iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
Utóbbi. De akkor értem már,köszi 😊

precision
iphone 3G -d van akkor gondolom ha témobilos
turbosimmel használod vagy yellowsnow? utóbbinál asszem még nem megoldott a pin kód használat

Bazinga!

b4rc4
Egyik ismerõsöm tegnap vett 1et.
Aztmondja tetszik neki,de elég sok hiba van vele.
Vibrált neki mikor ki akarta kapcsolni,aztán lefagyott hasonlók.

b4rc4
Szia!
Nekem 2 napja volt ilyen bajom. Ugyan nekem ugy,hogy Tmobile-s telefon,és a Vodafone-s kártyára ráraktam a PIN kódot,és nem talált hálózatot.
De a Tmobile-s kártyán igen.
Levettem a PIN-t és már ment is.

Más tippem sajna nincs,hogy mi lehet a baj. Esetleg SIM problémák? Nem érintkezik megfelelõen vagy valami hasonló?!

ui:
Valaki tudja,hogy a PIN beírása után miért nem talál hálózatot a Vodafone-nál? kösz

GregSB
Sry, az elõzõt töröltem, nem pinakompatibilis a topic 😊

Erre meg passzoloma választ...

MoLc
aktiválta az iTunes...

precision
esetleg lopott a telefon és le lett tiltva?
itunes az aktiválásnál mit ír?

Bazinga!

MoLc
Maradt a no service felirat 😞 Más ötlet?

MoLc
Köszi! Megpróbálom.

Lacee
kettõ eset jut eszembe, bár mindkettõ elég banális:
-aktiváltátok a készüléket az iTunes-on keresztül?
-PIN-kódot beírtátok?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MoLc
Sziasztok !

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok HOGY. Egyik kedves ismerõsöm hozott nekem egy 2.2.1 es T-Mobile függõs 3G-t. De hiába rakunk bele tmobilos kártyát azt írja ki,hogy NO SERVICE. Ezt a hibát hogyan lehet orvosolni ?

MerlinW
Az baj, mert még csak 2.2.1 -nél járunk😊

[merlinw.org]

Lacee
itt megtudod

de komolyan, ez a honlap az eddigi összes kérdésedet kb két kattintással megválaszolta volna.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Zizou5
azon tunodok h az nem baj e jailbreakelesnel hogy a firmwire a telon 2.30?

Kandurex
Jó háttér

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vodafonál és pannonál is lehet venni iphonet?és ha igen jobban megéri?
Lacee
nem az a gond, hogy kétszer nyitotta meg a programot, és egymást kiütik a hozzáférésnél?

Zizou5
áthidaltam az elso problemat.. laptoprol vistarol csinalom most tovabb viszont megint leakadtam:

Microsoft .NET Framework

nokia 5800-ról mi a véleményetek?
Zizou5
aha omg a hatterem, deeee mit kell tenni?😊

Lacee
nem semmi desktop; névtelen dokumentumok és egy pina 😄

autoszimulator
háttered omg

.: mobilize.hu :.

Lacee
mobilos lefedettségtõl függ a sebesség, van ahol egyáltalán nem jön be (kisebb falvak, föld alatt stb). nézd meg a szolgáltató 3g-térképét.

a sorrend: 3g > edge > gprs > semmi 😊

bárhol bejön rajta az internet?otthon munkahely miegymás.
MerlinW
Ez mind le van írva a tarifatáblázatban. Lást T-Mobil weboldalát (vagy felhívod õket holnap és õk szépen elmondják). Az meg hogy elég-e a 2GB, azt Te tudod. Általában elégnek kell lennie.

[merlinw.org]

Lacee
2giga bõven elég egy hónapra szerintem, nekem átlagban 500-1000 között szokott lenni a forgalmam.
ha más csomagot választasz hozzá (nem ezt az ikon valahányszázat) akkor a készülék is többe fog kerülni 70nél, többen írták hogy sima elõfizetés mellé 100 körüli összeget kellett fizetniük. Fordítva is igaz, ha mondjuk két éves hûséget vállalsz akkor pedig kevesebbet kell ott helyben leszurkolni.

Lenne egy pár kérdésem akik a t-mobilnál vásároltak.
1éves hûség nyilatkozattal csak 70ezer forint a készülék?és akkor 1évig fizetni kell a 10ezres elõfizetést amiben 400beszélhetõ perc és 2giga netezés van benne!De ha én ehelyett egy másik tarifát választok 1éves hûség nyilatkozattal akkor is csak 70ezer lesz a készülék?és 2 giga az elég 1 hónap netezésre?
GregSB
Thx, javítom.

MerlinW
Dehogynem. iTunes-ba behúzod aztán szinkron. Õ meg átkonvertálja magának, hogy jó legyen és felküldi a telefonra (iPod/Videos). Ha SSH-n másolsz, akkor meg már mindegy, hiszen megvolt a jailbreak😊

[merlinw.org]

Ha a géprõl rakok egy videót akkor azt le se tudja jácani jalibreakelés nélkül?
passatgt

Nem is néztem még a FAQ-t 😊

De ha már megnéztem akkor hiba:

Root partíció méretnöveléséhez lett írva:
"Szükség azért van rá, mert a telefon ide (a rendszerpartícióra) telepíti a programokat, és amíg az AppStore-os, pár MB helyet foglaló programok bõven elférnek itt addig a JailBreakelt telefonra fel tudunk tenni akár 40+ MB-os játékokat is, és ezeknek már kevés lesz a hely."

Ez óriási szarvashiba, mert a root partícióra senki és semmi nem telepít alkalmazásokat, sõt 2.0.1 óta a rendszer cache-k is a nagyobbik mobile partícióra kerülnek.
Magyarul a root partíción a rendszer és a jailbreak-hez szükséges addon fájlok vannak, késõbbiekben semmi plusz nem kerül oda.
Normál telepítés után (550 MB-os root) a felesleges szótárfájlok törlése után 220-230 MB szabad hely marad rajta, amit a késõbbiekben semmi sem használ.
Az 1 GB-os root partíció egyszerûen pazarlás és teljesen felesleges.

GregSB
FAQ-ban ott van képekkel elmagyarázva hogy kell Jailbreakelni. Légyszi hasznáéjátok már a szemeteket, ne csak kommenteljetek!

Ez nem független készülék. Csak a YellowSnow futtatása után fogadja az egyéb kártyákat, megvásárlása kockázatos, mert bármikor letilthatják, ha az eredeti tulaj nem fizeti a havi díjakat.
Sajnos sokan megjárták már így.
Okos ember hajléktalannal megveteti a készüléket, majd eladja. A vevõ kiperkálja a 90-100 rugót, majd két hónap múlva lesz egy drága iPod Touch-ja.

Zizou5
A napokban vasaroltam egy iphonet, hallottam errol a jailbreak cuccrol egy bizonyos quickpwn nevezetu progit letoltotyem es amikor megnyitottam a gepen hibajelentest ir ki es nem tudom jailbreakelni. Van vmi mas progi vagy mit rontottam el? Koszi szepen a segitseget elore is.

MerlinW
"2éves hûséget vállalsz rá, az 240e FT mire lejár,Dominoba meg 130 a telefon."

Ja, a Domino-s készülékkel meg ingyen lehet telefonálni és netezni, mert ugye az elõfizetés, mint olyan az a telefon részletfizetése..... Argghhhhh

Ha ki akarsz használni egy mobilnetre kiélezett eszközt, akkor veheted bárhol, havi szinten rá fogsz költeni legalább 6-7 ezret minimum. A T-Mobile-os Ikon csomagok egyáltalán nem rossz megoldások, ha valaki tényleg használja is a készüléket.

Nem csak 10 ezres csomaggal tudod megvenni, hanem más T-mobile-os tarifacsomagokkal is. Persze akkor maga a készülék is drágább lesz.

Bercy
Nekem is ezt csinálta tegnap a telefon. Igaz nem a sim kód miatt csak úgy spontán (#7881) de sztem neked se a sim kód miatt.
Nemtudom mitõl lehet, nekem 1st gen iphone és pannon a carrier.
Neked milyen van?
Semmi kedvem rádiót cseréltetni benne :S remélem csak átmeneti hiba, ma megtalálta a hálózatot (este másik telefont vittem magammal).
MerlinW
Függetlenül meg 120-150 az interneten...

[merlinw.org]

b4rc4
Ha Vodafone-s vagy semmiképp nem éri meg elõfizu.
2éves hûséget vállalsz rá, az 240e FT mire lejár,Dominoba meg 130 a telefon.

Ombika
Igen tud videot, jailbreakelni kell a telot!! 430x320 vmi ilyesmi felbontas!

helo,elkezdtem érdeklõdni énis az iphone iránt és lenne pár kérdésem,szerintetek megéri a 10ezres elõfizetéses csomag?az a baj én ritkán beszélek 400percet inkább sms-ezek és neteznék,és még azt szeretném megkérdezni hogy tud videót csinálni?És ha igen milyet?
b4rc4
ennek a kártyának ez a 3. telefon 3éves kártya.
na mind1,csak megoldják..

precision
nemtom én más telóval nem próbáltam, az enyém eléggé szét volt már kopva, megjárt korábban egy pár telefont

Bazinga!

b4rc4
ja oks. Akkor lehet holnap nem az Alma bolt lesz az 1. út hanem a Voda.

De érdekes, a Nokia 6230i felismeri baj nélkül a SIMkártyát

precision
nekem azonnal csináltak, míg rám került a sor az volt a sok 😄

Bazinga!

b4rc4
és Ha pl holnap bemegyek a Vodához rögtön csinálnak új SIM-et? vagy 1-2nap?