iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
JB = +30.000 ingyenes program😄 (Cydia+Appstore warez)

[merlinw.org]

Bercy
A 1st Gen-nél is így van. Zenehallgatás allig meríti, ám egy komolyabb játék igen csak hamar leszívja az akkut (és jó meleg lesz tõle a telefon is).
autoszimulator
3G és a GPS lokalizáció kikapcsolása mellett engem kellemesen meglepett, meddig bírja a teló, pl múltkor 3-4 óra folyamatos zenejátszás alatt, igaz lockolva volt szinte végig, 95%ig ment le a 100ról. Igaz a játékokat, meg fõleg a 3G-t nem nagyon bírja...

.: mobilize.hu :.

Ability
Konkrétan a 3G-ben erõsebb aksi van, szóval ha kilõsz mindent, akkor tovább is bírja az.
GregSB
Nem vágom :S Ha sok embernél csinálja akkor kiveszem... Vagy tiltsd le NoScriptel...

Sephi
Nemigaz. Akkor sem birja annyit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
miért lehet, hogy a visszaszámláló kiakasztja a flash pluginomat OSX/firefox alatt? Vistáról látszik.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
nem

Bazinga!

jailbreakelés nélkül nem lehet magyaritani a telefont?
Ombika
3G, ha kikapcsolod a GPS funkciot es 3G ,semmi baj ak akkuval! 😊
Ha kell visszakapcsolod es kesz 2 kattintas!

Sephi
2g Vs. 3g érthetõen.

2g-nek sokkal tovább tart az aksija mint a 3g-nek.
2g-nek sokkal jobb a design-ja mert asztalra heteto es nem libeg.

3g-nek van GPS
3g-nek gyorsabb a wifi.

(ne gyertek nekem, hogy ki kell kapcsolni a 3g és akkor rendesen bírja az aksi, mert direkt leteszteltem ugyanazokkal a folyamatokkal)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
HAt hogyne igazoltatnak , mert illegason vagy es csorog a telod, erre meg megszolal, he annak adja csak me imei szamat, hogyne HIHETO!!

Amicsba tudom milyen torveny van, ott van is rend, kiveve a niggereket! 😊

passatgt
ua 2gnél

Azzal hogy lehet mmst küldeni,videót rögziteni,aplle programok helyett másmilyeneket is lehet,menü testreszabása,sms forward!rövdien ennyi kb amirõl tudok
precision
írd le légyszi hogy mivel lesz jobb a 3G -s verzió JB -vel

Bazinga!

Regényt nem kell irni csak nagyából😊,azzal tisutában vagyok hogy a 3g-s verzio mivel lesz jobb,de a 2-gst nem tudom!
precision
egyik szolgáltatónál sem kapható iphone 2G
mivel lesz jobb? regényt lehetne róla írni. SOKKAL jobb lesz JB -vel mint anélkül

Bazinga!

ja és mivel lesz jobb a 2g-s jailbreak után?
hogy hogy nem lehet ujonnan beszerezni?egyik hálozatnál se kapható?
Lacee
hát, mivel újonnan 2g-t nem kapsz sehol ezért kénytelen leszel használtat beszerezni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

És hol érdemes megvenni?keresgéltem de eddig csak használtan találtam 60-70körül,egyáltalán érdemese használtan venni?
Lacee
ha megelégszel a gyári apple-fülessel (ne tedd) vagy veszel direkt hozzá készült fülest, akkor simán megéri a 2G-s szerintem.

és még valami,mi a különbség a 2.0 1 vagy 2.1 szofter között?
autoszimulator
meg is válaszoltad.

szóval aki spórolni akar annak megéri a 2g-s is?Azt túl élem hogy nem tudok bárhol netezni,meg nincs gps!60ezer már nem olyan vészes érte!
Lacee
csak edge van, nem fér bele a standard 3,5mm-es jack, nincs GPS, kicsit rosszabb színû kijelzõ - viszont erõsebb a wifi-antennája, és kicsivel tovább bírja akksival.

passatgt
<#wilting>

A régi Iphone mivel roszab azon kivül hogy 2g-s?A hang minõsége sokkal rosszabb,a kamerája?
Kandurex
Valaki nem tud esetleg egy linket a BeejiveIM -hez? Sajna volt valami update azóta használhatatlan. 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
cydia -> http://stable.szifon.com source hozzáadása -> magyarítás telepítése

Bazinga!

pyrohun
Csiribú-Csiri Bá! Legen magyar a menü 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Hello. Hogyan tudok magyar menüt varázsolni 2G re?
GregSB
Macworld nem lesz többé, a többi rendezvény meg lesz tartva.

MerlinW
A rendõrnek? Indokolt esetben már hogyne lenne joga?😊 Indokot meg úgyis találnak, ha akarnak... Örülj, hogy nem USA-ban élsz, ott még össze is koszoltatják veled a ruhádat😊

[merlinw.org]

Ombika
Csak ugy lecsekkolni imei szamot, nincs jogukban nem? Tuti lexartam volna fejet!

passatgt
nem úgy volt, nem lesz több keynote?

b4rc4
Magyarul egyre nagyobb az esély,egy új iPhone-ra?

GregSB
Na kiraktam egy visszaszámlálót. Az elõzõ két évben mindig Június második hetében tartották a WWDC-t, és mindig hétfõ reggel 10-kor kezdõdött a keynote ahol bemutatták az új iPhone-okat (itthon 19:00). Most is lefoglalta egy cég Június 6-12-ig a Moscone Center "Corporate Meeting" néven. Vajon kik lehetnek ezek? 😄

(persze ha változik esetleg az idõpont majd korrigálok, de szerintem 99% hogy ekkor lesz)

Nincs még hír a 'legális' magyar szoftverrõl?
MerlinW
Jah, fánkot is ehetnének😄

[merlinw.org]

Zetorg
pont a végén szóltak nekik, hogy xy aluljáróban 10en verik egymást, akkor elviharzott az 5-6 rendõr autó...
utána odajött egy idõsebb rendõr és mondta, hogy a töke tele van hogy ezt kell csinálni, meg õ is szokott kijárni gyorsra. 😄
tanácsolta, hogy nézzünk ki a 9. kerületbe, mert ott is szokott lenni valami 😄

autoszimulator
pff, pedig tudnék mondani pár dolgot, amivel hasznosabb lenne ha foglalkoznának...

Zetorg
illegális gyorsuláson nézelõdtünk... <#wow3>
1 órán keresztül igazoltattak hatunkat.

passatgt
miért?

Zetorg
tegnap rendõrök lecsekkoltál az imei számom...
nem tudták kinyitni a billentyûzárat, pedig ketten is próbálkoztak vele 😄

-"nyissa má ki!"
kinyitom neki
-"ja húzni kell!?"

<#gonosz1>

lehet hülye kérdés sõt biztos,de az miért jó valakinek ha megveszi tmobilnál elõfizetõsen,és utána függetleniti?
MerlinW
Lehet. 2.2-es szoftver, FAQ, QuickPwn, Jailbreak, Cydia, Yellowsnow.

[merlinw.org]

MerlinW
quickpwn

[merlinw.org]

T-mobilos iphone-t vennék, és a nagykérdés az, hogy akkor lehet ebbol vhogy függetlent csinálni avagy sem. Foggalmam sincs a témával kapcsolatban, nem is vagyok jártas ezekben a dolgokban( ezt is csak azért irtam le, nehogy nagy oltást kapjak😊...) a teló nem elõfizetéses.
HI
a rendszerpartíciót hogy tudom átméretezni? valahol olvastam róla de már sehol nem találom.