iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
a kulcsszó az optimalizáció

pcre is vannak olyan játékok amik nagyon jó grafikával jobban futnak mint egy rosszabb grafikás játék

Bazinga!

MerlinW
Fastlane jobban néz ki, mégsem akad.

[merlinw.org]

nem, nálam is

Amugy en is nehezen tudom elkepzelni, hogy ilyen szepen fusson a cucc, még egy payback-szintú játék is úgy akad, mint a rosseb. Vagy csak nálam?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

14 év alatt? Csak azért mert nem ismered még a nicket, nem kell rögtön degradálni. Messze vagyok már a 14-tõl sajnos

Valaki erre?

MerlinW
Igen, észrevettük. Bár nem volt könnyû kiszûrni a téged körbeölelõ sötétségbõl. Persze ha 14 alatt vagy, eltekintünk ettõl.

[merlinw.org]

Ombika
<#taps><#lama><#eplus2>

gondolom azt is észrevetted, hogy perfekt magyar vagyok chicagoi születésem ellenére

ó dehogynem, egy magyar "informatikai" fórumon osztom az észt, amíg épp nem a 4 szõke playmate cicát dugom, akik itt laknak velem, vagy épp nem egy befutni vágyó topmodell térdel elõttem, aki azt hiszi, hogy ez segíti a jövõjét. Igazából még a házibulijaim alatt is iPhoneról fórumozom : )

Ombika
Mibe, h te nem az igazi Hugh Hefner vagy?! <#eplus2><#nevetes2>

fogadjunk

Ombika
<#eljen>

GregSB
Mellesleg errõl nem az Apple tehet, hanem a fejlesztõk akik nem tudnak normálisan optimalizálni.

illetve azon se lepõdnék meg, ha a cigány apple már az iPod Touch 2G-t is a szakadékba taszítaná, hiszen:

"...Az AppleInsider szerint egy „megbízható belsõ forrás” megsúgta nekik, hogy a nyáron megjelenõ készülék egy nagyobb felbontású videokamerát fog tartalmazni és a jelentõsen javulni fog a játékélmény is az új többmagos PowerVR chippel..."

halkan jegyzem meg, hogy a röccenésmentesség az iPod Touch 2G-re vonatkozik. Ugyanúgy, ahogy a 3G-s iPhone megjelenése után elkezdtek akadni az iPod Touch 1G-re a programok, mostmár egyedül az iPod Touch 2G-n nem akadnak. Ez sosem fog így futni egy iphonon

Ja, kokemeny lesz
Mint a Galaxy on Fire meg a Need for Speed
Meg a turn by turn navi program, amire már mióta várok 😊
Tud valaki valami jó autós tartót-fm transzmittert-töltõt egyben? Digitalbridge-en látok egy jót, de nincs semmi márka odaírva, úgyhogy sem vaterán, sem ebayen nemtudok rákeresni. Digitalbridge-ben pedig nem igazan bizom valamiert.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ombika
Milyen ruccenesmentesen megy es raaadasul a fizikaja is korrekt!

GregSB
Zsír. Az eddigi autós játékokhoz képest pedig ez elég jónak tûnik.

Zomil
ez jónak néz ki 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

autoszimulator

Important Note: Please don't use the 'sync with address book' option from Settings. We are currently investigating as some people have reported frequent crashes with this option switched ON.

ezt a sync with address book-ot hol kell keresni? eskü nem találom sehol... Faces leírásnál van.

.: mobilize.hu :.

KILLER2
Sziasztok! Bár én itouch tulaj vagyok, lenne egy kérdésem. Gondolkozok egy külsõ akksi beszerzésén, egy ilyen 1900mah-s külsõ cuccon, talán ismeritek. Ha valaki hallott róla, az nem tudja esetleg, hogy hol lehet venni Magyarországon? Vaterán láttam 8e Ftért, de az kicsit sok, külföldrõl meg nem valószínû, hogy idõben ideérne.

Töltsük le az internetet!

Sziasztok!
Lehet kicsit alap kérdés, de én még nem találtam rá megoldást. Hol tudom beállítani, hogy ha sms-em érkezik, akkor ne írja ki a szöveget rögtön a képernyõre, hogy esetleg mindenki más is lássa, hanem csak jelezze, hogy sms-em jött valakitõl?

Esetleg tudtok valamilyen tokról amivel a karomra tudom rögzíteni a telót futás/sport közben?
Elõre is köszi!

MerlinW
Mobileinstallation crack-et a többek között a szifon cydia forrásból. Ennek segítségével tudsz tört appokat telepíteni. FAQ elolvasása után ofkorz.

[merlinw.org]

precision
<#confused>

Bazinga!

Zizou5
lenne egy kérdésem, ha mar jailbreakeltem es van cydia ezen kivul lehet mas torest rakni?

autoszimulator

autoszimulator
Áttekinteni õket meg almakukac.com 😊

precision
http://stable.szifon.com - ez az egyetlen magyar cydia source
amugymeg cydia/repositories részlegén tudsz még telepíteni több source -t ha szeretnél, de egyik sem magyar

Bazinga!

Titan
Skacok!

Tudtok nekem olyan cydia source-t adni ami szifonos? Úgy értem, hogy van egy olyan a magyar szifonnak ahonnan egy halom jó cuccot le lehet tölteni..

autoszimulator
Név alapján történik, az ikon nevének az alkalmazás nevével meg kell egyezni, + a png kiterjesztés.
Ha megvan a téma, megkeresed a telefon könyvtárszerkezetében a mappáját, és ott már azt az ikont írod át arra a névre, ami csak tetszik 😊

b4rc4
és azt az 1300 ikont te testreszabhatod,hogy melyiket szeretnéd hasznalni,v a téma beállítja maganak?

precision
már updatelhetsz nyugodtan, a mai updateban javították a hibát
érdemes is, már vmi 1300+ ikon van így 😄

Bazinga!

Sephi
Nekem is volt. Force Restartold es mukodni fog.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zizou5
sracok, eltunt a kepernyo tehát fekete az egesz, es barmit nyomok nem jon vissza, de ha hivnak csorog de csak fekete kepernyo van. haveromnal is volt ez, ez vmi sleep mod talan, vagy nem is tudom, hogyan lehet ebbol kilepni??

Bercy
Lenne egy hülye kérdésem:
Emlékszem régebben be tudtam állítani, hogy az sms preview-t kitegye-e a kijelzõre a telefon.
Jelenleg ezt a funkicót nem találom, lehetséges, hogy 2.2 szoftvrebe nincs benne?
(ilyesmi menü volt, csak természtesen az mms még nem volt benne)
MerlinW
Video felvételre nemet mondtak a konferencián nem? Hardver okokra hivatkozva. De legyen igazad, a videorecorder az egyetlen fontos dolog amiért szükségem lenne cydia-ra a 3.0-ban... Mondjuk mint 2G tulajdonos relatíve mindegy nekem, így is úgy is JB-elni kell..😊 Viszont ha majd veszek egy újat, akkor már nem biztos, hogy erõltetném a JB-et, ha nem muszáj.

[merlinw.org]

Na igen, a FAQ talán még jobb is, nem az iClarified-rõl szól ez, hanem arról, hogy az egyszerûbb utat válasszunk. A belinkelt oldalon csak maga a folyamat van leírva, de semmilyen mellékes infó, hogy milyen veszélyek vannak, milyen alternatívák, mire kell figyelni, stb...
GregSB
Vége lemaradt: Szóval az Apple lépéselõnyben lesz a Pre-vel szemben, az új vasba rakhatnak jobb kamerát, videofelvevést, stb, és akkor már csak a valós multitask fog a Pre mellett szólni. A nem túl fejlesztõbarát WebOS meg ellene.

Ja egyébként ezt is a 3.0 bétájában találták:

Nini, csak nem video? 😊

GregSB
Hacsak addig nem újít az Apple a hardware-en. Pré valamikor év vége felé lesz kapható amcsiban, európában bele sem merek gondolni mikor fog elérni (szerintem jó ha jövõre, az amcsi változat pedig nem fog mûködni az EU-s GSM hálózatokon).

És nagyon úgy néz ki hogy fog újítani az Apple. Az új OS betajaban találtak nyomokat (sztem direkt rakják bele ezeket, ilyen easter eggek), és ezekbõl kiderült, hogy nem 1, hanem 2 új iPhone fog érkezni + két teljesen új termék is ami az OS 3-at fogja használni... (én netbookra vagy tabletre tippelek)

GregSB
iClarified ay egzik legjobb iPhone-os oldal. Egyébként lehet hogy hihetletlenül fog hangzani, de a bannerban van egy piros betûs FAQ gomb, ami alatt le van írva magyarul pontról pontra hogy kell jailbreakelni.

autoszimulator
de ha te csinálsz magadnak, az is theme lesz, csak elmondhatod, hogy te csináltad 😄

pyrohun
ezért külön theme kell? kb. 1 perc alatt csinálok magamnak. najó, nem egy perc, de akkor sem nagy cucc 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
theme átlátszó ikonokkal

[merlinw.org]

pyrohun
az mi? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sikerült a jailbreak. Köszi az infokat mégegyszer.😊

Xbox Live Gamertag: HunRevan

Én még nem frissítettem, és szerintem nem is fogok, mert amikor feltettem rendszersen fagyott springboard, utána jött egy update, azt gyors feltettem, azóta jó. De tekintve, hogy bármikor szar lehet inkább így hagyom...
autoszimulator
mármint milyen update? nálam jó most perpill

precision
hm, vki aki glasklartot használ, a mai update után nektek nem szaródott el? értem ezalatt hogy egyszerüen visszaállt minden default icon -ra...

Bazinga!