iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"de hogy nincs az iphoneban vga az nekem sok..."
ezt meg nem tudom értelmezni :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://www.tenke.hu
Így aztán az állampolgárság nem feltétel, csak az elített social security-kártya, de turistaként mindenképp bukó...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
azért tartok attól hogy nem lehet, mert ha elõ fizus vagyok akkor valahova lõniük kell a számlát és ahhoz kell cim meg igazolnom kell magam meg stb... neccesnek érzem ezt igy
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Miért van az ,hogy rádugom az iphone-t a gépemre és semmi nem történik csak tölti és nem komunikál?? Akarok csinálni egy restore-t de nem megy.
köszi
Ha a telefonon egy progival leszedek képeket,azt a fényképekhez teszi.
Nem tudom új mappába áttenni õket?
Leszedtem a tört RealVNC-t és a light-ot raktam fel, ezzel megy. 😊 Érdekes.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
RealVNC van PC-n. Tûzfalon kimegy, az 5900as port nyitott és semmi.
tonnányi tört program, játék van hozzá az appulo nevezetü oldalon, guglizz rá
Bazinga!
A szavazás nálam kimarad. Elsõdleges lenne a telefon alapfunkcióinak rendbetétele, számomra a szavazás opciói nem érdekesek most.
A 2.2-es softot el lehet valahol érni? Fel lehet varázsolni rá valahogyan? Már lassan a Jail érdekel és amitt kellene - sajnos az új van fent.
http://www.tenke.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
na most ez k. logikus válasz volt... Maximum 3 dolgot FOG belerakni? -.-
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Btw ugyanez volt az Omniával is. Hiába vannak ilyen-olyan specifikáció. Kezembe vettem és 10 perc után azt mondtam, nekem ez nem köll.
Így az fog kijönni, hogy mi az a top 3 fícsör, ami szerintetek must have a telefonba. (a leírásban már így is van fogalmazva)
MerlinW: Multitask és Flash igenis hardver függõ, ugyanis mindkettõnél amiatt sírt az apple hogy a mai telefonok procija túl gyenge ezekhez. Most mutatta be az ARM Barcelona-ban a többmagos mobil procijait, ha ez kerül az új telefonba akkor többet ez nem lehet kifogás.
Az iFart pedig csak poénnak került bele.
Jobb kamera - nem hiszem.
Elsõ kamera - Lehet benne ráció
Multitask - ez ugye csak 3rd party alkalmazásoknak kell, azok pedig megoldják, ha akarják, lásd pl. Beejive vagy iRealSMS - thát kizártnak tartom, hogy apple foglalkozna vele. Erõsebb proci persze kerülhet bele, csak nem eme ok folytán.
Flash támogatás - elképzelhetõ, hiszen már dolgozik rajta az Adobe. Egyébként meg semmi köze a hardverhez, vagyis az új telefonhoz.
Kijelzõ - Nincs szükség nagyobb felbontásra, és bezavarna az összes eddig készült alkalmazásnak.
MMS - kizárt, elavult technologia.
Teljeskörû Bloototh - kizárt, ellentmondana az Apple elveinek.
Querty - teljesen kizárt.
iFart - Semmi köze az Apple-höz.
[merlinw.org]
Szerintem (a listából):
Jobb kamera (több mpixel, autofocus, vaku, video rec)
Multitask (erõsebb proci)
Flash támogatás Safariban (erõsebb proci)
Nagyobb felbontású kijelzõ
MMS
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Én a nokian73-mmal kb 5x csinaltam azt majdnem 1 év alatt 😊
Ugyanilyen az MMS. Életemben küldtem 5-t. abból 1 iphone-al,hogy ismerõsök aki szidták,hogy de szar nem tud MMS-ezni,azoknak mutattam meg😊
Ami ebben az iphone-ban nincs benne azt nem is használják az emberek rendszeresen. (kamera,videotelefonalas,mms)
Kamera 2megapix. ellenére szép képet csinál.
MMS... leírtam
Videotelefonálásról is írtam 😊
Szal szerintem ameddig ennyien megveszik az iPhone-t ezek nélkül,addig nem fognak rágyúrni az Apple-ben 😊
De szerintem egy elsõ kamerát bele fognak tenni,azt töréssel sem tudod megoldani 😄 a Többit meg igen 😛
Ezt amúgy haszálja valaki?
Mármint én még nem láttam senkit, aki használta volna😊
De gondolom egy isightot beleraknak
"He noted that Apple marches to certain annual product cycles: the holiday season (Novemberish), the educational buying season (late summer), the iPod product cycle (October), the iLife development cycle (usually March), the iPhone cycle (June)."
Persze bármi közbejöhet, a válság miatt változtatnak a stratégiájukon, de figyelembe kell venni hogy a konkurencia is elég szépen felzárkózott (Palm, Android).
Én 90%-os valószínûséget adok annak hogy nyáron jön az új telefon.