iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki Mahjong
Quake I.
Pinball RC
Rolando
Hero Of Sparta
RSoccer 09
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amúgy most min isvitatkozunk? én nem állítottam semmi negatívat, csak hogy van akinek NEM elég a 8 GB, péládul nekem. Azt pedig hadd döntsem már el, hogy "20-30 cd-nyi anyagba" beleférnek-e a heti szinten hallgatott dolgaim, pláne hogy az ízlésünk úgy tûnik hasonlóan tág... 😊
már csak olyan megfontolásból is, hogy utálom rendezgetni az itunes-ban a számokat, fel van téve a legtöbb ami szóba jöhet a gépre, az szinkronizál a telefonnal és probléma letudva. Takaríthatnék meg pár gigabájtot, ha manuális módban húzigálnám kétnaponta a zenéket ami kell le-fel, de minek ha egyszer megtehetem hogy a zsebemben legyen a lehetõ legtöbb dolog?
kábé erre használom az iphone-t: telefonálás, sms, internet és ipod, ezen kívól egy-két játék van csak rajta (scrabble és monopoly rulez!) illetve kisebb programok, azoknak nem nagyon kell cirka 300 megánál több hely.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
van mondjuk 7-8 kedvenc zenekar, azoknak egyenként 4-5 albuma (minimum), plusz koncertfelvételek. ezen kívül vannak a szintén kevelt mûfajok, ott is több elõadó, több lemez... aztán válogatások, egy-két számos elõadók, satöbbi, összejön simán a sok cucc, és ezek csak azok amiket rendszeresen hallgatok/hallgatunk. marha kényelmes, hogy például baráti összejövetelen ha szóba kerül valami, akkor kéznél van, még lehet mutatni és nem kell a neten vadászni, vagy a CD-ért rohangálni. 2100 szám, 14 giga (vannak ilyen gitársulis 1perces hanganyagok is, azért a magas darabszám), ennek nagyjából a háromnegyede elõkerül rendszeresen. oké, a negyedik negyedet esetleg ki lehetne szórni, de minek, ha egyszer elfér, amúgyis sok macera szelektálni....
bár én még lájtos arc vagyok szerintem, úgy emlékszem magus beszélt valami 80 gigás gyûjteményrõl 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(ezt akár a FAQ -ba is be lelehetne hegeszteni)
a custom firmware egy "egyedi" feltört, "saját kezüleg" készített firmware, ami már tartalmazza a jailbreaket, a megfelelõ bootloadereket, választhatóan a cydiat, installert, na és ugye a customizált partíció méreteket
custom firmware -hez többféle képpen lehet hozzájutni
1. csinálsz magadnak egyet, ehhez kell a te telefonodhoz való (2G/3G -hez nem ugyanaz kell ofkorsz) eredeti gyári firmware file (ipsw kiterjesztésû) amit google -vel megtalálsz és kell hozzá osx alatt a pwnage tool win alatt a winpwn... ebbe csak be kell loadolni a gyári ipsw -t, beállítani hogy mit szeretnél, majd leokézni, és ez csinál egy custom ipsw firmware filet ami tartalmazza az általad beállított dolgokat
2. leszedsz egy elõre elkészített custom firmwaret mondjuk a szifon.com -ról... eddig 2.x után mindig úgy volt, hogy a szifonos srácok csináltak custom firmwareket mikor megjelent az aktuális pwnage tool mac -re (mindig hamarabb jön/jött macre mint winre a törés és maga a program), és mi szerencsétlen windows userek nem vártunk heteket/hónapokat a winpwn -re, hanem simán használtuk a szifonos srácok mac alatt készített firmware -jét... szóval, a szifonon van bõven custom firmware 2G -hez, 3G -hez is, külön-külön partíció méret állítás nélküli fájlok is vannak, meg vannak 1 gigás syspartíciós fájlok is
akármelyik utat választod, a közös a két dologban annyi, hogy mikor megvan a custom ipsw file, akkor elindítod az itunest, a telefon az usbn, és a restore -ra nyomsz, DE nyomvatartod a shift -et közben (mac alatt alán az alt -ot v. nemtom mit 😊) ekkor nem kezdi el "eszetlenül" a netrõl leszedni a gyári aktuális fw -t, hanem bedob egy tallózó ablakot, ahol megadod neki a custom fw -t amit szereztél/készítettél
és kb ennyi.
ja, a shift+restore -os mûvelethez egy pwnolt telefon szükséges, ha a tiéden mondjuk van cydia meg meg van jailbreakelve akkor az már pwnolva is van... ha nincs akkor a quickpwn -al egyszerüen meg lehet oldani
na remélem minden érthetõ 😊
Bazinga!
köszi!
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Tudom visszaolvashatnék, de hajnali 4 van..
Mintha azt olvastam volna, hogy feltörték a 3g-s iphone-t. igaz ez?😊
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(256Kbps*)
.: mobilize.hu :.
mert azt a custom firmwareben szabadon lehet állítani, nekem is a 8 gigás 2G -s iphoneomon 1 giga van a rendszernek hagyva
Bazinga!
megvettem bátyám nevére...
elvileg mindenkitõl kérik, akinek még nem volt náluk elõfizetése...haver meg bement és oda adták neki simán, pedig neki sem volt még.
77.900at kellett volna fizetnem ha a nevemre veszem 😄
Az este folyamán ne fogom rakni!
nemtom mi lehet
Bazinga!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Bazinga!
(meg gonosz torrentrõl van még: Kroll, Zen: Pinball, Chess Classic, Guitar Rock Tour 😊)