iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Rá tudsz tenni, olvasd el a FAQ-t.

fsgh
Ha nincs jailbreakelve a telóm akkor esélytelen hogy ingyen valami normális csengõhangot rátegyek?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
köszi sikerült😊 Kicsit pepecselõs de ment.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

magus
én se tudok képregényt olvasni az alap képnézegetõvel, lebutítja annyira, hogy nem olvasható. van már mondjuk rá képregényolvasó program

autoszimulator
õ képre gondol, te meg filmekre, nem? 😄

.: mobilize.hu :.

Sephi
Mar meg ne haragudj de lassan a 4-edik évadot nézem feliratosan és tökéletesen olvasható.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zomil
felesleges sztem felraknod mert ugyis átrakja más méretre amin a feliratot nem hiszem h el tudod olvasni 😊
de persze ki kel probálni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacee
photos menüben 'sync photos from:' részen válaszd ki a mappát, ahol a garfieldos cuccok vannak, végül pedig katt a syncre. ha maced van, akkor az iPhoto prgramhoz adj hozzá minden képet amit szeretnél a telefonon látni, és jelöld ki a 'sync photos from: iPhoto' opciót.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sephi
Van egy tonna Garfield jpg-em... ezek mivel tudnam pl iPhone-on nezni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

passatgt
jobbklikk, get info, options, part of a compilation pipa

Ability
Szarok az metaadatok, írd át õket, ez amúgy is hasznos. Csinálsz egy playlistet, akkor egy helyre rakja be õket, kijelölöd mindet, jobbklikk, get info, átírod amit kell. Legyen egyezõ elõadó meg minden. Ha pedig egy válogatás albumról van szó és nem minden egyezik meg, akkor az album artist-t írod be közösnek és akkor egynek tekinti az egészet. De van is valahol iTunes-ben egy ilyen kapcsoló hogy vállogatás album és akkor átírás nélkül is egyben tartja...
fsgh
még nagyobb rumlit csinál...😄

Dynamic
Több programot is leteszteltem. Kb. ugyanannyi volt mindegyiknek a konvertálási ideje. Nagy különbséget nem tapasztaltam. Bár 1 giga rammal rohadt lassú mindegyik, legalább 2 giga kell egy elviselhetõ konvertálási idõhöz (kb. 30-50 perc).
Ja, és ebbe is lehet több filmet egymás után (Add to Queue) bepakolni.
magus
igen? hogy? akkor én nem jöttem rá, fennvolt anno mindenféle filter, de a jóéletbe nem akarta mellétenni. mit kell feltennem?

#6775: lassú a program, tele van reklámmal, lassan konvertál, és nem lehet több videot betenni egymás után, hogy csinálja meg egy éjszaka alatt. a végeredmény képben tényleg jó, azt aláírom

Gascoigne
Köszi! <#worship>

Ps3 ID: Gascoigne74

passatgt
mert szarok az id3 tagok😊

http://www.fixtunes.com/ - rendberakja

fsgh
Bedobtam Itunes-ba 7-8 albumot(könyvtárastul) és olyan szinten sz@rul rendezi el hogy rossz nézni...201 albumot hozott létre 370 számnak😄 (Iphoneon már normálisabban rendezi de ott is merülnek fel bennem kérdések...)

precision

Bazinga!

passatgt
ZodPlay viszi ogg-t és flac-ot is

Sephi
Mar elnézést, de mivan? Gyönyörûen bele égeti a avi-ba a feliratot.

Lacee
csak az Apple lossless-t.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

fsgh
Losless formátumokat visz-e a szifon?😊

Dynamic
De most mi a szar benne? Betallózom a filmet (felirat mellette), rányomok a konvertálásra és x idõ múlva kész az mp4 a ráégetett felirattal. Ennél több mi kell még?😊
Korábban volt valami mediaconverterakármi programom, amiben 85 dolgot tudtam állítani...hurrá...de ki nem fossa le, amikor a fapados Videora egy gombnyomással ugyanolyan, számomra kielégítõ eredményt produkál😊
passatgt
ffmpeg ftw

1. letölt: http://ffdshow.faireal.net/mirror/ffmpeg/
2. starmenü-futtatás-cmd
3. beír:
ffmpeg -i c:\valami.avi -vcodec mpeg4 -b 1800k -me epzs -g 240 -s 640x352 -acodec aac -ab 128 -ac 2 -ar 48000 -title "Title" -f mp4 valami.mp4

magus
jön iPhonera is

http://www.youtube.com/watch?v=NeDhV2G0Y8Y

és lássuk mennyire elmaradot az sg motor, nem próbáltam még
http://www.youtube.com/watch?v=NeDhV2G0Y8Y

magus
Xilisoft tényleg jó, gyors, jó képet csinál, csak nem kezel feliratot

videora meg kezel, de annál szarabb programot én még tényleg nem láttam, mintha az apple adta volna ki, komolyan

Dynamic
Nekem még soha nem volt gondom vele.
Sephi
Lofaxt sem er. 10-bol 7 videónak elbaxxa a hangját.

Xilisoft Video Converter! Az egyik legjobb.

Dynamic
Videora iPhone Converter
Gascoigne
Nem töltenéd fel valahova a saját wallpapereid? Párat én is felhasználnék belõle. Az ikonokkal elkészültem, a weathert is átalakítottam. Találtam pár témát is amiben óránként váltakoznak a képek, csak nem nagyon tetszenek. A javascript részét nehéz szerkeszteni? Mert ahoz nem nagyon értek.

Ja és a másik ami talán még fontosabb: Videót akarok(divx/xvid) iphone ra konvertálni melyik az a program ami tudja ezt(xilisoftot használtam de az teli volt spywarekkel:S) szóval valami más kéne ami lehetõleg a feliratégetsést is tudja(ja és vistára).Válaszotokat elõre is köszi.

Sziasztot, lenne egy kérdésem. Le kellet formatálni a gépemet és most újra raktam és ami az iphone-on van azt amikor szinkronizálnám azt szedné lefelé<#guluszem1>ienkor mit tudok csinálni?(hogy új progikat is rakjak rá de a meglévõk is rajta legyenek?!

autoszimulator
Az nincs benne, mert oda végül is bármilyen témát használhatsz.

Én a iHour Vegas-t használom, ez volt a legközelebb cydiában. Kicseréltem benne a Wallpapereket, töröltem az icon mappát, mert az volt saját egy másik témával, és kicsit átírtam HTML fájl Javascript részét, pl hogy éjjel 2 és reggel 9 között nem váltakoztat semmit, olyankor általában úgysem használom.

.: mobilize.hu :.

GregSB
Jelenleg csak az elsõ generációs iPhone függetlenítésénél van szerepe.

Johnny23
Skacok ez a "bootloader" mi a fene, kell ez vmire?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Sephi
Es arolando jobb nala.

Gascoigne
Az PSP-re van.

Ombika
Koszi ez ez a locoroco az mi lenne, mert nem talaltam ilyet?!

Lacee
video címe: Rolando for iPhone

Ombika
Ennek mi a neve?

Gascoigne
Ebben a packban benne vannak a váltakozó háttérképek is? Mert nekem teljesen fekete a háttér.

Kandurex
Egyébként van ugye a notesz, abból tudok PC -re kimásolni, illetve vissza jegyzeteket? Ez fontos lenne nekem, mind a munkában, mind az egyetemen.

*szerk: azt láttam, hogy levélként ellehet küldeni, de fontos lenne, ha a telefonra is lehetne küldeni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
felejtõs még pre-alpha 😞

Kandurex
Hóhó! Mit találtam?! Heroes of Might And Magic II! A link itt, viszont ez nem szabványos alkalmazásnak tûnik, hanem
rendes pihe - puhásnak, hogy lehet ezt elindítani?

GregSB
Kész is 😊

Ability
Nekem ezek vannak fent és mindegyiket szeretem:

Super Monkey Ball (nehéz megszokni az irányítást, de amúgy zseniális játék)
Spore (egyértelmû)
Trism (logikai, szintén zseniális)
Kroll (kaland, szép 3D-s, jól néz ki)
Tribal (ilyen céllövölde 😛)
Labyrinth, aMaze (ugyan az mindkettõ, szódával elmegy)
Fieldrunners (tower defense játék, egész jó)
Pinch 'n Pop (kedvenc játék, elõször szokni kell)
Tap Tap Renvege (Guitar Hero féle, ingyenes, sok számot le lehet tölteni, neten lehet multiba nyomni)
Aurora Feint - The Beginning (ingyenes, logikai, elég jó, de unható)
Hero Sparta (ezt már ismered)
UNO (gondolom egyértelmû)

... és pár ami még fent van de nem játszok velük: SimCity, Monopoly, Crash Kart (ez nem rossz játék), Chickenpanic. Régen volt vagy 5-6 oldalnyi játékom, nemrég ledúrtam mindent, most csak ennyi van...
Kandurex
Nézegettem a SW Unleashed -et, de olyan kis bugyutának tûnt, rajzolgatni a jeleket,...a Spore meg, ha jól tudom csak a vízben játszódik, nem lehet kimenni a partra generációzni, vagy rosszul tudom?

MerlinW
Hero Of Sparta
RSoccer 09
Pinbakk RC
Spore
Star Wars Unleashed
Monopoly
Sim City

[merlinw.org]