iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.... elképesztõ makacsság, teljes mellõzése a felhasználói visszajelzéseknek, programjaik a létezõ leggusztustalanabb formában bújnak meg az operációs rendszerben, és ezen felül alkalmatlanok mindenféle együtt mûködésre, csak önmaguk léteznek, valamint teljes hiánya a fejlesztéseknek, drága és nehezen javítható (általában sehogy) felszereléseik mindig a piaci szint alatt mozognak, és nagyon, nagyon öntelten veszik a vásárlókat és igényeiket.
..én általánosságban nem szeretem az Alma céget.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az ID kiadta ingyen a forrását az ftp serverükre (ügyesek feltudják tenni Jailbreakelt telefonokra), és õk is rakták ki az AppStoreba. Nem az Apple rakta rá a $4.99-es árcédulát, hanem maga az ID. A $4.99-bõl 30% jár az applenak, mint minden más programnál. Ebben az esetben $1.497 eladásonként. Ha az ID akarta volna kirakhatta volna ingyen is az AppStoreba, ez az õ döntésük volt.
Így terjed a hülyeség meg a pletyka az interneten, és egybõl jönnek a "hulladék cég" jelzõk. Sajnálatos...
.: mobilize.hu :.
Szerintem kacsa, ha lett volna ilyen hír akkor már ettõl lenne hangos az Engadget, Gizmodo, Macrumors, AppleInsider, stb... Semelyiken nem jelent meg hasonló hír.
De ott a lehetõség, fejlõdik a világ, fejlõdjünk mi is, de 90 nap az baromság. Eldönteni, hogy a cucc tetszik-e, nem bugos-e, jó-e arra, amire kell, elég egy hét is szerintem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha bevezetik ezt a 90 napos dolgot, szerinted a jómagyar mit fog csinálni? Szerintem kitalálod...
Már kikerült AppStoreba is $4.99-ért. (kicsit vicces hogy ingyen is le lehet szedni közvetlenül ID ftp serverérõl is 😊
"Command & Conquer"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bazinga!
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
alul ott van a ifolderes meg a rapidos link
alatta a rarpass
Bazinga!
Ez azért ciki, mert 90 nap hosszú idõ egy iphone-os játéknál (is), addigra simán végig játsza, vagy megunja a felhasználó a szoftvert és így kézenfekvõ a refund. Ez tönkreteheti a fejlesztõt, tehát innentõl igen rizikós lesz bármilyen iphone alkalmazást fejleszteni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mert letöltöttem, de readme-t nem találtam ami leirná a felrakást
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Carmack portolta az eredeti Wolf 3D-t és Doom-ot az iPhone-ra.
Leszedhetõek az ID FTP serverérõl. AppStoreban nincsenek fent, jailbreakelt telefonokon mûködnek csak.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Egyik haver MightyMouse-át (Apple) vittem el egy órás ismerõsömhöz és olyan szépen kipolírozta mintha új lenne (össze volt karcolva...)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
[merlinw.org]
Valaki tudna egíteni? Minaop valmi uton módon egy karcolás lett a képernyõmön, nem nagy de engem zavar. Van valakink valami használható ötlete hogy hogyan lehetne esetleg eltüntetni? elõre is köszi..
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME