iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi új, de gondoltam azért mutatom, hogy van..😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
az lenne a kérdésem hogy:
ugyebár azt a progit rakhatjuk fel a szifonra amire az apple áldását adta és (nem drágán ugyan) de pénzért.
most ha én egy ituneson is megtalálható progot rakok fel, de valahonnan letöltöttet (netrõl) akkor mûködni fog?
http://www.tenke.hu
Flash lesz a 3.0? 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De tegyük fel, a két év alatt a telefonomat eladom, mert nem kell, akkor a sim kártya nálam marad, más készülékben szintén használhatom.
.: mobilize.hu :.
legalábbis ezt vettem ki az írásból
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Na ez komoly... Trémobil ezt miért nem kommunikálja? Sõt a történetben szereplõ kiszolgáló höly mentalitása is nevetséges.
Bazinga!
Létezik olyan alkalmazás a telefonra, amivel kontakt feketelistát lehet készíteni a hívásokról? Tehát konkrétan blokkolni akarom egy bizonyos számról érkezõ hívásokat. iBlacklistet kipróbáltam már, de az nem tökéletes, mert egy pillanatra kicsöng a telefon, utána foglaltat jelez. Nekem olyan kellene, ami kikapcsolt állapotot mutatna a másiknak, tehát amivel úgymond nem derül ki a tiltás... Elõre is köszönöm!
Viszont multitaszk, és video rögzítés nem.
A srácról annyit kell tudni, hogy a legutóbb amikor "biztos források" alapján szivárgotatott ki infókat, akkor az összes igaznak bizonyult.
Elég szomorú, ha ez igaz akkor nem nagyon tudnják megszorongatni a Pre-t.
Mondjuk ugy hogy ne AT&T legyen...
Lehet-e egyáltalán csak simán venni iphone-t? Mennyi lehet az ára?
\" örökké nem eshet.... \"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
[merlinw.org]
.: mobilize.hu :.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
van valami ötletetek a who has the biggest brain hol lelhetõ fel? (appulon lévö 2shared-es link nekem nem mükszik..😞 )
köszi
[merlinw.org]
teszteltem, mûködik...
sycnelni a libraryval egyelõre csak a képeket tudja, azt szépen be is rakja a photok közé
a többi file -t egyelõre a fájlrendszerbe pakolja csak, de mûködik szépen
egy sima 1.0 -ás bt adapterrel a notebookomról 80kb/sec -es sebességet tudtam elérni
Bazinga!
Nem szeretnék még egy 100k környékû beruházást csinálni egy telefonért 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
biztos lesz régi 2G és 3G -s kompatibilis verzió az új fw -bõl, mint ahogy eddig is voltak mindig
Bazinga!
Nade szerintetek ez az iphone os 3.0 kompatibilis lesz a "régi" 3G-vel is?
Ha az apple követi a tendenciát, akkor nyilván igen, de most sokan rebesgetik, hogy többmagos új rendszer, erõsebb hardver, stb.
Mindegy, kíváncsi vagyok, nagyon remélem, hogy megoldják a push notification rendszert az alakalmazásoknak (és esetleg a gmailnek 😊)
Egy alapszintû multitask nem lenne rossz, normális GPS navigáció meg must have.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME