iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
eh, ok 😊

Bazinga!

precision
csinálj egy mappát, almapákkal, rakd bele a képeket, és ezt a fõmappát nyisd meg az itunesban és ezt synceld fel

Bazinga!

b4rc4
Megoldottam már 😊

b4rc4
Oké Precison megy majd pü.és köszi

Egy másik kérdés.
Ha iTunes-al szinkronizálok képeket a telóre,akkor,hogy tudok több mappát csinálni,mert ha belerakok 2,3 mappából képeket akkor mindegyiket a KÉP KÖNYVTÁRB-ba rakja. ?

red bull
Jó sikerûlt.

Következõ pontot se értem:
"6. Töltsd bele a 2.1.1 iBSS -t a kicsomagolt 2.1.1 IPSW mappába. Hogy ezt megtedd nyiss megint 1 command line -t és menj be vele az iRecovery mappádba. Majd add ki ezt a parancsot: iRecovery.exe -f <és az 2.1.1 iBSS helye> Miután ezzel megvagy 10 másodpercre huzd ki a cabelt majd dugd vissza."

Hol találom a a 2.1.1 iBSS, 2.1.1 IPSW? :S

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

precision
ott virít a video tetején (Edge)

Bazinga!

precision
cd E:\IPOD TOUCH\Jailbreak\xpwn-windows-nightly\XPwn-0.5.2-win32

ha így nem menne a szóközös könyvtár név miatt akkor válts meghajtót elõször az E: paranccsal

Bazinga!

Ombika
Ennek mi a neve?

red bull
Köszi de sorry nagyon amatõr vagyok és még igy se ment 😄

nah szal ezt irják a tutorialba:

"4. Nyiss 1 command line -t és menj bele az Xpwn könyvtárba vele. Majd add ki ezt a parancsot: ipsw OriginalFW.ipsw patchedFW.ipsw -s 700 bundles\Cydia.tar Ha nem futna le a command akkor nézd meg mégegyszer, hogy nem e OriginalFW.ipsw.ipsw néven van a file-od."

Tehát ha a Xpwn könytárba akarok menni mien parancsot használjak?
A könyvtár konkrétan ittvan:
E:\IPOD TOUCH\Jailbreak\xpwn-windows-nightly\XPwn-0.5.2-win32

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

precision
vodafoneos vagyok, iphone 2G -m van
írhatod ide is a kérdésedet nyugodtan

Bazinga!

precision
huha, dos alapismeretek, csak itt, csak most, csak neked 😊

könyvtárváltás - cd könyvtárneve
egy könyvtárral feljebb váltás - cd ..
aktuális könyvtárlista listázása - dir
egybõl a gyökérbe ugrás - cd \

nincsmit 😊

Bazinga!

b4rc4
Egyébként van itt valaki Vodafone-s és Iphone-ja van?
1-2kérédsem lenne hozzá pü-ben,ha nem gond. 😊

red bull
Bocsi lenne egy kérdésem 😄

"Nyiss 1 command line -t és menj bele az Xpwn könyvtárba vele."
Hogyan lehet a cmd-n belûl belemenni egy könyvtárba ? 😄 (tom lama vagyok, ez van xD)
Elõre is kösz a választ

Lacee
nem maradt le, azért ilyen olcsó mert elég jelentõs összeget fizetsz ki két év alatt a Tének , így nekik megéri kifizetni a különbözetet helyetted.
(ikon 600nál havi 17e azért nem kevés, más kérdés hogy elég jó dolgokat kapsz érte, amennyiben ki tudod használni)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

b4rc4
szerintem egy 0 lemaradt

T-mobile-nál 24 hónapos hûségnyilatkozattal egy összegû kifizetéssel Relax 1000, T-Mobile ikon 600-as csomaggal, hogy jon ki 5000 ft-ra?
red bull
vagy updateljem 2.2.1. esre újra és hátha nem lesz vele gond ? :S

Zetorg
jah, erre nem figyeltem.
szerintem várj, amíg kiadnak egy normális quickpwn-t hozzá.
én is szoptam az iphone-nal még amikor kijött a 2.0. 1 óra volt a jailbreak mert annyit kellett szarozni...

red bull
2.2.1 es Firmware vel van csinálva. nekem pedig 2.2 es van mert mint már említettem problémáim voltak a legújabbal...

Zetorg
red bull
Aha értem :S Akkor viszont hogy tudnám jailbreakelni a 2G-s 2.2 es táccsom? Nincs rá valammi nagyon jó tutorial ? :S

Lacee
azért nem fogadja el, mert a legújabb fajta második generációs touch-hoz még nem jelent meg quickpwn. amit letöltöttél, valószínûleg az elsõ generációshoz tartozik, azért nem akarja felismerni a firmware-t.

idézem a honlapjukon levõ elsõ bejegyzésbõl:
"iPod Touch 2G (New iPod Touch)

Sorry, no support at this time, but Redsn0w is being actively researched and developed."

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

red bull
Fingom nincs hogy kéne, nem akarom elbaszni a táccsot help:

If you want to use the firmware i provided: Before starting the process of Jailbreaking, you should go to iTunes, your iPod setting and hold shift and click restore. A folder will pop up, and select the .ipsw file i provided. Put that same file in the "Browse .ipsw file" of Quickpwn.

precision
Device Firmware Upgrade... azaz eszköz firmware frissítési mód
hát nagyvonalakban és laikusan fogalmazva ilyenkor nem indul el a teló, nem bootol be, nem fut le semmilyen programkód, és ilyenkor lehet buherálni a firmwaret

Bazinga!

red bull
Jo az elsõ lépésnél elakadtam, a QuickPwn programmal jailbreakelném, kéri a 2.2 es firmware fájlt, ok, berakom és nem fogadja el...

Lacee
jailbreak szerintem elég veszélytelen, nem nagyon lehet tönkretenni a készüléket, legalábbis nem hallottam még ilyesmirõl. A quickpwn a végletekig egyszerû, a pwnage tool pedig szájba rágva elmondja, mit kell tenni, plusz a honlapjukon (blogon) is írnak róla.

Zetorg
próbálkoztatok már a panorama progival?

az a gondom vele, hogy amikor készítem a második képet, beigazítom faszán, de amikor ellövöm, elugrik a kép egy centit felfele és szétcsúszik az egész :S

red bull
Sorry de mi az a DFU mod?

precision
minimális az esélye, majdnem hogy 0, mivel ha vmi tényleg elszaródik a folyamat közben, pl áramszünet lesz és leáll a pc, vagy tudomisén, akkor is még ott van a DFU mód és lehet nyomni egy restore -t

Bazinga!

Ha iPod Touch-ot akarok jailbreakelni van rá esélyem, hogy elbaszom? (leszámítva azokat, hogy nem tartom nyomva 5 mpig a home bottont, vagy kihúzom az iTunesból miközben rakja fel, szóval ezeken kívül?)
red bull
De ha valaki tud egy télleg mûködõ egyszerû tutorialt amivel télleg mûködik, többen is próbálták, stb... akkor egy link is meg teszi.
Oké tudom szifon.com, de én pl találtam egy sokkal egyszerûbb módszert youtuben, csak az meg angol és igazából annyira meg nem tudok angolul hogy értsem szóról szóra az egészet...
Télleg jó lenne egy kis segítség, és elõre is köszönöm még 1x
(Pontosan EZT a megoldást találtam)

red bull
Sziasztok !

Van egy Ipod Touch 2. generációs - 2.2 es software update-el (azért nem a legújabb mert nekem problémák voltak vele)
Nah szóval Jailbreakelni szeretném a táccsom és lenne pár kérdésem:
- Mik lehetnek ennek a veszélyei hogyha pl valamit rosszul csinálok?
- A garancia a jailbreakelés során télleg elszáll?
- Ha nagyon nem értek hozzá és kb még csak 2-3 hete van meg a táccs akkor érdemesebb lehet szakemberre bízni?
-Esetleg pofon egyszerû az egész, és még a leghülyébb is megtudja csinálni?
-Vagy nem ajánljátok mert nincs értelme?

Sorry a sok kérdésért de télleg amatõr vagyok még ehez. Néztem a szifon.com-ot de ezekre a kérdésekre nem láttam választ. (Bár lehet nem néztem szét eléggé)
Nagyon megköszönném ha valaki segítene 😊 Jah és bocsi ha nem publikus a téma vagy nem tudom itt hogy mennek a dolgok de akkor meg pls PM-be segítsen valaki. Elõre is köszönöm

MerlinW
Köszönöm😊

[merlinw.org]

MerlinW
Én is úgy látom, hogy csak te dolgozol..😊

[merlinw.org]

Kandurex
ehh....néha úgy érzem a többi moderátor mást csinál, csak a büntetéseket szórja, ahelyett, hogy dolgoznának is :/

..done

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Time Crisis viszont már van appulon. És SimCity 1.4 frissítés is.

(Kandur: majd a játékos moderátor topikban felsorolt izéket megcsinálnád nekem, ha lesz idõd/kedved?)

[merlinw.org]

Kandurex
Szerintem még legál verzió sincs :s

MerlinW
Ebbõl van okosságos verzió, vagy kell köll venni?😊

[merlinw.org]

b4rc4
Köszönöm szépen

precision
Settings -> Mail, Accounts, Calendar

Bazinga!

b4rc4
Ha Emailhez beírtam egy Gmail-es postafiókot,hogy tudom megváltoztatni?
PL ,hogy a Gmail-eset már nem akarom nézni,kitörlöm. És egy újba belelépni.
mi a megoldás rá?

b4rc4
Fastlane valóban nagyon jó játék,csak ajánlom mindenkinek ! 😊
Hát akinek nincs iphone had szidja szíve szerint 😊 irigyek,ennyi.

Kandurex
Meg nem tudom mennyit hallottatok a Heroes Of Might And Magic -rõl? Lesz vajon? Vagy abba maradt annak a fejlesztése? 😞

Kandurex
Valahogy nem tudom magam rábeszélni, pedig tényleg jó pofa cucc...

...viszont ez...

<#eljen>

MerlinW
Ez jóóó😊

Fastlane-t próbáljátok ki (store-ban van ingyenes demo, appulon teljes), eddigi talán legjobb autós cucc.

[merlinw.org]

passatgt

autoszimulator
én várom a konkrétumokat, amik olyan funkciók, melyek iPhone-ra nincsenek, de felettébb hasznosak, és édessé teszik azt a szõlõt...

.: mobilize.hu :.

MerlinW
De ez a "savanyú a szõlõ" dolog😊)

[merlinw.org]

precision
akinek nem telik rá, nem tud mást csak értelmetlenül fikázni 😊

Bazinga!

autoszimulator
nem lep meg, autós témában is ez megy, szerintem sárga-mániája van 😄

.: mobilize.hu :.