iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
turbosimmel használod vagy yellowsnow? utóbbinál asszem még nem megoldott a pin kód használat
Bazinga!
Aztmondja tetszik neki,de elég sok hiba van vele.
Vibrált neki mikor ki akarta kapcsolni,aztán lefagyott hasonlók.
Nekem 2 napja volt ilyen bajom. Ugyan nekem ugy,hogy Tmobile-s telefon,és a Vodafone-s kártyára ráraktam a PIN kódot,és nem talált hálózatot.
De a Tmobile-s kártyán igen.
Levettem a PIN-t és már ment is.
Más tippem sajna nincs,hogy mi lehet a baj. Esetleg SIM problémák? Nem érintkezik megfelelõen vagy valami hasonló?!
ui:
Valaki tudja,hogy a PIN beírása után miért nem talál hálózatot a Vodafone-nál? kösz
-aktiváltátok a készüléket az iTunes-on keresztül?
-PIN-kódot beírtátok?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok HOGY. Egyik kedves ismerõsöm hozott nekem egy 2.2.1 es T-Mobile függõs 3G-t. De hiába rakunk bele tmobilos kártyát azt írja ki,hogy NO SERVICE. Ezt a hibát hogyan lehet orvosolni ?
de komolyan, ez a honlap az eddigi összes kérdésedet kb két kattintással megválaszolta volna.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

a sorrend: 3g > edge > gprs > semmi 😊
[merlinw.org]
ha más csomagot választasz hozzá (nem ezt az ikon valahányszázat) akkor a készülék is többe fog kerülni 70nél, többen írták hogy sima elõfizetés mellé 100 körüli összeget kellett fizetniük. Fordítva is igaz, ha mondjuk két éves hûséget vállalsz akkor pedig kevesebbet kell ott helyben leszurkolni.
1éves hûség nyilatkozattal csak 70ezer forint a készülék?és akkor 1évig fizetni kell a 10ezres elõfizetést amiben 400beszélhetõ perc és 2giga netezés van benne!De ha én ehelyett egy másik tarifát választok 1éves hûség nyilatkozattal akkor is csak 70ezer lesz a készülék?és 2 giga az elég 1 hónap netezésre?
[merlinw.org]
De ha már megnéztem akkor hiba:
Root partíció méretnöveléséhez lett írva:
"Szükség azért van rá, mert a telefon ide (a rendszerpartícióra) telepíti a programokat, és amíg az AppStore-os, pár MB helyet foglaló programok bõven elférnek itt addig a JailBreakelt telefonra fel tudunk tenni akár 40+ MB-os játékokat is, és ezeknek már kevés lesz a hely."
Ez óriási szarvashiba, mert a root partícióra senki és semmi nem telepít alkalmazásokat, sõt 2.0.1 óta a rendszer cache-k is a nagyobbik mobile partícióra kerülnek.
Magyarul a root partíción a rendszer és a jailbreak-hez szükséges addon fájlok vannak, késõbbiekben semmi plusz nem kerül oda.
Normál telepítés után (550 MB-os root) a felesleges szótárfájlok törlése után 220-230 MB szabad hely marad rajta, amit a késõbbiekben semmi sem használ.
Az 1 GB-os root partíció egyszerûen pazarlás és teljesen felesleges.
Sajnos sokan megjárták már így.
Okos ember hajléktalannal megveteti a készüléket, majd eladja. A vevõ kiperkálja a 90-100 rugót, majd két hónap múlva lesz egy drága iPod Touch-ja.
[merlinw.org]
Ja, a Domino-s készülékkel meg ingyen lehet telefonálni és netezni, mert ugye az elõfizetés, mint olyan az a telefon részletfizetése..... Argghhhhh
Ha ki akarsz használni egy mobilnetre kiélezett eszközt, akkor veheted bárhol, havi szinten rá fogsz költeni legalább 6-7 ezret minimum. A T-Mobile-os Ikon csomagok egyáltalán nem rossz megoldások, ha valaki tényleg használja is a készüléket.
Nemtudom mitõl lehet, nekem 1st gen iphone és pannon a carrier.
Neked milyen van?
Semmi kedvem rádiót cseréltetni benne :S remélem csak átmeneti hiba, ma megtalálta a hálózatot (este másik telefont vittem magammal).
2éves hûséget vállalsz rá, az 240e FT mire lejár,Dominoba meg 130 a telefon.
Bazinga!
De érdekes, a Nokia 6230i felismeri baj nélkül a SIMkártyát