iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
ugyan az, mint a programok letöltése 😊

.: mobilize.hu :.

Dynamic
Nem tudom, honnan veszik sokan ezt a dombornyomott bankártyát. Nekem pl. sima, alap OTP-s kártyám van, és ezzel is tudtam regisztrálni.
Ombika
Az aztan nagyon idevag,h kinek hany videoja ,filmje es warez jateka van! Off vege!

Nem, töki, nem errõl van szó.

Nincs dombornyomott bankkártyám, és emiatt nem is csináltatnék.

Kapische?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

passatgt
http://code.google.com/p/telekinesis/

Titan
Skacok!

Tudtok ajánlani valami desktop control progit vnc-hez? A jaadu valamiért nem akar csatlakozni..😞 connectál és úgy is marad...
Tapasztalat, ötlet?

GregSB
Mégis minek kéne törölni?

Vita volt 50 hsz-en keresztül. Nem volt anyázás, kultúrált volt az egész és nem volt OFF sem, mert a telefonnal kapcsolatos volt.

Ráadásul már vége is van, szóval semmi értelme nem lenne törölni.

Ombika
GregSB torlest kerunk 50 HSZ-en keresztul!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zomil
ha elfelejted kikapcsolni a wifi-t akkor elöfordulhat 😊

nekem akkor volt ilyen mikor este még kicsit neteztem vele, majd nem kapcsoltam ki a wifi-jét és igy egy alvás alatt lehuzta szépen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacee
pontosan így értettem én is 7178-ban.

más: nektek fordult már elõ olyan, hogy kb negyedig töltött telefon egyszercsak lemerült? Majdnem elkéstem egy vizsgámról emiatt, nem ébresztett reggel semmi. Azóta nem történt hasonló, az általános példa inkább az, hogy még a 10%-os figyelmeztetés után is megy egy jó háromnegyed órát zenehallgatással.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Én nem akartam álszenteskedni, nem mondtam hogy nincs warez cuccom. Van, nem is kevés.

Viszont azzal nyugtatni magunkat, hogy "ezzel nem károsítunk meg senkit" az a lónak a túlsó oldala, remélem érzitek. Ha má csináljuk akkor legalább vállaljuk fel amit csinálunk, ne próbóáljunk meg belemagyarázni sületlenségeket.

pyrohun
mármint elvben nem más ugye, de a kisebb cég, vagy magánszemély sokkal jobban megérzni a bevételkiesést.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
igen teljesen igazad van. csak ne mondjuk már, hogy nem károsítunk meg senkit, mert igen. csak mondjuk egy többszáz milliárdos microsoftot megkárosítani mégis más, mint egy appstore-ba fejlesztõ esetleges magánszemélyt, vagy néhány emberbõl álló kisebb céget. én pl. appstore-ból mindig megveszem azt, ami tényleg kell és számomra használható. igaz eddig kb. 3-4 ilyen cucc volt csak 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Igazad van, de más kérdés 100ezerért 100 filmet lopni egy év alatt, mint egy 100ezres telefont. És büszkélkedni vele.
Ombika
Kedz elfajulni mar megint a topic! 😞

Zan
Én szeritem felesleges ezen vitatkozni.Dynamicnak igaza van.Senkinek nem kell felragasztani magára a "jó ember vagyok,az összes software-em tiszta,soha nem loptam még.." cimkét!Én itt leteszem a nagyesküt,hogy 10.000 emberbõl létezik 10,aki ilyen lenne.A netes lopás sajnos megfékezhetetlen,én is sajnálom.De amíg anonimitásba lehet garázdálkodni,senki nem tudja meg,ha valamit letölt az ember...addig ez így is maad.Persze,ha nagyon akarjuk mindent ki lehet deríteni...de túl nagy falat általában,ezért nem is foglalkoznak vele,egyszerüen elfogadják,hogy van.

Én bevallom,sok mindent le szoktam tölteni,mert elég csóró vagyok.De!Ha valami nagyon tetszik,azt megveszem egy idö után!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Dynamic
Az ilyen hozzászólásokat kicsit fenntartásokkal kezelem, hiszen tudva levõ, hogy majd mindenkinek van otthon egy nem ócsó számítógépe, és tuti, hogy ezen emberek 95%-ának van néhány wareze. Ennek fényében kissé kontrasztosnak hathat egy bármilyen másik multimédiás cucc(konzol, mobil, dvd stb.) eredeti szoftverei mellett kardoskodni. De nem is kell messze menni: vajon az eredeti appok mellett vajon hány embernek van legális mp3-a vagy filmje a kütyün? Hm?
pyrohun
Na ez meg - megbocsáss - a tipikus szánalom. Csak az kell, amit el lehet lopni. Pár dollár / euro tényleg anyagilag földhözvág embereket, akik iphone-t vettek....? Ráadásul olyan programokért, amik hasznosak és használják õket?

pyrohun
"kettõ nem ártok vele senkinek."

biztos ez? gondolj. gondolj...

mondjuk egy alkalmazás kerül 10 dollárba, amibõl tegyük fel, hogy csak a felét kapja a fejlesztõ. tízezer ember ahelyett, hogy megvenné, lopottat telepít. 50 000 dollár pápá... végülis tényleg nem ártasz vele -.-

GregSB
Közvetett lopás. Közvetve okozol kárt, mivel megfosztod a software-fejlesztõt a bevételétõl.

Sokan ezt nem érzik egyenértékûnek azzal, mint amikor konkrétan ellopsz egy tárgyat / pénzt valakitõl, pedig gyakorlatilag majdnem ugyan az a kettõ.

Lacee
mondjuk ebbõl kiindulva a srác sem árt másnak, hiszen ha nem tudna hozzájutni féláron a lopott cucchoz, akkor úgysem venne a témobilnál sokér'...
más kérdés, csináljuk-e (nekem sem minden prgramom jogtiszta sajnos, sõt) de attól még sima lopás ez is a maga módján.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magus
ez így van, pontosan tudják, hogy mikor éri meg keménykedni a lopott dolgok ellen. rengeteg dolog csak azért fogy, mert lehet lopni rá a programokat. pl nézd meg a ps2 ps3 eladásokat, mérföldkövekkel jobb a ps3, az árát egyszer ki tudod pengetni, mégis az egyikbõl havonta 50x annyi fogy, csakmert az egyikre ingyen van a játék...

Kurvára nem ugyanaz.

Nem ártok vele senkinek, mivel ha nem tudnék programot warezolni, meg sem venném õket.

IPhone3Gworld

Találtam egy új IPhone-os oldalt. Még nincs rajta túl sok minden, ismerõs indította, idõvel érdekes dolgokkal bõvülni fog elvileg.
Sephi
Ha nem mondja, hogy lopott... akkor nem igy reagalunk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
nononono, azért az, hogy valakihez lopottan odakerül egy iphone, amit az életbe nem lop el senki, mert semmi értelme nincsen, tekintve, hogy aktiválni kell a t-mobilenál, jogosan generál gyanút. Az meg, hogy lopom rá a programokat szintén biztos nem szép dolog, de egy leszarom kettõ nem ártok vele senkinek.

fsgh
Hogy felháborodik sok ember hogy lopott a gyerek Iphonja mikor itt kb az emberek 80% jailbreakel és lopja a programokat😊 Ne legyetek álszentek pls😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hát nemtudom miért beszéltetek olyan lekezelõen velem. Megkért hogy segítsek neki, van egy bontatlan iphone-ja, ami elvileg témobilos lenne, csakhát leesett a kamionról, éshogy nekem régóta van iphone-om, segítsek neki, hogy mit kéne tennie. És gondoltam az lesz a legegyszerûbb, ha itt megkérdem, de legközelebb nem ide fogok jönni kérdezni. Bocsánat, hogy ezt tettem, annyi az én hibám, hogy le kellett volna írnom, hogy milyen állapotban került hozzá.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Sephi
Miért érzem úgy, hogy nekünk kellene bocsánatot kerni?😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
oké, viszlát

Bazinga!

Nagyon sok csúnyát tudnék rád mondani, de inkább nem.
De a haverodról is.
Szia.

Hoppsz, ez a keresõbe akart menni, bocsánat a hülyeségemért.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

mobileinstaller

Képzeljétek el, télleg a haverom.<#wilting> Pöcsfejek. Nekem sima iPhonom van. És tegnap este az én segítségemmel sikerült megcsinálni neki. És igen, a módosított firmware aktiválta a telót.

precision
jajj, tipikus... a haverom 😄

Bazinga!

Sephi
Nektek is sok eszetek van válaszolni neki...

T-Mobiltol lett ellopva mi?

Biztos nem vertek meg érte valakit, csak lenyultak a kirakatból, ugye?

Szerintem kurvagyorsan ásd el magad

autoszimulator
mármint miként lopva?

.: mobilize.hu :.

Kandurex
lopott, gondolom tiltva lett...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zetorg
jailbreak nem aktiválja be?
valamelyik verziónál mindíg kiírta a telefon újraindulás után, hogy phone activated

Kandurex
3G, azt bizony sehogy....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok megint kérdeznék. Haverom szerzett egy olyan 3g-t, ami a T-mobiltól lett ellopva, vagy valami hasonló. Hogy kéne aktiválni?

Ja most nézem, hogy csak T-Mobile D-ben jó😞
MMS Meister-rõl van valaki tapasztalata?
MerlinW
Television

[merlinw.org]

pyrohun
szerintem azért a windows maga is benne van jócskán, mindenféle szándékosság nélkül. mármint hogy X process fut a háttérben ami az apple eszközöket felismeri... nyilván osx-en valahogy máshogy van megoldva.

precision
nem vagyok egy összeesküvés elméleteket gyártó emberke, de jelen esetben én nem zárnám ki az apple (és/vagy a microsoft) szándékosságát a dologból

applenek az a jó ha szarul megy a pc -n, ami mac -en röccenés nélkül megy... prezentálva hogy jobb a mac, vegyetek azt
microsoftnak az a jó ha szarul megy a pc -n egy maces program, mer nehogymár egy alapvetõen osxre írt program jól fusson a pc -n 😊 ezzel vakítják a tudatlan népet hogy ha már egy ilyen maces program szarul fut, milyen lehet maga az oprendszerük...stb. 😊

az hogy ki a hibás nemtom, valszeg mindketten... mert nem tudom elhinni, hogy normálisan nem tudták volna portolni ezt a programot

Bazinga!

Johnny23
Hali,

Melyik a legjobb TV alkalmazás szifonra?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

magus
ha egy a64 2800+, 2 gb ram, 7600 gt megfektet egy kibaszott multimédiás programot, ami ráadásul ennyire primitív, akkor én kérek elnézést.

Évek óta fenn áll a problémám az iTunessal, de mostanában egyszerûen nevetséges szintre süllyedt

Zetorg
sajnos nem egyszeri eset. minden alkalommal elutasítja a hívást, ahogy kihúzom a dugót...