iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
találtam egy igencsak hasznos alkalmazást
a neve memorystick, ebben benne van minden 😊 usbre dugva a telót mostmár lehet használni adattárolóként, vagy akár wifin keresztül is
állatság

Bazinga!

pyrohun
értem én csak leszarom. ^^ hol érdekel, hogy mihez hasonló a mûködése, amikor kontár programozók munkái megfektetik a procimat?

"maga a flash müködése egy .gif fájlhoz hasonló"

Ez meg akkora baromság, hogy ilyet még nem láttam. Egy gif fájl az hol interaktív? Ott elõre meglévõ, statikus frame-ek követik egymást. Egy flash játék hol lesz neked statikus? Az egy dolog, hogy render, de azt valaminek ki kell számolnia, hogy a user interakciójának köszönhetõen MIT rendereljen -.- és az, ami ezt kiszámolja nem a logódban lévõ kiscica lesz, hanem a gép cpu-ja, jobb esetben. Persze ha valaki profin programoz ActionScript-et, akkor nincs gond. Az esetek kb. 15%-a ilyen. A maradék 85% meg nem.

Amennyiben a flash reklámok flash bannereket jelentenek (amiknek a felbontásuk ugye nyuszifing egy átlagos monitor teljes felbontásához képest), na akkor azoknak meg kb. annyi közük van a komolyabb interaktív full flash weboldalakhoz, vagy flash programokhoz, amik mondjuk teljes képernyõn, valódi interaktivitást nyújtanak, hogy mindet flash-ben készítették.

Képzeld én is programozok... nem flash-t, de JS-t. És igen kurvára meg tudok fektetni JS-sel egy dupla magos procit is, ha ellámázom a dolgokat. Ha meg nem és odafigyelek, akkor az én 2,5 éves egymagosomon sem megy 20% fölé a proci terheltség.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Kandurex
Abszolult nem vagy benne kompetens, maga a flash müködése egy .gif fájlhoz hasonló, még egyszer leírom, render!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
😊 egy ideig flash reklámokat készítettem....

pyrohun
mellesleg egy kétmagos procit 30%-ig megesz a youtube meg egy ilyen játék, amiben éppen nem is történt feltehetõleg semmilyen komoly animáció... ez szégyen. nekem a procim egymagos és mondom: azt simán 60-70-néha 100 %-ra megeszik a flash-es cuccok...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
de nem youtube-ról meg pasziánszról beszéltem... olyan kontár webfejlesztõk illetve flash-es alklalmazásfejlesztõk munkáiról beszélek, akik nem tudnak / nem veszik a fáradtságot optimalizálni azt a szart és gyakorlatilag az eredmény egy laggos szar lesz, ami élvezhetetlen. Nagyon sok ismerõsöm ezek miatt az emberek miatt utálja a mai napig a flash-t.

És azt ugye nem tudod megszabni, hogy a sokmillió flash alkalmazás közül csak azok futhassanak, amik normálisan vannak leprogramozva 😊

precision
hát nemtom, itt láthatod, hogy megy a youtube az elsõ fülön, a második egy pasziánszt indítottam ami szintén flash... és láthatod mekkora a proci terheltsége... a hirtelen ugrás az elején az ff indulása

proci: sima 1600 mhz -es pentium dualcore (nem c2d) mobil procc

kép

Bazinga!

pyrohun
vicces vagy... Érdekes módon egy teljes képernyõs flash alkalmazás, de még egy weboldal is (ami mozog, tehát folyamatosan van animálva, stb) SIMÁN megfekteti a 4800+ Athlon64 procimat (cpu használat 100% közelében).

de mindegy, nem vitázom. látom jobban tudod... -.-

Kandurex

autoszimulator
és érthetõ is ha nem ír butított verziót, mert semmi értelme.Ma már (teljesen logikusan) egy egyszerû banner is AS-el van megírva, még az effektek is.

.: mobilize.hu :.

Kandurex
Egyáltalán érted, hogyan épül fel a flash? Az egy egyszerû render! Ugyanmár, 10 -zed akkor teljesítmény nem kell hozzá!

MerlinW
A flash kliens oldali eszköz. Az action scriptekkel bármit lehet csinálni a rendszerrel. Adobe nem ír butított - script értelmezés szinten - flash playert, apple meg nem fog egy hatalmas biztonsági rést a telefonjába rakni.

[merlinw.org]

pyrohun
a quake kb. 10 éves gépeken is röccenéstelenül megy ilyen felbontásban... de próbálj meg egy olyan gépen egy komolyab flash alkalmazást futtatni, lagos, akadós lesz.

asszem értem... majd próbálkozom vele ha olyan helyre érek ahol nem zaklatnak melóval :-))

Beejive nem, és asszem palringo sem
de az üzenetek nem jönnek, hacsak nem állítod be, hogy a mail 15 percenkent ellenorizze magat
amikor sleep modban letolti az uzeneteket, leszedi az IM programrol is az uzeneteket, persze csak akkor, ha az fut a sleep mode "alatt".
nemtom ertheto voltam-e, nekem nem ugy tunik 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

autoszimulator
Én mondjuk arra tippelek, hogy nem az erõforrással van itt gond, maximum a safarival lehetnek problémák, amiket nem akarnak elmondani, vagy nemtudom. Inkább az itt a gond, hogy nem is akarja Apple ezt, mert ha most megnézzük, miként lehet hivatalosan fejleszteni iPhonera? Alapjaiban véve legalább egy Mac kell hozzá, és ezen felül a fejlesztõi környezet is fizetõs, bár abból van ingyenes is. Hülye is látja, mire megy ez ki, ki szenvedne akkor a Mac és apple alkalmazások fejlesztésével, mikor Flashben minden megoldható?

precision
u da man
köszi 😊

Bazinga!

autoszimulator

Kandurex
Mi ez a flash lite?

(az meg méteres kamu, hogy nem elég bika a készülék hozzá...hát persze, a Quake röccenésmentes futkározik, de a falsht nem bírja...)

és ezek a chat progik mind kilépnek ha a teló sleep módba rakja magát mert mondjuk pár percig az asztalon van?

precision
vkinek van mûködõ beejive 2.0 ipa -ja? appulon lévõ kilép indításkor... meg appulo se megy most hogy meg tudjam nézni van e uj verzió

Bazinga!

Sephi
IM+ is jo de nincs benne skype 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én erre a célra eddig a Fring-et használtam, de miután megjelent a NimBuzz csakis azt használom. A Skype-tól az ICQ-ig ismer minden chat progit ja és nem mellesleg free. Én maximálisan megvagyok vele elégedve, sztem jó cucc csak ajánlani tudom.

\" örökké nem eshet.... \"

oneal1
BeejiveIM a legjobb

!Forza Ferrari!

GregSB
Nem hiszem hogy pletyka. Tavaly amikor 1 éves volt az iphone jött a 3G. Most nyáron lesz a 2. évforduló. Ha nem is teljesen új készüléket fognak kihozni, az biztos hogy valamit frissíteni fognak a jelenlegi hardware-én.

Legjobb ingyenes talán a Palringo, de ez csak személyes vélemény.
Fizetõsbõl a BeejiveIM mindent visz 😊

Johnny23
sziasztok!

Melyik a legjobb chatprogram (MSN..stb.) a készülékre ??
Találtam olyat,hogy Fring,az jó ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

A hivatalos álláspont a flash-el az, hogy azért nem engedi az apple, mert a flash a készüléken futtatna kódot, és ez nekik elfogadhatatlan. De szerintem is az van, amit te mondasz, puding a proci, arról nem is beszélve, hogy a sok flash-játék konkurencia lehetne az app store-os gagyiknak 😊

WunderRadio, FStream (ez utóbbi ingyenes), és még rengeteg hasonló figyel az appstore-ban 😊

Szvsz a "nyáron megjelenõ új iphone" is csak egy pletyka, amit meg arról pletykálnak, az pletyka a négyzeten 😊

Az iphone nanot is mennyire biztosra vette pár ember, pedig képtelen ötlet... Legalábbis most, a legdurvább válság idején egészen biztosan.

fsgh
Jo de ennel nincs kisebb netcsomag. Van meg a 2gb-os de az csak arany kartyasoknak van.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ombika
De ha rakotod pc-re, mert nekem sok weblap tiltva van, igy kitudom jatszani ceget! 😊

GregSB
Ha beleraknak egy izmosabb procit akkor el is várható tõlük hogy tegyenek bele Flash-t is. A mostani álláspont szerint ugyanis azért nincs benne Flash, mert a jelenlegii procikat megfektetné, a Flash Lite pedig nagyon gagyi, mivel lebutítva jeleníti meg a flash tartalmakat. (mondjuk szerintem jobb mint a semmi...)

Zomil
azok a belsö források mondhatnák, h lesz benne flash támogatás 😊
nagyon tudnék örülni neki

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

autoszimulator
Jut erszembe... használ itt valaki közületek Orb-ot? (orb.com)

Azt vágom, hogy lehet vele streamelt rádiókat hallgatni, meg olyat is láttam, hogy itunes playlistet szinkronizálni. De az mire jó pontosan? nem nagyon értem, a sok FAQ kérdés közt meg ott van minden, hogy miként lehet megcsinálni, de hogy mire jó, az nem...

Vagy van más alternatív megoldás netes rádióra? (nem speciális, pl lastfm-es, hanem általános)

autoszimulator
nemtudom, én kaptam a telóhoz töltõt 😄

GregSB
"Megbízható források", akik már tesztelik a 3.0-s FW-t jelentették hogy ez már támogatni fogja a töbmagos procikat.

Persze mint láthattuk ezek a tuti források is lehetnek kamuk (iPhone Nano).

pyrohun
többmagos proci? én ezt kizártnak tartom. persze az apple-nél sosem lehet tudni...

GregSB
No, megjelent az elsõ pletyka a nyáron megjelenõ új iPhoneról:

Állítólag többmagos procit kap, és ezt a 3.0-s firmware ki is fogja tudni használni.

3 gb-nyi adat szerintem komolyan felesleges, egyszerûen azért, mert az akksi maga nem bír annyit, hogy elnetezz 3 gigányit egy hónap alatt. Sajnos 😄

Zetorg
nekem is pár órámba tellt mire rájöttem 😄

fsgh
Én is féltem elõször hogy kevés lesz de most már látom hogy sok is😄
3gb 30napra az lebontva átlagban 100mb 1 napra kb. Az meg untig elég mindenre.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

2 giga untig elég, egyszer sem közelítettem még meg, pedig én sem fogtam vissza magam. Streamelt rádió, youtube, és böngészés. Igaz, nem orrba-szájba, de naponta 20-25 percet toltam üres perceimben (lefekvés elõtt, felkelés elõtt, ilyesmi 😊)

szvsz ne féljetek a mobilnet csomagokból, nem para annyira.

fsgh
Elég barátiak a net csomagok. viszonylag...
3900/hó 3gb. És tényleg elég sokra elég az a 3giga... Fõleg ha még olyan helyeken jársz ahol ingyen wifit is tudsz fogni...

spidey
A vicc az, hogy ennek nagy részét otthon, gép közelében, vagy munkahelyen, gép közelében sikerált összehozni... A mi routerünk nem publikus, az alattunk levõ cég routere meg az egyik szobáig elér, a másikig már nem, és akkor 3G😊))

Lacee
azért nem kell nagyon tartani tõle, nekem havi szinten átlag 1 gigánál nem nagyon jön össze több, a csomagban foglalt 2-t így hát még nem léptem át, pedig nem spórolok a netezéssel.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
<#wilting>

na, jó, én úgy döntöttem, hogy meg se próbálkozok a mobil nettel, inkább wireless only, azt csókolom.

spidey
Nem is akarok nagyon sokat netezni, inkább csak amíg újdonság, meg e-mail, ilyesmi. Basszus. Felmentem a My T-Mobile-ra, másfél nap alatt a nettel elfogyasztottam 11 ezer forintot...😛

Más: tud valaki olyan programot, amivel tömegesen, gyorsan lehet artist/album alapján borítókat letölteni? Az iTunes Get Album Artwork funkciója nem nagyon mûködik. Illetve, néhány albumnál, ahol van borító, pár számnál megjelenik, pár számnál meg nem. Amelyiknél nem volt ID3v1 tag, ott nem volt. Az is jó lenne, ha nem kellene egyenként átírni IDv2-bõl IDv1-be.

fsgh
Usa Apple store-ról nem lehet letölteni? Mert nekem nem engedte... Ha csinálok olyan reget hogy az Usában élek angol e-mail-el akkor se fog menni?😛

magus
szinte az összes video konverter frissebb verzioiban ott van az iphone profil, super, xilisoft, total video converter, vio. amúgy vagy 320*240 vagy 480*320, és mpeg4, vagy h264