iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért kösz de itt is pont ami nekem kéne játék mind törölve...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
http://iphonefreakz.com/
http://www.iphonedownloadblog.com/
Egyébként meg hülyeség, hogy nem dobja ki õket a google. Kidobja, csak okosan kell keresni😊 Van még pár oldal, ha visszaolvasol megtalálod õket.
[merlinw.org]
Ui.:
http://pr0x.org/ , http://appulo.us/appdb/ ezeken kívûl. az utóbbi jó lenne csak sok játéknál nem elérhetõ a link vagy már levan törölve. még 1 szer elõre is kösz 😊
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
most meg mindig kihangosítom arccsonttal 😄
iTunes regisztráció, meg úgy minden ott van a FAQ-ban és a többi linken. Jó olvasgatást😊
[merlinw.org]
másik bajom, hogy nem kapcsol ki a kijelzõ telefonálás közben és mindig megnyomkodok valamit :S
tegnap nézegettem képeket és nem mindig fordul el, ha lefektetem a telefont. ez volt már régebben is, de ha kicsit megráztam akkor elfordította, de most nem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a lista naponta frissül, tehát elég up-to-date, és letöltés szám alapján készül el a sorrend
Bazinga!
http://pr0x.org/
nemtudom ismeritek-e de csak regelni kell és télleg szinte minden játék, program stb fenntvan az oldalon 😊 itt mindent megtaláltam ami kell, kivéve az "Alien Breaker" nevû játékot, ezt továbbra is keresem, ha valaki tud linket azt megköszönném 😊
Tud nekem valaki mondani olyan oldalakat, ahol havi top 10 iphone/ipod jatekok vannak kiirva? Meg pl hol tudom menezni tutira mennyit adtak el a legjobb jatekokbol? (van nekem is info de osszehasonlitani szeretnem)
Aki segiteni tud annak koc!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nagyon vicces kis app 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jó az oldal csak az a baj hogy nem minden link elérhetõ, sõt, nagyon sok nem, és fõleg a poénabb játékoknál pl.: SuperBall2, Brothers in Arms, AlienBreaker stb...
Ha esetleg a felsoroltak közül valameikõtöknek megvan full versionba pls PM-me, vagy ha esetleg van valami hasonló link azt megköszönném ha valaki belinkelne valami hasonlót ha van. Elõre is köszönöm
ui.:Egyébként a jailbroken ipod touch 2g-vel semmi baj nincs, tökéletesen mûködik, nem fagy le meg semmi. Annyi hogy nem rakom dfu modba mert utánna csak a restore segít.
ezt miért irhatja ?:S
667MHz cpu, 256mb ram, 720px * 480px multitouch kijelzõ, 8 gb belsõ memória, 3,2 megapixeles kamera, wifi, bluetooth, g-sensor, 400$
hátrány: winmobile😊
ha ennyire macerás az itouch 2g jailbreak szerintem ne szenvedj vele, használj ingyenes appstore programokat addig, azokat lehet jailbreak nélkül is telepíteni
max 1 hónap szerintem és jön a normlis 2g itouch jb, amivel nem kell szívni
Bazinga!
amugy még 1 kérdésem lenne, most amikor kiirta ezt a hibaüzenetet amit lent irtam betettem a gépen DFU modba és megint csak azt csinálta mint a multkor (semmire nem reagál, apple logo nem jön be) és csak a restore segített... tehát hogy tudom hogy DFU modba tenni hogy ne csak restore al lehessen visszaállítani a normál állapotába? :S
ezt add hozzá cydiahoz és telepítsd fel a mobileinstallation crack -et
igen kell hozzá jailbreakelt eszköz, de ha van cydiad akkor ez már meg is van
Bazinga!
"The application "iSniper" was not installed on the iPod "IPOD TOUCH" because it could not be verified."
A mobileinstallation crack et honnan tom hozzá leszedni? cydia? :S
vagy ha ezt irja akkor kell a mobileinstallation crack meg egy jailbroken táccs nem? vagy még kell valami más is ? :S
Vettem egy tv kábelt a ipod touchoz és az a problémám hogy teljesen véletlenszerûen tudom csak a tv-re varázsolni a képet a hang az átmegy mindig de a kép nem csak néha és ha megy a kép is a tv-n akkor is csak pár másodpercig és utána megáll a videó lejátszás és visszalép a videók mappába. Mi lehet a baja? Meg a beállításoknál se találok lényeges beállítást valaki találkozott hasonló problémával?
Multkor elkurtam valamit és minden törlõdött... Azt nyomhattam vissza.. para volt.... De mindegy, nálam teljesen rendben van
Felkeltem, felöltöztem... Mi kell még?
tehát bármit felteszek a cydia-n a táccs ra mindig rá kell dugni a gépre DFU modban? az szép halál 😮
sikerûlt oké megint megjailbreakelem.
már csak 1 kérdésem lenne:
Van-e olyan oldal ahol full free játékok és programok vannak a táccs ra? 😄 Vagy esetleg le lehet-e valahonnan tölteni azokat a játékokat amik az AppStore ból telepíthetõk, csak full verzióba?
Elõre is köszönöm a válaszokat 😊
magyarul, ha jailbreakelt touchod van akkor minden újraindításkor DFU módban rá kell dugni a gépre, különben nem fog elindulni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
guglizz rá hogyan kell dfuba rakni
Bazinga!
-Ipod Touch 2G 2.2.1. JailBreak finished
-Cydiából felinstalláltam egy AlienWare battery1 alkalmazást
-Kiadta hogy reboot, ok én rámentem
-A táccs kb fél órája már semmirre se reagál
-Ha csatlakoztatom a géphez kiirja hogy az usb eszközt nem tudja felismerni
Ilyenkor mi a teendõ? :S PLS HELP
Home gomb + Power gomb 10 másodpercig nyomva tartom, utánna pedig 8 másodpercig csak a Home gombot, igy felismerte az iTunes-ba a touch-t rákantintok hogy restore és ezt irja:
"Software for this iPod is not currently available. Make sure you have the latest version of iTunes and try again."
pfuu nah ilyet még nem láttam 😮 😄
ilyenkor mit lehet csinálni? :S
[merlinw.org]
iPod Touch 2G (New iPod Touch)
Sorry, no support at this time, but Redsn0w is being actively researched and developed.
Csak már tele van a f@szom a sok demo játékkal, meg tegnap is letöltöttem egy free játékot az appstore ból és kb 2-3 percet játszok vele és már egybõl: "Please buy the full version" (vagy valami hasonló) tehát jailbreak nélkûl szerintem nincs is értelme letölteni játékokat mert talán 1-1 akad amiben télleg van pár pálya, de azt is egy idõ után megunom.
A mai vinyóméretek mellett, elfér az az ~1GB-nyi ipa.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ha még sok hasonló aggályod van, akkor tényleg az a legjobb, ha bemész egy üzletbe és kipróbálód élesben.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"