iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, azt hogy hulladék cég, azt én sem, a wolf3d-s dolgot igen. de ebbe nemenjünk bele, hogy miért az

Kandurex
...hm,..pl?...hm...bonjour...itunes, quicktime,..

.... elképesztõ makacsság, teljes mellõzése a felhasználói visszajelzéseknek, programjaik a létezõ leggusztustalanabb formában bújnak meg az operációs rendszerben, és ezen felül alkalmatlanok mindenféle együtt mûködésre, csak önmaguk léteznek, valamint teljes hiánya a fejlesztéseknek, drága és nehezen javítható (általában sehogy) felszereléseik mindig a piaci szint alatt mozognak, és nagyon, nagyon öntelten veszik a vásárlókat és igényeiket.

..én általánosságban nem szeretem az Alma céget.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GregSB
És mi miatt is? ha az Id úgy dönt, hogy ingyen rakja ki az AppStore-ba a programot, akkor ingyenes lenne, Applenek sem járna egy árva cent sem letöltésenként. Akkor mi is a gond?

Kandurex
Én ugyan nem, továbbra is hulladék cégnek tartom az Apple -t,

GregSB
Azért, mert õk sem hülyék, és pénzbõl élnek mint mindenki. Szép gesztus hogy kirakta ingyen is, de aki annyira lusta vagy buta, hogy nem tudja jailbreakelni a telefont az fizessen. Valamilyen szinten idõt és munkát fektetett bele karmak a portolásba...

ebben az esetben visszaszívom (továbbra sem értem, ha gyakorlatilag ingyen odaadja a jailbreakeseknek, miért azok járnak rosszul, akik nem jailbreakelik)

GregSB
Te megint baromságokat beszélsz, azt ugye tudod?

Az ID kiadta ingyen a forrását az ftp serverükre (ügyesek feltudják tenni Jailbreakelt telefonokra), és õk is rakták ki az AppStoreba. Nem az Apple rakta rá a $4.99-es árcédulát, hanem maga az ID. A $4.99-bõl 30% jár az applenak, mint minden más programnál. Ebben az esetben $1.497 eladásonként. Ha az ID akarta volna kirakhatta volna ingyen is az AppStoreba, ez az õ döntésük volt.

Így terjed a hülyeség meg a pletyka az interneten, és egybõl jönnek a "hulladék cég" jelzõk. Sajnálatos...

autoszimulator
nem éltem bele magam, csak állítottam, hogy 90 nap hülyeség. függetlenül attól, hogy megvalósul-e

.: mobilize.hu :.

egy olyan cég, ami szigorúan a márka hírnevébõl, és nem a termékek minõségébõl, vagy tudásából él, hihetetlen, hogy képes ennyire unszimpatikus húzásokra

Kandurex
Mekkora szerencsétlenség a szerencsébe, hogy van egy ilyen remek készülékünk és egy ilyen hulladék cég felügyeli 😞

john carmack ingyen odaadta cydian keresztül mindenkinek, az más kérdés, hogy az apple sarcolja ezt is

Kandurex
Azt hittem ingyenes. Na mindegy, ami a lényeg, hogy lesz Rolando 2 és talán 3. is 😊

GregSB
1200Ft. Valamibõl kell benyát venni a Ferrariba Karmaknak is :]

GregSB
Még mindig nem láttunk linket, ami megerõsítené ezt a hírt, szóval ne loholjátok bele magatokat ennyire.

Szerintem kacsa, ha lett volna ilyen hír akkor már ettõl lenne hangos az Engadget, Gizmodo, Macrumors, AppleInsider, stb... Semelyiken nem jelent meg hasonló hír.

autoszimulator
de 90 nap? az kicsit több, mint hülyeség... alapból is, ha valaki valamit megvesz, az gondolja meg elõtte, kell-e neki. Ezzel a pár napig visszaviheted dologgal is csak az agyatlan vásárolgatásokat segítik, ó, megveszem, majd visszaviszem ha mégsem kell, de aztán közben úgyis rájön az ember, hogy na mégis csak kell...

De ott a lehetõség, fejlõdik a világ, fejlõdjünk mi is, de 90 nap az baromság. Eldönteni, hogy a cucc tetszik-e, nem bugos-e, jó-e arra, amire kell, elég egy hét is szerintem.

Ilyen dráágaaa😞😞
AntiHero
Igen
$4.99
App Store

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez meg lehet szerezni appstoreból?😊
USA-ban mûködik az a dolog, hogy ha veszel valamit, akármit, ruhát, elektronikai cikket, de tényleg akármit, ami nem kaja, és nem tetszik, akkor visszaviheted x napig, kötelességük fintorgás nélkül, kérdés nélkül visszavenniük. Ez a dolog nem véletlenül nem létezik a balkánon.

Ha bevezetik ezt a 90 napos dolgot, szerinted a jómagyar mit fog csinálni? Szerintem kitalálod...

GregSB
Egyébként az elképzelés nem rossz, csak a 90 nap sok. Ezzel gátat vetnének a sok fosh programnak, ami elárassza az AppStore-t.

GregSB

Már kikerült AppStoreba is $4.99-ért. (kicsit vicces hogy ingyen is le lehet szedni közvetlenül ID ftp serverérõl is 😊

GregSB
Linket tudsz adni? Csak mert én követek több iPhone-os hírforrást is, és egyikben sem szerepelt ez, nekem kacsának tûnik.

Zomil
hm 😊
"Command & Conquer"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
Akkor te se rinyalj majd,h hol lehet megtalalni ezt + ezt a programot! 😊

precision
pl egy banner sem volt kitéve, egy google ad -al is már elég szép pénzt tudtak volna keresni ennyi lapletöltés után

Bazinga!

autoszimulator
ezer meg egy módon gyarapíthatták volna a vagyonukat egy ilyen látogatott oldal esetén, nem kéne ehhez nyilvános kunyizás 😊

precision
végülis az _egész világ_ az õ oldalukat használta, több tíz/százezer lapletöltés percenként, tényleg nem kell alá semmilyen vas, egy c64 volt a serverük, és az is még csak 1% -on pörgött... badarság az egész persze...

Bazinga!

Sephi
Appulo-t meg ne sajnáljatok! Csak pénzt akartnak kifacsarni álszent dumákkal. Nehogy elhiggyetek mar, hogy tenyleg szerverre kell a pénz..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
<#eljen>

autoszimulator
világ fassága, apple, hova lehet még süllyedni

pyrohun
honnan a hír? ha ez igaz, akkor itt rohadt nagy balhék lesznek..

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
http://ihacks.ru/1875/monster-trucks-nitro-10-cracked/

alul ott van a ifolderes meg a rapidos link
alatta a rarpass

Bazinga!

Ombika
Hiaba kattintok barmelyik cuccra, istennek se talalom a letoltes linket?! 😮

Sephi
Az Apple módosítja (visszamenõleg is) az iphone developerek szerzõdését. Az új feltételek szerint a fejlesztõ/publisher 90 napos feltétel nélküli visszafizetési garanciát kell, hogy vállaljon minden eladott játék után, méghozzá úgy, hogy visszafizetés esetén az Apple által levont (tehát meg sem kapott) 30%-ot is neki kell állnia. Ez azt jelenti, hogy többet kell visszafizetni a usernek, mint amennyit egyáltalán kaptak az eladás után.

Ez azért ciki, mert 90 nap hosszú idõ egy iphone-os játéknál (is), addigra simán végig játsza, vagy megunja a felhasználó a szoftvert és így kézenfekvõ a refund. Ez tönkreteheti a fejlesztõt, tehát innentõl igen rizikós lesz bármilyen iphone alkalmazást fejleszteni.

Zomil
nah senki nem tudja, hogy kell a wolf3d-t elinditani a telefonon?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hogy lehet futtatni? 😊
mert letöltöttem, de readme-t nem találtam ami leirná a felrakást

GregSB
Ez fasza kis játéknak ígérkezik:

peteragoston
honnan birom letolteni?

Zomil
én az ihacks.ru-val elvagyok, bár tény h kevesebb app/játék jelenik meg rajta, de egy picit késéssel, a fontosabbak felkerülnek

red bull
Jah 😞 Csak azt nemtudom hogy mostmár honnan fogjuk letöltögetni a crackelt appokat, mert oké hogy sok ilyen oldal van csak hogy egyik oldalon se találtam ennyi programot meg játékot... Remélem lesz ennek valami utódja, vagy hogy újra fog indulni az appulo.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

GregSB
Na ez lol 😊

Carmack portolta az eredeti Wolf 3D-t és Doom-ot az iPhone-ra.

Leszedhetõek az ID FTP serverérõl. AppStoreban nincsenek fent, jailbreakelt telefonokon mûködnek csak.

autoszimulator
appulo <#rinya>

pyrohun
gay -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Zomil
ilyen hibám se volt még 😄

M@TriX
a felsõ réteg az üveg, vagy egybõl valami spéci? Csakmert ha üveg, akkor egy óráshoz el lehet vinni, õk políroznak. Simán el lehet tüntetni...

Egyik haver MightyMouse-át (Apple) vittem el egy órás ismerõsömhöz és olyan szépen kipolírozta mintha új lenne (össze volt karcolva...)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MerlinW
Tudomásom szerint sehogy, (nem "normális" üveglap). Drága és macerás csere, vagy együttélés a megoldás.

[merlinw.org]

Sly06

Valaki tudna egíteni? Minaop valmi uton módon egy karcolás lett a képernyõmön, nem nagy de engem zavar. Van valakink valami használható ötlete hogy hogyan lehetne esetleg eltüntetni? elõre is köszi..

red bull
most feltettem az ájtáccsomra egy Vista mobile témát a winterboard al, de az a baj hogy ez igazából Iphone ra van és pl a music és a video ikon nem változik meg és idegsít hogy elüt a többi ikontól. nem lehetne esetleg ehez a témához ikonokat letölteni? Vagy esetleg aki tud egy jó visztás 😄 témát kimondott ipod touch ra az irjon pls, vagy bármien téma ami kimondott ájtáccsra van. elõre is kösz 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME