iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nekem sosem volt bajom vele. Gépigény/zizis rendszer lehet az oka.

[merlinw.org]

passatgt
mediamonkey ftw😊

bár nem tudom neked miért avn ennyi gond itunes-al, bár a régi gépemen nekem sem akart rendesen mûködni, valljuk be, nem pc-re való😊

autoszimulator
legjobb hogy csak album nézetben stabil, appstore és telefon nézetben elég sûrûn meghal az egész gép, egér sem mozdul tõle..

.: mobilize.hu :.

Lacee
anapod explorer megér egy próbát (ha még van, két éve próbáltam), de szerintem nem valami nagy durranás.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
nincs

Bazinga!

magus
Tudtok mondani valami iTunes alternatívát? Ez már tényleg kritikán aluli, hogy percek kérdése, míg elindul, ha be van dugva az iPod, akkor nem ritkán 5-10 perc. Kezelni meg maga a rémálom. Van bármilyen alternatívája, ami kezeli a programokat, zenéket, egyszóval mindent?

MerlinW
Intelliscreen még mindig lelassítja, instabillá teszi a rendszert?

[merlinw.org]

Ombika
Mi is a viragnyelvi progi lelohely cime?

Sephi
Na most olvasom, hogy a 2G-st nem is lehet... szomoru.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Gyereke, ipod touch 2.2 -est hogyan lehet jailbreakelni? iClarified-on nem talalok infot 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
+ a gyorsválasz az új verzióban odafagy néha a kijelzõre, és bár mögötte mindent tudok csinálni a telefonnal, az ott marad restartig...

Lacee
nekem csak olyan fordult elõ, hogy ha beszélgetés közben húztam ki a fülhallgató csatlakozóját, akkor a másik fél onnantól nem hallott engem, mintha lenémította volna a telefon mikrofonját a kihúzás. ez olyan 3-4szer történt eddig, tehát nem gyakori, mindenesetre furcsa.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hat en azt nem mondom, hogy szar a csatlakozod, de biztos, hogy leteszi a csörgõ hívást? Nem csak egyszeri eset volt, ahol pont lenyomta a másik fél? Vagy ilyesmi? Mert nem kéne neki, pont az ilyen hedszet/fulhallgato buveszkedes miatt. Az meg még nagyobb cumiztatás lenne, ha pont a hedszetet lehetne kihuzni, a sima hangszorot meg nem 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

"de nagyon jó, van benne az általad említett karakter számláló, van fektetett módú sms írás, van sms továbbítás, lehet törölni az sms -eket egyenként, be lehet állítani alapértelmezett sms appnak"

Én is ezt használom, de azért vannak hibái.
- a karakterszámláló nem ér semmit, mert az unicode-os karaktereket is egynek számolja, így nem tudni, hogy hány SMS-ben megy el egy nagyobb üzenet.
- ha SMS írás közben bejön egy SMS, akkor kilép és elveszik amit addig írtál

Sephi
Koc!!

Zetorg
az fasza...

Grusi: akkor most mi van? szar lenne a csatlakozóm? :S
mondjuk ezek most aktív hangfallal jöttek elõ. majd kipróbálom a hedszettel is.

Sem az egyik, sem a másik nincs így
Rendszeresen veszek fel úgy hívást, hogy becsörög a headsetbe, de mivel nem szeretek úgy beszélni, gyorsan kikapom a jacket, és felveszem a telefont.
Akkor nem cseng ki, ha épp 3g-n keresztül jön az adat, mint az állat. De ez sem gyakran.

autoszimulator
ha bizonyos alkalmazás fut, vagy játék, akkor meg szimplán ki sem cseng 😄D

Zetorg
ma rájöttem, hogy ha csörög a telefon és közben kihúzom a jack dugót, akkor elutasítja a hívást :S

precision

Bazinga!

precision
iRealSms

szifonos cydian van rá "okosság" mert amúgy fizetõs app

de nagyon jó, van benne az általad említett karakter számláló, van fektetett módú sms írás, van sms továbbítás, lehet törölni az sms -eket egyenként, be lehet állítani alapértelmezett sms appnak

szóval csak ajánlani tudom

Bazinga!

Sephi
Van olyan progi, hogy kiírja nekem, pontosan SMS-nel hányadik betûnél tartok???

peteragoston
Akkor hamarosan opera is lehet iphone-on...

precision
hardverapro.hu
beszeljukmac.com apro rész
google.com

sok sikert! 😊

Bazinga!

Sziasztok!
Tud valaki független vagy t-mobilos eladó iPhone 3g-t persze baráti áron kéne 😉
Kandurex
és ezek jobbak, mint a safari?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zetorg
nm.
ha sikerül, oszd meg velem is 😊

Ombika
Thx legjott, mar csak pc-re kell vadasznom vmi jo verziot! 😊

Zetorg
logmein
nevezd át .ipa-ra

1,angliában mennyibe kerül egy iphone 3g 16 gb?
mennyi font?
2,Drágább mint amerikában?
3, emailt írtam egy angol cégnek, ahol az árak $-ral voltak feltüntetve. Emailt küldtem nekik és $-ban válaszoltak vissza. Az lehet hogy az egyszerûség kedvéért használ csak $-t? Vagy csak átverés vagy mi?
Mert Magyarországon nem támogatott.
Johnny23
Hali,

ITunes alkalmazás mirét nem mûxik a telefonon?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Zetorg
most dugtam rá elõsször aktív hangfalat a telefontra.
ha megy a zene és úgy dugom rá, akkor nem vált át a hangfalra, hanem a beépített szól tovább.

nektek is ezt csinálja?

precision
ez a jaadu vnc jónak tûnik

Bazinga!

Zetorg
ha telepítitek pc-re és esetleg nem ugyan azt a telepítõt, hanem újra letöltitek, akkor mindig ugyan azt a mail címet adjátok meg letöltésnél, mert ha nem akkor mindíg be kell jelentkezni a másik mail címmel a telefonon, hogy lásd a másik gépet...

remélem érthetõ 😄

Zetorg
igen.
ugye iphone-ra megvan a megoldás, viszont pc-re még nem kerestem jófajta verziót...

Ha jól láttam ennek a free verziója idõkorlátos, egyébként havidíjas. Ugye?

pyrohun
maga a program jól mûködött, tehát valóban futott minden a háttérben, pl. vnc simán ment, szakadás nélkül. De a telefon maga gyakorlatilag egy idõ után használhatatlan lett sajnos. Lelassult, kilépegetett, lefagyott, stb.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ombika
Okes, majd ha hazaertel! <#eljen>

GregSB
Ok, ezt megjegyzem a FAQ-ban...

pyrohun
backgroundert SENKINEK nem ajánlom. Nekem is és más ismerõsöknek is lagossá, lefagyóssá, használhatatlanná tette a telefont.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
<#eljen>

Bazinga!

GregSB
Frissítettem a FAQ-t. Kicsit rendbe kaptam a Cydia leírását, és bekerült egy új rész:

"Hogyan tudok háttérben futtatni programokat?" (avagy backgrounder alkalmazása)

Utóbbi idõben nem sokat bõvítettem rajta, ez azért van mert vizsgáim vannak. Amint túl leszek rajtuk fogom még fejleszteni tartalmilag 😊

Zetorg
persze most jutott eszembe, hogy logmeinnel meg tudnám csinálni, de kikapcsoltam a gépet...

Zetorg
most nem tudok segíteni, mert nem otthon vagyok :\

Ombika
Epp most regisztraltam es toltenem le telore a viragnyelvi verziot, de nem jon le es csak 1 link van! 😞

Zetorg
nekem a logmein nagyon bejött

Melyik a legjobb és legbiztonságosabb VNC alkalmazás?

Ki az az elmo winfrey?