iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
találtam egy jó kis progit, a neve air mouse.
kell hozzá egy wifi kapcsolat a gép és telefon között, egy kliensprogi mac-re vagy pc-re, és a telefonra a program. majd ha megtalálták egymást, a kis progiból lehet irányítani a képet, mintha a telefon lenne az egér. Nekem érzékenységgel nem volt gond. Egerészésen kívül lehet benne beépített menüvel a média lejátszót, a böngészõt, és alap funkciógombokat használni, + még akár pötyögni is.
Hasznos olyanoknak, mint pl én, aki a gépet hozzákötötte a tv-hez, és ott nézi a filmet, nem kell felkelni, ha valamit akarok 😊

.: mobilize.hu :.

MerlinW
Nekem már egy éve rajta van és tökéletes állapotban van. Mondjuk én vettem neki egy ipod-os zoknit, abban tartom. A telefon is olyan állapotban van mintha most hozták volna a gyárból😊 (13 hónapos a kütyü)
Könnybe lábad a szemem ahogy látom a sok "zsebkarcos" ájfont a hirdetésekben...

[merlinw.org]

GregSB
beállítottam a visszaszámlálót, hogy erre szémoljon vissza. Jövõhét kedd, 18h-kor mutatják be.

GregSB
Ha van eszük, akkor gyorsan lépéseket tesznek hogy a Pre ne szóljon akkorát nyáron: kopipészt, tethering, multitaszknak és video-nak alapak kéne lennie 😊

Dynamic
Már késõ. Én megvettem, 3 hónapja és nagyon tartós, jó állapotban van még mindig. Annyi, hogy a sarkoknál 1-2 helyen picit felkunkorodik, mert nem volt tökéletes a ragasztás. Azóta felraktam a havernak egy másikat, az már jobb lett. Szerintem nyáron én is veszek rá újat, és megcsinálom tökéletesre😊
Mellesleg tényleg nem leányálom felrakni, kb. 1 óráig tartott nekem is, de nem lehetetlen. A kis buborékok napok múlva eltûnnek, bár ha ilyen apró pöttyök, "pörsenés" keletkezik, az sajnos ott marad. De megéri szenvedni vele, mert sokkal-sokkal jobb a telefon így, "eredetiben" látni, mint valami hülye páncéllal.
autoszimulator
nem várok semmit, remélem hatalmas meglepõdés fog érni 😄

MerlinW
topik fejléc: magyar kézikönyv, és a többi link

[merlinw.org]

Zomil
erre kiváncsi leszek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

helo tudom vicces kérdések lesznek,de most lettem tulajdonos és tanulgatom a telefont,szóval,a játékok merre vannak mert azt látom hogy telepitva van pár az instalerben,és hogyan lehet rá zenét tölteni?
b4rc4
köszi

Gascoigne
Netrõl töltöttem, ha érdekel az eredeti, megtalálod, ha beírod a google képkeresõjébe, hogy: another death angel

Ps3 ID: Gascoigne74

iStyle?
WestEnd és Aréna pláza.
Hellohello,

Tud esetleg valaki olyan magyar boltot, ahol lehet kapni wireless (bluetooth) fülhallgatót/fejhallgatót az iphone-hoz? NEM a mono headsetre gondolok!

Elõre is köszi 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ez durva😄
b4rc4
A háttered érdekelne.
Cydiabol van netrõl töltötted?

Zomil
hehe 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
Nyomj 1 full restoret alap szofttal es ugy teszteld le!

Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni.
T-mobile 3G iPhone tulaj vagyok és aksival lenne problémám.
Este feltettem tölteni a telefont, reggel 7h-kor levettem és most néztem, hogy 50%-s állapotot mutat a telefon aksija.Van mikor feltöltöm és 2 napig megy frankon, van mikor feltöltöm és fél vagy 1 nap alatt lemerül.
Már 1x-r visszavittem t-mobiléhez ültek rajta 2 hetet és visszakaptam, hogy az aksi tökéletes.
Semmi olyan alkalmazás nem megy rajta ami lezabálná az akut.

Esetleg valakinek volt már hasonló problémája?
THX minden segítségért.

peteragoston
enyem meg ilyen

Ombika
Enyem meg ilyen, ha abbahagyjak vegre karbantartast! 😊

Gascoigne
Nekem is a Glasklart theme jött be a legjobban, csak kicsit alakítottam rajta:

Ps3 ID: Gascoigne74

autoszimulator
peteragoston
<#nevetes1>

b4rc4
értem,köszi az értelmes hozzászólást <#integet2>

autoszimulator
fülét pucolta vele közben

b4rc4
a fülpiszkálót a képernyõfólia tisztítására használtad?

MerlinW
A képernyõ fólia mindkettõnél ugyanaz.

[merlinw.org]

b4rc4
3G
De hálisten a cég 30napos pénzvisszafizetést válla,ugyhogy beszélek is velük..

MerlinW
Nem könnyû az igaz, bár nekem elsõre sikerült. Türelem, pormentes környezet, mûszálas kesztyû és egy nedves fülpiszkáló kell hozzá. Máris könnyebb😊

[merlinw.org]

precision
iphone 2 v. 3G?

Bazinga!

b4rc4
Sziasztok!
Megléptem a legnagyobb hülyeséget az eddigi Iphone userként eltöltött idõm alatt:
Invisible Shield!
Senki ne vegye meg. Én elhiszem és tudom,hogy nagyon fasza kis fólia,HA MÁR FELKERÜL 😄 . De számomra,aki nem vagyok egy nagy papirhajtogató,egyszerûen lehetetlen felrakni...
4x-5x leszedtem a telefonról a fóliát és tiszta szöszös lett illetve kis fekete szarok mentek rá,pedig semmi nem volt a közelben.
A buborék lapíto cucc is elég érdekes, a nagy bubérokat télleg leszedi de a kicsiket nemnagyon.

Szóval,ha úgy vennétek,hogy helyben felrakják akkor nyugodan
De én senkinek nem ajánlom,hogy magának szenvedje fel,nekem nem ment,még tesomnak sem.. 😄

MerlinW
Dockflow legyen legfelül.

[merlinw.org]

Ability
Köszi, megvan. Elõször a téma leírásánál úgy olvastam (csak gyors átfutottam), hogy 5 ikont kell betenni a korrekt eredményért, utána esett le, hogy egy csomagról van szó. Amúgy megtalálni sem egyszerû a csomagot, mert mindenhol számmal írják a nevét, közben úgy nem találja, csak ha teljesen kiírod angolul az ötöt. 😛
Zetorg
én nem haragszok 😊

precision
igen meghatározott sorrendben kell berakni az ikonokat
az 5 ikont meg a 5 icon dock csomag feltelepítésével lehet megoldani

Bazinga!

Ability
Megnéztem ezt az említett Glasklart témát, meg találtam még hozzá egy Glasklart DockFlow kiegészítést is amivel már tényleg nagyon megtetszett, csak éppen foglalmam sincs utóbbit hogy lehet mûködésre bírni. Vagyis már használom is, de ha jól vettem ki itt csak az ikonok képei, méretei változik, fixen ki van alakítva a sorrend, nem én döntöm el. Ezzel csak az a baj, hogy 5 ikont kellene kitenni a dock-ra, csak éppen alapból 4-nél többet nem enged. Valaki tud segíteni?
Ombika
Ez igaz, de en szememben ezek a vicc kategoriaju autok, most nem kell megharagudnod ezert ram, nem nezlek le csak mas az izlesunk es kesz!!! PEACE!

Zetorg
ehhez a 900 kilóhoz nem kell nagy erõs, hogy megmozgassa.
enyém csak 115 lovas, de a 151 lovas motorral 6s a 0-100. az már nem rossz azért 😄

Zomil
én ezt használom már egy ideje 😊

solo
<#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ombika
Azt hitten vmi erogep! 😊 Bar kis kaszni viszonylag "eros" motorral szarnyal, de ezt hivjak ugy,h KOPORSO! 😊

solo
30 percet hülyültem a t pöttyben, de nemjött be annyira :/

Ez a szifon 3. gen ez biztos, vagy cask lehetséges, hogy a mostani apple show-on bemutatnak valamit?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

precision
szintén
glasklart a lehetõ legjobb theme iphone -ra, gyakran frissítik, van sok ikon, és az átlászó ikonoknak köszönhetõen egy más színû wp -vel mindig feldobható, újítható a dolog

Bazinga!

Zetorg
nekem a glasklart van hónapok óta

Sephi
Mondjatok mar olyan theme-eket amik a legjobbak, mert en ket hete keresem es nem talalok egy rendeset 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zetorg
b corsa
1.4 helyett 2.0 motorral...

Ombika
Milyen vas?

MerlinW
Jailbrake elt szoftot mennyi felrakni?
FAQ - 10 perc

Ellehet tûntetni gyári szofttal teljesen nyomtalanúl?
Igen

Mp3 mat nem is lehet berakni csengõhangnak?
De - iTunes, vagy Jail esetén SSH

NIncs valmai olyan progi, ami emberibb kinézetet ad a menünek, mert ewz förtelem: C
Több ezer különbözõ theme van hozzá, azonban a felépítésén nem lehet változtatni. Ezt a förtelmet kb 10 perc használat után imádni fogod.

[merlinw.org]

Zetorg
én örülök hogy a kocsiba nem kötöttek bele.
felõlem nézegetheti az imei-t...

solo
Egy kis offal kezdeném.
Igen, 9 ker Üllõin szokott lenni jó gyorsulási, és a gubacsin.
De a Gubacsin most sÍnt újÍtanak: C De csak az egyik végén a pár kilóméterbõl: D

A másik.

Ma nézegettem szifont, és eléggé megtetszett...
Lenne 1-2 kérdés.

Jailbrake elt szoftot mennyi felrakni?
Ellehet tûntetni gyári szofttal teljesen nyomtalanúl?
Mp3 mat nem is lehet berakni csengõhangnak?
NIncs valmai olyan progi, ami emberibb kinézetet ad a menünek, mert ewz förtelem: C