iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nyomvatartod az ujjad rajta és save

Bazinga!

Sephi
Safari-ban ha megnyitok egy kepet, azt hogyan tudom lementeni, hogy wallpaper-nek rakjam be?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
hm..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
Megjelent a beejive IM 2.0, elvileg tud fájlt küldeni és fogadni... még nem próbáltam de jól hangzik 😊

Bazinga!

Sephi
Kezemben egy T-Mobile 3G -s iPhone 2.0.2 0es FW-evel.

Most akkor update 2.2 majd Jailbreak, és azután tudom csak függetleníteni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pyrohun
?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sephi
Tudtommal ez a modszer mar ket eve lejart..

magus
nem úgy van, hogy az új aksikat nem szabad hagyni lemerülni, és folyamatosan (akár rendszertelenül is) kell töltögetni?

Hi simcity-t fel akarom rakni de nem csinál semmit hiába szinkronizálom nem jelenik meg(2.2 jailbreakelt) vmi ötlet?

autoszimulator
de neked még új, nem? újonnan nekem is bírja még, de ez le fog csökkenni, biztos vagyok benne, fõleg a rendszertelen töltés miatt. Mikor hozzákötöm géphez is tölti, kihúzom közben, stb, nem álom az aksinak ez.

.: mobilize.hu :.

Sly06
sztok nem tudjátok mi van a szifon.com-al?

Dynamic
Amúgy hol lehet nyomon követni, hogy mennyit beszéltem le az Ikon400 által biztosított 400 percbõl. 2 üsz-on is azt mondták a 1730-on tudom lehallgatni, de csak annyit bírtam kicsikarni a gépi hangból, hogy 1063 Ft az egyenlegem. Na, köszi...ezzel okosabb lettem<#wilting>
Dynamic
Háát, én is naponta töltöm. Összességében kb. 3-4 órát használom intenzíven (játék, telefon, böngészés, youtube, zene).
Sephi
Akkor nekem krva nagy mazlim lehet, mert en egyszer toltom harom naponta es napi szinten megy a sorozat/wifi/jatek/telefon :d

magus
az ipod touchban ügye nincs 3g, meg gsm, semmi, és hajátszom rajta 1-2 órát a nulla alá megy az aksija, 250 óra, lol

Zetorg
nem tudjátok hol tudom megnézni, hogy mikor updateltem utoljára a telefont?

Zetorg
picsába! eddig gondolkoztam, hogy miért 16-18ezer a számlám havonta a 10 helyett. ugye ikon400 van...
most jöttem rá, hogy a 200 küldhetõ sms csak t hálózatba jó.
én meg simán elküldtem mindig 180-200at vodafone-ba 😄

Lacee
pontosan, nekem akkor volt kb 6 nap egy teljes feltöltés, mikor csak reggeli ébresztésre használtam, semmi telefonálás.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
hm..kár 😞

Na mindegy, a noteszes kérdésben nem tud valaki segíteni? Azaz, hogy lehetne a noteszra küldeni jegyzetet géprõl? Mert sok hasznát venném, de sajna csak a noteszbõl tudok gépre azt is email -ként, ami egyébként megfelelõ, szóval amiatt nem sírok. Esetleg valami alternatív alkalmazás?

GregSB
FAQ-ban a gyári adatok vannak megadva, amiket mint tudjuk minden gyártó eltúloz. 250 óra készenléti idõ gondolom akkor van meg, ha be se kapcsolod a telefon képernyõjét és csak hagyod állni 😄

precision
szerintem az jó arány, az enyém nem bír ennyit ugyanilyen terhelésnél

Bazinga!

Kandurex
hm...elég kamusnak tûnik az aksi teher bírása, ilyen 250 órát ír a FAQ. készenléti idõnek, meg 8 óra beszédet, meg sok egyéb órát böngészésre stb....hát, nekem 3 nap alatt 15% alá esett az aksi, kb. 50 perc telefonálás és hasonló mennyiségû internetezés, meg játszás után. 😞

Zetorg
igen, ez lehet a megoldás

autoszimulator
igazából a legtöbb T-s telefonra tesznek ilyet, bár az én iphone-omon, de anyu LG-jére is tettek egy ilyen ikont, de hogy mit tud, még sosem néztem 😄

.: mobilize.hu :.

Sephi

GregSB
<#wilting>

Inkább adnák ki valami jó kis bordó, vagy ezüstkék színben 😊

precision
azért mert az egy UK szabvány töltõ szerintem, legalábbis az én 2G -s iphone -om angliából származik és ugyanilyen a töltõje

Bazinga!

Zetorg
a töltõnek is más alakja van, vagy csak nem emlékszek a sajátomra? 😊

Zetorg
nekem aktiválták a telót mielõtt elhoztam, meg update-elték, mert nem ment rajta a net...

magus
akkora balhét vágtam volna le, hogy az a kis szardarab alulképzett tmobilos hozzányúljon a telefonomhoz, ami le van írva a szerzõdésben hogy nem lehet. ilyenkor elõ kell venni az õngyújtót és pirózni a szerzõdést, nem fog a jutalékáról lemondani

GregSB
Nem tudom, nem láttam még és az AppStore-ban nincs fent. Viszont van egy olyan érzésem hogy a saját szolgáltatásaik használatára ösztönöz.

Elég nagy patkányok hogy kérdés nelkül felrakják. Tegyék ki AppStore-ra ingyen, aztán ha valakinek tetszik és szüksége van rá az majd leszedni.

de mit tudhat az a progi amiért T-sek rá akarták tenni?

GregSB
Pff, ott törtem volna el a kezét a T-snek. Semmi joguk nincs szerintem feltenni (ezért rakta fel kibontás után, ha lenne erre szerzõdése a T-nek az Apple-el akkor gyárilag rajta lenne).

Lacee
t-mobilnál biztos kedvezménnyel adják majd a saját színükben 😄
de csúnya, basszus...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jah... nekem ki sem bontották mikor vettem, nemhogy progit rakjanak rá...

precision

Bazinga!

Sephi
Ismerosom most volt venni es kibontottak, majd a csoka elotte felrakta neki ezt a progit... o sem erti mivan mert elmeletileg ki sem bontjak a helyszinen...

pyrohun
wtf?? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
átírja

Bazinga!

Johnny23
...szal akkor lehet , de így fenn marad a régi verza is, vagy azt átírja ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

BADE
Eladók a következõ tartozékok:
átlátszó szilikontok 3G-hez 1999Ft

képernyõvédõ matrica 3G-hez(2darabos,jó minõségû) 799Ft
bõrtok sima Iphone-hoz 1999Ft

3,5mm átalakító kábel 1499Ft

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

precision
szerinted az apple engedni fogja hogy a crackelt appokat szabadon updateld? még mit ne... 😊 örülj neki hogy nem csinál semmit, ha crackelt appokat használsz
updatelni meg úgy kell hogy leszeded az updatelt crackelt verziót (ha van) és újra szinkeled az itunes -al

Bazinga!

Johnny23
Sziasztok!

Crack-elt app-ot hogy lehet frissíteni?
PL. egy játékot,amit Installous-al raktam fel<#confused>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Zomil
nekem T-s mobilom van, de nincs rajta ilyen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

az hol van??

Sephi
Gyerekek mi az a kis soft amit a T-sek raknak fel a mobilra? Az a neve, hogy TMHU...

#6767 Erre esetleg ha valaki tudná a választ az még nagyon jó lenne.Sok videokonvertálót kipróbáltam és eddig nekem a winavi tetszett a legjobban(meg a leggyorsabb) Köszi az eddigi infókat.

Sephi
Zoom?

Zomil
"Van egy tonna Garfield jpg-em"

jpg-böl következtettem h képregényt olvasnál rajta, és mint alattam is irták a képbutitás miatt alap helyzetben kb. lehetetlen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fsgh
köszi.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!