iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bazinga!
Most akkor update 2.2 majd Jailbreak, és azután tudom csak függetleníteni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
.: mobilize.hu :.
most jöttem rá, hogy a 200 küldhetõ sms csak t hálózatba jó.
én meg simán elküldtem mindig 180-200at vodafone-ba 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Na mindegy, a noteszes kérdésben nem tud valaki segíteni? Azaz, hogy lehetne a noteszra küldeni jegyzetet géprõl? Mert sok hasznát venném, de sajna csak a noteszbõl tudok gépre azt is email -ként, ami egyébként megfelelõ, szóval amiatt nem sírok. Esetleg valami alternatív alkalmazás?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
.: mobilize.hu :.
Bazinga!
Elég nagy patkányok hogy kérdés nelkül felrakják. Tegyék ki AppStore-ra ingyen, aztán ha valakinek tetszik és szüksége van rá az majd leszedni.
de csúnya, basszus...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Bazinga!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
átlátszó szilikontok 3G-hez 1999Ft
képernyõvédõ matrica 3G-hez(2darabos,jó minõségû) 799Ft
bõrtok sima Iphone-hoz 1999Ft
3,5mm átalakító kábel 1499Ft
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
updatelni meg úgy kell hogy leszeded az updatelt crackelt verziót (ha van) és újra szinkeled az itunes -al
Bazinga!
Crack-elt app-ot hogy lehet frissíteni?
PL. egy játékot,amit Installous-al raktam fel<#confused>#confused>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jpg-böl következtettem h képregényt olvasnál rajta, és mint alattam is irták a képbutitás miatt alap helyzetben kb. lehetetlen 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"