iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Jah nem is fog hulyenek nezni es nevetni! 😊

autoszimulator
😄D

Van egy olyan verió is, az is fake call, csak hírességekkel... Mekkora már, csajjal vagy, asztalon a teló, csörög, ott van nagyban pl Elmo winfrey feje, majd bemondod, bocsi, ezt fel kell vennem<#gonosz1>

.: mobilize.hu :.

precision
szerintem ez nem update kérdése, hanem az apple marhasága megint... nem engedi egyszerüen usb -n keresztül flash drivenak használni az iphone -t, szerintem

Bazinga!

Köszi ez télleg mûködik.

Remélem hamar lesz update ami ezt javítja. De nekem a doc olvasáshoz nagyon jó!
precision
ez a baj hogy be kell kapcsolni a wifit hozzá, és ha be sem dugom az usb -t akkor is megy... ergo, wifin keresztül megy az egész
szal ha elmegyek haverhoz és nálam van az usb kábel akkor nem érek vele semmit ha nincs wifi nem tudok fájlokat hozni, mert nem csinál belõle külsõ meghajtót és nem lehet úgy rá másolni, csak wifin
kárérte😞

Bazinga!

Kandurex
mekkora....lehet kell...sõt 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ma szedtem le, egy elég hasznos alkalmazást. Neve: Fake-a-call. Eredetileg ingyenes program, be lehet állítani egy idõzítõt, egy nevet a telefonkönyvbõl, vagy ismeretlen hívás, és amikor az idõzítõ lejár felhív a szám, te felveszed, minden olyan mint az eredeti és a végén le is kell tenni. Szóval mondok egy példát: randizol egy csajjal akit már rég nem láttál. Beállítod találka elõtt, hogy pl Anya hívjon fel 10 perc múlva, ha a csaj rossz, csörög a telefon, te felveszed, köszönsz és rémült hanggal mondod, hogy "Jézusom, azonnal megyek.." és elhúzol.. Ha jó a csaj, megmondod anyunak, hogy hétvégén mentek hozzá ebédelni, puszi szia...😄
magus
igen, touchom van, ésa feletted lévõ 2 hozzászólásból ítélve kicsit megnyomták a teljesítményét a 3g iphoneban... nagyon jó, pont azért lett ipod touch, hogy tudjak vele netezni. ennek ellenére ma elcsesztem 1 órát vele ott ahol be tudom fogni...

miwan?
autoszimulator
tehát akkor lac szakértelmét figyelembe véve: nemlehet.

Zetorg
na megnéztem ezt a torrentes cuccot.
dtunes-ból le kell tölteni a torrent file-t, utána a terminalból ./gettorrent paranccsal lehet kezdeni a letöltést 😊

Zetorg
jah, ma raktam rá a GTA4-et...

msn-re biztos, de asszem skype-ra is van alternatíva.
torrentezni.....dtunes nevezetû progiban van egy torrent kliens ami a piratebay kezdõlapját hozza be, de még nem próbáltam ki hogy mit tud.

autoszimulator
lol.

iphone al lehet torrentezni? msn? skype? és atöbbi win es cuc felmegy?
Ombika
Jah a sitten formas szappannak elmenne ! )

Atika :o)
szappan 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Bekapcsolod a wifit aztán belépsz a progiba, majd az explorerbe vagy firefoxba beírod az ip címet amit asszem a beállításoknál találsz és onnan már tudni fogod!!
Nekem otthon van wifi, de lehet, hogy nem kötelezõ csatlakozni, csak be legyen kapcsolva a file sharing miatt. Remélem tudtam segíteni!😊
Ombika
Azert kulsore nem igazan jon be ez a kerekded akarmi! 😊

GregSB
Egyébként azért raktam be ide, mert az iPhone-nak tudásban már RÉGEN itt kéne tartania.

Örülök hogy megjelent a Pre, remélem arra fogja sarrkallni az Apple-t hogy a következõ frissítésnél valami normális fícsört is belerakjanak a telefonba, ne csak bugfixet meg iFart-ot.

GregSB
Lesz rá app store (App Catalog néven), de már nyitottam neki topicot, ott beszéljünk róla, ne OFFoljunk itt.

Na EZ már valami, nagyon tetszik.
Lecserélni nem fogom az ájfónt, mert nem vagyok milliomos, de ez így elsõ látásra még jobbnak is tûnik nála (a multitask miatt).
Ha viszont nem lesz normális app store-utánzat, nem sokat ér.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

koszi

GregSB
A UI bemutató 18:10-nél kezdõdik.

GregSB
Nem ez a lényeg hogy killer vagy sem, ezt a végén is mondták hogy majd elválik, csak az UI bemutató miatt linkeltem ezt a videót, nem azért hogy vitát keltsek 😊

És az UI-ja gyors, szép, egyszerû, mint az iphone-é, csak több mindent lehet vele csinálni.

Remélem ellesnek pár trükköt tõlük az Apple-nél 😊

pyrohun
Ha nem lenne normál billentyûzete és picit nagyobb lenne a kijelzõje, már cserélném is le rá az iphone 2g-met 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
VÉGRE! TALÁN EZUTÁN VÉGRE ELKEZD MAJD A NAGYSÁGOSÚR APPLE IS FEJLESZTENI...
Nem csak hülye parasztvakítás-firmware update-ekkel szúrják ki a szemünket.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
az elsõ pont az mitõl emeli a multitouchot egy új szintre? 😊
mer oké hogy bejön egy ilyen launchbar szerüség, de egy újjal ér hozzá, és az adott ikonnál elengedni... az ott nem multitouch 😊
az ok hogy a végén a böngészésnél tényleg zoomol mint az iphoneal ott látszódik hogy van multitouch
amúgy nem rossz, de van egy-két hatásvadász érv benne, hogy miért is ez a telefon az iphone killer

Bazinga!

GregSB
Palm Pre.

Végre egy telefon, ami értelmesen átvette az iphone újításait, és tovább fejlesztette õket!

Rövid bemutató videó az interfészrõl.

YouTubeon találtok róla többet is, ha rákerestek a "Palm Pre"-re.

Sephi
Köszönöm!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
excel fileokat lehet létrehozni a Spreadsheet nevü programmal
docról még nem tudok, de quickoffice készül asszem iphonera

Bazinga!

Sziasztok van valamilyen program iphon-ra amivel lehet letrehozni exel illetve word dokumentumokat a telefonon?

precision
appuloról leszeded a memory sticket, wifin már sikerült fájlokat raknom a telóra, az a lényeg hogy a teló és a gép amirõl szeretnél felrakni cuccot az azonos hálozaton legyen, a progin belül kapsz egy ip címet porttal együtt azt kell megnyitni a böngészõvel és ott lehet feluploadolni a fájlokat
doc -ot, xls -t, ppt -t simán megnyitja

Bazinga!

precision
végre jött ki a memory stickbõl normális crackelt változat, fel is raktam, de usb -n keresztül nekem nem megy... be sem engedi kapcsolni a file sharinget ha ki van kapcsolva a telón a wifi
neked hogy sikerült usb -n mûködésre bírnod? 😊

Bazinga!

Sephi
En májig nem vagyok tisztába azzal, hogy hogyan kell .doc és .xls filokat feltölteni iphon-ra és azokat megvizualni 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Be lehet, de az ingyenes Bloomberg alkalmazás erre jobb megoldás.

Gyári progival a magyar részvényárakat be lehet állítani vagy van létezik erre egy másik megoldás?

Ombika
Nem kell kiforgani szavaimat, nem is azt mondtam,h flashlightra irjak le........

Lacee
de azért valljuk be, a legtöbbnek elég egyértelû neve van, például a MySpace progival nem valószínû, hogy ballisztikai pályákat lehet számolni, meg a flashlight sem szúnyogriasztó 😊

persze a trükkösebb neveknél már elkel, ezt értem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
pont én is írni akartam 😊

Ombika
Ha mar vki veszei a faradtsagot es leirja milyen progija van, akkor 2 szot bokhetne ,h mi az! Igaz meg is keresheti ember, de ezen mar ne muljon szerintem! 😊

pyrohun
én is.. laptop lát 5 wifi hálót, ebbõl 2-t közepes/jó jelerõsséggel... iphone 2g-m SEMMIT.

precision
nekem iphone 2G van és hasonlókat tapasztalok mint magus
nemtom, lehet köze van hozzá a fém borításnak, vhogy jobban árnyékolja a wifi jeleket mint a 3g mûanyag hátlapja

Bazinga!

Lacee
nem lehet, hogy az iphone-ban más chip van, mint a touchban? mert ha jól veszem ki a szavaidból, neked az utóbbi van. Az én telefonommal pont fordított élményeim vannak, megesett hogy megtalált olyan hálózatot, amit a mellettem levõ HP notebook nem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magus
Ami itthon van nálunk wifi router, az tökéletes, kettõ van, minden szinten egy, azzal relatíve gyorsan tudok netezni (mondjuk ha mellé rakok egy iphonet, 3g-vel, míg nekem keresi a youtubet, addig nála már be is töltött a video, rengetegszer kiprobaltuk mar, nem fer a fejembe miert gyorsabb a 3g ennyire latvanyosan mint a wifi). Egyetemen viszont gyakorlatilag használhatatlan. Van mondjuk 30 épületünk, ebbõl 20-ban van wifi, ebbõl 2-ben tudok netezni az ipoddal. Elõadókban amikor mellettem laptoppal vígan neteznek, addig az ipod nem lát semmit sem.

Alkalmazások:
Fizz Weather, Stanza, Newsstand, iLog, HanDBase, SplashMoney, Air Sharing, BeejiveIM, iRealSMS, MemoPad, SlovoED angol-magyar, fring, Evernote, Measures, Wikipedia, SmartShop, Jaadu VNC, Sketches, Tuner, SpeakEasy

Játékok:
PuzzleQuest, MetaSquare, Cyber Chess, Domino, Touch4, HangManSim, CubicMan, Midnight Pool, Topple, Rolando, ParkingLot

MySpace
fring
Band
Eng-Hu
Memory Stick
MiniPiano
iChess
iPint😉
iBowl
aMaze!
Ezek kerülnek a legtöbbször a kezembe egy nap😊
Kandurex
hm, okés, kösziek

Lacee
mikor elindítod, feltolja a fényerõt maximumra és a képernyõ fehérre vált, nagyon kellemes, erõs zseblámpa szükség esetére 😊
az app store-ban letölthetõ verziók (az apple korlátozása miatt) nem teker(het)ik föl a fényerõt, ezért jobb a cydián keresztül elérhetõ.