iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
A Quake I. kijött már? Mert egy csomó videót találtam már róla, viszont se a store -on, se sehol semmi 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacee
köszi, már töltöm is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

autoszimulator
Lacee
érdekelne minden, az ikonok is 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

autoszimulator
hát ez félig kb saját ikon alkotás, de az alap ötlet a Glasklart téma, Cydiából elérhetõ, alul a dock az egy magyar blogon volt, Applephone a neve, ha kell keresek linket, talán még megvan valahol. (sajnos a winterboard sem tudja leszedni a dockolt elemek alatt a szöveget ennél a témánál, pedig úgy jobb lenne)

.: mobilize.hu :.

Lacee
jól néz ki, ez milyen pack?
nekem a 'killsign carbon blue' theme van éppen, online képet nem találtam róla de cydián meg lehet nézni, szerintem az se rossz 😊

autoszimulator
De, csak kell hozzá egy Winterboard, s egy téma.
A témát aztán a mappájának szerkesztésével lehet változtatni, ikonokat hozzáadni, wifi ikonnt változtatni, fejléceket változtatni, hátteret változtatni, váltakozóvá tenni, akármit 😊

Nekem most pl ilyen, több háttér is van, óránként vagy kétóránként váltakozik 😊

GregSB
JailBreak után lehet változtatni hátteret a Home screenen is. Hamarosan részletesen benne lesz a FAQ-ban hogy hogyan, addig is a gúgli a barátod 😊

fsgh
Hátteret csak a billentyûzárnál lehet változtatni? Amúgy nem?:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ki hát, nagyon kivan találva itt minden, igazad van sehogy se járok jól. Ez van el kell fogadni.

autoszimulator
kártyásan is húzós ára lenne, és akkor fõleg az sok, amit megvételkor le kell tenni érte. De úgy megveszed 130ér, havi ötezret simán számolhatsz, elvégre is ez egy netezésre való telefon, és akkor két év alatt 24*5ezer, plusz a teló ára, és ugyan ott vagy 😄 Ki van ez találva, sehogy sem jársz jól, ha telefont veszel, ezt el kell fogadni.

hülyeséget írtam már sok a szám, na most esett le, megvehetem 1 ezer forintér a telefont, de akkor havi 17 ezret lehet csengetni.
köszi mindenkinek a segítséget!!!

de akkor ennyi erõvel megvehetem 1000 Ft-ér, és ugyanúgy havi 10 ezer 2 évig, 2 év hûséggel, nem?

vagy az 16 ezer havonta, amikor 1000 Ft-ér veszed meg

GregSB
A telefonért, és a szolgáltatásokért amiket igénybe veszel rajta.

Ez kb olyan mintha vennél egy TV-t, és a vételi árába beleszámolnád a kébel elõfizetést is 2 évre.

Azért tûnik soknak mert ezt nem szokták általában kiszámolni...

felfogtam én, de csak most így megdöbbentem amikor összeszámoltam hogy mégis mennyi pénzt kell kifizetni egy telefonér, pedig csak ez egy telefon...

GregSB
Iszonyat sok pénz, de fog már fel hogy bármilyen telefont veszel akkor arra is ki fogsz ennyit fizetni. Veszel egy Omniát, és két évig fizeted a telefonálást, SMS-t és internetezést akkor arra is bõven 200K felett fogsz kiadni.

hát hallod ez iszonyat sok pénz... <#wow3><#wow2>

autoszimulator
Igen, de természetesen ha túlléped a benne foglalt forgalmat, akkor azt már fizetni kell, gondolok itt a 400 percre, vagy más hálózatba történõ sms-re, vagy a 2 giga adatforgalomra. Utóbbit, ha van wifid esetleg otthon, akkor nem nagyon fogod túllépni... 😄

Tehát szárazon így a telefon 27ezer + 240 ezer forintodba kerül. De ehhez hozzátartozik, hogy az a havi 10 ezer az meglenne kétszer is, ha mindent felhasználsz, ami az icon csomagban van. Szóval ha így fogod fel, s sokat beszélsz, akkor mindenképp kiadnál 10ezret vagy többet havonta a számlára, akkor bizony lehet egy telefonod 27ezerért!

én már 1-2 hónapja agyalok hogy mit vegyek de még nem sikerült döntenem...

Sephi
6 ismerosom vett Omniat az elmult 2 honapban. Most nem birjak eladni, akkora egy nagy 0 az a "smart" phone.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szóval akkor havi 10 ezer , 2évig a telefon és abba minden benne van, internet stb...? és mást nem kell fizetni?

autoszimulator
nem.

iconban van a kezdõrészlet, + a havi díj, ami 9900 vagy 16990. Mást nem kell fizetni. A részlet akkor van, ha nincs hûségnyilatkozat, tehát anélkül vásárolod meg a telefont.

Szóval az alsó táblázat már nem az ikonra vonatkozik, azok az egyéb csomagok.

köszi a tájékoztatást, mindenkitõl
na szóval mert én úgy gondoltam, ott a T-mobile tarifák fül
alsó sorban díjcsomagra való hûségnyilatkozat nélkül, befizetek 27 et maradékot 1 évig 6700ft, azt annyi, és kijön a 107 a telefon ára.
De akkor erre jön rá az ikon 400 még a havi 10 ezer, és akkor havi durván 17 be lenne benne nekem a telefon?

passatgt
elõfizuval jobban megéri mint dominoba

autoszimulator
3G-t alapból ki is kapcsolhatod, tudom is javasolni, mert szerintem szívja az aksit rendesen. Mikor használod meg gyors bekapcsolod, s kész is. Többi úgy megy, ahogy Kandurex leírta, a kis felsõ ikont kell figyelni a szolgáltató neve mellett, 3G, E (Edge), meg GPRS lehet, vagy a wifi jele.

autoszimulator
volt már nálam omnia, még iPhone elõtt, már akkor is "jujj", most meg pláne az lenne 😄

Kandurex
írja bal felül, hogy milyen netet használ a teló (ilyen kis ábrákkal 3G, E, vagy wifi)

fsgh
bezony:S inkább vedd meg ha tudod 130000-ért domino csomagba ha van rá keret...

1 kérdés: ha olyan helyen vagyok ahol van ingyen wifi elérés akkor ha netr megyek honnan fogom tudni hogy nem a durván sokat fizetõs 3g-vel vagyok fent a neten? Mert ma voltam McDoaldsba és ott neteztem ingyen wifivel de a mobilomnak esélye nem volt 3gvel apcsolodni mert most üres a kártyám de les rajta pén ezt hogy szabályozom majd?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

precision
omnia... jujj
hát te tudod 😄

Bazinga!

precision
hát ha "így állsz hozzá" akkor meg se vedd

nemtom mennyi a kezdõrészlet, meg mennyi a havidíj most lusta vagyok megnézni a táblázatot, de így összeadni az összegeket, meg kiszorozni... eléggé butaság
ezt a pénzt azért fizeted, mert:

1. a t-mobile odaadja a neked a telefont kevés pénz befizetésével
2. fizeted a díjcsomag alapdíját gondolom, amibõl biztos van lebeszélhetõ
3. fizeted a 3G -t
4. fizeted azt a lehetõséget, hogy nem egybe kell kifizetned a 150ezer körüli pénzt (asszem kb ennyibe kerül dominóban, nemtom, nem néztem meg), hanem részletekben, havonta, a két szép szemedért nem fogja megadni neked a T-mobile a "hitelt", vmi haszna neki is kell, hogy legyen
5. ha hiszed ha nem a témobil nem részletre veszi meg a telefonokat az appletõl, neked a beszerzési árának a töredékéért adja oda, plusz az applenek minden eladott készülék után meg adatforgalom, smsek, lebeszélt percek után fizetni kell

szóval, nem azt mondom, hogy egyértelmûen megéri mindenkinek így a telefon, ez csak egy lehetõség, amit nem muszáj igénybe venni, veheted egy összegben dominoban

amúgyis, ezt az összeget nem lehet így kiszámolni, ha tanultál valaha pénzügyet pl, akkor tudhatod hogy a pénzeknek van jelen és jövõértéke, ami nem ugyanaz...röviden, amit késõbb fizetsz ki az mai pénzben kifejezve nem ugyanannyi (infláció, miegymás)

és pl a bankok sem ingyen adják a hitelt, ott a kamat, stb. elég durván, pl egy 1000000 ft -os hitelnél, 5 évre, ha a te módszereddel számolod ki a kétszeresét minimum visszafizeted

Bazinga!

hát hallod, már nekem se kell így, függetlenül 150 na úgy végképp nem veszem meg, pedig szerintem nagyon jó telefon, na mindegy akkor omnia lesz ebbõl...

Kandurex
kb. igen, de kapsz minden hónapban hozzá 400 perc beszélgetést, 2 giga netezést, meg ilyenek...mondjuk nekem így se kellene :/

üdv. ha jól értelmezem a fenti táblázatot akkor ha én 2 év garanciával és 2 hûségnyilatkozattal akarom megvenni az iphone készüléket, ikon 400 + 16GB csomaggal, akkor én a 2 év alatt kifizetek 287730 Ft-ot ???

köszi, én azt nem is vettem észre <#nyes>

MerlinW
Minden kérdésedre választ találsz a topikfejlécen.

[merlinw.org]

üdv. Valaki leírná miként és hogyan lehet mp3 csengõhangnak állítani? Ha megveszem a telefont akkor abba az elõfizetési díjba benne van már az internet is vagy arra még külön elõ kell fizetni?

Valaki elmagyarázná mi ez a 2.2 szoftver mivel tud többet, meg ez a Baseband frissítés mi?
köszi, BUÉK!

Akkor tisztázzuk a kérdéseiteket!

Iphone 3G -> 2.1 softal is mûködik a VideoRecorder3G

Kint van a 2.2 softver + Baseband frissités van a szoftval!
Turbosimesek 2.2 + baseband nélküli frissitéssel mûködik!
Függetlenités kijött ma, nem régen pár órája! JELENLEG tesztelés alatt tehát 2.2 soft + legfrissebb basebandel mûködik ( elvileg ) - hátránya h így nem mûködik a turbosim, vagy megy vagy nem... 😞

Majd írok ha sok lesz pozitív hozzászólások, és mindenkinek sikerül!

Jhonny23 - Eredeti Firmware-t ajánlok + quickpwn 😉 install , cydia pipa és már van mind 3 -ad install cydia és appstore

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Johnny23
..á végülis mindegy ,annyira nem is hiányzik...Installous-al, mindent fel tudok ugyis rakni ráadásul ingyen<#buck>

..hameg jön vmi uj hivatalos firmware,akor ugyis resetelni kell, gondolom akkor visszajön az "AppStore" is<#email>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

precision
nálam még nem volt ilyen
esetleg egy custom firmware -t megpróbálhatsz felrakni, ha már pwnolva van a telefon

Bazinga!

Johnny23
mégis mitõl lehet? Tapasztalt más is ilyesmit?

precision
az nem normális

Bazinga!

precision
szerintem hamarosan, 1-2 napon belül max
olvasgasd a szifon.com -ot gyakran, ott közlik a fejleményeket

Bazinga!

Johnny23
Hali!

Jailbreak után eltûnt az "AppStore" ikon/program...ez normális ?<#fejvakaras>

Sephi
Es szerinted mikor lehet majd elérni a progit?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
igen

Bazinga!

Sephi
Ezt nem értem. Magyarán a 2.2 -es 3G iPhone-okat kártya függetleníteni lehet?

annyit még hogy mp3 at akkor sehogy se tudok beállítani csengõhangnak igaz, vagy van már valami amivel lehet ha ráfrissítek az appstorból?

autoszimulator
nem kell alakítgatni

Unlockhoz: Azért az durva, hogy eddig úgy volt, hogy 2.2 nem unlockolható, most meg ott tartunk, hogy csak azt lehet 😊

üdv. BUÉK! Kérdezni szeretnék, hogy mp3 lehet felmásolni telefonra, és azt lehet hallgatni vagy át kell alakítani még valamilyen konverterrel?

precision
én használom a 2G -s telefonomon, ha a VideoRecorder -re gondolsz
de azon kívül van más is, cycorder, QiK, ilyesmik 😊

mind megy 2G -n is

Bazinga!