iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de persze ki kel probálni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ja, és ebbe is lehet több filmet egymás után (Add to Queue) bepakolni.
#6775: lassú a program, tele van reklámmal, lassan konvertál, és nem lehet több videot betenni egymás után, hogy csinálja meg egy éjszaka alatt. a végeredmény képben tényleg jó, azt aláírom
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Korábban volt valami mediaconverterakármi programom, amiben 85 dolgot tudtam állítani...hurrá...de ki nem fossa le, amikor a fapados Videora egy gombnyomással ugyanolyan, számomra kielégítõ eredményt produkál😊
1. letölt: http://ffdshow.faireal.net/mirror/ffmpeg/
2. starmenü-futtatás-cmd
3. beír:
ffmpeg -i c:\valami.avi -vcodec mpeg4 -b 1800k -me epzs -g 240 -s 640x352 -acodec aac -ab 128 -ac 2 -ar 48000 -title "Title" -f mp4 valami.mp4
http://www.youtube.com/watch?v=NeDhV2G0Y8Y
és lássuk mennyire elmaradot az sg motor, nem próbáltam még
videora meg kezel, de annál szarabb programot én még tényleg nem láttam, mintha az apple adta volna ki, komolyan
Xilisoft Video Converter! Az egyik legjobb.
Ps3 ID: Gascoigne74
Én a iHour Vegas-t használom, ez volt a legközelebb cydiában. Kicseréltem benne a Wallpapereket, töröltem az icon mappát, mert az volt saját egy másik témával, és kicsit átírtam HTML fájl Javascript részét, pl hogy éjjel 2 és reggel 9 között nem váltakoztat semmit, olyankor általában úgysem használom.
.: mobilize.hu :.
Ps3 ID: Gascoigne74
*szerk: azt láttam, hogy levélként ellehet küldeni, de fontos lenne, ha a telefonra is lehetne küldeni
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
rendes pihe - puhásnak, hogy lehet ezt elindítani?
Super Monkey Ball (nehéz megszokni az irányítást, de amúgy zseniális játék)
Spore (egyértelmû)
Trism (logikai, szintén zseniális)
Kroll (kaland, szép 3D-s, jól néz ki)
Tribal (ilyen céllövölde 😛)
Labyrinth, aMaze (ugyan az mindkettõ, szódával elmegy)
Fieldrunners (tower defense játék, egész jó)
Pinch 'n Pop (kedvenc játék, elõször szokni kell)
Tap Tap Renvege (Guitar Hero féle, ingyenes, sok számot le lehet tölteni, neten lehet multiba nyomni)
Aurora Feint - The Beginning (ingyenes, logikai, elég jó, de unható)
Hero Sparta (ezt már ismered)
UNO (gondolom egyértelmû)
... és pár ami még fent van de nem játszok velük: SimCity, Monopoly, Crash Kart (ez nem rossz játék), Chickenpanic. Régen volt vagy 5-6 oldalnyi játékom, nemrég ledúrtam mindent, most csak ennyi van...