iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Konkrétan ugye nekem van ilyen kínai telefonom 😊 Talán ezért nem beszélek a levegõbe, meg mert olvastam vagy 1000 review-et róluk, mielõtt valamilyent vettem volna.
Egyébként én teljes mértékben megértelek, hogy savanyú a szõlõ, hiszen az iphone 80e Ft-ért fele annyi HASZNOS funkciót sem soroltat fel, mint amennyit egy mezei chinaphone 20-30-ért... Aztán hogy csak a vagizásért megéri-e +50k-t kiadni rá, mindenki el tudja dönteni magában."
[merlinw.org]
a natív felbontás 480x320, annál nagyobbra nem érdemes konvertálni, a támogatott formátumokat pedig fentebb leírtam. feliratot rá kell égetni a filmre, külsõ filet-ból nem mûködik.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha jailbreakelt, akkor több a teendõ: mivel frissítéskor a cydiás prgramok törlõdnek, a tört appstore-osok (már ha van) nem hajlandók majd feltelepülni, újra jailbreakelni kell (quickpwn, vagy pwntool), ezután ugyanúgy visszaállíthatod a backup elõtti állapotot az itunes-on keresztül.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2hete van a kezemben a telefon,pár tapasztalati kérdésem lenne.
-Mennyi idõt bír egy töltéssel nektek?
-Egy fájlkezelõ programot keresek(pdf,képek,stb),melyik a legalkalmasabb rá?
És egy kis bajom lenne. Ha letöltök egy filmet/klippet AVI formátumban,és megpróbálom behúzni az iTunes-ba akkor nem rakja oda be,és nem tudom a telefonra rátenni.
Köszi elõre is
Úgyhogy mindenkinek ajánlom a szoftveres függetlenítést.
Más:
A 2.1-es szoftot szeretném 2.2-re frissíteni.Hogyan tudok úgy frissíteni,hogy utána a gyári appok,contaktok megmaradjanak?
A másik,ha 2.2-re frissítem,késõbb vissza tudom rá rakni a 2.1-et?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nemrég vettem egy iphone-t amit az itunes-al használok is gond nélkül. de.
az asszonynak van egy ipod-ja. ha ezt csatlakoztatom a pc-hez, akkor syncronizáláskor a telefon cuccait is fel akarja tenni a podra. többek közt olyan játékokat amik nem is futnak rajta. az eszközöket 2 külön gépnek érzékeli, de akkor miért nem tesz különbséget? nem lehet vhogy akár egy másik usert létrehozni?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Tippetek rá?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Bár szerintem ki is veheted, mert aki ezzel foglalkozik, úgyis profi tõzsde oldalakon informálja magát😊
[merlinw.org]
A részvénytáblának csak a magasságát lehet állítani, szélességét nem. Erõsen gondolkodom azon, hogy egy másikat rakok be helyette.
Menü alatt a baloldali sidebart érted?
[merlinw.org]
http://iphonehirek.blogspot.com/
Szándékom szerint az oldal napi frissítésû lesz, és elsõsorban hírekkel foglalkozik, de olvashatsz alkalmazásokról, FW frissítésekrõl, játéktesztekrõl is.
1. Nincs SSID megadva
2. DHCP módban van, de nincs szabad IP cím, azaz az ott megadott tartomány ki van használva.
3. Statikus esetén is lásd 2. pont
4. (Statikus) Be van kapcsolva a MAC Address hitelesítés, és nincs felvéve az iPhone MAC címe
5. Nem jó IP címet írtál az átjárónak
6. WLAN beállításoknál nincs elegendõ nyitott slot (azaz hogy hány kapcsolat lehetséges. Ez általában 1-6-ig terjed)
7. Ha használsz titkosítást (WEP, WPA, stb.) a WLAN beállításoknál a titkosítás nem shared, vagy open.
8. Nincs a routeren a WLAN szórás módban (nem aktív a Wi-Fi módja)
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe😊
[merlinw.org]
thx,
(szerk: mondjuk ez alapján meg jól lõttem be, még se ment :/)
IP: 192.168.0.190 (belsõ IP, amit te adsz meg)
Subnet: 255.255.255.0 (ez a standard)
Router: 192.168.0.1 (azaz átjáró, vagyis a router ip címe)
DNS 1-2: (Nameserver: azaz a router IP címe, és/vagy külsõ publikus nameserver, pl.: 62.122.194.4 - elég az elsõt azaz a routert megadni, hiszen õ automatikusan használja a szolgáltatódét. Másodikat akkor érdemes megadni, ha az elsõ pl. lassú, vagy nem stabil)
Domain keresés: hagyd üresen
Kiszolgáló ID: hagyd üresen
Ha a router-eden DHCP van beállítva, elég csak a SSID-t bernod a hálózati névhez. Az SSID-t megtalálod/megadhatsz a router WLAN fülén.
[merlinw.org]
A gondom a következõ: van egy hozzáférési pont, ennek viszont van egy alapértelmezett, illetve kettõ DNS, van egy átjárója és egy IP tartománya amit elfogad.
Viszont ez a dög nem akar felcsatlakozni :/ azért kérdeztem, hogy ma'zisten nyila az iphone -nál a router. Valamint kell a másik DNS is és az átjáró is, a maszk, meg az IP nem érdekes, ugye mert az elõbbi állandó, az utóbbi meg fix az én általam beállított.
Tehát adva vannak a következõ információk:
DNS1: xxx.xxx.xxx.xxx
DNS2: xxx.xxx.xxx.xxx
Átjáró: xxx.xxx.xxx.xxx
Maszk: xxx.xxx.xxx.xxx
IP: xxx.xxx.xxx.xxx
A maszk és az IP nem érdekes, valamint az elsõ DNS se, ezt tök egyedül kitalálom hova kell rakni.
Viszont hova a nyüvesbe írjam a többi dolgot? Router = átjáró? És a második DNS?
Wifi-nél kell egy wifi router, amely vezeték nélküli kapcsolódást biztosít a routerhez, mely aztán közvetlenül csatlakozik az internetre.
A router kapja a szolgáltatói IP címet, viszont a hálózat csak a routert látja, melynek általában a belsõ ip címe, amit mutat magából a 192.168.0.1, ezért ez kell a router confignál beírni, ezzel érheted el a router belsejét, ami egy szoftver, ahol belehet állítani, konfigurálni.
Wifi-nél itt lehet beállítani jelszavat, titkosítást, stb. Telefon, ha érzékeli a wifit, rákérdez, hogy akarsz-e csatlakozni. Ha igen, akkor a telefon küld egy csomagot a routernak, hogy kapcsolatot akar kiépíteni, s ha a router feltételeinek megfelel (pl jelszó), akkor felépül a kapcsolat, onnantól a telefon képes vezetékes netre menni.
Érdemes figyelni egy progival, hogy ahol épp vagy, ott milyen az erõssége a wifinek, mert azon múlhat a sebesség és minõség is, minél távolabb vagy, annál ramatyabb a minõség.
.: mobilize.hu :.
A router egy külsõ csomagkezelõ "doboz" tûzfallal és egyéb szolgáltatásokkal felvértezve (sima elosztó a switch, avagy szoftveresen proxy), ami valóban átjáróként szolgál. A DNS itt nem számít az internet elérés szempontjából, csak külsõ elérés/publikált tartalom eléréséhez szükséges (a DNS gyakorlatilag nevesített IP cím - Domain Name System).
[merlinw.org]
A router alatt pontosan mit ért? Az átjárót? És mi van akkor ha 2 DNS -em van?
Bazinga!
elég karcsú ami gyárilag van rajta. thx
panolab-ot próbáltam de elég szar...nem mutatja az elõzõ kép szélét és így mindig elmozdul 😞
thx
persze, ha nem tudsz angolul és/vagy jobban szereted magyarul használni akkor érdemes felrakni
nem, nem fogja bezavarni egyik programot sem
az utolsó kérdésedet pedig nem értem 😄
Bazinga!
magyar billentyüt is kapok hozzá? nem zavarja utána bármelyik programot? (ITUNES). s ha igen tudtok vkit ajánlani aki korrekt?
[merlinw.org]
a compatibility mód az más, az arra jó ha más programokkal akadozna az irealsms akkor meg lehet próbálni bekapcsolni, ugye a programon belül a kis help rész azt írja hogy a swirlymms -el akadozhat, meg hogy a compatibility mód csökkenti az irealsms funkcióit... nemtom, én nem használom
Bazinga!