iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nekem volt, egy ideig csinálta, aztán abbahagyta, igaz én kicseréltettem a simet a vodánál, mert elég el volt kopva, csináltattam újat

Bazinga!

b4rc4
Valakinek volt már olyan,h a Kártya elmozdult és az írta ki,hogy érvénytelen sim?

Srácok pls ajánljatok vmi jól használható autós tartót az iphone-hoz. Már néztem nem egy nem két verziót de egyik sem nyerõ. Az sem "gáz" ha töltõs egyben.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

b4rc4
Huuuh! Megoldódott. Nem tudom mi volt a baja,lehet elmozdult a kártya ,de kivettem - visszaraktam és jó lett.

Picit megijedtem,mert írt ilyet is,hogy SIM hiba, érvénytelen SIM stb.
De mostmár megtalálta a hálózatot.

b4rc4
a SIM-et kinyitottam a PIN-nel ,de nincs hálózat.

b4rc4
Na itt az 1. bajom 😄

Tegnap bekapcsoltam a telora a PIN-t.
Most kikapcsoltam,bekapcsoltam és rögtön írtam a pint. Rosszul mert elõbb a biztonsági kód kell. Beírom azt és kiirja,hogy SIM zárolva. utána kinyitom a PIN-el de nem megy a hálózat. Megint ki-be kapcsolom,de most sem megy.
Pedig csak a PIN-t kapcsoltam be.

Mi lehet a probléma?

Lacee
ja, hát ha neked azt mond mindenki amit akar akkro így van, a havi 10 ezret nálam kell fizetni, szeretném kérni az alábbi számlaszámra: 117.... 😊

annyiban fedi a valóságot, hogy az iphone-hoz ajánlott tarifacsomagok 10 és 17 ezerbe kerülnek havonta, de ezt nem "az internet miatt" fizeted, hanem adatforgalom, lebeszélhetõ percek, smsek miatt - gyk havidíjról van szó, mint minden elõfizetés esetében.

nézz utána az ikon csomagoknak a témobil honlapján, ott le van írva minden szépen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

b4rc4
Nekem meg azt mondták,hogy az iPhone egy rakat xar. És hogy vegyek Omniat.😄😄😄

A net, vodafone:
1gb adatforgalom---> 3000ft 3vagy 6 hónapig 1500ft. 1Gb felett minden megkezdett 10Kbyte 0,3 Ft. ez azt jelenti,hogy ha 2 gigát netezel akkor 31500ft. De elég sok az az 1 giga.

T-mobile-nál is valahogy így van. Oda kell egy elõfizetés csomag,és arra egy internet csomag .
Amit te néztél,vagy mondtak neked az 10en X ezres elõfizetés amiben vagy 2 vagy 4 giga adatforgalom 400perc meg sok SMS.

Sok Sikert

foxpal
Nekem aztmondták hogy havi 10-t kell érte adni a net miatt mégha nemis használod

foxpal
Hát me megy rajta a net 😄

b4rc4
miért?

foxpal
Havi 10ezer ft-t kell fizetni érte?

passatgt
vegyél fényképezõgépet

b4rc4
Ha kamera kell vegyél kamerát.
#7775 -ben leírtam , légyszi lapozz vissza.
Nekem nagyon tetszik a telefon , nem bántam meg. Szuper.

foxpal
Hát nemtom nekem SonyEricsson c905-m van és hát picit megtetszett az iphone de a kamerája nemtetszik mert kicsike ^^

b4rc4
igen.
Most erre mit lehet mondani ? 😄

foxpal
Hali emberek^^
Egy kérdést gondolom megengedtek, az lenne a következõ, hogy érdemes-e iphone-t venni?^^

Bercy
Sziasztok.
Lenne egy problémám amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 1st Gen iPhone-om már kb 1 éve. Jelenleg 2.2 software van rajta.
A probléma következõ lenne:
A nap folyamán észrevettem, hogy nem mindig sikerü hívást kezdeményeznem, egyszerûen nem csöng ki pedig írja hogy calling.
Ki-be kapcsoltam a telefont, majd ezután a carrier helyén csak egy searching felirat jelent meg. Próbáltam kiszedni a sim-et, kikapcsolni, beakcsolni mindent, de egyszerûen nem akarja megtalálni a hálózatot.
(a sim mûködik, másik tlóba tökéletes).
Van valakinek ötelete, tapasztalt már ilyesmit?
kösz

precision
igen

Bazinga!

precision
categories, cydiaban elérhetõ

Bazinga!

hi
melyik programmal tudok könyvtárat létrehozni a fõképernyõn?

b4rc4
köszi
És amugy ha az iPhone software-t akarnak frissiteni ,akkor ugyanígy fog felugrani,mint ezek?

Lacee
a bonjour egy apple-fejlesztésû protokoll, helyi hálózaton való kommunikációra (pl iphone és PC között, távoli nyomtatókhoz stb)
a mobileme teljesen fölösleges szerintem, azt nyugodtan kihagyhatod. Hacsak nincs MobileMe elõfizetésed sokér' 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ombika
Ha ugy adod be, akkor igen, marmint jailbreakelve!!

Nincs feltörve a telo, sajnos. Amugy ha feltörném elveszne a gari?

b4rc4
Hali,
Most ugrott fel az Apple Software Update,és felkínál 2 cuccot,amit nem ismerek:
-Bonjour for Windows
-Mobileme Control Panel
Valaki meg tudná mondani,hogy mit takarnak ezek? Elõre is köszönöm

MerlinW
Beszélgetés hangerõre gondolt. Az valóban halk tud lenni max hangerõn is zajos környezetben.

[merlinw.org]

Ombika
Nekem akkor volt ilyen gondom ,mikor gumibugyi volt a tokom es eltakarta elol azt a 3 erzekelot!

Lacee
nekem pont hogy nagyon ordít, a legkisebb hangerõn is. szériahibás az én példányom? 😊
wivi band-vonalon valakinek tipp?

MerlinW
Cydia - Volume Boost 2.2 (BigBoss)

[merlinw.org]

Nektek is halk telefonálás közbe a telefon? pedig feltetem közben maxra a hangerõt. Amugy hívtam vaalakit, kicsöngött nem vete fel le akartam rakni nézem hoyg kinyomjam és csak fekete képernyõ van.. nem tudok semit se nyomni, ilyenkor mi van? aztán végülis egy fél perc után letudtam tenni...

Mondjuk az konkrétan zavar, hogy ha egyszer szinkronizaltunk egy playlistet itunes-szal, onnantol nem tudjuk modositani a telefonon... Ez mekkora hulye otlet mar?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

autoszimulator
oké, reméltem hogy így van, kösz 😊

.: mobilize.hu :.

precision
csak egyszer teszi fel természetesen 😊
a playlistek csak linkek az mp3akhoz, pár kb -os fileok

Bazinga!

autoszimulator
gyors kérdés: itunesban a zenéknél, van egy albumom, és egy saját playlistem, On the go formulában. És adott egy szám, mely mindkettõben megtalálható. Ugye a buta itunes ilyenkor nem kétszer teszi fel a telóra, csak egyszer? Természetesen a fájlok, id3 tagek megegyeznek teljesen.

red bull
jó zárjuk le lényegtelen télleg, az elõbb meg rosszul irtam, benéztem (nem kell hozzáfûzni kommentárt...)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

autoszimulator
az nem a letöltés, hanem a szerverek álnevei

Ombika
Jajj istenem virusos a te agyad az, megmagyarazod a semmit, ahelyett, h bevallanad lusta voltal es vak! Tema off reszemrol, kar fecserelni erre a szot ugylatom!

red bull
aha meg abból a 20 linkbõl 19 vírus, sorry valahogy nem volt hangulatom letölteni valami fake app-ot amirõl csak akkor derûlt volna ki hogy vírus amikor a gépemen van ...

#7857: Nem vesz el semmi 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Ombika
Tudod minden feltoltesnel van vagy 20 link, vegig kell prbalgatni vazze!!

Sziasztok
ha nyomok egy updatet az itunesba akkor elvesznek a programjaim meg a cuccok az iphoneon?

red bull
pff. akkor most elmagyarázom mi volt a baj, ugye mindegyik játék amit most belinkeltél enlessapps-on van fent, és olvasni tudok, csak mondjuk a Henzen az se magyar se angol nyelven sincs, és tegnap jöttem rá hogy arra ha rámegyek az a letöltés. amugymeg a brothers in arms linked rossz 😊

Sziasztok!

Ismeri valaki a pikaba.com-ot?
Vélemény?
Lacee
ha már kívánságnapot tartunk, valaki meg tudna dobni egy linkkel amin a Wivi band elérhetõ? Marha kiváncsi lennék rá, de tíz dolcsit most nem szeretnék rászánni.

Ombika
HA mar olvasni se tudsz es keresni se, akkor abba nemlehet beletanulni! 😊

red bull
😮 :S:S
hát akkor csak én vagyok ilyen hülye ugy látszik, mind 1 kösz szépen mostmár tudni fogom 😄 sorry, bele kell tanulnom még ebbe az egészbe 😄

MerlinW
Ember... egy kivételével mind ott van appulon:

brother
pinball
flying
dogfight
flip clock

[merlinw.org]

red bull
öö most rájöttem 1 dologra megint, van olyan játék amit csak a touch ról lehet letölteni és a géprõl nem, szóval most pár játékot kilõttem ami kell, de továbbra is keresem:
Alien Breaker
ZEN Pinball: Rollercoaster
Flying Aces
Brothers In Arms Hour of Heroes
SciFly: Dogfight
Flip Clock (Program)

egyenlõre ennyi amit "vadászgatok" de sztem majd még lesz
elõre is kösz ha valameiket ezek közûl betudnátok linkelni vagy esetleg eltudnátok kûldeni PM be vagy valami 😊

red bull
okok 😄 bocs
akkor mindjárt kigyûjtöm egy listába hogy mik kellenek és akkor hátha tudtok segíteni 😄