iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ugyertem amikor konvertalok egy filmet/sorozatot akkor milyen felbontasra tegyem? Milyen codec? Xvid?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1,3,4
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a méret az már szubjektív dolog, nekem pont jó a mérete
Bazinga!
az elsõ amivel kijelölnéd a hívni kívánt telefonszámot (igen, gyakran elõfordul hogy egy kontakthoz több szám is tartozik) a második érintés meg a call gomb lenne
ezt leegyszerûsítették azzal hogy csak meg kell érinteni a hívni kívánt számot...szerintem így van jól
Bazinga!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És ott néztem, látom a rejtett fileokat és mappákat, de nincs Local Settings ott, csak App Data.
Az mondjuk nem tudom hogy számít -e hogy angol windowsom van.
.: mobilize.hu :.
Nekem ilyen nincs. Mármint nincs Local settings a Dokumentum mappámban.
Az Application Data-n belül viszont van Local, LocalLow és Roaming.
Most akkor mi a helyes? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1777-et hívtam már de nem nagyon találtam olyan menüpontot ahol meg lehetne ezt tudni.
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Apple Computer
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Zene\iTunes
Utóbbiban vannak az appok, playlistek, stb, többi az beállítások, és társai, azokat érdemes lementeni, de nem fontos.
!Forza Ferrari!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
ezt az opciót a hivatalos taptap-ból nem ezért vették ki, hanem a szerzõi jogok miatt
Bazinga!
Amúgy én is olvastam régebben az 1.x-es taptap revolution-rol, okkal vették ki ezt az opciót, mert iszonyat sok volt a gány minõségû cucc. Pontosan úgy, mint a guitar hero custom songoknál.
Bazinga!
Van egy kis problemam :/
Nem akar a képernyõje megjelenni az ifonenak, amikor felteszem töltöre akkor pittyen, elobb megjelent most nem akar, mi lehet a problema?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
szóval, nem kell mindig a legbonyolultabbra gondolni, mindenre van egyszerü és használható megoldás
Bazinga!
Szerinted a világ összes zenéjébe "gyárilag" bele van kódolva, hogy milyen ütemek jelenjenek meg taptap revenge-ben? 😊
Persze, lehetne beat detectiont hasznalni, de olyan is lesz...
viszont amit láttam cydiaban a taptaphoz, az egy guitar hero -s skin, nagyon jól néz ki, winterboard kell hozzá
Bazinga!