iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
.: mobilize.hu :.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nekem a 'killsign carbon blue' theme van éppen, online képet nem találtam róla de cydián meg lehet nézni, szerintem az se rossz 😊
A témát aztán a mappájának szerkesztésével lehet változtatni, ikonokat hozzáadni, wifi ikonnt változtatni, fejléceket változtatni, hátteret változtatni, váltakozóvá tenni, akármit 😊
Nekem most pl ilyen, több háttér is van, óránként vagy kétóránként váltakozik 😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
köszi mindenkinek a segítséget!!!
vagy az 16 ezer havonta, amikor 1000 Ft-ér veszed meg
Ez kb olyan mintha vennél egy TV-t, és a vételi árába beleszámolnád a kébel elõfizetést is 2 évre.
Azért tûnik soknak mert ezt nem szokták általában kiszámolni...
Tehát szárazon így a telefon 27ezer + 240 ezer forintodba kerül. De ehhez hozzátartozik, hogy az a havi 10 ezer az meglenne kétszer is, ha mindent felhasználsz, ami az icon csomagban van. Szóval ha így fogod fel, s sokat beszélsz, akkor mindenképp kiadnál 10ezret vagy többet havonta a számlára, akkor bizony lehet egy telefonod 27ezerért!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
iconban van a kezdõrészlet, + a havi díj, ami 9900 vagy 16990. Mást nem kell fizetni. A részlet akkor van, ha nincs hûségnyilatkozat, tehát anélkül vásárolod meg a telefont.
Szóval az alsó táblázat már nem az ikonra vonatkozik, azok az egyéb csomagok.
na szóval mert én úgy gondoltam, ott a T-mobile tarifák fül
alsó sorban díjcsomagra való hûségnyilatkozat nélkül, befizetek 27 et maradékot 1 évig 6700ft, azt annyi, és kijön a 107 a telefon ára.
De akkor erre jön rá az ikon 400 még a havi 10 ezer, és akkor havi durván 17 be lenne benne nekem a telefon?
1 kérdés: ha olyan helyen vagyok ahol van ingyen wifi elérés akkor ha netr megyek honnan fogom tudni hogy nem a durván sokat fizetõs 3g-vel vagyok fent a neten? Mert ma voltam McDoaldsba és ott neteztem ingyen wifivel de a mobilomnak esélye nem volt 3gvel apcsolodni mert most üres a kártyám de les rajta pén ezt hogy szabályozom majd?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nemtom mennyi a kezdõrészlet, meg mennyi a havidíj most lusta vagyok megnézni a táblázatot, de így összeadni az összegeket, meg kiszorozni... eléggé butaság
ezt a pénzt azért fizeted, mert:
1. a t-mobile odaadja a neked a telefont kevés pénz befizetésével
2. fizeted a díjcsomag alapdíját gondolom, amibõl biztos van lebeszélhetõ
3. fizeted a 3G -t
4. fizeted azt a lehetõséget, hogy nem egybe kell kifizetned a 150ezer körüli pénzt (asszem kb ennyibe kerül dominóban, nemtom, nem néztem meg), hanem részletekben, havonta, a két szép szemedért nem fogja megadni neked a T-mobile a "hitelt", vmi haszna neki is kell, hogy legyen
5. ha hiszed ha nem a témobil nem részletre veszi meg a telefonokat az appletõl, neked a beszerzési árának a töredékéért adja oda, plusz az applenek minden eladott készülék után meg adatforgalom, smsek, lebeszélt percek után fizetni kell
szóval, nem azt mondom, hogy egyértelmûen megéri mindenkinek így a telefon, ez csak egy lehetõség, amit nem muszáj igénybe venni, veheted egy összegben dominoban
amúgyis, ezt az összeget nem lehet így kiszámolni, ha tanultál valaha pénzügyet pl, akkor tudhatod hogy a pénzeknek van jelen és jövõértéke, ami nem ugyanaz...röviden, amit késõbb fizetsz ki az mai pénzben kifejezve nem ugyanannyi (infláció, miegymás)
és pl a bankok sem ingyen adják a hitelt, ott a kamat, stb. elég durván, pl egy 1000000 ft -os hitelnél, 5 évre, ha a te módszereddel számolod ki a kétszeresét minimum visszafizeted
Bazinga!
Valaki elmagyarázná mi ez a 2.2 szoftver mivel tud többet, meg ez a Baseband frissítés mi?
köszi, BUÉK!
Iphone 3G -> 2.1 softal is mûködik a VideoRecorder3G
Kint van a 2.2 softver + Baseband frissités van a szoftval!
Turbosimesek 2.2 + baseband nélküli frissitéssel mûködik!
Függetlenités kijött ma, nem régen pár órája! JELENLEG tesztelés alatt tehát 2.2 soft + legfrissebb basebandel mûködik ( elvileg ) - hátránya h így nem mûködik a turbosim, vagy megy vagy nem... 😞
Majd írok ha sok lesz pozitív hozzászólások, és mindenkinek sikerül!
Jhonny23 - Eredeti Firmware-t ajánlok + quickpwn 😉 install , cydia pipa és már van mind 3 -ad install cydia és appstore
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
..hameg jön vmi uj hivatalos firmware,akor ugyis resetelni kell, gondolom akkor visszajön az "AppStore" is<#email>#email>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
esetleg egy custom firmware -t megpróbálhatsz felrakni, ha már pwnolva van a telefon
Bazinga!
olvasgasd a szifon.com -ot gyakran, ott közlik a fejleményeket
Bazinga!
Jailbreak után eltûnt az "AppStore" ikon/program...ez normális ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Unlockhoz: Azért az durva, hogy eddig úgy volt, hogy 2.2 nem unlockolható, most meg ott tartunk, hogy csak azt lehet 😊