iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

red bull
Tehát az a lényeg hogy független legyen a telefon feltétlen ha kûlföldrõl rendelem esetleg?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

autoszimulator
most jailbreakeltem elõször a telót, sikerült is, mobileinstallation crack is fennt van. Szedek le egy ipa fájlt, akkor azt az iTunes-on keresztül semmiképp sem tudom átrakni? Miként lehet akkor a legegyszerûbben?

.: mobilize.hu :.

oneal1
õ az köszi😊

!Forza Ferrari!

Lacee
Az appulous lesz az, www.appulo.us

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

oneal1
hali

most egy ideig nem tudtam foglalkozni a telóval.
elfelejtettem egy oldal címét ahol sok sok progi volt. valami apollo és amcsi oldal volt azthiszem.

tudja valaki?köszi

!Forza Ferrari!

jah... csak akkor lesz szívás ha véletlen nagyon új lesz a cucc és már 2.2-vel jött

precision
nem sokáig 😊
elvileg dec. 31 -én jön a 3G unlock

Bazinga!

Lacee
arra figyelj azért, hogy kártyafüggetlen telefonról van-e szó. hiába jó ár a 450 dolcsi, ha AT&T-hez kötött akkor csak ipod touchnak fogod tudni használni itthon!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
*felbontást

😊

Bazinga!

precision
"Mivel a kijelzõje elvileg kisebb, tehát a felbontása is más"

Hát ez az ami egyáltalán nem biztos, sõt, az általad leírtak miatt biztos, hogy ugyanaz a felbontás fogja ez is tudni. HA tényleg meg fog jelenni ilyen. 😊

Bazinga!

De ha tényleg lesz iphone nano, akkor az kompatibilis lesz-e az app store-al? Mivel a kijelzõje elvileg kisebb, tehát a felbontása is más --> app strore progik nem jók rá, ami az iphone egyik legjobb feature-je.

Én nem vennék mérget erre az iphone nanora.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Srácok,

Ha meg kellene nevezzetek 5 leghasznosabb app-ot mi lenne az? 😊

Csak kíváncsiság...

autoszimulator
ifhone.hu-t valami csicska csapat feltörte, pont mikor a jailbreak leírásuk kellett volna 😄

GregSB
Korrigálok. Konkrét képek nem jelentek meg az oldalon, viszont iPhone Nano kategória igen.

Asszem hamarosan ki kell majd bõvíteni a bannert egy új telefon képeivel 😄

GregSB
Egyre valószínûbb az iPhone Nano.

Most az "xskn" nevû tokgyártó rakott ki "véletlenül" az oldalára tokokat "iPhone Nano néven".

Errõl a gyártóról azt kell tudni, hogy ezt a "véletlent" eddig már 2x is eljátszották: a 2G-s és a 3G-s iphone kiadása elõtt.

Eddig nem fogadtam volna a Nano-ra. A múltkori cég aki "kiszivárogtatta" noname volt, az xskn-nek viszont történelme van a "leakelésben" 😄

red bull
Sziasztok!

Iphone3G-t szeretnék venni olcsón valahonnan, és nézegettem az árakat, de itthon még nagyon drágák. Az lenne a kérdésem hogy érdemes lenne-e külfõldrõl hozatni olcsóbban? Mert nekem elég lenne a 8 GB-os változata is és ha jól láttam már $450.00 ér van (85.000 FT). Esetleg ha tudtok olcsóbban valami megbízható kûlföldi oldalról akkor szóljatok.

Ui.: Nem tudom mennyire publikusak az árak itt, nem vagyok jártas ebben a topikban. Esetleg ha nem publikus akkor és aki már rendelt kûlföldrõl vagy tud olcsóbban akkor egy PM-et megköszönnék.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

GregSB
Már fent van a dev team blogján egy demo videó yellowst0ne-ról.

FYI ez a 3g iPhone unlocknak a kódneve. Nagyon közel már a megjelenés!

Pontosan.

Nem fut semmilyen third-party alkalmazás a háttérben, úgyhogy addig, amíg meg nem jön a push notification az ilyen progikhoz (amit amúgy szeptemberre ígért Steve bácsi...), addig bizony be kell lépni a progiba, hogy lásd, volt-e valami változás.

Ez legyen a legnagyobb problémád, AFRIKÁBAN KÖZBEN MEG ÉHEZNEK!!!!
😄

precision
asszem még az "õsidõkben", 1.x alatt a mobilechat tudta ezt, hogy fõmenüben rezgett a teló és bubokérba írta hogy hány új üzenet jött
asszem most is van mobilechat program appstoreban (akkoriban nem volt ugye appstore csak installer, tehát nem is hivatalos program volt), de abban nem vagyok már biztos hogy 2.x -es fw -ek engedik hogy a program fusson tovább kilépés után
palringo is sztem úgy tudja megjeleníteni a kilépés után jött üzeneteket, hogy a kilépés után a palringo szerveren még fut tovább az msned egy ideig (vagy amíg ki nem jelentkezteted) és belépsékor letölti õket... beejive IM is fentmarad pár percig kilépés után és belépéskor egybe tolja az ember arcába az addig kapott üzeneteket

Bazinga!

Dynamic
Kipróbáltam, de az is csak akkor jelzi az üzenet érkezését, ha beléptem a programban.
MerlinW
Fring? (app store)

[merlinw.org]

Dynamic
Kösz. Közben megoldottam: mim.live.com-on kell nicket változtatni, így ha Iphone-on jelentkezek be a Palringoval, azt a nevet fogja megjeleníteni. Amúgy tök jó, hogy kikapcsoláskor is online marad, már csak azt kéne megoldani, hogy ha nem is kikapcsolásnál, de a telefon fõmenüjében jelezze ha üzenet jött be az msn-en.
Ombika
De van ra alternativ megoldas! 😊

Beejive
Nem ingyenes sajnos

Dynamic
szasztok! Kéne nekem egy olyan ingyenes msn kliens, amiben a nicknevet megtudom változtatni, épp úgy ahogy az pc-s msn-en át lehet írni(ja és online marad a progi, akkor is ha kilépek). Nekem úgy rémlik a Palringoban volt ilyen lehetõség, de most, hogy update-eltem nem találom.
Titan
Skacok! Tudtok ajánlani olyan programot amivel fájlokat tudok böngészni a iphoneomon és jogusultságot is tudok állítani a fájlon kábelen keresztül?

Igy bizony
Már kaptam 3 számlát, sokszor hasnzálok edge-et is, sosem volt még több, mint a fix általánydíj.

TUTI, hogy az is beleszámít, nyugi.

pyrohun
dehogynem, ugyanolyan adatforgalom

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
igen

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

biztos benne van... ugyanaz a cucc ugyanonnan csak más csatornán 😊

autoszimulator
*közben kinyomoztam, hogy az Edge a GPRS továbbfejlesztett változata, ugyan azt a technológiát használja, 3G- technológia meg az Edge továbbfejlesztése, szóval ezek használata mind GPRS adatforgalmat generál, szóval benne kell hogy legyen a csomagforgalomban 😊

Atika :o)
Sziasztok van egy olyan problemam hogy megjelent a rolando jatek letoltottem fel akartam rakni telefonra es valamilyen hibaval elszal az itunes de az az erdekes hogy probaltam mas jatekot ami meg siman felmegy ra szoval nemtudom hogy hol a hiba 😞 valakinek volt mar ilyen?? Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

oroy_

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

autoszimulator
jó akkor egy hónap múlva mondom az eredményt 😄D

Ombika
Nem szopatni akarok senkit se, en igy tudom es megosztottam veletek ennyi! En nem leptem tul sose es nem is fogom, mivel csak kiegeszito netre van nekem, szaoval amig vki ezt konkretan le nem tesztelik,addig csak talalgatjuk!!!

autoszimulator
de ebben adatforgalom van írva, az meg mindegy szerintem, hogy milyen, csak annyi végül is a különbség legjobb tudomásom szerint, hogy Edge lassabb, mint a 3G. T-mobile szerintem leszarja hogy az a két mega kétszer annyi idõ alatt jön le neked, mert Edge-t használsz, lényeg, hogy az adatforgalom két mega volt. Legalábbis ez lenne a logikus, manapság sincs mindenhol 3G, ott a teló automatikusan átmegy E-re, nemkéne azzal szopatni a népet, hogy azt meg kiszámlázzák 😄D

Ombika
NEm 1szeruen, ha nem 3g-t hasznalsz nem szamolja.....

Lacee
miért, akkor hol tartják számon a nem-3g adatforgalmat? percenként levonják a lebeszélhetõ egyenlegembõl? 😊

Ombika
Az nem szamit bele!

Lacee
így van, minden mobil adatforgalom onnan megy.

autoszimulator
felmerült bennem egy noob kérdés 😊 Itthon vagyok most, wifi router meghalt, 3G nem elérhetõ a kéróban, Edge megy helyette. Ugye ezzel történõ email fogadások és társai is a GPRS technológiát használva frissülnek, tehát a csomagban foglalt pl 2GB-ból vonódnak le, ugye?

Ombika
Dog masnaposan semmi erom es ma meg folyt kov!! 😊

GregSB
Csinálj képet és kirakom 😄

Ezt az egy képet találtam a neten, amin van csaj + karácsonyi ruha + telefon 😊

Ombika
Jobb lenne vmi csocsosebb no, akinel a mellei kozrefogjak telot! 😊

autoszimulator
2.1 van az újakon éppen

Csak magamat ismétlem: 😊
Jajj de jó ilyenkor ez a gyári független modell..😊
GregSB
Utólagos engedelmeddel kiraktam a bannerba a manualt. Ha valami gond lenne ezzel akkor szólj és megbeszéljük (tudom linkelni máshonnan is ha kell).

Forza Italia
kösz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
már megvan köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MerlinW
Sima Acrobat Reader...
Lehet nagyon régi van neked, Adobe oldaláról tölts le frissebb verziót (9-es a legújabb).

[merlinw.org]