iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
nem tudom hogy adhatnak ki olyan játékot, ami átlag 15 fps-el megy csak... nem ez az elsõ

Ombika
Aszem meg elozo 1st iphone-al probaltam anno, de nembirtam elinditani! 😞

Zomil
amugy Cydián van doom 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
Ha a kijelzõn van pár pici karc azokat ellehet tüntetni valhogy? Polirozás vagy valami?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GregSB
Mines in Space

Aknakeresõ kedvelõinek, teszt videó az oldal alján 😊

GregSB
Nem, a TouchArcade-en. Onnan videó is. (látszik bal alsó sarokban) Bannerben is ott figyel link 😄

Ezen az oldalon követem a telefonra megjelenõ játékokat, mindig van videó review is...

De gondolom nem a store-on találtad. 😊

\" örökké nem eshet.... \"

AntiHero
há mer az is😊 gondolkodok rajta, de Rolandora kell a pénz majd😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GregSB
Hero of Sparta. Elég fasza hack&slash kalandjátéknak tûnik <#eljen>

Sephi
THX

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Bármelyik nagyobb áruházban. (OBI, Baumax, Media Markt, ElectroWorld, stb)

[merlinw.org]

Sephi
Honnan tudnék vásárolni töltõ átalakítót? Nekem USA-s a töltöm 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mobile finder (más néven Mobile Studio)

Tetsuo
Az iPhone-on lehet olvasni .txt .djvu .html (elmentve vagyis offline) fajlokat??
Ill milyen alkalmazasok vannak ra, azt hol lehet megnezni??
mozgaserzkelos jatekok?
nem talaltam semmi igenyes oldalt ezzel kacsolatban. :S pls help me!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

iStyleba van ilyen. Vagyis akkor volt, amikor én néztem. Amúgy én hasonlót vettem, csak körbeéri. Azért rossz, mert nagyon vastag elõl és a gombot nehéz megnyomni, de ez amit mutatsz szerintem jó lehet.
passatgt

Nekem ilyen van, és tökéletes😊

Lacee
jópofa ez a tok, de a linkelt amazonról sajnos csak USAba szállítanak.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ombika
Ez most komoly?! 😊

en szilikontokomba az volt a rossz, mert mar lecsereltem, h a fenyerzekelojet feszt eltakarta! 😞

oroy_
próbáld meg újraindítani a készüléket.

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

M@TriX
Végre egy normális szilikontok, eddig szerintem marha gányok voltak...
de ez dögös szerintem. és 5tletes.

Ár: $15

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Arcor
A KAP pontokat tudja felhasználni. Amennyi pontja van annyit engednek az árából.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Donn
itunes

Ombika
Hogyan raktad ra?SSH vagy iTunes?

Donn
Hello! Lenne egy kérdésem. Rárakom az iphone-ra a játékot, meg akarom nyitni és azt írja, hogy az alkalmazás nem nyitható meg! Ez miért van?

precision
wow, dinamikus banner
cool 😊

Bazinga!

GregSB
Na sikerült, nehéz szülés volt volt 😄

Kösz a segítséget!

Ability
Mert már ki lett véve, most már nalam is jó. 😛
passatgt
nálam jóak

Ability
Látom mûködik, de gáz, hogy fehér képeknél fent fekete marad két oldalt. 😄
Ability
28k-ba került volna a telefon 2 éves hûséggel a 8 gigás. Mondtuk van aranytárskártyánk, mondta a csaj, hogy felhasználnálhatjuk. Sajna nem sok kedvezmény volt, mert nemsokkal elõtte már el lett használva róla minden pont, de olyan 4-5 ezer külör elengedtek. Ha van elég pontod, akkor tök ingyen is elhozhatod a telefont...
autoszimulator
mármint a kezdõárából? s mennyit ha szabad kérdezni?

.: mobilize.hu :.

Ability
... de ez csak akkor kell, ha van tárhelyed ahol tudod használni. Ha nincs, akkor neked kellene eljutattni hozzám a képeket.
Ability
Van kedvezmény, nekem elengedtek az árából...

Greg: írtam egy random php scriptet, csak nem tudom hogyan juttassam el hozzád. Esetleg PM-ben mail cím?
GregSB
Van különbség Aranykáryta és Aranytárskártya között? 😊 Csak mert ha nincs akkor nekem ebbõl az jön le hogy az Ikon csomagok fixek...

A "iPhone 3G készülékek egyéb díjcsomagokkal" részt nézd!

autoszimulator
egyik ismerõsöm kérdezi, hogy ha van aranykártyája, akkor az icon csomagokra is kaphat kedvezményt, vagy azok teljesen fixek ebbõl a szempontból?

.: mobilize.hu :.

GregSB
Mondtam már hogy programozáshoz annyira értek mint az ûrutazáshoz 😄

Egyébként Autó Mánia topicban ugyanilyen script fut a bannerban, ott random pakolgatja be a képeket, csak azt kéne lemásolni 😊

Ability
Írni kellene rá scriptet... 😛
GregSB
Majd lesz fehér is 😄

1-2 naponta cserélgetem majd õket és akkor senki nem lesz diszkriminálva 😛

pyrohun
fõleg a két alsó ikon üt nagyon 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Lacee
na ez a banner mindent visz azt hiszem 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
viszont sima bõr cucc a hátuljára már van olcsón

passatgt
3ghez lehet kapni, pl ebayen, de elég drága, postával 100$ körül😊

MerlinW
Muszáj. De ha Mac-et használsz, csinálhatsz symlinket is az app mappának.

[merlinw.org]

Ombika
En mar ugy mentem oda,h nekem kizarolag feher kell! Nem sokat latok szaladgalni belole, bar multkor lattam 1 fickot Porsche GT2-ben telozott vele epp ,jo izles! 😊

a dokumentumok-ban az itunesnak muszáj tárolnia a feltett programokat? nem elég neki az, ahonnan betallóztam?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Plusz egy fehér!

(Amikor vettem, láttam a feketét, volt fehér, de ki kellett hozni a raktárból - mondtam ez marad!) Gondolkodom egy iMac-on is, jól mutatnának együtt.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Ombika
Feheret akarok a bammerbe az az igazi! 😊 Egyedi megjelenese van! 😄
Amugy kinek van meg feherje rajtam kivul?

pyrohun
"Szidia"... sírok 😊)))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
óbázzdmeg 😊))

GregSB
Nem tudom mirõl beszélsz <#vigyor1>