iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Picit megijedtem,mert írt ilyet is,hogy SIM hiba, érvénytelen SIM stb.
De mostmár megtalálta a hálózatot.
Tegnap bekapcsoltam a telora a PIN-t.
Most kikapcsoltam,bekapcsoltam és rögtön írtam a pint. Rosszul mert elõbb a biztonsági kód kell. Beírom azt és kiirja,hogy SIM zárolva. utána kinyitom a PIN-el de nem megy a hálózat. Megint ki-be kapcsolom,de most sem megy.
Pedig csak a PIN-t kapcsoltam be.
Mi lehet a probléma?
annyiban fedi a valóságot, hogy az iphone-hoz ajánlott tarifacsomagok 10 és 17 ezerbe kerülnek havonta, de ezt nem "az internet miatt" fizeted, hanem adatforgalom, lebeszélhetõ percek, smsek miatt - gyk havidíjról van szó, mint minden elõfizetés esetében.
nézz utána az ikon csomagoknak a témobil honlapján, ott le van írva minden szépen.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A net, vodafone:
1gb adatforgalom---> 3000ft 3vagy 6 hónapig 1500ft. 1Gb felett minden megkezdett 10Kbyte 0,3 Ft. ez azt jelenti,hogy ha 2 gigát netezel akkor 31500ft. De elég sok az az 1 giga.
T-mobile-nál is valahogy így van. Oda kell egy elõfizetés csomag,és arra egy internet csomag .
Amit te néztél,vagy mondtak neked az 10en X ezres elõfizetés amiben vagy 2 vagy 4 giga adatforgalom 400perc meg sok SMS.
Sok Sikert
#7775 -ben leírtam , légyszi lapozz vissza.
Nekem nagyon tetszik a telefon , nem bántam meg. Szuper.
Egy kérdést gondolom megengedtek, az lenne a következõ, hogy érdemes-e iphone-t venni?^^
Lenne egy problémám amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 1st Gen iPhone-om már kb 1 éve. Jelenleg 2.2 software van rajta.
A probléma következõ lenne:
A nap folyamán észrevettem, hogy nem mindig sikerü hívást kezdeményeznem, egyszerûen nem csöng ki pedig írja hogy calling.
Ki-be kapcsoltam a telefont, majd ezután a carrier helyén csak egy searching felirat jelent meg. Próbáltam kiszedni a sim-et, kikapcsolni, beakcsolni mindent, de egyszerûen nem akarja megtalálni a hálózatot.
(a sim mûködik, másik tlóba tökéletes).
Van valakinek ötelete, tapasztalt már ilyesmit?
melyik programmal tudok könyvtárat létrehozni a fõképernyõn?
És amugy ha az iPhone software-t akarnak frissiteni ,akkor ugyanígy fog felugrani,mint ezek?
a mobileme teljesen fölösleges szerintem, azt nyugodtan kihagyhatod. Hacsak nincs MobileMe elõfizetésed sokér' 😉
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Most ugrott fel az Apple Software Update,és felkínál 2 cuccot,amit nem ismerek:
-Bonjour for Windows
-Mobileme Control Panel
Valaki meg tudná mondani,hogy mit takarnak ezek? Elõre is köszönöm
[merlinw.org]
wivi band-vonalon valakinek tipp?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
a playlistek csak linkek az mp3akhoz, pár kb -os fileok
Bazinga!
.: mobilize.hu :.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
#7857: Nem vesz el semmi 😊
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
ha nyomok egy updatet az itunesba akkor elvesznek a programjaim meg a cuccok az iphoneon?
Ismeri valaki a pikaba.com-ot?
Vélemény?
hát akkor csak én vagyok ilyen hülye ugy látszik, mind 1 kösz szépen mostmár tudni fogom 😄 sorry, bele kell tanulnom még ebbe az egészbe 😄
[merlinw.org]
Alien Breaker
ZEN Pinball: Rollercoaster
Flying Aces
Brothers In Arms Hour of Heroes
SciFly: Dogfight
Flip Clock (Program)
egyenlõre ennyi amit "vadászgatok" de sztem majd még lesz
elõre is kösz ha valameiket ezek közûl betudnátok linkelni vagy esetleg eltudnátok kûldeni PM be vagy valami 😊