iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Azért mert rendszeresen hoznak be szlovákoktól. Nem ugyan azt hirdetik már hónapok óta 😄

Hát ha jól megnézed, akkor egy-kettõ van, csak õk minden nap meghirdetik😊
MerlinW
beszeljukmac-en van sok.

[merlinw.org]

Én is vodás vagyok, és beszereztem egy gyárilag független darabot Olaszországból. Persze ára is volt, de megérte, mert most már sehol se látok, hogy hirdetnének gyárilag független iPhone 3Gket.
Ombika
magus
a baseband nem upgradelodik magatol a 2.2-vel? hogy lehet ugy feltenni a firmwaret, hogy a baseband ne frissuljon?

MerlinW
Jailbreak mindenképpen kell.

[merlinw.org]

Ability
Mindenképp kell a jailbreak is.
ez mûködik tmobilos nemfeltört 3g-snél is ?
Ombika
En is igytudom! Ezzel o felrakta maganak uj basebandet ami cinkes dolog igy! 😞

pyrohun
Õõõ, nem akarlak elkeseríteni, de szerintem bachatod... (ne legyen igazam!!) Úgy tudom ugyanis, hogy a TurboSIM-ek csak akkor mennek 2.2-vel, ha a baseband-et nem uprage-eled. Amennyiben a baseband is frissült... Háát nemtom 😞

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Forza Italia
értem köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Ability
Úgy érted mikorra? Hát, január közepén lesz a Macworld expo, ott valószínûleg bemutatnak valami frissítést.
Forza Italia
és az mire várható?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Igazából a full család voda és ezért vettem ezt

TDU nick -> Potee www.potee.deviantart.com

Ability
Amennyire én tudom a turbosim sosem volt tökéletes, dobált a hálózatról és társai. Szerintem jobban jártál volna egy t-mobile-os változattal. Amúgy segíteni nem tudok, csak egy megjegyzés volt.
Tiszteletem'!

Egy kis segítség kéne. hozzájutottam egy Szifonhoz (3g), hazahoztam rátoltam gépre és nem figyeltem odaés frissült az FW 2.2-re. Nah ugye ekkor turbosimnek lõttek, függõ lett a telefonom. (a baseband-et nem lehet downgradelni 2.88-ról a korábbira, max az FW.t). Körbeolvastam neten/ebay-en. és már árulják dögivel ebay-en a 2.2-es FW-vel is mûködõ turbosimeket. Errõl kéne egy kis vélemény, h tényleg mûködik-e, illetve ha van vmi alternatív kiút a dologból (a bb dwongrade-re gondolok itt) akkor azt legyen kedves ossza meg velem.

Köszönet! 😊

TDU nick -> Potee www.potee.deviantart.com

Ability
Elvileg már kész van a hivatalos magyarítás, mindenki azt várja, hogy a következõ nagy update-ben benne lesz alapból a magyar nyelv. Jelenleg: szifon.com cydia forráson van egy egyedi magyarítás, én nem használom, de úgy néztem, hogy egész jó.
Forza Italia
hello. Most akarok venni egy Iphonet és azt akarom megkérdezni hogyan lehet megoldani h magyar legyen?

precision
ne szenvedj appshare -el

nagyonröviden, címszavakban:

1. szifon.com source -ról felrakod a mobileinstallation crack -et
2. felraksz appstore -ból egy ingyenes programot
3. innen leszeded ami kell
4. megnyitod az itunes -ban a letöltött .ipa -t és szinkronizálsz

have fun!

Bazinga!

Ezt nem vágom, elõbb olt le, hogy mi sem értünk hozzá, aztán teszi fel a kérdést? 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

magus
te annyira sokrétûen vagy ostoba, hogy szerintem direkt csinálod

passatgt
olyan mint a 3-om<#idiota>

autoszimulator
1. G-s akkor már 😄

.: mobilize.hu :.

pyrohun
dehogy jó.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt
1. Generációs

jó az így

pyrohun
"1.G-ós"

Éljen a magyar nyelvtan! 😊

Edmas
Erre nem tudott senki válaszolni....

Helllo!

Tudtok segíteni ?

Az 1.G-ós Iphone-om 2.0.1-es verzió van rajta és felraktam rá az AppShare programot amivel ugye tölthetek rá wiwfin keresztül játékot! Csak az a gond h letöltni és nem mutat semmi ikont ..:S És egy másik Iphone-on + láttam hogy van egy ugyan ijen ikon csak Zöld ijen "kapcsolat" jellel rajta. Gondolom az hiányzik az enyémrõl. Hol tudom rá beszerezni ??? + mondták már azt is hoghy az appShare-n keresztül le tudom tölteni de egyzserüen nem találtam. Haverom mondta h ijen néven keressem õ megtalálta én nem :S ! SEGÍTSETEK lécci 😄 köszi elõre is mindent !

Edmas
Na mivan ? Ti sem értetek hozzá vagy mi ?????

Ability
Tap tap tap-pal szokott valaki neten játszani? Csak nekem szaggat? Sima módban semmi baj vele, neten viszont akadozik, mindig belaggol, és néha nem is érzékeli hogy nyomom.
precision
feltöri a telefon szoftverét hogy azon külsõ programkódokat lehessen futtatni
a hogy mûködik kérdésedre pedig a szifon.com -on van tonnányi leírás (és/vagy google)

Bazinga!

Johnny23
mi ez a "jailbreak", mire jó, hogy mûködik??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
<#falbav>

precision
nem!

Bazinga!

Johnny23
Hali!

ITunes nélkül lehet frissíteni a készülék szoftverét ?

precision
Ombika
Ha contactokat szinkronizalok es az iTuneson belul legalul az advanced fulnek kipipalom, hogy contact , akkor most melyiket szinkronizalja melyikkel? Replace information on this phone-nal van ez a contact ful?!

Sephi
Orions-t tolom.

Mas is jatszik vele? Harc kozben amikor kattintok a kartjaimra akkor miert repulnek fel random szamok ?😄
Honnan tudom, mennyit fog sebezni egy kartyam?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
aha, így már tiszta. Úgy tudtam, hogy az elsõ 3, az ugyanolyan, csak a 2G Touch különbözik. Igazából nem annyira vészes, mert gombok nélkül macerás egy picit irányítani. Szerencsére csak egy-két játéknál jön ki, ez lett volna az elsõ, aminél zavarna is.

Amíg zenehallgatásnál nem akad, addig nem panaszkodom: )

GregSB
TouchSports Tennis '09 on 4 devices

Bal felsõ az 1.gen Touch. Még ezen a kis videón is jól látható hogy kevesebb FPS-el megy mint a többi.

GregSB
Így már szinte biztos vagyok benne hogy errõl van szó. Ability iPhone 3G-jén akadásmentesen megy. Ezt teszt is bizonyítja egyébként. Azonos játék 1. gen Touchon kevesebb FPS-el megy mint a többi készüléken. Ez a Hero of Sparta úgy tûnik az elsõ komolyabb játék, ami már betett a Touchodnak.

Az oké hogy mindegyik készülék egyre gyorsabb és erõsebb lesz. Gondolom a kövi iPhone még az új Touchtól is jobb lesz. Nem értem viszont hogy ezt miért nem komunikálja az Apple, és miért nem ösztönzi a fejlesztõket hogy külön optimalizáljanak a régebbi hardwarekre is. Pontosabban értem, de nem tetszik: ezzel arra kényszerítenek hogy 1-2 évente vedd meg mindig a legújabbat...

precision
szerinted? 😊
appstore -ban

Bazinga!

GregSB
Ez lehet hogy csak nálad van (ha jól tudom 1. gen iPod Touch-od van, ugye?)

Jelenleg így néz ki az erõsorrend: 1. gen Touch < iPhone 2G < iPhone 3G < 2. gen Touch. (legalábbis az egyik játékfejlesztõ szerint. Pontosan nem tudni milyen hardware-beli különbségek vannak közöttük, de az biztos hogy a processzorok nem azonos órajelen futnak.)

Szóval ami nálad szaggat az lehet hogy iPhone-okon normálisabban fut... Valaki próbálta már?

magus
most raktam újra 1 hete, és alig van rajta valami, meg nem is mászkáltam a filerendszerében. nem nagyon akad, de észrevehetõ, hogy az bizony nem 24 fps

Hol?

\" örökké nem eshet.... \"

Ability
Nekem tökéletesen folyamatos, teló reset esetleg?
magus
ja, csak szaggat, ha már több ellenfél van a képernyõn

6191: vicces lehet, de nincs a közelemben másik iphone/ipod, ami fel lenne törve...

Zomil
hero of sparta megjelent 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
De siman csak masoltal rola es nem turkaltad a file rendszeret?

Sephi
Akkor miert nem mutatja ki az egesz file rendszert? A iPhonebrowser kimuntat mindent.

Pl : a var konyvtar T-Pot -al nem elerheto mig iPhonebrowser-el siman.

(az is lehet, hogy allitasi hiba de nekem ketszer kellet restoroljak miatta szal nekem nincs pozitiv velemenyem rola. Amiota iPhonebrowsert hasznalok, nem volt baj)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"