iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
net 30-at rendeltél Iphonera?:o Az elég hamar el fog fogyni.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

spidey
Én nem találtam profilt, de custom resolution beállítható. És ingyenes.

passatgt
a super-ben asszem kezel feliratot, és ott van alapból beépített profil az iphone-hoz, asszem😄

spidey
1, 3: "Ez a gomb itt nem használható" 😊 Mind1, megrendeltem neten. Érdekes, hogy nem küldtek a Net 30 díjcsomag aktiválásáról SMS-t.

spidey
480*320.

Sephi
Mi az iPhone-nak a legjobb felbontas?

Ugyertem amikor konvertalok egy filmet/sorozatot akkor milyen felbontasra tegyem? Milyen codec? Xvid?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
Ez nekem szolt?

fsgh
Mondom hogy nyomogasd a gombokat mikor elkezd beszélni😄

1,3,4

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

magus
Total Video Converter - kezel feliratot is

spidey
Editben is hozzá lehet rendelni egyedi csengõhangot😊))

precision
jajj, ott azért lehet beállítani csengõhangot, mert mi van ha te egyedi csengõhangot szeretnél az adott contacthoz? 😊
a méret az már szubjektív dolog, nekem pont jó a mérete

Bazinga!

spidey
Végülis, igaz 😊 De akkor már lehetett volna nagyobb is, meg nem foglalni a helyet a csengõhanggal, azt Editben be lehet állítani😛

precision
az már két "kattintás" lenne
az elsõ amivel kijelölnéd a hívni kívánt telefonszámot (igen, gyakran elõfordul hogy egy kontakthoz több szám is tartozik) a második érintés meg a call gomb lenne

ezt leegyszerûsítették azzal hogy csak meg kell érinteni a hívni kívánt számot...szerintem így van jól

Bazinga!

spidey
óóó bazz, nem bírtak egy értelmes Call gombot odarakni? <#bdead><#smile>

Zomil
nyomj rá a számra 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

spidey
Bocs másik😊 Hívtam 1777-et, hogy rendeljek Net díjcsomagot, de csak Domino feltöltésrõl gagyog meg Domino díjcsomagokról, meg roamingról...

spidey
Két kérdésem lenne. Lehet, hogy überláma, de amikor bemegyek a Contactsba, és kiválasztok egy telefonszámot, akkor nem adja fel a hívás lehetõségét, csak szerkeszteni tudom az információkat. Csak akkor van Call lehetõség, ha a Favorites-ekhez adom. Ez most komoly, hogy nem lehet Contact listából hívni???

precision
erightsoft super

Bazinga!

Zetorg
thx

Sephi
Behalt a Xilisoftos converterem.... valaki tud mondtani jobbat pls? 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
ja hogy úgy 😄 Én meg fordítva 😊

.: mobilize.hu :.

GregSB
Aha, köszi. Azt hittem õ is Vistáról beszél 😊 Rég láttam már Xp-t...

Ability
Vistád van, azért más. AppData Local és Roaming mappákban vannak amit keresel. Mind a kettõben...
GregSB
Ja neked címeztem, csak félrenyomtam 😊

És ott néztem, látom a rejtett fileokat és mappákat, de nincs Local Settings ott, csak App Data.

Az mondjuk nem tudom hogy számít -e hogy angol windowsom van.

autoszimulator
ha nekem címezted, akkor nem a dokumentumokban kell keresni, hanem a Documents and Settingsben, a C-n belül. Ott lesz, ha a rejtett fájlok láthatóak.

fsgh
kösz😊

GregSB
"\neved\Local Settings\"

Nekem ilyen nincs. Mármint nincs Local settings a Dokumentum mappámban.

Az Application Data-n belül viszont van Local, LocalLow és Roaming.

Most akkor mi a helyes? 😊

Zomil
settings>general>usage>cellular network data

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fsgh
oké hülye vagyok, megtaláltam😊

fsgh
Van valakinek innen net csomaga? És ha igen akkor tudja hogy hogy lehet megtudni hogy eddig hány megát "neteztem" el? (Azt tudom hogy akkor küldenek sms-t ha elfogy az adatmennyiség de jó lenne tudni hogy állok.)

1777-et hívtam már de nem nagyon találtam olyan menüpontot ahol meg lehetne ezt tudni.

autoszimulator
C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Apple Computer\iTunes

C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Apple Computer

C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Zene\iTunes

Utóbbiban vannak az appok, playlistek, stb, többi az beállítások, és társai, azokat érdemes lementeni, de nem fontos.

Zetorg
bele kerülhetne a faq-ba, hogy mit kell kimenteni az itunes-ból, ha újratelepítem a gépet? köszi 😊

oneal1
hát kár hogy ez van.Remélem csak egyenlõre. Bár ahogy terjed a dolog sztem tuti kitalálnak valamit.

!Forza Ferrari!

autoszimulator
ha valaki nem járul hozzá, hogy az alkotása megjelenjen bárhol is, még ha az egy program is, ami max reklám számára, akkor joga van azt mondani, hogy nem 😊 És ekkor bizony bele sem kerülhet.

Szerzoi jog? Nem ertem, hogy ebben mi utkozik szerzoi jogokba, elvégre a zenéket magukat nem tudtad letölteni. Vagy de?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

fsgh
Na megrendeltem a csomagot mostmar iphonerol netezek😊

precision
ezért volt a ttr -ben rating system, bárki leadhatta a szavazatát az adott kreálmányra, és nem volt ritka a több tízezres szavazat egy-egy zenénél... szóval a minta reprezentatív volt, és alap hogy az ember nem tölt le 1-2 pontos "gány minõségû cuccot" hanem a 4-5 pontosokat

ezt az opciót a hivatalos taptap-ból nem ezért vették ki, hanem a szerzõi jogok miatt

Bazinga!

Hadd írjak már azt, amit akarok.

Amúgy én is olvastam régebben az 1.x-es taptap revolution-rol, okkal vették ki ezt az opciót, mert iszonyat sok volt a gány minõségû cucc. Pontosan úgy, mint a guitar hero custom songoknál.

precision
Settings -> General -> Auto Lock

Bazinga!

spidey
A telefon sleep módját hol lehet beállítani? Vadonatúj telefonon nem halványul el a képernyõ egy idõ után, és sehol nem találtam Settingsnél...

precision
nem lehet hogy annyira le van merülve, hogy nem bírja még bekapcsolni a kijelzõt? szerintem várj 2-3 percet, hagyd a töltõn, utána próbáld bekapcsolni

Bazinga!

wordsworth
Hali!
Van egy kis problemam :/
Nem akar a képernyõje megjelenni az ifonenak, amikor felteszem töltöre akkor pittyen, elobb megjelent most nem akar, mi lehet a problema?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ombika
Ha van 1 gep es itunesban mar benne vannak ugye a feltelepitett progik listaja az applicationsban, de mar masik gepen akarok oket rendszerezni es telepiteni, de nemakarom elvesziteni, hogyan tudom atvinni masik gepre,h ott is erzekelje a mar fennt levo 14 applicationsomat?

oneal1
neked pedig köszi a választ😊

a skint meg meg is nézem gyorsan.

!Forza Ferrari!

oneal1
ha nem segítessz akkor inkább ne írj semmit...😄 köszi

!Forza Ferrari!

precision
hát kérlekszépen, taptap revolutionben volt beat edit mód, ahogy hallgattad a zenét úgy tudtad "lerakni" tetszõlegesen a pontokat... sõt, megnézte az telón lévõ zenéket, és ha talált hozzá mások által kreált "pályát" ('ütemkészletet', vagy mondj rá jobb szót) akkor azt le is tudta tölteni

szóval, nem kell mindig a legbonyolultabbra gondolni, mindenre van egyszerü és használható megoldás

Bazinga!

Komolyan nem vágom, miért nem gondolkodnak az emberek ilyen kérdések elõtt...
Szerinted a világ összes zenéjébe "gyárilag" bele van kódolva, hogy milyen ütemek jelenjenek meg taptap revenge-ben? 😊

Persze, lehetne beat detectiont hasznalni, de olyan is lesz...

Sephi
Franc se tudta 😄

precision
régen az 1.x -es idõkben a taptap revolutionben lehetett hozzáadni saját zenét... mostaniban nemtudom
viszont amit láttam cydiaban a taptaphoz, az egy guitar hero -s skin, nagyon jól néz ki, winterboard kell hozzá

Bazinga!

oneal1
hello

a tap tap revenge-hez nem lehet olyan zenéket letölteni amiket akarok?
mert alig van 1-2 darab a progiban amit ismerek és jobb lenne ismertekkel játszani.

köszi

!Forza Ferrari!