iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Játékból mit érdemes megnézni? Ami nekem fent van és eddig tetszett:

Aki Mahjong
Quake I.
Pinball RC
Rolando
Hero Of Sparta
RSoccer 09

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacee
és a Bill Gates-féle 640 kb is elég kell legyen mindenkinek, biza 😉

amúgy most min isvitatkozunk? én nem állítottam semmi negatívat, csak hogy van akinek NEM elég a 8 GB, péládul nekem. Azt pedig hadd döntsem már el, hogy "20-30 cd-nyi anyagba" beleférnek-e a heti szinten hallgatott dolgaim, pláne hogy az ízlésünk úgy tûnik hasonlóan tág... 😊
már csak olyan megfontolásból is, hogy utálom rendezgetni az itunes-ban a számokat, fel van téve a legtöbb ami szóba jöhet a gépre, az szinkronizál a telefonnal és probléma letudva. Takaríthatnék meg pár gigabájtot, ha manuális módban húzigálnám kétnaponta a zenéket ami kell le-fel, de minek ha egyszer megtehetem hogy a zsebemben legyen a lehetõ legtöbb dolog?
kábé erre használom az iphone-t: telefonálás, sms, internet és ipod, ezen kívól egy-két játék van csak rajta (scrabble és monopoly rulez!) illetve kisebb programok, azoknak nem nagyon kell cirka 300 megánál több hely.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dynamic
Ha így vesszük, akkor részemrõl 200 giga sem lenne elég, mert én mindent meghallgatok a rocktól a dancefloorig, és filmõrült révén találnék ürügyet arra is, hogy a 200 gigát is kevésnek találjam...és mehetnénk így a végtelenségig. Szerintem ennek semmi értelme. Reálisan, az átlagember mindnennapi szokásait figyelembe véve sztem bõven elég kell hogy legyen kb. 20-30 cd-nyi anyag. Akinek ez mégsem elég az meg válasszon megfelelõ céleszközt, elvégre az iPhone nem egy elõsorban zene- vagy filmlejátszó hardver.
Lacee
attól függ, hogy mennyire szerteágazó az ízlésed.
van mondjuk 7-8 kedvenc zenekar, azoknak egyenként 4-5 albuma (minimum), plusz koncertfelvételek. ezen kívül vannak a szintén kevelt mûfajok, ott is több elõadó, több lemez... aztán válogatások, egy-két számos elõadók, satöbbi, összejön simán a sok cucc, és ezek csak azok amiket rendszeresen hallgatok/hallgatunk. marha kényelmes, hogy például baráti összejövetelen ha szóba kerül valami, akkor kéznél van, még lehet mutatni és nem kell a neten vadászni, vagy a CD-ért rohangálni. 2100 szám, 14 giga (vannak ilyen gitársulis 1perces hanganyagok is, azért a magas darabszám), ennek nagyjából a háromnegyede elõkerül rendszeresen. oké, a negyedik negyedet esetleg ki lehetne szórni, de minek, ha egyszer elfér, amúgyis sok macera szelektálni....

bár én még lájtos arc vagyok szerintem, úgy emlékszem magus beszélt valami 80 gigás gyûjteményrõl 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
értem, köszi

(ezt akár a FAQ -ba is be lelehetne hegeszteni)

precision
na akkor... 😊
a custom firmware egy "egyedi" feltört, "saját kezüleg" készített firmware, ami már tartalmazza a jailbreaket, a megfelelõ bootloadereket, választhatóan a cydiat, installert, na és ugye a customizált partíció méreteket

custom firmware -hez többféle képpen lehet hozzájutni

1. csinálsz magadnak egyet, ehhez kell a te telefonodhoz való (2G/3G -hez nem ugyanaz kell ofkorsz) eredeti gyári firmware file (ipsw kiterjesztésû) amit google -vel megtalálsz és kell hozzá osx alatt a pwnage tool win alatt a winpwn... ebbe csak be kell loadolni a gyári ipsw -t, beállítani hogy mit szeretnél, majd leokézni, és ez csinál egy custom ipsw firmware filet ami tartalmazza az általad beállított dolgokat

2. leszedsz egy elõre elkészített custom firmwaret mondjuk a szifon.com -ról... eddig 2.x után mindig úgy volt, hogy a szifonos srácok csináltak custom firmwareket mikor megjelent az aktuális pwnage tool mac -re (mindig hamarabb jön/jött macre mint winre a törés és maga a program), és mi szerencsétlen windows userek nem vártunk heteket/hónapokat a winpwn -re, hanem simán használtuk a szifonos srácok mac alatt készített firmware -jét... szóval, a szifonon van bõven custom firmware 2G -hez, 3G -hez is, külön-külön partíció méret állítás nélküli fájlok is vannak, meg vannak 1 gigás syspartíciós fájlok is

akármelyik utat választod, a közös a két dologban annyi, hogy mikor megvan a custom ipsw file, akkor elindítod az itunest, a telefon az usbn, és a restore -ra nyomsz, DE nyomvatartod a shift -et közben (mac alatt alán az alt -ot v. nemtom mit 😊) ekkor nem kezdi el "eszetlenül" a netrõl leszedni a gyári aktuális fw -t, hanem bedob egy tallózó ablakot, ahol megadod neki a custom fw -t amit szereztél/készítettél

és kb ennyi.
ja, a shift+restore -os mûvelethez egy pwnolt telefon szükséges, ha a tiéden mondjuk van cydia meg meg van jailbreakelve akkor az már pwnolva is van... ha nincs akkor a quickpwn -al egyszerüen meg lehet oldani

na remélem minden érthetõ 😊

Bazinga!

Kandurex
zenérõl beszélgettünk

tudna valaki adni egy linket ahol találok feltört játékokat?
köszi!

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Ombika
Gondolkozz mar feltettem meg par sorozatot is ,h vonaton nezzem es siman keves lett volna nekem 8gb-os, akkor en most barom vagyok? 😊

GregSB
Igaz. A FAQ végén már le is van írva hogy kell függetleníteni.

AleXXXXX
Sziasztok!
Tudom visszaolvashatnék, de hajnali 4 van..
Mintha azt olvastam volna, hogy feltörték a 3g-s iphone-t. igaz ez?😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Sephi
Csak úgy atom alázza a Loco Roco-t....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

passatgt
nekem ez 43 album, de van aminél 40 szám van😊

Kandurex
Egyébként milyen fasza kis játékok vannak, én ezen teljesen lehaltam, nagyon király 😄

Kandurex
4,5 giga mp3 kb. 60 CD -nyi* zene...komolyan mondom, nem értem aki 8 gigánál vagy akár még több zenével nyomja tele a kütyüjét, értelme nincs....

(256Kbps*)

passatgt
én 4,5 giga zenével már régóta elvegetálok

Lacee
nekem a zenéim egy 30 gigás ipodra épp ráfértek, az iphone miatt erõs szelektálás után maradt 14,5 giga, ez épp ráfér a 16osra. úgyhogy innentõl már hallottál egy emberrõl, aki zenére használja 😊

hát kérik a 990 Ft-ot a telefonér, meg elõre az elsõ 3 hónapi elõfizetést. Mert elõször az ikon 600 csomaggal akartam megvenni és csak 8 GB lett volna. De gondolkodtam ha kérnek 50 net, akkor inkább lesz a 16 GB verzió de viszont ikon 400-al. Akkor csak oda adják már...

autoszimulator
De mire kérnek el ötvenet? Mi helyett? Vagy egyben a három havi elõfizetési díjat? Nem teljesen értem..

.: mobilize.hu :.

magus
nekem pont az a luxus tetszett meg az ipodban, hogy nem kell mindig cserélgetnem rajta a dolgokat, mindig rámásolni azt amit hallgatok, hanem rajta van minden, aztán hallgatom amihez épp kedvem van

GregSB
Ez is emberfüggõ, nekem a 8GB-os Nanom tökéletesen megfelel zenehallgatásra. Nem hordozom rajta a teljes zenekollekciómat, mindig csak azt amit éppen hallgatok. 8GB pedig bõven elég erre.

magus
attól függ mire akarod használni. embert nem láttam még ipodként használni az iphonet, de pl touchra a 32 gb is kevés, nem hogy 8. ha nem hallgatsz rajta zenét akkor bõven elég...

Kandurex
oké,..segíts nekem, hogy oldjam meg, milyen custom, hol? 😊

precision
rendszermemória alatt a rendszerpartíció méretét érted? 😊
mert azt a custom firmwareben szabadon lehet állítani, nekem is a 8 gigás 2G -s iphoneomon 1 giga van a rendszernek hagyva

Bazinga!

Kandurex
mondjuk annyi, hogy azon dupla a rendszer memória is :/ és abból soha nem elég,...de sztem is elég a 8 giga

értem, én nekem elég a 8 GB is, szerintem azon bõven elfér minden...

Zetorg
nekem azért volt ennyi, mert 16gb-osat vettem.

tõlem csak 50-et kértek, mondtam ilyen nincs, egyszer akarok telót venni akkor se jön össze, most várhatok 1 hónapot... <#hawaii><#taps>

Zetorg
nekem is kérték.
megvettem bátyám nevére...

elvileg mindenkitõl kérik, akinek még nem volt náluk elõfizetése...haver meg bement és oda adták neki simán, pedig neki sem volt még.
77.900at kellett volna fizetnem ha a nevemre veszem 😄

az érdekes... én is nemrég vettem de semmit nem kértek...

Lacee
az szép, megjelenéskor csak a kedvezményes árat és egyhavi díjat kértek.

üdv. a T-mobile melyik bankkal áll kapcsolatba? Ma benn voltam megakartam venni Iphone-t erre kérték a 3 havi elõfizetést elõre. <#rinya><#merges2>

autoszimulator
nincsmit, ha van még valami, ami kellene, és esetleg tudom, akkor szólj csak 😄

GregSB
*be

GregSB
Hú köszi szépen. Ezt is meg akartam csinálni pár napon belül, csak nagyon el vagyok havazva mert jövõhéten vizsgáim is lesznek.

Az este folyamán ne fogom rakni!

autoszimulator
Greg! A FAQ-hoz összedobtam egy SSH leírást. Ha kell, akkor betehetnénk, mondjuk bár Google accom van, nemtudom hogy a FAQ-t hogy kell szerkeszteni 😊

Kandurex
illetve tökmindegy hova dugom, nem akarja látni úgy a gép 😞

Kandurex
mondjuk annyi van, hogy a dokkolós az a gép hátába van dugva, a normál meg elõröl..

precision
igen

Bazinga!

precision
az fura... nekem látja mindenhogy, semmi különbségnek nem kéne lennie a két mód között
nemtom mi lehet

Bazinga!

fsgh
Az ilyen játékok csak Jailbreakes telókra mennek fel?:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kandurex
Az miért van, hogy ha berakom a dokkolóba a telót és onnan töltöm USB keresztül, akkor nem látja a gépem vagyis az itunes, ha sima ala natur kábellal akkor meg minden ok...érti ezt valaki?

precision
amúgy nekem cydia is megtalálja:

Bazinga!

Kandurex
hóhó...köszi!!

precision
szifon

kommentek közt van egy-két okosság

Bazinga!

Kandurex
...hát..elég irányíthatatlan, legalább is a Doom, ez a döntéssel mászkálás nagyon nem jó, ...nah, majd talán a Quake 1., az mintha normális irányítással lenne...csak azt meg nem találom 😞

Kandurex
nah, a doomot megtaláltam, meglesem 😊

(meg gonosz torrentrõl van még: Kroll, Zen: Pinball, Chess Classic, Guitar Rock Tour 😊)

Kandurex
én ott csak a quake 3 -at látom,..mondjuk az meg le se jön :/...esetleg Doom?

precision
humorosaranyos topikból loptam 😊

Bazinga!

autoszimulator
Cydiában a szifon source-n megtalálható.