iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
Ha most van az iPhone-n x db program,és a gépemet,ahonnan felraktam rá ezeket, újrarakom és semmi app. nem lesz rajta,akkor ha újrarakás után syncelek iPhone-l,akkor a telón lévõ összes progi el fog tûnni?
Vagy,hogy van ez ilyenkor? Valaki ha tud segítsen pls.

Ombika
Nekem halom jatekmentest eltarolt az iTunes pedig cydiasak voltak! 😊 Meg is lepodtem!

Sephi
A telefonon levõ appok nincsenek a Library-ba az itunesba.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Szó sincs róla. Sima szoftver az iPod funkció. Semmi köze a hardverhez. hallgathatsz zenét, elhalkul, ha hívnak, stb.

De nem értem mit görcsölsz. Bemész egy bemutatóterembe, kérsz egy iPhone-t nyomogatod és ennyi.

[merlinw.org]

Zomil
"2007. nov. 28. 11:11"

a dátum elég sok mindent elárul -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tenkenorman
épp nyomtam ki a böngészõt, de ráakadtam egy témára, ahol ezt találtam.
EZT
már megint elbizonyzalanított<#falbav>

http://www.tenke.hu

tenkenorman
Apropó! Úgytudom hogy a telefonban két mód van. egyik az ipod, másik az iphone. vagy nevezzük ahogy akarjuk. a lényeg hogy télleg két külön mód-van? és ha a másikban vagyok nem fogadhatok, kezdeményezhetek hívást?

MerlinW
Night Stand ingyenes app volt sokáig. Lehet még nem lõtték be az árat😊

[merlinw.org]

red bull
öö az hogy lehetséges hogy az appstoreból leszedtem egy olyan programot ami 1,59 euró ba kerûl, és az appstore ba regisztrált accountomba mégcsak a számlaszám sincs megadva?
Tehát magyarul létezik hogy több programot is lehet igy free letölteni ami pl 0,79 euróba kerûl, vagy csak véletlen lehet ez? (Pontosan egyébként a Night Stand nevû utility-t szedtem le az AppStore-ból)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

MerlinW
micsodák nincsenek hol?

[merlinw.org]

Koszi srácok a segitséget, ma végre sikeres volt a JailBreak és a kikodolás.

Köszi
Sephi
Ok, akkor hogy kerulnek oda... mert nincsenek ott 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

OliApa
Koszi az 5letet, megnezem. Bar egy 4 honapos Asus barebone PC-nel nem szabadna ilyen esetnek elofordulnia...
MerlinW
Az sms, kontakt, stb-t iphone menü jobb klikk - restore-al tudod visszacuccolni (nem a jobb oldali nagy restore gommbbal!), appokat, zenéket normálisan újra kell szinkronizálni. Tehát azoknak ott kell lenniük a Library-ban.

[merlinw.org]

MerlinW
Winamp-al próbáltatok már szinkronizálni? Elvileg tud ilyet:

Winamp Recommends
Sync Your iPod® (or other portable player) with Winamp
You love Winamp and have an iPod® and don't think they will work together? Think again. Winamp 5.5 includes iPod® syncing support with album art view. To synch Winamp and your iPod® (or other portable media player) launch the Media Library and check out the 'Portables' tab. You should see your iPod® or other device (provided you've plugged it into your computer!)

[merlinw.org]

Sephi
Ugyertem a jelenlegi app-ok amik a iphone-ban vannak, azok nincsenek a Library-ban itunes-ba... az nem baj?

Sephi
Jo akkor most van 12 app a telcsin, sms-ek, contactok es note-ok.

Bekapcsolom az itunes, es SYNC? Aztan kezdehetem a 2.2.1 updetet stb, majd amikor ujra rakotom minden visszakeul?

MerlinW
SMS-eket is tárolja, ahogy az Apps+beállításokat, naptárat, e-maileket, névjegyzéket is. Sõt némelyik cydia-s program beállításai is belekerülnek, ha azok olyan helyre mentik azt.

[merlinw.org]

Lacee
így van, csak a cydiás programokat nem backupolja, bár az SMS-ekkel kapcsolatban nem tudom mi az ábra, lehet hogy azokat sem. contacts, apps biztos hogy megmarad.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sephi
Varj. Akkor kossem ra a iTuns-ra es nyomjak backup? Majd Restore JB es majd a backupot ratolja?

Ertem itt, notes , SMS , contacts stb?

MerlinW
iTunes nálam 1 percen belül backup-ol, és pillanatokon belül szinkronizál.
Ha lassú, az általában a USB2-es port miatt van. Bizonyosodj meg róla, ogy valóban 2-es a port illetve frissítsd az alaplapi, illetve Intel chipset driver-eket. Ha nem Inteles akkor azt.

[merlinw.org]

MerlinW
appsotrore-os cumókat backupol-ja, tehát sima restore után mindent visszapakol, beállításokkal együtt, Cydia-s dolgokat nem lehet restore-olni, max valami Cydia-s backup programmal, ha van olyan.

[merlinw.org]

Sephi
Gyros kerdes, ha updetelek 2.2.1 -re es jailbreak meg minden, akkor hogy mentem le az osszes app/allitasomat, hogy jb utan visszakeruljenek? Itt vagyok megint repteren es safari folyton kifagy 😛

b4rc4
Hát én majdnem Omniat vettem,de nem bántam meg.
Haveromnak Omnia van,de egy játékot alig talál rá.
Iphone-ra meg egy helyen ott van milió darab program.
2megapixeles kamera,olyan képet csinál,mint a 3,2es Nokia n73.
Zenére,játékra,Wifire/3g,szórakozásra 10/10
Telefonálással sincs semmi bajom,tökéletesen megy.
Úgyhogy ha arra kell,hogy legyen egy iPod-d illetve egy telefon,akkor megéri. Én mondom,nem bántam meg ,hogy Omnia helyett ezt vettem.

Egyébként meg azért ilyen drága,mert csak Tmobile-ba kaphatod meg,illetve Amerikabol érkezik.

precision
én sosem veszem ki a SIM -et

Bazinga!

SIM kártyával, vagy nélkül kell a JailBreaket végrehajtani. Kikodolásnál?
precision
nem túl sokáig, 5 perc kb

Bazinga!

precision
melyik fw -t akarod felrakni? amúgy általános szabály hogy a legfrisebb firmwarehez mindig a legújabb itunes kell
nekem most pl 8.0.2.20 van asszem ez a legújabb, ezzel simán ment a custom 2.2.1 -es fw felrakása

Bazinga!

Melyik iTunes el érdemes probálkozni (restore)7.5 vagy inkább a 8.0 verzió (ez van fenn) ? Mindig ledobja magát az iPhone. Probáltam már a normál restore-t ill. a t-mobilos-t a szifon-ról de csak a hibaüzenet jön. a telon meg már semmi!????
OliApa
És a backup meddig tart?
precision
akkor ott valami nagyon nem stimmel, mert én mikor restore után nyomok backupot, szal visszapakol kb 20 appstore -os progit, felsynceli a 2 gigány mp3 playlistet, meg a contactokat, stb, akkor szokott lenni max 10-15 perc
amúgy meg 1-2 perc szokott lenni, van amikor annyi sem, pl syncelek egy programot, fõleg ha kis méretû, meg van fél perc alatt

Bazinga!

OliApa
Vedd kézbe és azonnal eldöntöd a kérdést! Az iPhone tkp. egy laptop, amivel tudsz telefonálni is. Egyik jelenlegi teló sem hasonlítható hozzá. Ráadásul egy igazi remekmû a dizájn is.
Ami nagyon gáz, az az iTune. Hihetetlen, de pl. most is reggel 6 óra óta szinkronizálom, rá van dugva a PC-re, azóta ketten felhívtak, most újrakezdte és jelenleg kb. 5%-nál tart. Egyszerûen észbontó! Kizárt dolog, hogy az amerikaiak a Holdon jártak! Még egy tetves szinkronizálást sem tudnak megoldani. Jó, legyen 5-10 perc. Na de 3 óra????
Lacee
kártyással nem tudom, amit írtam az az elõfizura vonatkozott.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

lele
és akkor ezek szerint még a kártyás lehetõség (amennyiben van kint) az is kivan lõve...

ha kinti haverral megpróbálom megvetetni és mindennel lelépek akkor õt meg még baszogatni fogják törlesztõ részletekkel mi?

GregSB
FAQ-ban van részletes leírás JailBreakhez.

autoszimulator
Létezik hogy a telefon hirtelen hideg/meleg hatására kicsit meghülyül? Kijelzõre gondolok, délután minden oldalon volt egy kis 1-2 mm-es szakasz a széleken, ahol nem mûködött a kijelzõ, + mikor lockoltam, kicsit villanva kapcsolt ki, mint mikor egy crt tv-t kinyomsz. Aztán most itthon van 4-5 órája a melegen, azóta semmi gondja.

.: mobilize.hu :.

MerlinW
2G: quickpwn 2.5, szifon.com
3G: quickpwn 2.5, yellowsnow, szifon.com

[merlinw.org]

Ebben igazad van. melyik programokat ajánlod a jailbreak hez. verzio szám?
Sephi
Erdetileg a telcsid T-Mobile-os volt de fel lett jailbreakelve majd fuggetlenitve. Magyaran a Vodas kartyaddal akkor fog menni ha te is megteszed ezeket.

Ez abban az esetben igaz ha te sem vagy tisztaba vele honnan szarmazik a telefonod.

És ha belerakom akkor mi változik meg?
BADE
beleraksz egy trémobilos sim kártyát és kész is

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

A QuickPwm-t hogy kell használni a Jailbreak hez. Vagy teljesen más a kettõ. -
-Bocs ,de zöldfülü vagyok és szeretem a kihivásokat.......
Vodafonos. (magyar)
Sephi
EHH 😄

Jailbreak.

USA-bol van a telo?

Sziasztok! Szeretnék kapni egy kis segítséget!

Ma végre sikerült restore-t csinálnom, szépen végig futott az iTunes 8 . Amkor végzett az irta ki hogy a SIM nincs aktiválva(telepitve), és aztán csak segélyhívás lehetséges. Mi ilyenkor a további tehendõ?
MerlinW
Köszönöm szépen😊

[merlinw.org]

precision
most látom ma van a szülinapod
szal, happy birthday 😊

Bazinga!

MerlinW
Tévedsz.

Ha a chip-re gondolsz, PowerVR MBX a neve, nézz utána a specifikációnak😊

Ha VGA kimenetre akkor meg:
VGA adapter

[merlinw.org]

precision
? <#idiota>

Bazinga!

tenkenorman
samsungoknál is van írva hogy beépített videógyorssító, és ha nem tévedek az a vga.