iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fúúú én voltam az elsõ szavazó:o
Ombika
De ennyire hulye nemvagyok, mar allitottam be regebben, de 2.2 ota nem es most nem sikerult istennek se! Pedig nincs mit elkurni rajta! mail.t-email.hu es name es password..

#7687: Sajnos ez nem jo, mert 4 db emailem van outlookba, de t-email direkt nincs csak telon!

tenkenorman
greg, ez megnyugtat, ha jön ki új talán lenyomja a jelenlegi árát. imádom az osx-et, nagyon szép és sokkal kezelhetõbb... remélem lemegy 70 alá! ti mekkora esélyt tartotok erre?

http://www.tenke.hu

tenkenorman
aha. iszonyatosan bevagyok zsongva... egy haverom mutatott egy winddows mobile-t de nem tudom a nevét. kiköpött iphone volt és 80ért elvihetõ függetlenül... csak az a gond hogy van egy két éves hüségnyilatkozatos se-m...

autoszimulator
azt a misztikus dolgot nem értem meg, hogy tegnap ment egy játék, azóta még csak gépre sem volt dugva a teló, s ma már indításkor semmi, kilép töltéskor...

.: mobilize.hu :.

precision
a mikrofonba fújt levegõt érzékeli és alakítja át hanggá

Bazinga!

GregSB
Habár ha visszaolvasol akkor kiderül, hogy az iPhone OS sem tökéletes - itt is vannak fagyások és agyrém dolgok - de SZVSZ a WinMo-hoz képest (ami van az Omnián) még mindig egy kiforrott és stabil rendszer, sokkal letisztultabb és kezelhetõbb interfészel.

Egyébként pont a nyáron fog jönni az új generáció, amiben már elvileg jobb kamera lesz és ki tudja még mi, én a helyedben megvárnám...

tenkenorman
talán a multituch... láttam furulyás játékot rajta, nem tudom hogy az mikrofonnal mûködik-e vagy van valami érzékelõ? ebbõl a szempontból nagyon jó...

precision
multitouch, osx, gyorsaság, tonnányi játék, program, hasznos és hasztalan innovatív alkalmazás
kb emiatt érdemes iphone -t venni
de az a biztos ha kézbe veszed az összes kiszemelt telefont és megnézed hogy neked melyik jön be jobban

Bazinga!

tenkenorman
Hali!
Nagyon, nagyon, nagyon szeretnék egy iphone-t. Annyi a gond hogy kicsit kevés a 2.0mp, fixfókusz... és a felbontást is alacsonynak tlálom. ennek ellenére nem tudom hogy miért ennyire drága... az omnia is van ennyire jó!
Gyõzzetek meg mitõl jobb mint a xperia, omnia, vagy a windows mobile ami nagyon hasonlít erre az iphonra.
A nyáron nagyon szeretnék egy okostelefont. és az iphone áll az elsõ helyen. ha addigra lemegy az ára veszek, de ha nem akkor valami mást veszek... pedig nagyon tetszik

MerlinW
T-Online, T-Home

* honlap: www.t-home.hu
* pop3: mail.t-online.hu
* smtp: mail.t-online.hu
* felhasználónév: @t-online.hu végzõdésû e-mail esetén a fióknév a szerzõdésen az e-mail címnél feltüntetett bejelentkezési azonosító. A @netquick.hu, @aldomain.t-online.hu és @domain.hu esetén a fióknév a teljes e-mail cím!

[merlinw.org]

red bull
öö nekem upcmail el volt ilyen gondom de ugye nekem a gépre bevolt állítva az accountom (outlook express-be,levelezõ progi), és azt csináltam hogy itunesre rádugtam a táccsot (nekem iTouch om van de ez most nem változtat a lényegen) az iTunes-ra és ott Devices/Info/Mail Accounts és bebipáltam hogy sync selected mail accounts from Outlook Express, aztán pedig sync. De ha neked nincs beállítva a gépeden alapértelmezett be hogy egy levelezõ program fogadja a mailjeidet akkor ez a módszer nem fog mûködni. Azért remélem tudtam segíteni 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

MerlinW
Szoftver visszaállítás: iTunes-ban bal oldalon az iPhone menüponton jobb klikk restore

Rendszer visszaállítás, ha T-Mobilos 3G T-s kártyával, vagy független: iPhone menüpontra kattintva jobb oldalon Restore gomb.

Rendszer visszaállítás, ha nem T-s kártya és nem független: szifon.com -> 2.2 frissítés

[merlinw.org]

precision
szerintem pop

Bazinga!

Ombika
Vhol otthon megvan a regi beallitas, de ugyanazokat irtam be es igy se ment, szal nemertem, de leelenorzom estere ujbol! De IMAP vagy POP kell folul?

precision
nincs t-mail -em de szerintem nem ugyanaz a kimenõ és a bejövõ levél kiszolgáló címe... valszeg ez okozza a gondot

Bazinga!

Ombika
Vki tudna T-email beallitasban segiteni!

Ugye setting/mail/add account

Itt kivalasztom,h other --> majd beadom az adatokat es save fulre kattingtok! Itt kielhet valasztani,h IMAP vagy POP , de mind2 vel ezt a hibat dobja ki(mindent ugy hagytam ahogy o beallitotta) :
-Do you want to try setting up the account without SSL?

incoming mail server:
-mail.t-email.hu
-user name es password egyertelmu

outgoing mail server:
-mail.t-email.hu
-user name es password: optional

Vmit en kurok el?

Köszönöm a segítséget. De valójában hogyan kell ezt a Restore ot megvalósítani, kicsit részletesebben mert nem vagyok egy PC guru.
MerlinW
végsõ esetben firmware restore.

[merlinw.org]

Ability
Ha sehogy sem tudod kideríteni mi a jelszó, akkor már csak restore segít szerintem. Arra meg ügyelj, hogy egy backup-pal a beállításaiddal együtt a kód is visszakerülhet...
b4rc4
Nemtuti:
Gépre rádugod,iTunes-ban Restore.
Próbáltad?

Szevasztok!

Van egy frissen vásárolt (Használt) iPhone om az a problémám ,hogy addig játszottam vele mig le nem zártam a telcsit a 4 jegyü kóddal. Probáltam én mindent, de nem tudtam kioldani. Van esetleg valakinek valami ötlete vagy fortélya or buktam . NEM VAGYOK IDEGES.......!
Sephi
Jo, az a baj, hogy nekem ez konkrétan péntek óta van ott, és nem nyúltam hozza semmilyen állításhoz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Lehet van rá más megoldás is, én törölgettem. 1000 kontaktból úgyis kb 100-at használsz max, 500 jó ha megvan, a többi meg kuka. Majd elmented õket megint, ha keresnek😊

[merlinw.org]

balcooo
köszi, télleg de hülye vagyok😊.kontaktok már megvannak akkor, OK. de a kb 1000 smsem viszont nehezen megy fel a sim kártyára :/

MerlinW
Másolás SIM kártyára, Másolás SIM kártyáról😊

[merlinw.org]

balcooo
Hali, egy (remélem) nem túl nehéz kérdés. Nokia telomrol hogy tudom iphonera átmenteni a telokönyvemet és az sms-eseket? köszi

red bull
Jah meg most de tudtam megjailbreakelni. A szifon.com-on talalt tutorialba pedig a 6. Pontnal elakadtam. Kertem is segitseget de senki nem valaszolt. Mind1 azert kosz

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

MerlinW
mobileinstallation crack fent van (szifon cydia)? Újraindítottad utána? Ingyenes appot töltöttél le utána? No, ezek után fel kell mennie😊

[merlinw.org]

red bull
Ezt irja:

"The application "Eng-Hu" was not installed on the iPod "IPOD TOUCH" because it could not be verified."

Csak a mondat második felét nem értem :S

MerlinW
<#wink>

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

precision

Bazinga!

red bull
valahonnan nem lehet letölteni magyar-angol, angol-magyar szótárt? :S

oneal1
carrier logo-s dolgot nem próbálta senki?

!Forza Ferrari!

Lacee
...még mindig a létezõ leglassabb nethozzáférést mutatja 😊
2.1 elõtt egy négyzetben levõ kör volt a jele, azóta sima karika.

egyébként az iphone user's guide 17. oldala.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sephi
2G -es a telo es ki van kapcsolva a Wifi...megis ott a kis gomb.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azaz gyakorlatilag amikor ezt látod, egy idõjárásjelentésnél komolyabb adatforgalmat ne indíts, mert beesteledik 😊

Pedig emlékszem, 6-7 éve még a gprs-képes készülékek mekkora slágerek voltak.
Tényleg, a wap, mint olyan, még létezik?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Lacee
az alap GPRS vétel jele, vagyis ahol sem 3G, sem EDGE nincs, ott ezt mutatja. Ha egyáltalán nincs lefedettség, akkor meg semmit 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
be van kapcsolva a wifi de nincs jel

Bazinga!

Sephi
A bal felsõ sarokban, a térerõ és Carrier szoveg mellet megjelent egy kis lyukas pont. Az mi a franc?

oneal1
a vodás az nekem is oké. ilyen extra feliratos carrier logokra gondolok.

!Forza Ferrari!

precision
én a szifon.com source -ról raktam fel a vodefone -os carrier logót és mûködik
lehet nálad az a baj hogy nem a szolgáltatódhoz való logót szedsz le, vagyis a telefon nem azt a filet írja át amit kéne, hanem egy másik szolgáltatóét (pl AT&T)

vagy nemtom, én nem értek hozzá

Bazinga!

oneal1
köszi a tippet, megpróbáltam de nemjó sajnos.

kipróbálná még esetleg valaki?

köszi

!Forza Ferrari!

precision
lehet újra kell indítani a telefont

Bazinga!

oneal1
ha cydiabol letöltök egy carrier logo-t hogy tudom beállítani?
winterboardban megjelenik, kipipálom de nem változik:S

!Forza Ferrari!

Sephi
Jo... csak újra kellet indítani..

Sephi
Baah... mitõl van az hogy hirtelen minimális lett minden hang a iPhone-ban, pedig maxon van a hangerõ???

Ombika
Targytalan mar! 😊

Ombika
Az okes, de usd be az edge szot appuloba 6 oldalnyi progi! 😊)))