iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
t-mobilos kártyával megoldottam,köszi!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

köszi !
és ha turbosim el pannon os kártyával használnám? nemjelent semmit gondolom..

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Atika :o)
Sziasztok lehet meg valahogy ingyen regisztralni az appstore-ra mert regen volt valamilyen kod-al valo regisztralas de az az oldal mar nemukodik. Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Lacee
nem kell elõfizetned, a lapon amit linkeletem ugyanolyan feltöltõkártyás csomagok vannak mint a telefonálásra (domino net)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
a "legaális" aktiváláshoz kéne egy t-mobilos sim kártya, de azt hiszem hogy a pwnage toollal más kártyával is lehet aktiválni, de ebben nem vagyok biztos, keress rá a honlapjukon (iphone-dev.org)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

fsgh
3G-vel neteztem. NEm túloztam az sg-re jöttem fel onnan forumok, bejelentkeztem beléptem egy topikba írtam egy üzenetet <--- ez volt 4ezer😄...

Akkor ezek szerint net közelébe se menjek ha nincs elõfizetett csomagom...(kivéve az ingyen wifit mekibe meg ilyen helyeken...!?)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BADE
igen erre én is gondoltam,csak az elõzõ tulaj tudja aktiválni?Gondolom Voda-s kártyával nemigen fog menni.

autoszimulator
gondolom akkor nem elõfizus vagy. Ezekszerint 3G vagy Edge segítségével neteztél, s lehet a topik tele volt képpel... A T eléggé durva módon számolja a díjakat, azt hiszem, 10 kilobyte-onként 0,1 forint, de van olyan dominós NET csomag, ahol két forint... Más kérdés hogy ez két forinttal számolva is 20 megányi adatforgalom, ami ugye üzenetküldés miatt kétszer töltõdik le, de az akkor is soknak tûûnik. Lehet még durvább árazás van, ha nincs külön net csomagod...

.: mobilize.hu :.

Lacee
azért van, mert a mobil adatforgalom ennyire drága a magyar szolgáltatóknál (is)... ahhoz hogy ne kelljen a gatyád is ráfizetned, érdemes egy elõre fizetett adatcsomagot venned - ártáblázat itt

feltöltökártáyan 10kb-onként 13 forintot kell fizetni, ám elõre megváltott kártyával 4e forint 3GB forgalom, ami jobb esetben több hónapig elég. sõt, ha túlléped a 3 gigát, akkor is csak 10 fillér 10 kilobájtonként a tarifa...

Lacee
az usb-s képernyõ egyebek közt akkor jelenik meg, amikor nincs aktiválva a telefon, azt meg kéne tenned.

fsgh
Lenne itt egy kérdés..:

Az miért lehet hogy 3G-vel felmentem az sg-re és írtam egy topikba iphoneról és kb 4000ft-ot le is kapott...(majdnem az összes pénzt ami a kártyámon volt...)

azt a pénzt már elbuktam de valaki mondja meg pls hogy ez mitõl volt mert máskor akkor figyelek erre.:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BADE
Nekem egy olyan problémám lenne,hogy vettem egy turbosim-es Iphone-t(T-mobile),az elõzõ tulaj rajtahagyta az adatait stb.
Nyomtam egy iPhone nullázását,hogy eltünjenek az adatok,de sajnos csak a emergency hívás jön be.Unlockot engedi(felismeri a hálozatot a bal sarokban)de marad azemergency hívás.
ITunes képernyõ jelenik meg(usb kábel+itunes felirat van a képen)
Lehet újra kellene aktiválni a telefont?Azt gondolom csak az elõzõ tulaj tudja.
Mit lehet csinálni?
Lehet egyszerûbb lenne az egészet függetleníteni?

autoszimulator
max a sim kártyát tilthatják le, és jól lehúzzák azt, aki nem fizeti a törlesztõt, de ettõl a telefont még te megveheted, és egy saját T-s kártyát beletehetsz. Alapjaiban, ha jó áron tudod megszerezni a telót, jobban jársz, mintha elõfizetnél egy újért.

Sziasztok !

csak egy kérdésem lenne, sok eladó iphone közt látok T-mobile-ost, most az hogyvan nemtilthatják le a telót ha nem fizetik ? vagyis nekem semmilyen károm nem származhat ha olyat T-set veszek?

Köszi!

ui: Boldog Karit mindenkinek !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

SD456
Közben sikerült a bankkártya regisztrálás is. Nem tudom mi lett vele, kiléptem az iTunes-ból aztán vissza és már ment 😄

PS3 ID: SDani456

fsgh
oké köszi😊

autoszimulator
cydiában a szifon source-ja kell addolni, majd onnan a mobileinstallation krekkjét leszedni. Restart, majd a letöltött ipa-kat itunsbe berakni, és onnantól mintha ingyenest tennél fel

Lacee
szerintem olvasd végig a bannerben levõ magyar kézikönyvet, sok kérdéstõl megkíméled magad 😊

egyébként a menû alsó sorában (az ún. 'dock') van az ipod ikon, azzal hozod elõ a zenéidet.

SD456
Igen. Visa. Amúgy lehet tudom mi a gond, nincs rajta pénz. Közben lenne még egy kérdésem, jailbreakeltem az iPhone-t de nem tudom, hogyan tudom felrakni a progikat amiket letöltöttem, Mobileinstallation le van töltve.

fsgh
haladok😊 már értek 1-2 dolgot. Most elvileg feltettem csomó zenét a telómra de nem találom hol vannak:S😄

Mert a játékot megtaláltam azt kidobta a fõmenübe de a zenéket merre rakja?

Titan
Dombornyomott?

Lacee
így van, frissítsd a telefonod és menni fog.

SD456
Hi all!

Boldog karácsonyt mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy nem akarja az iTunes elfogadni a bankkártyám "security code"-ját. Beírtam többször is de nem akarja elfogadni. :S Valaki tapasztalt már ilyen jellegû problémát ?

fsgh
Azt írja ki hogy nem kompatibilis a mobillal... elõször a 2.2-es frissítést töltsem le és aztán menni fog?

autoszimulator
bekerül az Apps-ok közé, majd mikor csatlakoztattad a telefont, bal oldalt megtalálod a listában a telót, rákatt, bejön egy felület, ott Applications, és kiválasztod amit fel akarsz tenni, majd alul apply, sync

KÖzben én is kérdezek. Aki használ birthday kieget, annak sem tud szinkroniználni a kontaktokkal? nekem azóta csak syncing... de nem tudja megcsinálni

fsgh
és még hülyeséget is írok... nem Ipod hanem Iphone.

fsgh
Mostmár én is Ipod tulajdonos vagyok.😊

És lenne is 1-2 kérdésem. Pl ha Itunes-al letöltöttem egy ingyenes játékot akkor az hogy kerül fel a mobilomra? Meg hogy tudok-e géprõl zenét feltenni á és ha igen akkor hogy? Bocs tudom elég kezdõ kérdések...:S

autoszimulator
Neked is hasonlókat 😊

MerlinW
2.2-vel nem fagyott még a safari😊 De neked is kellemeset😊

[merlinw.org]

precision
iphone 3G -re is azt mondták hogy 200$ lesz
hûha, apróbetûs rész rlz 😊

Bazinga!

Lacee
Vidám és Safari-fagyásoktól mentes ünnepeket mindenkinek 😊

pyrohun
akkor a 2g-met cserélem rá 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

nincs, csak 3G-hez.

klikk

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GregSB
Azt pletykálják róla, hogy butább lesz a nagyobbtól. Konkrétan nem lesz benne 3G és GPS, viszont $100-ba fog csak kerülni.

GregSB

oneal1
2g-sphone hoz nincs az a gumiabroncs mintás tok? csak 3g hez találtam.

!Forza Ferrari!

használtok valami jó kis költségvetés progit? bevételek, kiadások, stbstb...
a search túl sokat kidob és nem tudom melyik lehet a befutó...
bármi tapasztalat ezügyben?

GregSB
Az egész telefon koncepciója arra épül hogy internetet használsz rajta.
Valamit át akarsz küldeni haveroknak? Ott az internet. (Hozzáteszem hogy USA-ban nagyobb városokban minden sarkon van free wifi hotspot, szal úgy nem nehéz). Ha meg nincs wifi akkor ott a 3G. A legtöbb országban csak csomagban lehet megvenni a telót, amiben úgyis benne van x GB netezés, akkor meg miért ne azzal küldj át pár száz kbyteos képeket?

Kb ez lenne egy almás szóvivõ válasza ha megkérdeznék miért nincs benne BT fileküldés. A gyakorlatban viszont arról van szó, hogy az Apple részesedést kap a szolgáltatóktól a lebeszélt percek és az internetezés után. Szal végsõ soron ez (is) a pénzrõl szól.

Ez egy ismert hiányossága a telefonnak, ha nem tudsz nélküle élni akkor válassz másik telefont SZVSZ.

fsgh
Ez nagyon nagy szopatás:S

GregSB
Van BT a telefonban, de csak headsetekhez és kihangosítókhoz használhatod, filet küldeni nem lehet vele. Ha jól tudom JailBreakelve sem.

fsgh
Elég alap kérdés lesz, de:

Bluetooth most akkor teljesen hiányzik a telefonból? szóval nem tudok haveroktól képeket fogadni vagy nekik küldeni? Jailbreakkel se?

oneal1
most nézem 2.1 es mobicrack volt fennt. de tegnap akkor is ment:S

most leszedem, restart
feltolom a 2.2 est aztán próba

!Forza Ferrari!

oneal1
oks próbálom köszi

de most még1 problem:S

tegnap feltettem pár progit próbálgattam is õket este elég sokat erre msot próbálok egyet elindítani és azt írja hogy h nem elhet elindítani:S:S

!Forza Ferrari!

precision
miután felrakod az alap millionaire játékot, egyszer el kell indítani, és csak utána felrakni szifonról a magyar pakkot

ha így történt akkor sajna nem tom mi lehet

Bazinga!

oneal1
hali

próbálta már valami magyarítani a legyen ön is milliomost?

szifonos cource-on fenntvan, felteszem de nem mûködik:S

!Forza Ferrari!

autoszimulator
jaok, elfelejtettem restartolni a telefont...

autoszimulator
igen, itt akad el a projekt, most hogy felmentem 2.2-re szoftverileg, cídiából lekaptam a 2.2es mobiinstaller krekket, persze miután jailbreakeltem, mégsem akarnak átmenni a cuccok... mindegyik ilyennél kiírja could not be verified -.-

magus
ha fenn van a mobileinstallation file, akkor leszeded az ipa-t, berakod itunesba, es szinkronizalod, mintha eredeti file lenne...

Lacee
szilveszterkor jön a törés, ahogy precision is írta, szerintem addig várj a vétellel. tudni kell, hogy a 2.2-re frissített telefont NEM lehet majd függetleníteni, tehát erre majd figyelj. Viszont ezzel kapcsolatban nekünk nem nagyon lesz tapasztalatunk, itt a fórumon szerintem mindenkinek t-mobilos vagy eleve gyári független iphone 3G-je van, mivel eddig nem volt hozzá törés.