).

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

5c0rp330n
arra én is 😊

GregSB
Ok. Egyébként tényleg egyben van a telefon, kíváncsi vagyok mi lesz az Apple januári válasza 😄

5c0rp330n
nem is állt szándékomban, csupán megemlítettem, hogy az ilyet már én is telefonnak nevezem.

GregSB
<#kuss>

Ne kezdjetek el flémelni légyszi, nincs kedvem törölni...

5c0rp330n
N97. Ez már telefon.

precision
az enyém angliából származik, semmi gond vele
ja és lásd az alattam lévõ hsz -t, az összes m.o. -n lévõ 2G -t külföldrõl hozták, mivel itthon nem forgalmazták hivatalosan

Bazinga!

pyrohun
milyen jellegû? Szerintem akinek 2g-je van, mindet onnan hozták be anno 😄

Sephi
Ha egy amcsibol hozott 2G -es telcsim van... azzal lehetne problemaim? Fuggetlen a kicsike.

pyrohun
nálam okoz is. 2.2-es fw és 2.1-es mobileinstallation.. appstore-os cuccok nem frissültek (azt nem tudom, hogy újak települnek-e de valószínû azok sem). loading.. letölti õket. installing... nem történik semmi. ahogy visszaraktam az eredeti mobileinstallationt, minden feltelepült azonnal. fura, hogy ugyanakkor a tört cuccok feltelepülnek vele 😄

Ja, és érdemes a Mobileinstallation cracket is innen letölteni és egyelõre nem a Szifon.com-os Cydia csomagból telepíteni, mert itt megvan a 2.2-es változat, míg a szifon.com-os a 2.1-es.
Mindkettõ mûködik jelenleg, de a késõbbiekben okozhat problémát a rendszertõl eltérõ verzió.

Innen töltsd le a 2G Custom firmware BOOTNEUTER-t: http://www.applephone.hu/?page_id=4

A szifon.com-os is jó, de az 1 GB-os Root-ot csinál, ami ha nem vagy fejlesztõ, akkor feleslegesen elpazarol 500 MB-nyi helyet a tárterületedbõl.

MerlinW
Próbáld elõbb a letölt custom, shift+restore megoldást. ha gáz van akkor játszhatsz a pwn-el. A custom linkjét elküldtem privátban. Regisztrálnod kell a szifon-ra a letöltéshez.

[merlinw.org]

Sephi
Ha egy 2g-s 1.1.3 mas iphonra ezt a muveletet csinalom meg lepesrol lepesre... akkor az jo?

iClarified

2.1 fw alatt az emailnél volt egy Feljegyzések nevû folder, ami 2.2 alatt eltûnt és az itt tárolt leveleim átkerültek a Kukába. Más is tapasztalta ezt?

precision
mert a szifon.com sourceról felraktam 😊

Bazinga!

Neked miért van olyan vodafoneos logód?
Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

pyrohun
lol 😄

precision
nm

Bazinga!

Atika :o)
a pitsaba mindent nyomkaltam csak azt nem 😊 koszi szepen

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>