iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hinném, mivel nincs törve a telóm😊
precision
sztem az other ami a jailbreakkel meg a cydiaval kerül fel, ugyanis azzal nem tud mit kezdeni az itunes, nem tudja mi az, így berakja otherbe

de lehet, hogy tévedek 😊 de ha igazam van, és tényleg abból törölte le, akkor gáz 😄

Bazinga!

Ez nagyon jó kérdés, kíváncsi lennék én is 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Megtelt a teló memóriája és nem hagyta abba a zenefeltöltést, hanem az 'Other'-bõl törölt le. Mi az az other és nem kár érte?😄
Kandurex
oké, köszi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fasza, csak nemtom, mi értelme volt...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

precision
nemtom milyen adatbázisból dolgozik a két program, de valszeg nem azonosból, tehát a kettõ együtt hatékonyabb

ja és ja, azért engedi az appulóról az ipakat telepíteni az itunes mivel azok crackelve vannak

Bazinga!

MerlinW
Ahogy nézem a "Milyen telefonod van" topik owned😊

[merlinw.org]

MerlinW
Mint aki kergeti a saját farkát😊

[merlinw.org]

pyrohun
de amúgy tök jó, csak állandóan mozog 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Kandurex
<#vigyor1>

Kandurex
hopp, innen engedi a mocsoktunes az install -t, thx!

(csak sajnos a Midomi ott nincs, viszont van a Store)

Szóval azt mondod a Midomi jobb?

pyrohun
ez a macskás logó kicsinálja a szememet 😄D:ASD:ASD:

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Kandurex
õõ, oké, és ezt hogyan használjam, ide lépjek fel iphone -al és töltsem le?

precision

Bazinga!

Kandurex
us itunes acc nincs, nem is kell, ha nem muszáj, mert az egész apple itunes -tól a hányinger kerülget

Mob crack van

Mi az a appulo?

precision
amúgy midomi is ugyanazt tudja mint a shazaam, kicsivel többet is, és ugyanúgy free
érdemes párhuzamosan használni a kettõt, arra az esetre ha az egyik nem ismerné fel a zenét, akkor lehet a másik felismeri

Bazinga!

Köszi, megpróbálok még életképesebb lenni mostantól😊
precision
kétféleképpen rakhatod fel
1. ha van us itunes accod akkor a telefonról appstoreból, mivel free app
2. ha nincs us accod akkor mobileinstallation crack kell a telefonra és appuloról kell szedni egy ipa -t

Bazinga!

Kandurex
Shazam, hogyan lehet felrakni? Sajnos cydia-ban, a forrásaim között nem találom, a büdös a itunes, pedig még alkalmazásként se akarja felvenni mert az pislákolja, hogy not valid a fájl.

v1.5.3 verzió van meg,

help, htx

MerlinW
Ja, hogy egyenként... híváslistánál nem tudom, nem volt rá szükségem soha. Ha lenne törölném az egészet. Pár nap alatt úgyis tele lenne megint. SMS-t viszont tud iReal egyenlént is.

[merlinw.org]

MerlinW
Persze. A Google és a telefonkönyv. Legyünk már kicsit életképesek...😊

A Posta szolgáltatások díjai - köztük a postacsomag díja is - Áfát nem tartalmaznak.

Vám témában pedig:
Vámhivatal telefonszáma: 06-80-200-789 ingyenes zöldszám
Vámhivatal e-mail: [email protected]

És a többi...

Postai díjszabások

Kemény 2 percembe került😊

[merlinw.org]

Ombika
Egyenkent nem igazan lehet benne hivasinfoban! 😊

Valaki tud nekem információt adni arról, hogy ha egy telefont alkatrészként ad fel az eladó USA-ból mondjuk, kell e fizetni áfát vámot? Vagy elotte meg kell birizgálni egy kicsit a telot?

Mert egyik simerosom mondta, hogy gépet vett kintröl és megbeszélte az eladóval, hogy kapcsolja ki a processzort és alkatrészként jott meg neki. áfa+vám nélkul.

Valaki valami vélemény?
MerlinW
8 ájfón egymás után, széép😊

[merlinw.org]

MerlinW
iRealSMS tud SMS-t a beállításokban, hívásinfót meg a sima telefon app-ban, felül.

[merlinw.org]

Zomil
folytattam a szép sorozatot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
Melyik progival tudok sms illetve hivasinfot torolni? iCall?

GregSB
Megjelent a Google Sync iPhone-ra, WinMo-ra és Symbianra. <#eljen>

Na ennek örülök, ez volt az Android egyik nagyon szimpatikus fícsörje amit hiányoltam a többi mobilból.

Gyakorlatilag szinkronizálja az összes Gmail Contactot és Calendar eventet a telefonnal.

Srácok csak egy gyors kérdés. Van e rá mód és lehetõség, hogy az iPhone-on keresztül történjen a fax küldés-fogadás? Csak mert a minap kapott a csajom egy olyan lézer nyomtatót (all-in one) amin faxolni is lehet. Viszont nincs nálunk bekötve vezetékes telefon. Vagy ennek semmi köze az iPhone-hoz? Ez esetleg szolgáltató függõ? Sry ha hülyeséget kérdeztem volna de ez új nekem.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Az Igo val miujság van valami hír, hogy mikor hozzák már ki?

MerlinW
2G 50-70 között, független 3G 90-160 között (attól függ, új vagy használt és hogy milyen állapotban van)

lásd pl vatera.hu

[merlinw.org]

Inferno
Hali !

Mennyibe kerül mostanság ez a készülék ?

PS3/X360 user: Infernohun

Videora iPhone converter csak a film elsõ 10 másodpercét konvertálja át,majd leáll, mintha kész lenne. Ez a 4.04 és a 4.05 verziónál is elõjön. Már szét robbanok a dühtõl, nem értem miért van ez. Valami ötlet?

Dynamic
Az usb és a szoftver is a legújabb.
pyrohun
melyik szoftver van a telefonon? 2.0-van még iszonyat lassú volt. azt hiszem 2.1-tõl lett gyors a backup, ha minden igaz.

AleXXXXX
nem 2.0-s usb használata?

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

precision
akkor nemtom mi lehet, az semmiképp sem normális
nálam a backup gyors szokott lenni

Bazinga!

Dynamic
Csak azért kérdezem, mert nekem mindig 30-40 percig csinálja. Olyan "nagyon" azért nem változik semmi: néha telefonon letöltök 3-4 cuccot az AppStore-ból. Ennyi.
Tegnap ideges voltam és kinyomtam. (a back up állapotjelzõ ablakban, a kis x-szel)A sync utána lemegy pár perc alatt....
precision
a két "szg -re dugás" között telefonon bekövetkezett változásokat menti le a gépre

Bazinga!

Dynamic
Láma kérdés, de az állandó backing up-nál (amikor szg-re dugom)tulajdonképpen mit csinál a telefon?
AleXXXXX
Gyerekek ezt meg kell néznetek. Az angoltudás elõny😊
szóval ezt

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

red bull
Nekemis ugyanez volt, csak nekem a 2.2.1 es software után csinálta ezt, de visszatettem a 2.2-t amivel teljesen hibátlanûl müködik (Igaz nekem nem iPhone-m van hanem iTouch, de szerintem csak annyiban tér el hogy az egyikben nincs kamera, meg telefon, a másikba meg van)
Tehát próbáld meg visszatenni a 2.2 es sofwaret, sokat nem veszítesz vele...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

pyrohun
szvsz olyan drágán, hogy felesleges is. ha a javítási költség több, mint maga az árucikk 50%-a, akkor (ilyen árkategóriában) felesleges javítani. inkább el kell adni a belét alkatrésznek és venni egy újat 😊

Ha betört a képernyõ, akkor elég drágán.

AleXXXXX
nézz szét vaterán, és ebay-n. Ezt 1x már kérdezted..

Iphone nak ha betört a képernyõje, és karcos a hátoldala, ki lehet cserélni az elolapot és hátlaot?
Mennyibol jonnék ki?
chicco
Sziasztok
Legutóbbi itunsra dugás óta a telcsim minden elindított programot visszadob az asztalra.

Vmi 5let?

thx

MerlinW
Nem feltétlenül. Nem árt 6mp-ig minél stabilabban tartani a telót, de a lényege pont az, hogy csinál 6 képet, majd "összemossa" a legjobb képeket egy kis matekkal.

Természetesen minél stabilabban áll a masina, annál jobb lesz az ereedmény, de most mégiscsak egy telefonról beszélünk😊 Profi képeket fényképezõgéppel kell csinálni, nem telefonnal. Egyébként ezzel a metódussal az éjszakai képek is sokkal használhatóbbak lesznek,

Mind Align, mind Enhance mûvelet elõtt végignézheted mind a hat képet, forgathatod, nagythatod, stb. Tessék kipróbálni, jóságos. 1MB az egész.

[merlinw.org]