iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Semmi baja a T-Pot pluginnek, teljesen korrekt, sokkal jobb arra, amire tényleg való, mint más másolgatós szarságok. Csak tudni kell mit csinál az ember. De amúgy meg Mobileinstallation crack + iTunes és kész. Én mindent ezzel használok, SSH is tök felesleg, ez sokkal megbízhatóbb...
Ombika
Nekem konnyebb a wi-fi szal marad SSH! amugy miert cseszte szet mikozben ez csak 1 nyamvadt plugin es csak masolasra valo?! 😞

Sephi
Mondom iPhonebrowser... ahhoz nem kell wifi hanem usb kapcsolat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
Mar latja, mivel rajottem, h nem wifin keresztul muxik, inkabb SSH akkor?

Sephi
T-Pot? Isten ments!! Azonnal turuld le. Nekem 2x is elbaxta a file rendszert es nem is latja az egeszet!

iPhonebrowser kell neked.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
T-Pot plugint hasznalvki TotalCms-nel? Feltette nekem pluginsnal ugye addonkent beadtam neki es halozatoknal mikor rakattintok nem csinal semmit se! 1 routeren vagyok a telommal es pc-vel is?!😞 Mit ronthattam el?

Ombika
Ha azt akarom szinkronizalasnal, hogy a telon levo adatok ne torlodjenek csak az outlook-ban levo adatok frissuljenek a telorol ,mit is kell kipipalnom?

Sephi
Szoktad Wifi-n tolni? 😄

Az auth. megvan, de a transfer purchase csak az appstore-ból letöltött ingyenes progikat teszi át, a tört progikat nem.

magus
tegnap este azt függtem, addiktív : )

Zomil
Azt hiszem a monopoly miatt megéri felrakni a 2.2-t 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GregSB
Szerintem ha authorizálod a másik gépet akkor fel tudod arra is rakni az appokat amiket megvettél/letöltöttél.

iTunesban lépj be a loginoddal, majd a Store menü alatt klikkelj az "Authorize computer"-re.

Eddig egy géppel szinkronizáltam az iPhone-t, és most szeretném egy másikkal is, amivel már régebben szintén volt szinkronizálva. Csak sajna sehol nem találtam azt a megoldást, hogy a teló adatait vigye fel és írja felül a gép adataival, alkalmazásaival, hanem mindig csak fordítva ajánlja fel, tehát a régi programokat töltené vissza a telóra...
Ötlet?

Ombika
Orok halam erte!

precision
szerintem semmiben nem tér el

Bazinga!

precision
http://appulo.us/appdb/

Bazinga!

Ombika
?

BADE
a turbo simes iphone miben tér el a kártyafüggetlentõl?Azt tudom,hogy így nem veszik el a garancia.Minden funkciót ugyanúgy lehet használni?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

precision
miért nem appuloról szeded?

Bazinga!

AntiHero
Akit érdekel szoktam iPhone játék teszteket írni a blogomba. (esetleg bannerba is kirakhatnátok: iPhone blog

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ops..ezt nem is néztem. 😊 Amúgy ez mikor lesz elérhetõ a store-on?

\" örökké nem eshet.... \"

Edmas
Helllo!

Tudtok segíteni ?

Az 1.G-ós Iphone-om 2.0.1-es verzió van rajta és felraktam rá az AppShare programot amivel ugye tölthetek rá wiwfin keresztül játékot! Csak az a gond h letöltni és nem mutat semmi ikont ..:S És egy másik Iphone-on + láttam hogy van egy ugyan ijen ikon csak Zöld ijen "kapcsolat" jellel rajta. Gondolom az hiányzik az enyémrõl. Hol tudom rá beszerezni ??? + mondták már azt is hoghy az appShare-n keresztül le tudom tölteni de egyzserüen nem találtam. Haverom mondta h ijen néven keressem õ megtalálta én nem :S ! SEGÍTSETEK lécci 😄 köszi elõre is mindent !

ja neked szólt, szorri 😊

De vágod, ha minden kötél szakad, ez tökjó megoldás erre. Még home screen-re is ki tudsz rakni ikonokat a favorites-hoz, szal teljes az élvezet 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Zomil
hüha köszi h szoltál 😄
amugy bannerban a q3-van, de ahogy elnézem elég brutál port, multi is megy benne 😄DDD

amugy én a cydiás quake4iphone-ra gondoltam, ami a q1 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sephi
Ha ez nekem szolt : De epp ez a lenyeg, hogy USB-en keresztul szeretnem feltolteni.

Ha nem nekem szolt : nem szoltam!

Ha ennyire zavar, töltsd fel a fájljaidat egy ingyenes oldalra, csinálj rájuk bookmarkot, és kész.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Zomil
Nah láttam megjelent a monopoly 😊
probálta már vki? ha hazamegyek fel is rakom gyorsan 😄

simcity mikor jön?

Sephi
Sikeresen feltelepult de alapbol nem latt semmit... se az image-nel... aztan adtam neki kapcsolodast Vista-hoz, megjelent a Pc-en egy ablak es latom a device-et de ott csak DCMI kepek vannak es semmi mas. Oda se tudok rakna .doc -ot se semmit.

Mit csinalok rosszul? Vagy kotelezo a WiFi ??

Johnny23
oks, köszi

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Sephi
Ohh... megnezem, koszi!

Sephi
Files progit hasznalok es akarhogy probalgatom sehogy nem sikerul megtalalnom a mar felmasolt .doc filet vele....

Lehet en nem raktam jo helyre? var/mobile/Doccuments (utobbit en csinaltam oda iPhonebrowser-el)

zsolti001
MobileFinder program ami mindent meg tud nyitni amit akarsz!

MerlinW
vagy: VMWare/Virtualbox + Windows
vagy: Crossover-el telepítesz iTunes-t (ezt nem próbáltam)
vagy: Wine-vel telepítesz iTunes 7-est. (8-as még nem megy fel)

De a legjobb megoldás a a virtuális gépes megoldás. TinyXP bõven elég ~100MB

[merlinw.org]

Zomil
söt most már 2pálya van nehézségi fokkal 😛

Johnny23
Sziasztok!

Ubuntu Linux alatt,hogy lehet szinkronizálni/frissiteni/ stb. a szifont ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Cujo01
Fieldrunnersnek elsõ verziójában még nem volt hang.. szerintem rosszat szedtél le 😊 keress frissebbet

Cujo01
szifon-on (banner) ott a teljes quake, nem csak a demo 😊
még config file-t is módosithatsz

Sephi
hmm... na megsasolom. kocc

Ombika
Oda teszed ahova akorod, de mikor keresed telon tudjad! 😊

Sephi
Megvan a Files a telon... de meg mindig nem vagom, hova kell tenni a filokat. Gondolom iPhonebroweser majd ramasol... de hova bajon? Rohadt google sem megy rendesen a FAQ miat..

Sephi
jo, en kerdezem hulyen. Hova rakom a telecsibe? Melyik mappaba... tudom zsir hulye vagyok de nem jovok ra. Es azutan mivel nyitom meg? Files-al?

Ombika
Alap gamek megvannak lemente az utodnak! 😊

precision
files (van belõle lite is), mobile studio, box.net (ez netes), filemagnet... stb. stb.

appstore keresõje _leírásban_ IS keres 😊 hasznos feature 😊

Bazinga!

pyrohun
winscp, totalcommander

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sephi
Ehh? Es hogyan rakok a telora egy .doc -ot? El nem tudom kepzelni 😄 iTunes-bol?

pyrohun
"Ha igen mi a neve a kicsikének ?"

iphone. alapból tudja.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sephi
Megvan a Fieldrunners.... csak nalam nincs SEMMILYEN hang? Mondom, semmi hang nincs... se GUI se ingame se effect. Es nem, nincs mute-olva a telo 😄

(tegnap lefagyott Safari-zas kozben... ez vajon miert?)

Sephi
Word és Excel-t olvasót lehet az iPhone-ra varázsolni? Ha igen mi a neve a kicsikének ?😄

Zomil
cydiábol töltsd le, mostanában került fel és vmi old game oldalról ha leszeded az 1-et v 2-öt a wad file-t bemásolod és már tolhatod is(alapbol az 1-nek a demoja van rajta) 😊

ui.: ugyebár a cydiábol leszedett quake csak demo, nem tudjátok hogy lehet teljes verziora frissiteni? 😛