iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha kell visszakapcsolod es kesz 2 kattintas!
2g-nek sokkal tovább tart az aksija mint a 3g-nek.
2g-nek sokkal jobb a design-ja mert asztalra heteto es nem libeg.
3g-nek van GPS
3g-nek gyorsabb a wifi.
(ne gyertek nekem, hogy ki kell kapcsolni a 3g és akkor rendesen bírja az aksi, mert direkt leteszteltem ugyanazokkal a folyamatokkal)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amicsba tudom milyen torveny van, ott van is rend, kiveve a niggereket! 😊
mivel lesz jobb? regényt lehetne róla írni. SOKKAL jobb lesz JB -vel mint anélkül
Bazinga!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
[merlinw.org]
(persze ha változik esetleg az idõpont majd korrigálok, de szerintem 99% hogy ekkor lesz)
utána odajött egy idõsebb rendõr és mondta, hogy a töke tele van hogy ezt kell csinálni, meg õ is szokott kijárni gyorsra. 😄
tanácsolta, hogy nézzünk ki a 9. kerületbe, mert ott is szokott lenni valami 😄
.: mobilize.hu :.
nem tudták kinyitni a billentyûzárat, pedig ketten is próbálkoztak vele 😄
-"nyissa má ki!"
kinyitom neki
-"ja húzni kell!?"
<#gonosz1>#gonosz1>
a rendszerpartíciót hogy tudom átméretezni? valahol olvastam róla de már sehol nem találom.