iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
hát, ez mindig is így volt, hogy mobileinstallation crack telepítése után fel kellett rakni egy free appot 😊

Bazinga!

Sephi
De varj mert megint volt egy baj. Ipa-akat nem akartam megnyitni, amiket az itunes-al masoltam ra (mobileinstalation 2.2 szinfonrol raktam!!!).

Aztan ideges lettem megint.... de letoltottem probakepp egy FREE APP-ot iTunes-rol... az ment... es azutan felraktam ujra oket ... es lass csodat... mennek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
A lényeg hogy mûködik, reméljük ez így is marad 😊

Sephi
En egyszeruen nem vagom ezt a hangnemet. Most komolyan 😞

Friss 3G-et Jailbreakeltem es Unlockoltam, mikozben voltak vele problemak... persze, hogy ismeros teruletre fut az ember segitsegert.

Azt nem tudom mi volt meg hogy de most megy.

Koszonom a segitseget 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
<#whatever>

GregSB
Egy mûanyag hátlapos iPod Toucht-t, azt tudtál csinálni.

Most komolyan, nem cseszegetni akarlak, de figyelmeztettek itt hogy ez lesz a vége.

N+1 dolog miatt történhetett ez. (bugok, telefon feltörése, stb)

Próbálgasd a restore-t, mást nagyon nem tudsz tenni.

Sephi
Nah jolvan mukodik mar minden... fraszt hozta ram.

0.9.6 -os yellosn0w felrakasa utan szo nelkul mukodik az egesz. Voda/pannon es Tmobile, semmi allitas nelkul.

Cheers!

Sephi
Pff nem tudom mit sikerult elbaszni de total restoroltam a T-Mobile os iphone-omat es most mar a T mobile-t sem eri el....

Mit tudtam csinalni?

Ombika
Mikor az itunes-ban kipipaom, hogy az outlookban levo contactjaimat akarom szinkronizalni es alul is kipipalom az advancednel a contactot, akkor csak telorol szinkronizalom pc-re?

Zomil
köszi müködik 😊

amugy most nézem h ráadásul nekem egy magyar feliratu verzio van 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nem értem nektek hogy megy fel, nekem kivan kapcsolva a 3g és még nem ment fel edge-re sem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
hát mivel az installerhez is az kell, ahonnan fel lehet rakni, így a válasz igen

Bazinga!

fsgh
ehhez a progihoz Jailbreak kell?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Most nézem hogy az 1777-es számot hívva is meg lehet rendelni a net szolgáltatást. (azt hittem be kell mennem)

Kiprobálom majd azt a 3gb-osat. megnézem meddig elég

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

spidey
Hát igen, én pár órája vettem és már 4 MB-nál járok, pedig szinte nem is neteztem semmit. Tényleg, mennyi 1 MB 3G-n a T-nél?

fsgh
Persze, de annak már nem örülök hogy kb 3ezret dobtam ki emiatt már kb...:S

Legalább megkérdezné hogy akarok-e csatlakozni

autoszimulator
hát azért ez még mindig egy netes alapú telefon, én pl kifejezetten örülök neki, hogy ennyire használja a netet!

.: mobilize.hu :.

fsgh
nagyon idegesítõ... próbálgatok programokat és valamelyik pl netes(elõtte nem tudtam) már csatlakozik is és szedi a pénzt. Magyarul rá vagy kényszerítve egy netes díjcsomagra...

Mondtam én hogy oltári baromság az iphone nano 😛

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Most raktam nemrég újra a gépet és most amikor crackelt appot akarok felrakni azt írja ki hogy "error couldnt verified" ienkor mi a baj?

autoszimulator
gyárilag nem lehet kikapcsolni, mivel elvileg azt használja sms küldésre pl.
De van egy progi az installerben, Utilities fül alatt, Services néven. Ezzel lehet kikapcsolni.

spidey
Persze, aztán lenyúlják nézegetni ismerõsök, és rákattint mindenki a YouTube-ra meg a Mapsre, és csinálnak nekem többtízezres számlát<#smile>

Zomil
ha jól tudom ha letiltod a 3G-t akkor edge-rese megy rá nálam tiltva van és olyankor csak wifi-re csatlakozik, ha elmegy a wifi kapcsolat akkor meg nem lesz net

amugy nem kell félni ha kikapcsolod nem fog edge-re menni, attól h ott a kis E ikon az csak annyit jelent, h elérhetõ edge kapcsolat ahol éppen vagy

spidey
Jah, EDGE-et én is szeretném letiltani. Csak 3G letilására találtam opciót és fene se akar adatforgalomért fizetni, amíg nem döntök úgy, hogy veszek valamilyen netes díjcsomagot. De elõbb iTunes-szal kéne szinkronizálni valahogy...

fsgh
Nekem meg be se lehet állítani. csak van...:S

spidey
Ha jól sejtem alapból nem is kellene drivert keresgélnie, vagy tévedek?

spidey
Persze, 8.0.1.11. Név szerint felismeri, csak drivert nem talál.

Zomil
itunes van a gépen? 😊
ha nincs rakd fel

GregSB
iTunes fel van rakva?

Az mindenféleképpen kell, anélkül lehet fel sem ismeri a gép.

spidey
Sziasztok! Most vettem egy iPhone-t. A Windows felismeri rögtön, de drivert nem talál hozzá és az Eszközkezelõben kérdõjel marad mellette. Természetesen a hozzáadott dokumentáció minimális, és az apple oldalán/Google-n sem találtam semmit, hogy milyen driver szükséges neki vagy honnan. Egy sys file-t letöltöttem a Windows\system32\drivers mappába, de nem segített. Lehet, hogy azért van, mert "lecsupaszított" nLite-os Windows? Mindenesetre SP2 van benne, SP3 is. A segítséget megköszönném, mert szeretném még ma megtölteni zenékkel meg videokkal.<#wink>

Kandurex
hát, nekem pl. nem vált át, sõt, nem is érdekli az edge a telefont...mondjuk be sincs állítva 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Ez 3G. A másik 2G volt. Fáradt vagyok, es ez jelenleg az örömöm, hogy megcsináljam.

De ha ennyire baj akkor majd megyek máshova tanácsot kerni 😞

fsgh
Az Edge-t nem lehet valahogy kikapcsolni?:S Mert idegesítõ hogy amikor megszakad egy Wifi kapcsolat pár másodpercre azonnal átvált edge-re esélyem nincs reagálni és máris levett pénzt...:S elég zavaró így

precision
komolyabb rendszer fájlok átírása után mindig kell reboot
ne mondd hogy ez a visszatartó erõ

Bazinga!

pyrohun
õõ, egyet mondj meg.. most már napok óta csak te kérdezel mindenrõl 😊 te mazohista vagy? 😊 mármint... ott volt egy jó telefonod, addig játszol vele míg tényleg elb*szod...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sephi
De ha onnan feltelepitem, azutan reboot kell nemde?

Sephi
Jo bocsi 😞 Csak azt sem tudom hol all a fejem.

Az normalis, hogy amiutan fugettlenitettem a 3G phone-t, van amikor elvesziti a tereot es Airpplane On/Off muvelet kell?

GregSB
Na, iPhone Nano nem jött be 😊

precision
ha jól rémlik anno 3x is beírtam neked hogy a http://stable.szifon.com -os cydia repon fentva na telepíthetõ mobileinstallation crack, de te már akkor is holmi t-pot -al szórakoztál aminek restore lett a vége... végülis nekem nyóc, csak nem értem 😊

Bazinga!

magus
szifon-os cydia repon van 2.2-es mobileinstallation framework file

Sephi
Megoldottam.

Letoltottem a Terminalt es azzal.

Mas kerdes.

Iphonebrowser-el felmasoltam a Mobileinstaller 2.2 -ot majd synkeltem a itunes-al de nem error lett. Gondoltam lehet azert, mert amiutan felraktam a mobile installert, azutan nem reboot-oltam 😞

De most rebootoltam, majd ujra ramasoltam de megsem megy.

www.applephone.hu -rol szedtem a filet.

Nem lehet elerni cyntian keresztul?

Mit csinaltam rosszul?

magus
ScummVM kell hozzá. Cydiaban add hozzá sourceként azt hiszem az Urbanfanatics sorucet, szedd le a scummvm-et. majd ssh-n told át a filet a megadott helyre.

Zomil
vki régebben irta felrakta a day of the tentacle játékot 😊
érdekelne h mi kell hozzá és hogy csinálta
elöre is köszi

GregSB
Játszadoztál az airplane móddal is?

precision
szifon.com -on a megfelelõ postoknál van jópárszáz hozzászólás a yellosnow használatárol... sok sikert 😊
szvsz elég beta beta állapotról van szó, az se mind1 mikor mit nyomogatsz, melyik programmal indítod újra a telefont...stb., kb szerencse kérdése még a 3G unlock szerintem

Bazinga!

Sephi
Gyerekek 3G telot probaltam unlockolni, mindent megcsinaltam amit a iClarified-en volt de megis Invalid Sim-et ir ki amikor a Voda kartyat rakom be... mit csinaltam rosszul?

Sephi
De ez a regi aksiknal volt igy. Mar lassan 2 eve nem kell ilyen csinalni teloknal.

autoszimulator
Volt ez így, aztán volt a kisütéses idõszak, mikor elsõ megvétel után teljes feltöltés, majd teljes lemerülés, majd teljes feltöltés.. De ezek jó része szerintem csak kamu, így is úgy is tönkre megy az aksi...

Sephi
Koszi!