iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Egy másik kérdés.
Ha iTunes-al szinkronizálok képeket a telóre,akkor,hogy tudok több mappát csinálni,mert ha belerakok 2,3 mappából képeket akkor mindegyiket a KÉP KÖNYVTÁRB-ba rakja. ?
Következõ pontot se értem:
"6. Töltsd bele a 2.1.1 iBSS -t a kicsomagolt 2.1.1 IPSW mappába. Hogy ezt megtedd nyiss megint 1 command line -t és menj be vele az iRecovery mappádba. Majd add ki ezt a parancsot: iRecovery.exe -f <és az 2.1.1 iBSS helye> Miután ezzel megvagy 10 másodpercre huzd ki a cabelt majd dugd vissza."
Hol találom a a 2.1.1 iBSS, 2.1.1 IPSW? :S
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
ha így nem menne a szóközös könyvtár név miatt akkor válts meghajtót elõször az E: paranccsal
Bazinga!
nah szal ezt irják a tutorialba:
"4. Nyiss 1 command line -t és menj bele az Xpwn könyvtárba vele. Majd add ki ezt a parancsot: ipsw OriginalFW.ipsw patchedFW.ipsw -s 700 bundles\Cydia.tar Ha nem futna le a command akkor nézd meg mégegyszer, hogy nem e OriginalFW.ipsw.ipsw néven van a file-od."
Tehát ha a Xpwn könytárba akarok menni mien parancsot használjak?
A könyvtár konkrétan ittvan:
E:\IPOD TOUCH\Jailbreak\xpwn-windows-nightly\XPwn-0.5.2-win32
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
könyvtárváltás - cd könyvtárneve
egy könyvtárral feljebb váltás - cd ..
aktuális könyvtárlista listázása - dir
egybõl a gyökérbe ugrás - cd \
nincsmit 😊
Bazinga!
1-2kérédsem lenne hozzá pü-ben,ha nem gond. 😊
"Nyiss 1 command line -t és menj bele az Xpwn könyvtárba vele."
Hogyan lehet a cmd-n belûl belemenni egy könyvtárba ? 😄 (tom lama vagyok, ez van xD)
Elõre is kösz a választ
(ikon 600nál havi 17e azért nem kevés, más kérdés hogy elég jó dolgokat kapsz érte, amennyiben ki tudod használni)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szerintem várj, amíg kiadnak egy normális quickpwn-t hozzá.
én is szoptam az iphone-nal még amikor kijött a 2.0. 1 óra volt a jailbreak mert annyit kellett szarozni...
idézem a honlapjukon levõ elsõ bejegyzésbõl:
"iPod Touch 2G (New iPod Touch)
Sorry, no support at this time, but Redsn0w is being actively researched and developed."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
If you want to use the firmware i provided: Before starting the process of Jailbreaking, you should go to iTunes, your iPod setting and hold shift and click restore. A folder will pop up, and select the .ipsw file i provided. Put that same file in the "Browse .ipsw file" of Quickpwn.
hát nagyvonalakban és laikusan fogalmazva ilyenkor nem indul el a teló, nem bootol be, nem fut le semmilyen programkód, és ilyenkor lehet buherálni a firmwaret
Bazinga!
az a gondom vele, hogy amikor készítem a második képet, beigazítom faszán, de amikor ellövöm, elugrik a kép egy centit felfele és szétcsúszik az egész :S
Bazinga!
Oké tudom szifon.com, de én pl találtam egy sokkal egyszerûbb módszert youtuben, csak az meg angol és igazából annyira meg nem tudok angolul hogy értsem szóról szóra az egészet...
Télleg jó lenne egy kis segítség, és elõre is köszönöm még 1x
(Pontosan EZT a megoldást találtam)
Van egy Ipod Touch 2. generációs - 2.2 es software update-el (azért nem a legújabb mert nekem problémák voltak vele)
Nah szóval Jailbreakelni szeretném a táccsom és lenne pár kérdésem:
- Mik lehetnek ennek a veszélyei hogyha pl valamit rosszul csinálok?
- A garancia a jailbreakelés során télleg elszáll?
- Ha nagyon nem értek hozzá és kb még csak 2-3 hete van meg a táccs akkor érdemesebb lehet szakemberre bízni?
-Esetleg pofon egyszerû az egész, és még a leghülyébb is megtudja csinálni?
-Vagy nem ajánljátok mert nincs értelme?
Sorry a sok kérdésért de télleg amatõr vagyok még ehez. Néztem a szifon.com-ot de ezekre a kérdésekre nem láttam választ. (Bár lehet nem néztem szét eléggé)
Nagyon megköszönném ha valaki segítene 😊 Jah és bocsi ha nem publikus a téma vagy nem tudom itt hogy mennek a dolgok de akkor meg pls PM-be segítsen valaki. Elõre is köszönöm
..done
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(Kandur: majd a játékos moderátor topikban felsorolt izéket megcsinálnád nekem, ha lesz idõd/kedved?)
[merlinw.org]
PL ,hogy a Gmail-eset már nem akarom nézni,kitörlöm. És egy újba belelépni.
mi a megoldás rá?
Hát akinek nincs iphone had szidja szíve szerint 😊 irigyek,ennyi.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...viszont ez...
<#eljen>#eljen>– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fastlane-t próbáljátok ki (store-ban van ingyenes demo, appulon teljes), eddigi talán legjobb autós cucc.
[merlinw.org]
.: mobilize.hu :.