iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy,hogy van ez ilyenkor? Valaki ha tud segítsen pls.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De nem értem mit görcsölsz. Bemész egy bemutatóterembe, kérsz egy iPhone-t nyomogatod és ennyi.
[merlinw.org]
a dátum elég sok mindent elárul -.-
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
EZT
már megint elbizonyzalanított<#falbav>#falbav>
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
Tehát magyarul létezik hogy több programot is lehet igy free letölteni ami pl 0,79 euróba kerûl, vagy csak véletlen lehet ez? (Pontosan egyébként a Night Stand nevû utility-t szedtem le az AppStore-ból)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Köszi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[merlinw.org]
Winamp Recommends
Sync Your iPod® (or other portable player) with Winamp
You love Winamp and have an iPod® and don't think they will work together? Think again. Winamp 5.5 includes iPod® syncing support with album art view. To synch Winamp and your iPod® (or other portable media player) launch the Media Library and check out the 'Portables' tab. You should see your iPod® or other device (provided you've plugged it into your computer!)
[merlinw.org]
Bekapcsolom az itunes, es SYNC? Aztan kezdehetem a 2.2.1 updetet stb, majd amikor ujra rakotom minden visszakeul?
[merlinw.org]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ertem itt, notes , SMS , contacts stb?
Ha lassú, az általában a USB2-es port miatt van. Bizonyosodj meg róla, ogy valóban 2-es a port illetve frissítsd az alaplapi, illetve Intel chipset driver-eket. Ha nem Inteles akkor azt.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Haveromnak Omnia van,de egy játékot alig talál rá.
Iphone-ra meg egy helyen ott van milió darab program.
2megapixeles kamera,olyan képet csinál,mint a 3,2es Nokia n73.
Zenére,játékra,Wifire/3g,szórakozásra 10/10
Telefonálással sincs semmi bajom,tökéletesen megy.
Úgyhogy ha arra kell,hogy legyen egy iPod-d illetve egy telefon,akkor megéri. Én mondom,nem bántam meg ,hogy Omnia helyett ezt vettem.
Egyébként meg azért ilyen drága,mert csak Tmobile-ba kaphatod meg,illetve Amerikabol érkezik.
nekem most pl 8.0.2.20 van asszem ez a legújabb, ezzel simán ment a custom 2.2.1 -es fw felrakása
Bazinga!
amúgy meg 1-2 perc szokott lenni, van amikor annyi sem, pl syncelek egy programot, fõleg ha kis méretû, meg van fél perc alatt
Bazinga!
Ami nagyon gáz, az az iTune. Hihetetlen, de pl. most is reggel 6 óra óta szinkronizálom, rá van dugva a PC-re, azóta ketten felhívtak, most újrakezdte és jelenleg kb. 5%-nál tart. Egyszerûen észbontó! Kizárt dolog, hogy az amerikaiak a Holdon jártak! Még egy tetves szinkronizálást sem tudnak megoldani. Jó, legyen 5-10 perc. Na de 3 óra????
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha kinti haverral megpróbálom megvetetni és mindennel lelépek akkor õt meg még baszogatni fogják törlesztõ részletekkel mi?
.: mobilize.hu :.
Ez abban az esetben igaz ha te sem vagy tisztaba vele honnan szarmazik a telefonod.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
-Bocs ,de zöldfülü vagyok és szeretem a kihivásokat.......
Jailbreak.
USA-bol van a telo?
Ma végre sikerült restore-t csinálnom, szépen végig futott az iTunes 8 . Amkor végzett az irta ki hogy a SIM nincs aktiválva(telepitve), és aztán csak segélyhívás lehetséges. Mi ilyenkor a további tehendõ?
Ha a chip-re gondolsz, PowerVR MBX a neve, nézz utána a specifikációnak😊
Ha VGA kimenetre akkor meg:
VGA adapter
[merlinw.org]