iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne frissítsetek 2.2! Várjátok meg a függetlenítést, megéri! Dec 31.!

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Itt mindent megtaláltok a firmwareval kapcsolatosan!
Szifon

Forza: Adoba Acrobat Reader, talán próbáld meg a legújabbat!

letöltés

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Forza Italia
ehhez milyen program kell? mert nekem van Adobe de nem írja ki a szöveget csak pontok vannak

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

pyrohun
a lényeg az, hogy sima update-tel soha ne kerüljön a 3g-s változatra a 2.2-es firmware. ha egyszer is simán update-elve rákerül, akkor onnantól pápá a majdani függetlenítésnek. legalábbis jelen állásponty szerint 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
ha frissítve adják el nem fog menni a turbosim
mert az ok hogy rárak egy 2.0át vagy 2.1 -et, de attól még a baseband az új marad, ami a 2.2 alatt is volt
szerintem. bár én nem értek hozzá.

Bazinga!

Van itt olyan fórumozó akinek, van esetleg svájci vagy olasz ismerõse kint! Állítólag olcsóbb odakint a 3G modell. Nekem 85 körül hozták " Swisscom " Sajnos ez az 1db volt. Köszi

BADE
erre voltam kíváncsi😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

MerlinW
Lacee
nem értem a kérdést, olyan amit ráteszel, jelenleg 2.2-nél tart a firmware, szerintem a gyári példányon 2.0 van, de lehet hogy frissítve adják már el...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BADE
az új 3G-ken milyen szoft van?

pyrohun
2.2 szoftverhez tudtommal semelyik...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

BADE
3G-hez melyik a legjobb Turbosim?Mert elég sok félét árulnak.Esetleg képpel?

autoszimulator
akkor ki kell reszelni 😄

.: mobilize.hu :.

BADE
én tudok Iphone alkatrészeket,tokokat beszerezni,írj privit!

passatgt
bele, de ki fogja koptatni a szélét

autoszimulator
Szerintetek ebbe belemegy a 3G-s iphone? Néztem, a weblapokon kb 1 mm szélességbeli különbséget írnak...

GregSB
AppShopper: akciós iPhone programok gyûjteménye

"A honlapon figyelemmel kísérhetjük kategóriánként, a fizetõs és ingyenes app-ok árváltozásait. Így, ha naponta leellenõrizzük, semmilyen ingyenes akcióról nem maradunk le! A honlapon expresszlinkek segítik, hogy könnyedén letölthessük a programokat az App Store-ból"

(via BeszMac)

SD456
Hi all!

Ilyen tokot lehet venni Magyarországban ? Nem találok sehol :S

PS3 ID: SDani456

pyrohun
A gari ugrik, ha magyarítva viszed vissza 😊
De visszacsinálhatod és akkor ugyanúgy megmarad a gari 😊

precision
nincsmit
neked is

Bazinga!

Akkor marad angol asszem, és köszönöm a tájékoztatást.
Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

precision
a magyarításhoz ugye kell a jailbreak, ami feltöri a telefon szoftverét, és ezáltal szerintem a garancia is ugrik

Bazinga!

Köszi, és amúgy a gari ugrik vagy nem ha megcsiálom a magyarítást? Mert szerintem csak frísseted a telót azt kész nem?

precision
az én iphone -om nem magyar, mert felesleges rá magyarítást tenni, szerintem
nem én csínáltam a magyarítást, hanem a szifon.com és az ifhone.hu közösen
jailbreak az a telefon szoftverének feltörését jelenti, megtudhatsz róla többet a szifon.com és a google olvasgatásával

Bazinga!

A te iphonod magyar, te csináltad a magyarítást?
Jailbreak-et honnan tudom megszerezni?
Esetleg valaki tudna írni egy telepítési sorrendet, útmutatót?
köszi a segítséget

precision
magyarosítani amúgy úgy tudod, hogy meghinted pirospaprikával és beledobod egy nagy tányér gulyáslevesbe 😛 😄

Bazinga!

precision
kell jailbreak, és cydia
ha van cydia, sourceokhoz hozzáadod a http://stable.szifon.com -ot
és telepíted a magyarítást

Bazinga!

üdv mindenkinek. hogy tudom magyarosítani az iphone-t?

autoszimulator
sajnos ennél olcsóbban megúszni nem nagyon lehet a telefont... Céges elõfizuval esetleg, nekem is azt sikerült megcsípnem, de oda meg ugye kell egy olyan cégnél egy emberke, akinek van joga ilyet vásárolni 😊 Jah és most az én telóm céges, aminek igazából csak az a hátránya, hogy nem a nevemen van, de bizonyos számokat ingyen hívok, azon kívül T-t 8ft-ért, többit 16-ért bármikor... És a telefon, a 8 gigás így akár 50ezerbe is kerülhet, két év esetén, én egy évre szerzõdtem, így lett 80ezer. Plusz még mellé egy 5 vagy 10 gigás csomag, ami megint csak áldásos tud lenni, mert elég drágán méri T a gigabájt túllépéseket :S

Kandurex
jah, így már érthetõ, oks! köszi :/ hm..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
hm, rossz kérdést copyztam ki 😄
szóval az volt a kérdés hogy kell e AT&T -s szerzõdést kötnie, és a válasz igen

szóval, az az ár csak annyi amennyiért megkötik veled a 2 éves szerzõdést

Bazinga!

precision
Q:
if i am with alltel can i switch to at&t and then buy the iphone?
A:
Due to contract agreements made between Apple and AT&T the iPhone is locked to AT&T, and can not be purchased with out signing up for an AT&T 2 year contract.

Bazinga!

Kandurex
hm...nézegettem a bestbuy.com -on és ilyen 35-38 ezerért forintért vesztegetik a 8GB 3G modelt, nálunk ilyen százezrekért adják, de még használtan is 80 ezer

...szóval itt miért ennyire olcsó?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
<#wow2>

Bazinga!

Sephi
Pfoaaai!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
magus
engem az zavar, hogy scrollozok, akkor eltûnik pár dolog. meg kicsit lassú touchon. de amúgy tényleg nem hagytak ki belõle semmit, nagyon komoly lett

MerlinW
Ki tudna valaki segíteni egy "Smart Dial" app-al? Appulo-n lévõ linkek nem élnek..😞
Köszi😊

[merlinw.org]

Sracok, sim city ISZONYAT brutal lett, tenyleg szinte minden benne van, ami a pc-s játékban is. A grafika tökugyanaz, kivéve, hogy sajnos nincsenek járókelõk, csak autók, azokból is kevéske, de ennyi, minden más elképesztõ. A város mindig a zsebemben van innentõl 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

precision
én úgy tudom hogy az aktuális fw mindig megkövetelte a legfrissebb itunes -t
a 2.2 -nél sincs ez másképp, annak is a legutóbbi itunes kell

de ha tévedek akkor valaki majd kijavít

Bazinga!

Johnny23
..jah és aktiválni / regisztrálni ilyesmi ?<#confused>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
sziasztok!

Iphone-t szinkronizálni/szoftvert updatelni lehet normálisan egy régebbi ITunes verzióval is ???
(pl. 7.4)

köszi a választ

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Titan
Nagyon szépen köszönöm!

Már csak egyetlen bajom van, hogy ha netre akarok mászni vele, akkor a kövi hibaüzit adja az arcomba: "Could not activate cellular data network: You are not subscribed to a cellular data service"

Mit lehet ez ellen tenni vagy nem állítottam még be valamit?

Zomil
omg 😄
azonnal lekapom 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

magus
Megjelent a Sim City !

Sephi
Flash playert a népnek!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Forza Italia
fúúú az nagyon jó lenne

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

GregSB
Apple honlapján vannak rövid kis bemutató videók, amik nagyjából bemutatják az alap kezelést:

iPhone Features

Klikkelj a "Watch the demo" linkre és behozza a videót.
A bal oldali menübõl tudod kiválasztani a többit.

Ha viszont jobban megy az angol, akkor itt részletesen le van írva minden amit tudni kell a telefonról:

iPhone tips.

MerlinW
Nekem van magyar kézikönyvem, este feldobom.

[merlinw.org]

autoszimulator
ha tudsz angolul, akkor a google az iphone használati útmutató címszóra talál párat, amik használhatóak