iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kell hozzá egy wifi kapcsolat a gép és telefon között, egy kliensprogi mac-re vagy pc-re, és a telefonra a program. majd ha megtalálták egymást, a kis progiból lehet irányítani a képet, mintha a telefon lenne az egér. Nekem érzékenységgel nem volt gond. Egerészésen kívül lehet benne beépített menüvel a média lejátszót, a böngészõt, és alap funkciógombokat használni, + még akár pötyögni is.
Hasznos olyanoknak, mint pl én, aki a gépet hozzákötötte a tv-hez, és ott nézi a filmet, nem kell felkelni, ha valamit akarok 😊
.: mobilize.hu :.
Könnybe lábad a szemem ahogy látom a sok "zsebkarcos" ájfont a hirdetésekben...
[merlinw.org]
Mellesleg tényleg nem leányálom felrakni, kb. 1 óráig tartott nekem is, de nem lehetetlen. A kis buborékok napok múlva eltûnnek, bár ha ilyen apró pöttyök, "pörsenés" keletkezik, az sajnos ott marad. De megéri szenvedni vele, mert sokkal-sokkal jobb a telefon így, "eredetiben" látni, mint valami hülye páncéllal.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ps3 ID: Gascoigne74
WestEnd és Aréna pláza.
Tud esetleg valaki olyan magyar boltot, ahol lehet kapni wireless (bluetooth) fülhallgatót/fejhallgatót az iphone-hoz? NEM a mono headsetre gondolok!
Elõre is köszi 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Segítséget szeretnék kérni.
T-mobile 3G iPhone tulaj vagyok és aksival lenne problémám.
Este feltettem tölteni a telefont, reggel 7h-kor levettem és most néztem, hogy 50%-s állapotot mutat a telefon aksija.Van mikor feltöltöm és 2 napig megy frankon, van mikor feltöltöm és fél vagy 1 nap alatt lemerül.
Már 1x-r visszavittem t-mobiléhez ültek rajta 2 hetet és visszakaptam, hogy az aksi tökéletes.
Semmi olyan alkalmazás nem megy rajta ami lezabálná az akut.
Esetleg valakinek volt már hasonló problémája?
THX minden segítségért.

Ps3 ID: Gascoigne74
.: mobilize.hu :.
[merlinw.org]
Megléptem a legnagyobb hülyeséget az eddigi Iphone userként eltöltött idõm alatt:
Invisible Shield!
Senki ne vegye meg. Én elhiszem és tudom,hogy nagyon fasza kis fólia,HA MÁR FELKERÜL 😄 . De számomra,aki nem vagyok egy nagy papirhajtogató,egyszerûen lehetetlen felrakni...
4x-5x leszedtem a telefonról a fóliát és tiszta szöszös lett illetve kis fekete szarok mentek rá,pedig semmi nem volt a közelben.
A buborék lapíto cucc is elég érdekes, a nagy bubérokat télleg leszedi de a kicsiket nemnagyon.
Szóval,ha úgy vennétek,hogy helyben felrakják akkor nyugodan
De én senkinek nem ajánlom,hogy magának szenvedje fel,nekem nem ment,még tesomnak sem.. 😄
az 5 ikont meg a 5 icon dock csomag feltelepítésével lehet megoldani
Bazinga!
enyém csak 115 lovas, de a 151 lovas motorral 6s a 0-100. az már nem rossz azért 😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ez a szifon 3. gen ez biztos, vagy cask lehetséges, hogy a mostani apple show-on bemutatnak valamit?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
glasklart a lehetõ legjobb theme iphone -ra, gyakran frissítik, van sok ikon, és az átlászó ikonoknak köszönhetõen egy más színû wp -vel mindig feldobható, újítható a dolog
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
FAQ - 10 perc
Ellehet tûntetni gyári szofttal teljesen nyomtalanúl?
Igen
Mp3 mat nem is lehet berakni csengõhangnak?
De - iTunes, vagy Jail esetén SSH
NIncs valmai olyan progi, ami emberibb kinézetet ad a menünek, mert ewz förtelem: C
Több ezer különbözõ theme van hozzá, azonban a felépítésén nem lehet változtatni. Ezt a förtelmet kb 10 perc használat után imádni fogod.
[merlinw.org]
Igen, 9 ker Üllõin szokott lenni jó gyorsulási, és a gubacsin.
De a Gubacsin most sÍnt újÍtanak: C De csak az egyik végén a pár kilóméterbõl: D
A másik.
Ma nézegettem szifont, és eléggé megtetszett...
Lenne 1-2 kérdés.
Jailbrake elt szoftot mennyi felrakni?
Ellehet tûntetni gyári szofttal teljesen nyomtalanúl?
Mp3 mat nem is lehet berakni csengõhangnak?
NIncs valmai olyan progi, ami emberibb kinézetet ad a menünek, mert ewz förtelem: C