iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
és ha turbosim el pannon os kártyával használnám? nemjelent semmit gondolom..
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Akkor ezek szerint net közelébe se menjek ha nincs elõfizetett csomagom...(kivéve az ingyen wifit mekibe meg ilyen helyeken...!?)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
.: mobilize.hu :.
feltöltökártáyan 10kb-onként 13 forintot kell fizetni, ám elõre megváltott kártyával 4e forint 3GB forgalom, ami jobb esetben több hónapig elég. sõt, ha túlléped a 3 gigát, akkor is csak 10 fillér 10 kilobájtonként a tarifa...
Az miért lehet hogy 3G-vel felmentem az sg-re és írtam egy topikba iphoneról és kb 4000ft-ot le is kapott...(majdnem az összes pénzt ami a kártyámon volt...)
azt a pénzt már elbuktam de valaki mondja meg pls hogy ez mitõl volt mert máskor akkor figyelek erre.:S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nyomtam egy iPhone nullázását,hogy eltünjenek az adatok,de sajnos csak a emergency hívás jön be.Unlockot engedi(felismeri a hálozatot a bal sarokban)de marad azemergency hívás.
ITunes képernyõ jelenik meg(usb kábel+itunes felirat van a képen)
Lehet újra kellene aktiválni a telefont?Azt gondolom csak az elõzõ tulaj tudja.
Mit lehet csinálni?
Lehet egyszerûbb lenne az egészet függetleníteni?
csak egy kérdésem lenne, sok eladó iphone közt látok T-mobile-ost, most az hogyvan nemtilthatják le a telót ha nem fizetik ? vagyis nekem semmilyen károm nem származhat ha olyat T-set veszek?
Köszi!
ui: Boldog Karit mindenkinek !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
PS3 ID: SDani456
egyébként a menû alsó sorában (az ún. 'dock') van az ipod ikon, azzal hozod elõ a zenéidet.
Mert a játékot megtaláltam azt kidobta a fõmenübe de a zenéket merre rakja?
Boldog karácsonyt mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy nem akarja az iTunes elfogadni a bankkártyám "security code"-ját. Beírtam többször is de nem akarja elfogadni. :S Valaki tapasztalt már ilyen jellegû problémát ?
KÖzben én is kérdezek. Aki használ birthday kieget, annak sem tud szinkroniználni a kontaktokkal? nekem azóta csak syncing... de nem tudja megcsinálni
És lenne is 1-2 kérdésem. Pl ha Itunes-al letöltöttem egy ingyenes játékot akkor az hogy kerül fel a mobilomra? Meg hogy tudok-e géprõl zenét feltenni á és ha igen akkor hogy? Bocs tudom elég kezdõ kérdések...:S
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
a search túl sokat kidob és nem tudom melyik lehet a befutó...
bármi tapasztalat ezügyben?
Valamit át akarsz küldeni haveroknak? Ott az internet. (Hozzáteszem hogy USA-ban nagyobb városokban minden sarkon van free wifi hotspot, szal úgy nem nehéz). Ha meg nincs wifi akkor ott a 3G. A legtöbb országban csak csomagban lehet megvenni a telót, amiben úgyis benne van x GB netezés, akkor meg miért ne azzal küldj át pár száz kbyteos képeket?
Kb ez lenne egy almás szóvivõ válasza ha megkérdeznék miért nincs benne BT fileküldés. A gyakorlatban viszont arról van szó, hogy az Apple részesedést kap a szolgáltatóktól a lebeszélt percek és az internetezés után. Szal végsõ soron ez (is) a pénzrõl szól.
Ez egy ismert hiányossága a telefonnak, ha nem tudsz nélküle élni akkor válassz másik telefont SZVSZ.
Bluetooth most akkor teljesen hiányzik a telefonból? szóval nem tudok haveroktól képeket fogadni vagy nekik küldeni? Jailbreakkel se?
most leszedem, restart
feltolom a 2.2 est aztán próba
!Forza Ferrari!
de most még1 problem:S
tegnap feltettem pár progit próbálgattam is õket este elég sokat erre msot próbálok egyet elindítani és azt írja hogy h nem elhet elindítani:S:S
!Forza Ferrari!
ha így történt akkor sajna nem tom mi lehet
Bazinga!
próbálta már valami magyarítani a legyen ön is milliomost?
szifonos cource-on fenntvan, felteszem de nem mûködik:S
!Forza Ferrari!