iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Steve Jobs-ot miniszterelnöknek!
itt 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
Nem ertem mit kell rinyalni en se veszem meg, de nem rinyalok ,h apullo vege, hanem beszerzem mashonnan es probalom nem hangoztatni. Utso 50 HSZ TOK BAROMSAG!!

Csak egyértelmûsítés: én is "loptam már", nem kérem a demagóg szöveget, hogy "te biztos sosem!", stb, de SOHA nem gondoltam úgy, hogy ez egy jó dolog, és hogy nekem ez jár.
Szerintem az apple nagyon korrektül bánik a fejlesztõkkel, óriási a 70%-os jutalék. Ennyi.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Mi van??? a fejlesztõk ROSSZUL jarnak? Kapnak egy online store-t, ahol 30% jutalekert arusithatjak a cuccaikat, kapnak marketinget, mindent megcsinal helyettük az apple, nekik csak submitelni kell es fejleszteni. ROSSZUL jarnak? Ez egy aranytojást tojó tyúk, mindenki tudja! A konzolos, PC-s fejlesztõk bõõõven 1% alatti forgalmi jutalekot kapnak, nemhogy 70%-ot!
gondolkodj már pls, én elhiszem, hogy sajnálod a pénzt, meg könnyebb "lopni", de azért ilyen ideológiát ne építs mögé. Lopás, és kész.

MerlinW
"De itt 2-300 Ft-okról van szó, pár gombóc fagyi áráról. Ha ezt is sajnálod kiadni olyasmiért amit hasznosnak tartasz és megtartasz a készülékeden..."

Vannak dolgok - praktikusak, jók, stb. amiket az ember beszerez ingyen ha tud, viszont nélküle is teljes az élete. Értem ez alatt, hogy ha ingyen hozzájuthat, használja, de magának nem venné meg soha, mert olyan értelemben nem ér számára 200Ft.-ot sem. Jogos, én sem vennék meg egy játékot sem iPhone-ra, inkább vennék kenyeret a játék árán. Ha nem lennének ingyen elérhetõk, nem játszanék a telefonon. Puff neki. (így is csak halmozódnak, szinte sosem indítom el õket)

Videórögzítõ, iRealSMS, vagy akár a Files meg olyan dolog, hogy lehet megvenném õket, de ahogy mások is írták ezek olyan alapvetõ funkciók lennének egy ilyen árkategóriájú telefonnál, hogy úgy fogom fel, már kifizettem õket...😊

Végszóként, az alkalmazások fejlesztõi nem a balkánról várják a bevételt, nem belõlünk "gazdagodnak" meg. Egyrészt USA-ban vagy NY-EU-ban fele annyi az értéke egy piculának mint nálunk. Másrészt Apple és a fejlesztõk az amerikai hülyékbõl él. Szubjektív véleményem, hogy inkább megveszek 200k-ért egy Photoshop-ot, mint 1$-ért egy bigyót😊

Mindenkinek saját joga eldönteni mire költi a pénzét, illetve senkinek sincs joga itt bárkit is nyilvánosan elítélni. Magunkban szabad... meg szoktam kérdezni ilyenkor, ha valaki tálcán nyújtana egy nagy táska pénzt, otthagyná-e😊

[merlinw.org]

precision
én befejeztem, Ulkesh amúgy sem tud megérteni másokat, csak a saját elvakult értékrendje létezik
csak vissza kell olvasni pár oldalt, mi mindent szokott mûvelni, mikor vki kritizálni meri az iphone -t, védi elvakultan mintha a saját gyermeke lenne
de nem csak itt csinálja ezt hanem kb az összes nagyobb fórum iphone topikjában

de igazad van, értelmetlen ez a vita, én befejeztem.

Bazinga!

"amúgy ez az adathordozó árában van a jogdíj mekkora marhaság... mivel kiírni már illegális..."

A netrõl letöltött zenei és videó anyagok magán felhasználása jelenleg Magyarországon legális. Vagyis, ha nem adod tovább, nem szolgáltatsz belõle mûsort, akkor nyugodtan kiírhatod, senki nem köthet beléd.

"örülj neki hogy te megteheted, hogy megvedd a szoftvereket amiket használsz... de nem értem mire fel ez a flegma lenézõ hangnem"

Nos, ha több tíz, vagy százezer forintos alkalmazásokról lenne szó, akkor azt mondja az ember, hogy ha nincs belõle anyagi hasznod, akkor ok, meg lehet érteni. De itt 2-300 Ft-okról van szó, pár gombóc fagyi áráról. Ha ezt is sajnálod kiadni olyasmiért amit hasznosnak tartasz és megtartasz a készülékeden, akkor ne haragudj de a hozzáállásoddal van nem kis probléma. Gyanítom, ha a te munkádat honorálnák ily módon akkor görbülne a szád széle rendesen...

MerlinW
Gyerekek könyörgöm... Az összes játékos topikban ki van ez tárgyalva. Sosem vezet sehova. Legalább itt ne csináljátok már kérlek...

[merlinw.org]

precision
nem kell sarkosítani, meg kiforgatni a szavaimat... nem, nem vagyok tolvaj, nem lopok tejet, autót vagy házimozirendszert, semmit

amúgy ez az adathordozó árában van a jogdíj mekkora marhaság... mivel kiírni már illegális... én a net elõfizetés árába raknám bele, az célszerûbb lene

ha pl egy db adathordozót nem veszek, akkor nem fizetek jogdíjat közvetlenül (persze ettõl még más megveheti, bele van kalkulálva) de ha szõrszálat akarnék hasogatni, jogdíj fizetés nélkül töltöm le a dolgokat

amúgymeg, mindenki torrentezik, aki nem az hazudik, és ott ugye felfelé is megy az adat, tehát bõven kimeríti a warez (illegalitás) fogalmát... mégsem zárnak börtönbe senkit, vagy ha így lenne, a 15-35 közötti magyar társadalom 80% -a mehetne a sittre

örülj neki hogy te megteheted, hogy megvedd a szoftvereket amiket használsz... de nem értem mire fel ez a flegma lenézõ hangnem, csak azért mert nem mindenki ilyen mint te (gyakorlatilag a netezõk 90% -a nem ilyen)

a kitörölt részt meg nyugodtan beírhatod, ha már úgyis személyeskedsz...

Bazinga!

"ne használjam? 😊 ne haragudj, de ne mondd már meg, hogy mit csináljak..."

Ide írtam valamit, de inkább kitöröltem 😞

"gondolom te sem szedtél még appulóról semmit"

De igen, 3-4 napig használom aztán ha nem kell letörlöm, ha igen, akkor megveszem.
Szemétre én sem dobom ki a pénzem, de amit tényleg használok azt meg is vásárolom.
Asztali gépre is ugyanígy járok el, az Adobe csomagját is megvettem mert használom, pedig az nem 3-4 dollár volt.

"vagy továbbmenve, sose szedtél le egy szerzõi jog alatt álló mp3at vagy filmet a netrõl, illegálisan..."

Ez jelenleg itthon legális. A jogdíjakat voltam szíves befizetni az adathordózó árával együtt.

"ha meg milliomosok lettek a készítõk, nem értem mire fel a sírás, hogy néhányan (?) lewarezolják a programjaikat... lopás, az. micsoda gonoszság. biztosan a pokoljra jutok/jutunk 😊"

Gondolom, ha megtetszik valami a boltban azt is ellopod, mert a készítõi már úgyis milliomosok. Értem én.
Pokolra nem jutsz, de ha mással is így vagy (mûszaki cikkek, autók, divatos ruhák stb.), akkor börtönbe viszont igen 😄
Vagy csak azt nem vásárolsz ami olcsó, pár dollár, a drága cuccokat meg megveszed?

GregSB

Sephi
Szerintem ezt itt és most fejezzük be, mert oltári marhaságokat beszelsz. Nem akarok veled összekapni hisz mindig segítette, és abszolút nem akarok SPAM/FLAM-et ebbe a topikba.

Maradjunk annyiban, hogy lehet neked faj az AP sorsa, de en alitom, hogy ebbõl akarnak meggazdagodni.

(jeleznem tobbekozott, hogy az összes link amik tõlük mennek a "FREE SHARE" oldalakra... ott hány reklám is van oldalanként? és kicsoda fele megy a "ADD-CLIK"?)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
valahogy én is erre szerettem volna utalni, nem nézem le a warezolókat, hiszen magam is sok mindent töltök le, így aztán közéjük tartozom - de azt nem lehet állítani, hogy a jelenség nem árt senkinek, vagy akár erkölcsileg jó.

Nos, a moralizálást részemrõl befejeztem, úgysem vezet sehova, jöjjön valami ontopic dolog 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
mi minõsül hiteles forrásnak? Az Apple értelemszerûen nem hozza nyilvánosságra a saját adatait, így aztán csak becslések vannak😞pl itt idézik az iSuppli becsléseit)
A 8GB-os készülék 173 dolláros, a 16 gigás 200 dolcsis költsége szerintem hihetõ.

Szoftvervásárlással kapcsolatban egyetértek azzal, hogy nagy luxus látatlanban megvenni valamit, hiszen nem tudhatja az ember, mire ad ki pénzt. Viszont egy olyan program, ami használhatónak, szórakoztatónak bizonyul, azt szerintem érdemes megvenni, ezzel is kifejezve a vásárlói preferenciáidat (mire van igény a kínálatból), esetleg a fejlszetõt is egy kis lóvéhoz juttatva.
Zenével hasonló a helyzet, igazad van hogy a CD csak porfogónak jó, viszont jelenleg máshogy nem nagyon tudom támogatni azokat a (jórészt magyar) zenekarokat, amelyeket érdemesnek tartok rá, amik _szerintem_ értéket képviselnek: koncertlátogatás no meg a lemezek. Majd ha lesz magyar ITS talán 😊

azzal azért engedd meg, hogy ne értsek egyet, miszerint "amit megtehetsz, úgy hogy nincs az arcodba tolva, hogy kit károsítasz meg vele, az nem bánt". Ha te így gondolod, akkor rendben, elfogadom, de ne állítsuk már be objektív tényként: ugyanúgy bánt az, csak nem közvetlenül, nem feltétlenül téged. Bõvebben: játékelmélet, azon belül a nem zéró összegû játékok (különös tekintettel a 'közlegelõk problémája' nevûre)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

belegondolok én, de a szoftverfejlesztõk az általam sajnálatra méltó rangsoron - habár rajta vannak - az utolsó helyeken szerepelnek. ez van, valakit meg a hajléktalan hagy hidegen.

autoszimulator
Részben igazad van, de azért nem árt ám belegondolni magad más helyébe sem. Sokan elfelejtik, fõleg akik nem infósok, nincs rálátásuk, mennyi munka is van egy ilyen programmal, szimplán természetesnek veszik, hogy vannak. Pedig ahogy fizetsz a kézzel fogható dolgokért, a kenyérért, a tv-ért, mindenért. Szar ügy, de ilyen világban élünk, ahol mindenki pénzbõl él, a fogyasztó is és a készítõ is...

Ugyanakkor el nem igazán ítélem a warezt én sem, se ebben a témában, se PC témában, mert magamból kiindulva, én személy szerint játékot nem vennék meg PC-re, akár milyen jó is, mert egy hétnél tovább úgy sem játszom vele, onnantól meg eladni nehézkes már. Szóval ha nincs warez, annyi a változás, hogy ki sem próbáltam. De ezzel a készítõt konkrétan nem károsítottam meg... Sõt, vannak emberek akik a warezból rájönnek, hogy ez tök jó játék, megveszem hogy neten játszhassak, vagy hogy elmondhassam, hogy megvan. És ha már pár embert így átcsábítottak a "" oldalra, már megérte.

.: mobilize.hu :.

nem azt mondom, hogy egy elfogadható dolog, hogy lopod rá a programot, de még egyetlen egy olyan programot sem találtam, amiért pénzt adnék, mert többet szórakoztam el vele mint 3 nap. nem vagyok a legális dolgok ellenére, moziba is elmegyek, ha olyan a film (ja, hogy mozira költök, hát az én kurvaanyámat, hogy egy passziánszra nem), zenét is vennék, ha nem csak porosodna a polcon, mert egy cd semmi másra nem jó, mp3-at meg nem fogok venni ugyanannyiért. eredeti szoftvereim is vannak itthon, ebbõl úgy a 10%-át nem bántam meg, hogy megvettem. de az nem elfogadható magyarázat, hogy azért vegyem meg, mert cigire is meg mozira is költök. mindenféle szélsõséges idealista maszlag nélkül, amit megtehetsz, úgy hogy nincs az arcodba tolva, hogy kit károsítasz meg vele, az nem bánt. ezen kár vitatkozni, ez tény (ettél már csirkét pl?).

és Lacee, te pl tudom, hogy egy ideje már sg-zel, nem hiszem, hogy pont neked kellene magyaráznom, hogy egy letöltött szoftver nem egyenlõ egy elveszített vásárlóval. ha nem lenne jailbreak (azonkívül, hogy valószínûleg nem lenne a kezemben egy ilyen kütyü), akkor sem venném meg.

ez, hogy 40 rugó bele az alkatrész szimplán nem igaz, mutass nekem egy HITELES forrást, ami ezt írja.

Lacee
becslések szerint az iphone ára, csak az alkatrészeket nézve (tehát ebben NINCS benne a tervezés, munkabér, logisztika, marketing, semmi) kb 170-180 dollár, ami saccra 40 rugó jelenlegi árfolyamon. Persze a költségek nagy része nem ezen megy el, szerintem az egy készülékre esõ összköltség olyan 350 dollár lehet (75-80e).

Az meg, hogy a fizetõs programokat ingyen használod, igenis rossz dolog.
Szeretnék csokit enni, de nincs nálam pénz; akkor sem az a legoptimálisabb megoldás hogy a tescoból lopok pár táblával, "mert nekik úgysem ártok vele", nem?
Mondom mindezt úgy, hogy bizony nekem is van pár appulous-ról jövõ program a telefonon, viszont amit tényleg használ az ember, azt simán meg lehet venni, azt meg Te ne mondd légyszíves hogy egy százezres telefonra problémát okoz egy 200-300 forintos tételt rááldozni... (az egyébként egy másik kérdés, hogy legális úton csak kevés programnak van demoverziója, warez nélkül nincs mód kipróbálni a programokat, de most nem is errõl volt szó)

"Cigire, mozijegyre stb. garantáltan többet elköltesz."

haggyuk már ezt, arra költöm a pénzem, amire akarom, ha nem akarok erre költeni, akkor nehogy már én legyek a szardarab. nem azt mondta, hogy nem érdemelné meg, annyit mondott, hogy nem. mert te sem adsz oda a féllábú hajléktalannak pénzt, nem azért mert nem tehetnéd meg, hanem mert nem és kész. ez annyira lejárt duma, hogy akkor ne vegyem meg, a készülék huszadennyibe nem kerülne, ezek nélkül, bele van kalkulálva az árába és kész

autoszimulator
"Pont fordítva, a készülék eladások veszteségesek, mind az Apple-nek, mind a szolgáltatóknak. A járulékos szolgáltatások (App Store) és a szolgáltatóktól befolyó részesedésbõl van hasznuk."

a készülék árán tuti hogy nem buknak sokat, mert mint tudjuk, az elektronikai eszközök, de még az autók elõállítási költsége is jóval az eladási ár alatt van. Lehet, hogy nem is keresnek rajt, de hogy nem mínuszoznak, az tuti. Más kérdés, hogy a fejlesztések során elköltött pénzt is bele kell ebbe számolni, de azért abban nem hiszek, hogy minden készüléken buknak.

precision
akkor közvetlenül nem kap az sms és adatforgalomból részesedést, hanem a havidíjból, szerintem mindegy, a lényegen nem sokat változtat

ne használjam? 😊 ne haragudj, de ne mondd már meg, hogy mit csináljak... gondolom te sem szedtél még appulóról semmit, vagy továbbmenve, sose szedtél le egy szerzõi jog alatt álló mp3at vagy filmet a netrõl, illegálisan... nem kell álszenteskedni...

ha meg milliomosok lettek a készítõk, nem értem mire fel a sírás, hogy néhányan (?) lewarezolják a programjaikat... lopás, az. micsoda gonoszság. biztosan a pokoljra jutok/jutunk 😊

Bazinga!

"azzal se lenne bajom, hogy a világon nincs még egy olyan telefongyártó cég, amelyik részesedést kér a mobilszolgáltatótól a készülékeirõl elküldött sms -ek után... szánalom? az!"

A szánalom az, hogy butaságokat írsz 😄
Az Apple a havidíjakból kap részesedést, nem az SMS-ekbõl és az adatforgalomból (már csak azért sem, mert ezek a legtöbb iPhone csomagban korlátlanok 😄)
Az szintén más tészta, hogy nem az Apple az egyetlen ilyen cég, sõt nem is õk találták ezt ki

"nevezhettek tolvajnak, de nincs pl 15 dollárom egy beejive -re, vagy 4 dollárom egy wolf 3D -re...stb... én nem azt mondom hogy ezekkel nincs munka, vagy nem éri meg az árukat, vagy hogy a készítõk nem érdemlik meg a pénzt utána, csak annyit, hogy nekem _ezekre_ nincs _ennyi_ pénzem"

Akkor ne használd!!!
Ne haragudj, ha 40-50 dollárról lenne szó, akkor még azt mondom ok, de 5-10 dollár esetén égés, hogy ilyesmivel takarózol. Cigire, mozijegyre stb. garantáltan többet elköltesz.

"mert mint mondtátok, nem azon a pár centes appstoreos részesedésen fognak meggazdagodni, hanem a készülék eladások után"

Pont fordítva, a készülék eladások veszteségesek, mind az Apple-nek, mind a szolgáltatóknak. A járulékos szolgáltatások (App Store) és a szolgáltatóktól befolyó részesedésbõl van hasznuk.

"az egészbõl talán a programfejlesztõk járnak a legrosszabbul"

Gondolom ezért lettek páran 1-2 hónap alatt milliomosok egy-egy felkapottabb alkalmazás miatt. 😄

autoszimulator
profitoljon, kit izgat mind ez, fõleg amíg ezt nem rajtam teszi, mert a progit kifizetem mindenképp, hogy az kinek megy, nekem mindegy.

De akkor az a csoda profit, ami mindenhonnan jön, látszódjon már azon a terméken is, amit megvettem. De az iPhone, az appstore nélkül nem érne semmit, számomra legalábbis. És még ehhez hozzávenném Cydiát is, amin rengeteg kicsi, de hasznos módosítás van az alap programokhoz, és így tényleg egy nagyon jó telefon. De ha ezek a fejlesztõk nem lennének, és csak a nagy alma csinálna/nem csinálna programokat hozzá, akkor nem érne SEMMIT. ennyit a profitról, hogy ki kapja, ki ne..
De nézzük, mit kapunk alapból:
- telefon: alapból arra képes, mint bármely más, fele ennyibe kerülõ telefon. alternatívákkal máris csoportok, gyorshívás, hívástartam számlálás, akár contact szerinti szûréssel, stb
- sms: kár beszélni is a gyári sms programról, szerencsére van sok alternatíva
- böngészõ: flasht nem említem, rerágott csont, de azért mondjuk egy képet lerenderelhetne róla, hogy legalább ott legyen, ne csak egy háromszög. Ezen kívül egy képekkel teli SG topiktól hamarjában kifagy, gáz.
- mail: szar. nem más. legalább egy minden levél elolvasottá tétele funkciót bele lehetett volna tenni, máris elviselhetõbb, a csatolmányokról és a többirõl nem is szólok, kár
- ipod: jó pont, sokat tud, de azért az iPhone-hoz kötöttsége eléggé idegesítõ, és sok gondot is okoz. De van már alternatíva, amivel mappába másolással is lehet zenét tenni
- maps: nézegetni a térképet jó, még azt is megmondja, hogy épp hol vagyunk, de aztán a hasznossága itt kimerült, fõleg mint GPS készülék egy nulla
- kamera: lehet egyáltalán jót mondani róla? ronda, pixeles, de a miénk. és az alap kamera szoftverileg mit tud? nézzünk már megy egy kategóriával kisebb samsungot. ilyen szintû képet csinál, és akkor van benne sok minden, amivel állítgatni lehet, és bár sokat nem ér, még is csak azt mondod, hogy na ott van. És legalább elhiszed, hogy a beépített makró, fényerõ szabályozó mûködik, használ valamit, megérte megvenni. Apple-t ez messzirõl nem érdekli, és nem is fogja, mer megteheti.
- idõjárás, naptár, stb - ezekkel gond nincs, bár egy TELEFON tulajdonságait nagyban nem befolyásolják.

Szóval ennyit ér az alap készülék számomra, mikor megveszed. De megvettem, mert van egy appstore nevezetû csoda, mely szintekkel megemeli a telefon tulajdonságait, használhatóságát, most már oda nem adnám senkinek semmiért sem ezt a telót 😊

Szerintem csak nálad!
Most újra másolja az összes 6 gb zenét😞😞
precision
amúgy csak nálam van a bannerben a kép(ek) helyett középen egy függõleges fekete csík? 😊

Bazinga!

Egyikse.😞
Rájöttem, a Winfos valamiért a music mappa helyett csinált még egy music mappát és abba nincs semmi, és az volt az alapértelmezett iTunes mappa. Most javítom.😞
Utálom a windowst..😞
precision
egy másik itunes -al syncelted? vagy restore után arra mentél hogy set as a new device? más tippem nincs

Bazinga!

precision
nekem semmi bajom azzal ha pénzt akar csinálni
azzal se lenne bajom, hogy a világon nincs még egy olyan telefongyártó cég, amelyik részesedést kér a mobilszolgáltatótól a készülékeirõl elküldött sms -ek után... szánalom? az!

én csak azt mondtam, hogy ha tehetném (de nem tehetem) és választanom kéne, hogy kit támogatok a pénzemmel, az apple -t vagy az appulot, mindenképp az utóbbit választanám

nevezhettek tolvajnak, de nincs pl 15 dollárom egy beejive -re, vagy 4 dollárom egy wolf 3D -re...stb... én nem azt mondom hogy ezekkel nincs munka, vagy nem éri meg az árukat, vagy hogy a készítõk nem érdemlik meg a pénzt utána, csak annyit, hogy nekem _ezekre_ nincs _ennyi_ pénzem
nagynehezen megvettem az iphone 2G -met tavaly 65ért, de csak azzal a tudattal, hogy van JB és 3rd party programok (akkor még appstore nem volt)

tehát, lehet álszenteskedni, de a JB és a tört programok igenis hasznára vannak az applenek... mert mint mondtátok, nem azon a pár centes appstoreos részesedésen fognak meggazdagodni, hanem a készülék eladások után (nameg a pofátlan sms és 3G adatforgalom részesedés után)... és bármennyire furcsa, de (nevezhetjük így is) az iphone warez scene nagyon-nagyon sokat hozzá tesz, hogy megvegyék a telefont
mert valljuk be, tonnányi hiányossága van a telefonnak, amit némileg kárpótolnak bizonyos dolgok (sebesség, multitáccs...stb.), és a tudat hogy ekkora "background" van a "JB társadalom" (😄) mögött, sok usert segít át a holtponton mikor telefonvásárlás elõtt állnak... ismerek jópár olyan embert (köztük magamat is) akik nem vettek volna iphone -t (3G -t sem) ha nincs JB és a sok-sok custom cucc

az egészbõl talán a programfejlesztõk járnak a legrosszabbul, de õket sem kell sajnálni, megvannak õk, vannak még bõven akik megveszik a programjaikat

Bazinga!

Az miért van, hogy elveszett az összes playlistem iTunes-ba és a programok is?
Ez most komoly, hogy egyesek számon kérik az Apple-t, mert PROFITOT csinál magának az app store-os progikon? Miért, mit vártatok, csinálják veszteségesen, esetleg nullszaldósra? Komolyan a szemére vetitek egy gazdasági társaságnak, hogy pénz akar csinálni? Mi bajotok van?

pyrohun
dehogy, há' ottvót a szmájli 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Látod vannak még lelkiismeretes emberek😊
GregSB
Na mi van, te is bal lábbal keltél ma? 😄

precision
ja ok, értem 😊

Bazinga!

Mert én nem törtem fel az telefonom, mert én egy bizonyos szinten tisztelem a szerzõi jogot.😊 És nem állok olyan anyagi helyzetbe se, hogy ne engedjek meg magamnak egyszer kétszer egy 4 eurós progit a telómra. A többi 200 forintosról meg ne is beszéljünk..😊 Ha valami zenét is nagyon szeretek, hiába van meg a gépemen az album akkor is megveszem, hogy ezzel is támogassam õket, mivel tetszik a zenéjük.
precision
de miért vetted meg mikor cydiaban ingyen elérhetõ? 😊

Bazinga!

Nah, megvettem😄
Kurvára megérte, iszonyat jó. Ezen a videón nem tudja irányítani a srác normálisan, de egy nap és bele lehet jönni. Én nagyon élvezem😄 Régi szép emlékeket idéz fel... az unalmas órákon a suliba...😄
gondolod hogy a szórakozásra nem futja az eladott sokszázdolláros kütyükbõl és pont az a pár cent kell nekik apponként? 😊)

pyrohun
"...az egész AppStore-t" és az Epöl vezetõk szórakozásait.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Egyébként a 30%-ból, amit az apple lenyel a bevételbõl finanszírozzák az egész AppStore-t. Nekik is kell servereket fenttartani (nem is kicsiket) + store marketingeseit, adminjait is ebbõl fizetik. Nem ebbõl gazdagszik meg a csúnya gonosz Apple...

GregSB
Hádde gyakorlatilag ezt csinálod 😄

Programfeltörõknek fizetsz pénzt hogy ingyen tudj programokat telepíteni. Nem lenne egyszerûbb a fejlesztõknek fizetni? 😄

precision
nem említettem a fejlesztõket csak az apple -t, nem kell mögöttes tartalmat hozzárakni a mondataimhoz 😛

Bazinga!

GregSB
Értem, tehát inkább adakoznál nekik, mint a programot valóban kifejlesztõ programozóknak... (mert az Appstoreos vásárlás nagy részét õk kapják).

Fura egy gondolkodásmód...

precision
nézz utána, hogy mibe kerül egy szervergép, mibe kerül a hosting havonta, mibe kerül egy weboldal készítés (munkában)
ezek után emlékezz vissza hogy láttál e bármilyen reklámot az oldalon amibõl esetleg mondjuk a hosting árát épphogy meg tudták volna keresni? másból mibõl kerestok volna pénzt? eddig nem volt kint hogy adakozzatok, SEMMIT nem kértek a munkájukért és a befektetett pénzükért cserébe

pl én egyszer felmentem a fórumukra, és kértem egy programot, 3-4 dollár volt asszem, szó nélkül megvették, crackelték, és kirakták... és nem kértek érte egy ft -ot sem, egy thx bõven elég volt nekik

tehát én sajnálom õket, ha lenne lehetõségem én adakoznék nekik, inkább mint a szar applenek

Bazinga!

Sephi
App-os temara :

1. Minden ilyen "warez" oldal így mûködik sajnos. Nem kell warezosnak lenni, hogy ennek utánanézzen az ember, vagy egyáltalán tudjon róla.
2. Összesen ha 3 programot töltöttem le onnan akkor az sok. Azok is file manager.
3. Hogy mi igaz és mi nem, az döntsetek el magatok. En csak szóltam, hogy nem hülyék azok sem. Pénzt úgy csinál az ember ahogy csak tudd. Minimális donate van nekik. Ok ebbõl akarnak meggazdagodni, bravó nekik, de egy percig sem kell sajnálni, hogy jaj szegények, az összes félretett pénzüket erre áldozták. Hogy oda ne rohanjak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

solo
Hello.
Árazásról mit tudni?Mennyivel csökken az ára várhatólag?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

kimaradt egy "nem" szócska

az, hogy félkészen adnak ki valamit, és utólag pótolják, az ekvivalens a folyamatos fejlesztéssel

GregSB
Ezek közül egyedül a "teljes hiánya a fejlesztéseknek"-el vitatkoznék. iPhone semmit nem fejlõdött az 1.0 óta? OSX, iPhone, AppStore? Ezek neked nem valós fejlesztések? Végülis csak biztos poénból másolja õket a teljes ipar...

Egyébként amiket leírtál azok nagyjából igazak. De kérdem én: ott van megannyi cég, ami sokkal kevésbé makacs mint az Apple, miért nem voltak képesek elõrukkolni olyan mérföldkövekkel, mint az iPod, iPhone, vagy az OSX?

Csak az Applenél dolgoznak kreatív arcok? Nem hiszem. Lehet pont ennek a makacsságnak köszönhetjük, hogy létrejött az iPhone. Kíváncsi vagyok ha Jobs végleg visszavonul, akkor milyen irányba fog elindulni a cég...

jó látni, hogy a folyamatban levõ témákhoz (90 nap, meg árazás) is hozzászóltál, és nem csak beleszóltál mert hiányzott hogy rád figyeljenek :-)