iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
T-Mobile.hu

[merlinw.org]

lele
mennyi most az iphone domino csomagban?

GregSB
kevesebb min 24h és kiderül 😊

Az iPhone végre megtanult kopipésztelni
Semmi új, de gondoltam azért mutatom, hogy van..😊
Hát akkori árakhoz képest igen, de most már olcsóbbak az olasz telók, mint akkor voltak.
Zomil
az a bah, h én a copy-paste-tól sem esek hanyatt, mert böngészõben ugysem lehet majd használni, mert a safari képként tölti le az oldalt :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW

[merlinw.org]

Ombika
SOHa, de en oromomben fel uveg Jim Beam-et meginnek, ha igen! 😊

tenkenorman
hali.
az lenne a kérdésem hogy:
ugyebár azt a progit rakhatjuk fel a szifonra amire az apple áldását adta és (nem drágán ugyan) de pénzért.
most ha én egy ituneson is megtalálható progot rakok fel, de valahonnan letöltöttet (netrõl) akkor mûködni fog?

http://www.tenke.hu

Sephi

Flash lesz a 3.0? 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ha most akarok venni egy 3G vadi ujjat es nem Tmobile... akkor hol kezdjem a keresést?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
de a hûség az nem kártyához tartozik? nem a készülékre. Most például ha én haveromnak adtam a simet, akkor ugyan úgy használják, fizetik, tehát témobil sokat nem érzékel ebbõl.
De tegyük fel, a két év alatt a telefonomat eladom, mert nem kell, akkor a sim kártya nálam marad, más készülékben szintén használhatom.

.: mobilize.hu :.

GregSB
Így van. Amíg tart a hûségnyilatkozat addig nem lehet függetleníteni. Persz felmondhatod a szerzõdést, de akkor már nem 20e be fog kerülni a függetlenítés.

Zomil
aki meg elöfizetésre vette, annak meg a hüségnyilatkozat lejárta után függetleníthetik 😊
legalábbis ezt vettem ki az írásból

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GregSB
Pont az a vicc, hogyha veszel egy Domino-s iPhone-t és kifizetsz 20 ezret a függetlenítésért akkor ugyan ott vagy pénzügyileg mintha olaszországból vennéd. Szóval nem éri meg kintrõl hozatni. Csak ezt ugye nem lehetett tudni sehonnan, az Apple honlapján egy 3 pixeles pipa áraulkodott az egészrõl. Ha a srác nem ennyire rámenõs akkor meg se csinálják neki...

Istenem, de jó, hogy gyári függetlent tudtam venni...😄
autoszimulator
az a nem semmi...

GregSB
A T-Mobile kikódolja a szifonunkat 20 ezerért.

Na ez komoly... Trémobil ezt miért nem kommunikálja? Sõt a történetben szereplõ kiszolgáló höly mentalitása is nevetséges.

Fú, köszi a tippet, de nem tûnik megbízható programnak, legalábbis nálunk -- akivel teszteltem -- érdekes anomáliák voltak. Pl.: ha beállítottam hogy ignore the call, akkor egyszer azt jelezte, hogy ki vagyok kapcsolva, majd újra próbálkozásnál meg végig kicsöngött, de nálam nem mutatott semmit. De ez a mutatás is érdekes, mert néha mutatta, néha csak bevillant valami, néha meg abszolút semmi. Kipróbáltuk az összes tiltási módot, mindegyik össze-vissza mûködött, nem produkálta a telefon mindig ugyan azt...
precision
Ezt próbáltad már? Lehet ennél nem csörren ki.

Bazinga!

passatgt
t-mobilt felhívod letiltják szerintem

Sziasztok!

Létezik olyan alkalmazás a telefonra, amivel kontakt feketelistát lehet készíteni a hívásokról? Tehát konkrétan blokkolni akarom egy bizonyos számról érkezõ hívásokat. iBlacklistet kipróbáltam már, de az nem tökéletes, mert egy pillanatra kicsöng a telefon, utána foglaltat jelez. Nekem olyan kellene, ami kikapcsolt állapotot mutatna a másiknak, tehát amivel úgymond nem derül ki a tiltás... Elõre is köszönöm!
GregSB
Ebayes nézz szét. Én nem tanácsolom egyébként használt vételét, nagy zsákbamacska.

lele
oké és használtan mondjuk biztos meglehet kint is venni...
de kb mennyi lehet használtan kint?

GregSB
Kevin Rose: Lesz kopipészt a 3.0-ban.

Viszont multitaszk, és video rögzítés nem.

A srácról annyit kell tudni, hogy a legutóbb amikor "biztos források" alapján szivárgotatott ki infókat, akkor az összes igaznak bizonyult.

Elég szomorú, ha ez igaz akkor nem nagyon tudnják megszorongatni a Pre-t.

GregSB
Nem lehet függetlenül megvenni kint, csak hûségnyilatkozat aláírásával...

lele
Srácok a Tengeren túlon szerintetek mennyiért lehet szerezni iphone-t?
Mondjuk ugy hogy ne AT&T legyen...
Lehet-e egyáltalán csak simán venni iphone-t? Mennyi lehet az ára?

passatgt
Tower Bloxx Deluxe mekkora játék😄

Én már az elejétõl fogva ezt használom és semmi gondom nem volt vele. Fõleg, hogy nemrég jött hozzá az update még használhatóbb lett. Szal nálam nincs semmi gáz vele.

\" örökké nem eshet.... \"

red bull
Nem tudjátok mennyi ideig nem lesz még appulo.us ? :S

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

MerlinW
Ez a Mafia MMO nagyon addiktív cucc😊 Watchmen sem rossz bár még nem látom a lényegét.

[merlinw.org]

autoszimulator
Valaki nem használ esetleg Face-t? Már több verziót kipróbáltam, mindig crash van az indítás után, oldalon azt írják, pár embernél elõfordul, újra kell tenni. hát sokat nem segített. Állítólag a névjegy synccel van gondja, de azt én nem is szinkronizálom a géppel...

OliApa
A Heroes 3-at portolhatná már valaki az iPhone-ra!... 😞
Lacee
mûködik az, most próbáltam ki.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Javítottam a linket a bannerban, mostmár bejön a kézikönyv megint.

balcooo
sziasztok,

van valami ötletetek a who has the biggest brain hol lelhetõ fel? (appulon lévö 2shared-es link nekem nem mükszik..😞 )
köszi

MerlinW

[merlinw.org]

Ja csak bemutatják, a picsába😞
3 nap és jön a 3.0ás FW?<#wilting><#merges2>
😊értem,és milyet ajánlotok 2g-s iponhoz?
precision
ezért hívják headsetnek...

Bazinga!

ja és az mit jelent hogy mikrofonnal?kilehet hangositani?
Milyen Headsetet ajánlotok a régebbi Iphon-hoz?lehetõ legjobb kéne,mert elég halk a teló alig hallani headset nélkül rajta a zenéket!
precision
van mûködõ crackelt ibluetooth szifonra
teszteltem, mûködik...
sycnelni a libraryval egyelõre csak a képeket tudja, azt szépen be is rakja a photok közé
a többi file -t egyelõre a fájlrendszerbe pakolja csak, de mûködik szépen
egy sima 1.0 -ás bt adapterrel a notebookomról 80kb/sec -es sebességet tudtam elérni

Bazinga!

Igen, én is remélem és valószínûnek tartom ezt.
Nem szeretnék még egy 100k környékû beruházást csinálni egy telefonért 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

precision
nemhiszem, hogy a korábbi eszközöknél megszûnik a support, mármint az új fw -ek tekintetében
biztos lesz régi 2G és 3G -s kompatibilis verzió az új fw -bõl, mint ahogy eddig is voltak mindig

Bazinga!

Én rádiós billentyûzettel és egérrel 😊

Nade szerintetek ez az iphone os 3.0 kompatibilis lesz a "régi" 3G-vel is?
Ha az apple követi a tendenciát, akkor nyilván igen, de most sokan rebesgetik, hogy többmagos új rendszer, erõsebb hardver, stb.
Mindegy, kíváncsi vagyok, nagyon remélem, hogy megoldják a push notification rendszert az alakalmazásoknak (és esetleg a gmailnek 😊)
Egy alapszintû multitask nem lenne rossz, normális GPS navigáció meg must have.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ombika
LogMeIn-el oldottam meg! 😊

nem jön be a magyar kézikönyv,valaki betudná linkelni vagy eltudná küldeni [email protected] kösziszépen
red bull
Én is használom a programot, szerintem is nagyon hasznos bár én csak szórakozni szoktam vele hogy az ágyból netezek stb. Véletlen nem tudod hogy bele lehet-e tekerni valamien lejátszóval a gépen a zenébe, az Air mouse segítségével?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME