iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
apropo, honnan szedem le a jo Theme-eket hozza? Ismerosnek volt egy FF7 temaja... utos.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

passatgt
pdf még gépen is akad, nemhogy telefonon😄

Sephi
Gyerekek, most eppen Files-t hasznalok, de a PDF filokat valamiert akadozva lapozgatja. Ez mas programnal is igy van?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pyrohun
nincs bibi, 2.0 - 2.1 fw ezt csinálja asszem.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Dynamic
nem
Sephi
Ott valami bibi van... nem USB 1.0 -es veletlenul a port?

Dynamic
Normális, hogy rádugom a szg-re az iPhonet és vagy 40-50 percig szinkronizál?? Ebbõl fél óráig "backing up"-ol. Miért? Amúgy alig van rajta valami. Vagy 5-6 db mp3 album, 1 film, meg vagy 3 oldalnyi alkalmazás.
MerlinW
Megvettem még anno a 2.0-át. De szerintem neked sem kell aggódnod 10 nap alatt csak jön törés hozzá.

[merlinw.org]

Szuper! 😞

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

precision
"okosba" szerezted, vagy megvetted?
mert én a szifonos crackelt 2.0.6.2 -re updateltem rá hülye fejemmel a 2.0.7 -et, és trial lett
ha újra telepítem a szifonos cracket az sem segít 😞

Bazinga!

precision
mert cydiban érhetõ csak el

Bazinga!

Kandurex
ezt nem tudtam...igaz én mindent felveszek 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
biztos hogy sikeresen dfu -ba rakjátok? úgy azért fel kéne ismernie az itunes -nak mint recovery mód (ha ezt írja, az dfu mód lesz)
ha nem tudod hogy kell dfu -ba rakni akkor google, vagy youtubeon is van jópár demonstráló video a hogyanjáról

Bazinga!

Ability
Sleep gombbal elsõ nyomásra némít, másodikra elutasít.
amúgy 3G! meg köszönöm a segítséget
Az a baj, hogy nem ismeri fel a számítógép USB-n nem reagál rá sajnos dfu módba se ja és nem mutatja aztsem ha töltõre rakod!!!
Titan
Hogyan lehet egy hívást elutasítani? Van rá valami progi vagy beállítás! Mert ha hívás érkezik, akkor a csuszkával rögtön felveszi...

AleXXXXX
add el nekem, megveszem 25.000értxd

Egyébként rakjátok dfu módba, és a legfrissebb fw-t toljátok fel (ha 3g-s) ha 2g-s, akkor pontosan nemttoom hogy kel, a többiek majd leírják😉
Egy iphone-t szinte lehetetlen megölni. Ha a haverodnak sikerült, akkor õ profi lehet😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Sziasztok! Lenne egy nagy kérdésem.
Segitséget szeretnék kérni egy ismerõsömnek van egy iphon3G-je aki olyan ügyesen elnyomkodta a telefonját, hogy csak az apple logo van a kijezõn és semmire nem reagál se kikapcsolásra se USB kábelre egyáltalán semmire.
Bekapcsoláskor rezeg 1-et és betõltésnél lefagy!
Az ismerõsöm teljes visszaálítást csinált! Kézalol vett telefon gari nélkül független!!!!
Mit lehet kezdeni a telefonnal, hogy használható legyen?

Elõre is köszi a válaszokat:Robi
Most lehet én vagyok a láma de miért nem találom semelyik store-ban sem ezt a progit??

\" örökké nem eshet.... \"

Zan
Hat ezert a valaszert szerintem meg rajtam kivul egy jo par ember halas lesz...!!!😊)
Viszont basszus pont akkor akartam ezt az opciot kiprobalni,mielott irtam volna,de aztan ugy dontottem nem prbalgatok,inkabb megvqrom,mit irtok😊!

Meg egyszer koszi!!!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

na igen de a t-pot-al hol csináljam a papákat hogy az látszódjon a telefonba?

precision
pedig egyszerû
szóval bemész a photos részbe, és kiválasztod hogy sync photos from...
na igen, de itt te már egy olyan mappát adsz meg eleve, amiben már almappák vannak, az almappákban ott vannak a képek, ahogyan szeretnéd...stb.
ekkor megjeleníti a könyvtárszerkezetet az alatta lévõ ablakban, select folders -et választod, majd bepipálod az almappákat amiket szeretnél felszinkronizálni a telefonra

ennyi 😊

Bazinga!

autoszimulator
wifin keresztül szerintem mindenki számára evidens, hogy winscp tud mappákat létrehozni, szerintem Tpot is alkalmas erre (lehet rosszul írom a nevét, mivel én nem használom)

.: mobilize.hu :.

Szerintem nem is lehet csak úgy mappát csinálni
na de ez nekem is jólenne és a mobilestudio progival lehet csinálni mappát meg fájlokat dede azt hogy hogyan rakok géprõl fel fájlokat hogy az a progi lássa is azt jolene ha elmagyarázná valaki. Kösz

fsgh
ez egy jó kérdés és a válasz engem is érdekel😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zan
Sziasztok,valaki tudna nekem segíteni?

Szeretnék több mappát csinálni a képek között,de valahogy nagyon nem akar menni..!

Mindig az van,hogy az Ituneson belül csak egy mappát tudok csinálni.Ugyebár ott van,hogy Sync photos from😞ide kivállasztod a mappát,ahonnan szeretnél szinkronizálni).
De és szeretném a képeimet a kütyün belül mappákra osztani,hogy ne az össze kép egy kupacban legyen.
Ezt hogyan lehet elérni?Lehet ilyet egyáltalán?

Üdv zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

MerlinW
Fúú 2.0.7-es iRealSMS hipergyors lett. Meg okos is😊

[merlinw.org]

Hogyan tudok dokumentumokat rátenni a telefonra hogy azokat a textguruval meg is tudjam nyitni? Nincs wifi-m.

Az electron szó arra vonatkozik, hogy tudsz vele fizetni a boltban, meg használhatod az ATM-et. Ha tényleg nem dombornyomott visa electronnal fizetsz, az kõkemény, lehet, hogy már olyannal is lehet.
Mondom, én 3 éve érdeklõdtem errõl, nemleges volt a válasz, nem is forszíroztam a dolgot.
Így legalább nem veszítettem százezreket pókeren... 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

oké kössz :/

passatgt
2. mondatod a helyes😊

Hi
Egy usb-s adapterrel(pl ezzel) meglehet osztani a gépen lévõ internetet úgy hogy az iphonal tudjak netezni? vagy csak routherel lehet vezeték nélküli hálózatot indítani?

autoszimulator
Na de akkor senki sem tudta miként lopott... Nem mintha lenne jo lopás, de inkább kamionról essen le, minthogy vkitõl lopja, aki megvette jópénzért. És mig egy progi 200 ft, egy teló 130ezer..

fsgh
amúgy szerintem nem arról lenne itt szó hogy ki mit lop mert ma már mindenki mindent😄 Hanem arról hogy ennek fényben mindenki hogy lehurrogta a srácot mikor feljött a lopott Iphone😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

magus
szép dolog, ha van rá pénzed, egyrészt nekem nincs, másrészt (tudom nem szép, dehát amióta van internet ez van) már rég letettem errõl a 'ha tetszik megveszem' dologról, túl sok minden tetszik, ahhoz hogy mindet megvegyem. Legutóbb az egyik kedvenc sorozatom dvd-it vettem meg, azóta se raktam be egyiket se... van pár eredeti dolgom, 10%-át nem bántam meg. édeskevés ahhoz, hogy rászokjak a legális dolgokra. csak hogy ne legyen annyira off, zenét is vennék, mert van album amit már 300x hallgattam meg, de mi a jó francot kezdek egy cd-vel. berippelem, és ugyanolyan mp3 lesz, mint amilyet letöltök. támogatom a koncerten õket.

Titan
megoldva...😊

Titan
Connection Failed!

The VNC server did not support VNC-password based authentication.

Na, eddig sikerült eljutnom.. 😞

OliApa
az enyém dombornyomott... <#idiota>
precision
"Mondjuk ez még 3 éve volt"

lol

Bazinga!

autoszimulator
bár nem dombornyomott, de elektronikus kártya, szóval lehet vele fizetni neten, sõt, csak azt lehet szinte 😄

Az hogy lehet? Én konkrétan rákérdeztem, hogy internetes vásárlás lehetséges-e ilyen kártyával, kategorikus nem volt a válasz. Mondjuk ez még 3 éve volt.

Regelni sem engedett, igaz, budapest bankos visa electronnnal próbáltam.

Dynamic
Ahhoz képest, hogy szerinted nem lehet használni, elég szép összegekért vásárolgatok már 2 hónapja...
Titan
Melyik vnc verziót használod? Mert nekem a Vnc Server Enterprise Edition 4.4.0 van fent. Lehet ezzel nem kompatibilis?

OliApa
Grusi, én pl. OTP-s VISA Electronnal fizetek az iTune-on...
crash
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy tudok-e netet hasznalni usb-kábelen keresztül? sajna nincs wifi a gépembe, meg lehet ezt valahogy oldani?

Válaszokat elõre is köszi!
Jaadu nálam hibátlanul mûködik, igaz, kellett csinálnom magamnak egy fix hostname-et a dyndns.com-on, de az kb 3 perc volt. Így viszont bárhonnan elérem a gépet anélkül, hogy tudnám az IP címet.

Ha csak connectinget tol, próbáld meg megnyitni a levelezõ appot, és utána gyorsan a jaadu-t, mert van egy olyan sajátossága, hogy magától "nem tud" data connectiont nyitni, csak ha már online vagy.

Vagy esetleg nézd meg, aktuális-e az IP cím, amire kapcsolódsz.

Érdemes szarakodni vele, mert elképesztõen gyors, még edge-hálózaton át is hihetetlenül jól használható.

Már megbocsáss, de te kezdted el tolni, hogy szánalmas a felfogásom.

Személyeskedést félretéve igen, lehet regelni visa electron otp-s bankkártyával, fizetni viszont már nem fogsz tudni vele.

pyrohun
az appsotre-ról volt szó. most miért zavar, hogy elõkerült a warez téma?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
töki? ember.. nem a kocsmában vagy, he..