iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Esetleg ha töketlenkedés helyett felsorolnád mi kell, tudnánk segíteni...

[merlinw.org]

red bull
kidobja a google õket, csak ilyen rapid,4shared,2shared,endlessapps stb linkeken és mindenhonnan már törölve van, ez az 1 gond van :S
azért kösz de itt is pont ami nekem kéne játék mind törölve...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

MerlinW
http://ihacks.ru/
http://iphonefreakz.com/
http://www.iphonedownloadblog.com/

Egyébként meg hülyeség, hogy nem dobja ki õket a google. Kidobja, csak okosan kell keresni😊 Van még pár oldal, ha visszaolvasol megtalálod õket.

[merlinw.org]

MerlinW
Reboot?

[merlinw.org]

red bull
ha valaki tud olyan oldalt ahonnan lehet iphone/ipod touch free cracked appokat/játékokat leszedni pls irja már ide, vagy PM me. kerestem guggliba de amit találtam (http://pr0x.org) sincs fent minden játék, pedig utánnanéztem ami nekem kellenének játékok felvannak törve, de mégse találom. pls ha tudtok valami jó linket akkor irjátok már le 😊 elõre is kösz szépen

Ui.:
http://pr0x.org/ , http://appulo.us/appdb/ ezeken kívûl. az utóbbi jó lenne csak sok játéknál nem elérhetõ a link vagy már levan törölve. még 1 szer elõre is kösz 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Zetorg
arra gondoltam...eddig ahogy a fejemhez raktam, elsötétedett a képernyõ.
most meg mindig kihangosítom arccsonttal 😄

MerlinW
Lehet letölteni is, de ahhoz fel kell törnöd (jailbreak). Ha nem akarod feltörni, akkor marad az iTunes/AppStore.

iTunes regisztráció, meg úgy minden ott van a FAQ-ban és a többi linken. Jó olvasgatást😊

[merlinw.org]

passatgt
a "fejközelségérzékelõ" nem engedi hogy megnyomj valamit sztem, bár nálam nem fordult még elõ😊

Zetorg
rájöttem...de csak úgy hogy megnyitom a képet és a bal alsó gombot megnyomom, ott hozzá tudom adni ímélhez.

másik bajom, hogy nem kapcsol ki a kijelzõ telefonálás közben és mindig megnyomkodok valamit :S
tegnap nézegettem képeket és nem mindig fordul el, ha lefektetem a telefont. ez volt már régebben is, de ha kicsit megráztam akkor elfordította, de most nem.

Sziasztok! most vetem iphone 3g-t. (t-mobileos nincs feltörve) az lenne a kérdésem, hogy játékot meg progit Itunes on lehet csak letölteni? Mert láttam, hogy van free is csak regelni. regisztrációnál pedig mindeféleképpen kel a bankártyaszám? mert jelenleg nincs bankkártyám 😞.

Dehogynem.
Zetorg
tényleg nem tudok elküldeni a telefonról egy képet mail-ben?

Sephi
Jah az ok de nekem mult ev utso 3 honap kene bisztoseknak. Mar agyon kerestem a netet es felek, kihagytam valamit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
appstore? games és azon belül van top paid top free
a lista naponta frissül, tehát elég up-to-date, és letöltés szám alapján készül el a sorrend

Bazinga!

iTunes.

red bull
már találtam egy oldalt közbe:
http://pr0x.org/
nemtudom ismeritek-e de csak regelni kell és télleg szinte minden játék, program stb fenntvan az oldalon 😊 itt mindent megtaláltam ami kell, kivéve az "Alien Breaker" nevû játékot, ezt továbbra is keresem, ha valaki tud linket azt megköszönném 😊

Sephi
Kene egy kis help. Lassan mar 1 honapja kutatom a piacot iPhone jatekokkal kapcsolatban, viszont meg mindig nem vagyok benne bisztos, hogy a megfelelo oldalakon erdeklodtem roluk.

Tud nekem valaki mondani olyan oldalakat, ahol havi top 10 iphone/ipod jatekok vannak kiirva? Meg pl hol tudom menezni tutira mennyit adtak el a legjobb jatekokbol? (van nekem is info de osszehasonlitani szeretnem)

Aki segiteni tud annak koc!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zomil
amugy a Pocket God-al szorakozik valaki? 😄
nagyon vicces kis app 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

red bull
http://appulo.us/appdb/

jó az oldal csak az a baj hogy nem minden link elérhetõ, sõt, nagyon sok nem, és fõleg a poénabb játékoknál pl.: SuperBall2, Brothers in Arms, AlienBreaker stb...
Ha esetleg a felsoroltak közül valameikõtöknek megvan full versionba pls PM-me, vagy ha esetleg van valami hasonló link azt megköszönném ha valaki belinkelne valami hasonlót ha van. Elõre is köszönöm

ui.:Egyébként a jailbroken ipod touch 2g-vel semmi baj nincs, tökéletesen mûködik, nem fagy le meg semmi. Annyi hogy nem rakom dfu modba mert utánna csak a restore segít.

Ombika
Kell utana 1 ingyenes free appstore cucc szinkronizalasa aztan mehet!

red bull
áá mégse jó, leszedtem a mob. cracket, feltettem egy játékot és ezt irja : "The application "iSniper" cannot be opened"
ezt miért irhatja ?:S

passatgt
lehet kapni a meizu m8-at

667MHz cpu, 256mb ram, 720px * 480px multitouch kijelzõ, 8 gb belsõ memória, 3,2 megapixeles kamera, wifi, bluetooth, g-sensor, 400$

hátrány: winmobile😊

precision
szerintem sehogy sem lehet visszahozni dfuból csak restore -al
ha ennyire macerás az itouch 2g jailbreak szerintem ne szenvedj vele, használj ingyenes appstore programokat addig, azokat lehet jailbreak nélkül is telepíteni
max 1 hónap szerintem és jön a normlis 2g itouch jb, amivel nem kell szívni

Bazinga!

red bull
okok kösz szépen 😊
amugy még 1 kérdésem lenne, most amikor kiirta ezt a hibaüzenetet amit lent irtam betettem a gépen DFU modba és megint csak azt csinálta mint a multkor (semmire nem reagál, apple logo nem jön be) és csak a restore segített... tehát hogy tudom hogy DFU modba tenni hogy ne csak restore al lehessen visszaállítani a normál állapotába? :S

precision
http://stable.szifon.com

ezt add hozzá cydiahoz és telepítsd fel a mobileinstallation crack -et
igen kell hozzá jailbreakelt eszköz, de ha van cydiad akkor ez már meg is van

Bazinga!

red bull
Ezt irja:
"The application "iSniper" was not installed on the iPod "IPOD TOUCH" because it could not be verified."
A mobileinstallation crack et honnan tom hozzá leszedni? cydia? :S
vagy ha ezt irja akkor kell a mobileinstallation crack meg egy jailbroken táccs nem? vagy még kell valami más is ? :S

Hi
Vettem egy tv kábelt a ipod touchoz és az a problémám hogy teljesen véletlenszerûen tudom csak a tv-re varázsolni a képet a hang az átmegy mindig de a kép nem csak néha és ha megy a kép is a tv-n akkor is csak pár másodpercig és utána megáll a videó lejátszás és visszalép a videók mappába. Mi lehet a baja? Meg a beállításoknál se találok lényeges beállítást valaki találkozott hasonló problémával?

MerlinW
Egy ideig ez van. Dolgoznak rajta, húzd ki addig így, ha már elkapkodtad.

[merlinw.org]

precision
ha épp nincs lehalva akkor innen tudsz tölteni cuccokat:

http://appulo.us/appdb/

Bazinga!

autoszimulator
ok

.: mobilize.hu :.

Szevasztok ájfonosok😮OO

Multkor elkurtam valamit és minden törlõdött... Azt nyomhattam vissza.. para volt.... De mindegy, nálam teljesen rendben van

Felkeltem, felöltöztem... Mi kell még?

red bull
😮😮 De én ugy tudtam hogy ez a probléma már orvosolva van 😮
tehát bármit felteszek a cydia-n a táccs ra mindig rá kell dugni a gépre DFU modban? az szép halál 😮

red bull
öö jó megint hülye voltam xD elfelejtettem hogy shift+restore-al tudom restoreolni.
sikerûlt oké megint megjailbreakelem.
már csak 1 kérdésem lenne:
Van-e olyan oldal ahol full free játékok és programok vannak a táccs ra? 😄 Vagy esetleg le lehet-e valahonnan tölteni azokat a játékokat amik az AppStore ból telepíthetõk, csak full verzióba?
Elõre is köszönöm a válaszokat 😊

Lacee
the new bootcode in the 2nd Generation iPod Touch checks if the firmware is modified and if it does, refuses to boot. Hence, in order for the iPod Touch to boot into the modified kernel, it must be placed into DFU mode and have its bootloader patched in memory upon every reboot.

magyarul, ha jailbreakelt touchod van akkor minden újraindításkor DFU módban rá kell dugni a gépre, különben nem fog elindulni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
rakd dfu módba úgy fel fogja ismerni az itunes recovery módként
guglizz rá hogyan kell dfuba rakni

Bazinga!

red bull
összegzem:
-Ipod Touch 2G 2.2.1. JailBreak finished
-Cydiából felinstalláltam egy AlienWare battery1 alkalmazást
-Kiadta hogy reboot, ok én rámentem
-A táccs kb fél órája már semmirre se reagál
-Ha csatlakoztatom a géphez kiirja hogy az usb eszközt nem tudja felismerni

Ilyenkor mi a teendõ? :S PLS HELP

red bull
semmi, fekete képernyõ végig, most azt csináltam hogy:
Home gomb + Power gomb 10 másodpercig nyomva tartom, utánna pedig 8 másodpercig csak a Home gombot, igy felismerte az iTunes-ba a touch-t rákantintok hogy restore és ezt irja:
"Software for this iPod is not currently available. Make sure you have the latest version of iTunes and try again."

pfuu nah ilyet még nem láttam 😮 😄

Kandurex
Apple jel megjelenik?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

red bull
jah igen, ha csatlakoztatom a géphez kiirja a windows egy kis "hiba buborékba" hogy : az usbt nem tudja a rendszer felismerni. nah ilyenkor mivan ? 😄

red bull
nah sikerûlt megjailbreakelni ok cydia fent minden ok, letöltöttem egy AlienWare battery1 nevû programot (hogy miért, nemtudom, csak kipróbálni) oké felteszem install kiirja reboot oké rámegyek jó kikapcsol és most sehogy se kapcsol be a touch, akármit nyomok, akárhogy nyomom, semmi :S
ilyenkor mit lehet csinálni? :S

MerlinW

[merlinw.org]

Sephi

iPod Touch 2G (New iPod Touch)

Sorry, no support at this time, but Redsn0w is being actively researched and developed.

red bull
sorry, most látom hogy a dev-team csinált valami új JailBreak progit kimondottan Ipod Touch 2G 2.2.1-re. Sorry :S

red bull
Ipod Touch 2G 2.2.1-hez keresnék magyar Jailbreak tutorial-t, vagy esetleg egy olyan embert aki tud segíteni, mert oké tom szifon.com, de hiába amatõr vagyok, és már egybõl elakadtam asziszem a 6. pontnál. szóval légyszi valaki segítsen vagy dobjon egy olyan linket ahol télleg az ilyen lamaknak mint én van egy tutorial, vagy segítsen valaki, nagyon megköszönném 😊
Csak már tele van a f@szom a sok demo játékkal, meg tegnap is letöltöttem egy free játékot az appstore ból és kb 2-3 percet játszok vele és már egybõl: "Please buy the full version" (vagy valami hasonló) tehát jailbreak nélkûl szerintem nincs is értelme letölteni játékokat mert talán 1-1 akad amiben télleg van pár pálya, de azt is egy idõ után megunom.

MerlinW
Ha mindenhonnan törölted akkor el. Ha máshol megvannak (másik partición, könyvtárban, FVF-n, stb) akkor duplaklikkel visszamásznak a Lib-be.

A mai vinyóméretek mellett, elfér az az ~1GB-nyi ipa.

[merlinw.org]

Sephi
Hat.... pff szal azt csinaltam, hogy van a 5 ipa file majd libraty mai iphone de aztan turultem library-bol mert minek maradjon ott... elbaxtam mi?

MerlinW
logikusan csak akkor tudod szinkronizálni, ha ott vannak. Dupla katt a fájlon (ipa) és bekerül az iTunes-ba.

[merlinw.org]

Sephi
Ujfent megkerdem. A iphone-ba levo APP-okat at lehet vinni a iTunes libraryba? Ha igen akkor megmondanatok hogyan plz?

Lacee
ezt honnan vetted? természetesen ugyanúgy fogadhatsz hívást, írhatsz sms-t, böngészhetsz zenehallgatás közben is, ha jön egy hívás akkor automatikusan lehalkítja és lekapcsolja az éppen szóló zenét, beszélgetés után pedig visszahozza.

ha még sok hasonló aggályod van, akkor tényleg az a legjobb, ha bemész egy üzletbe és kipróbálód élesben.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

autoszimulator
igen, eltûnik minden...

.: mobilize.hu :.