iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
"95e Ft-ért ajánlják a 8GB-os-at szerintem ez nem extrém alacsony, hanem korrekt ár."

Ember. 95 ezerért GYÁRILAG (olvasd el a szót és értelmezd légyszives) független iphone 3G 8GB? Ez szerinted korrekt ár? Mutass már egy helyet, ahol gyárilag függetlent lehet ennyiért kapni 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
- 4GB-os Apple oldala szerint nem is létezik....
- A Gyik menüpont szerint magyar nyelvû menüje van, tehát Jailbreaked, iletve az árából feltételezem a Yellowsnow-t, azaz nem gyári független.

A telefonjuk kicsöngött, de nem vették fel.

[merlinw.org]

M@TriX
Juhejj, megérkezett a Skype

ha jól értem 3.0-n korlátozások nélkül.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
95e Ft-ért ajánlják a 8GB-os-at szerintem ez nem extrém alacsony, hanem korrekt ár.

4GB-osat még élõben nem láttam, de a Walmart árul(t) ilyen "felest" 😉 Legalábbis tervben volt az biztos.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

solo
FAIL.
Remélem nem apr.1 , mert akk már rendelem is 😊
Ha meg átqrás akk verdessem bele 😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

MerlinW
Kapcsolat oldalon ott a telefonszám. Fel kell hívni és kiderül. Egyébként reális áron árulnak, ha kintrõl szerzik be a készülékeket.

[merlinw.org]

passatgt
én is kaptam mailbe, valszeg tréfa😊

pyrohun
Vagy ez csak egy elõrehozott ápr. 1. tréfa...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
EZ LOL??? http://iphonebolt.com/

Mióta van 4GB-os iPhone 3G? Meg 78 ezerért eredeti gyári függetlent? Na persze 😊)

hogy tudom rávenni az iTunest, hogy ne magyarként fogjon fel? Régebben szedtem le már podcastokat, mert valahogy átállítottam, hogy melyik boltot nézze, de most nem találom sehol sem...

a xilisoft is tud feliratot

wordsworth
Hali van valami lehetõség arra, hogy PDF fájlt lementsek a telóra?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Aki a windowst kitalálta az maga az ördög. Szerintem tervet szõtt hogyan lehet az emberiséget kurvára megszivatni és ebbõl meggazdagodni....
pl.: Ha az Iphone 3G 16 GB feketét szeretném, akkor én Aranytárskártya Relax 500 csomagggal szeretném megvenni a telefont. Akkor a telefont megveszem 47970 Ft-ér, 2 éves hûségnyilatkozattal. Akkor utána mennyit kell fizetnem havonta? Elnézést a láma kérdésekért csak próbálok kiigazodni ezen az árlistán. köszi a segítséget

üdv mindenkinek. Valaki megtudja nekem mondani hogy az iphone-t csak azzal a két csomaggal lehet megvásárolni amivel árusítják, azaz Ikon 400 és Ikon 600 vagy választható más csomag is? Mert én nem szeretnék internetezni a telefonnal. Még annyit hogy ha megveszem a T mobilnál tudom frissíteni a szoftvert?

neozed
T-Mobile ügyfélszolgálat.

sziasztok.hogyan lehet a domino dijcsomgakokat kikapcsolni?mert nekem aktív van és azt szeretném kikapcsolni és utánna ha feltöltöttem a számlámat a T-perc-es kedvezményre átrakni.

vki tud segiteni?

1000 köszönet

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Blogomban megjelentettem egy összehasonlító cikket a konvertálókról.

Sziasztok.

Szeretném egy profi iPhonoe-s segítségét kérni.
Adott egy T-Mobile-s elõfizetéssel rendelkezõ iphone és van egy számítógép amihez van csatlakoztatva egy Vivotek 7132-s ip kamera.A kamera tudja a webböngészõn keresztül a 3gps telefonnal történõ megfigyelést.
Minden rendben is lenne, számítógéprõl sikerül belépni és jól megy a dolog.iPhone-rol is be lehet lépni de csak állóképet kapok.A Safari folyamatosan 7 hibakódot dob ki Java hibával.Esetleg valakinek valami ötleted, hogy mûködjön a dolog?

Nejem Samsungja sem...

Lacee
néhány (kb 3) éves nokiák meg nem, legalábbis nem ajánlja fel a téli-nyári váltást 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dynamic
Ezt azért már a 6 évvel ezelõtti Alcatelem is tudta 😊
Nagyon jó kis telefonunk van. Éjszaka fent voltam és egész véletlenül láttam, hogy az óra 2 órakor automatikusan átvált 3 órára 😊

Pár napon belül a blogomban megjelenik egy cikkem a konvertálókról. Ha nem sürgõs, várj egy kicsit!

Dynamic
Én mondjuk direkt nem akartam törni a készüléket, nekem így is megfelel és úgy vagyok vele, hogy adott esetben 0,79 eurocenten azért már én sem fogok szarevõsködni, annak ellenére, hogy nagy warezelõ voltam. Néha ezért van mellényúlás, de 250 ft...egy mekis sajtburger...ki nem szarja le 😄DD
solo
Hello.
Tudtommal a free studio maneger elég jó converter.full ingyenes.
Még nem próbáltam a szifon konvertert, mert nincs olyanom, de n95 höz használom, és full jó.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Sephi
A fene egy meg... mar megint letoltottem egy sorozatot es amikor atkonvertalom a SUPER -el akkor a hang csuszik.

Miert van ez?

Meg 1x kerek ajanlatokat olyan konvertorokhoz amelyek nem egyenkent kell minden filet konvertalni.

Koszi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

solo
: DDD
De még nincs meg a della rá, szal majd 😊

GregSB
"The new filings cite biometric authentication methods that would excite Ethan Hunt -- including installation of a hidden sensor behind the screen that would recognize the user's fingerprint when touched"

Szóval ha lesz is ilyen, az tuti új telefonban lesz csak benne, mivel egy új szenzor szükséges hozzá ami a mostaniakban nincs benne.

Sephi
Szia!

Ez az iPhone fórum!

Koszi!

bye

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Vannak dolgok - praktikusak, jók, stb. amiket az ember beszerez ingyen ha tud, viszont nélküle is teljes az élete."

Gondolom a cigit, piát, mozijegyet stb. is el szoktad lopni, hiszen nélkülük is teljes az életed, de némi ügyességgel ingyen is megvannak.

"meg szoktam kérdezni ilyenkor, ha valaki tálcán nyújtana egy nagy táska pénzt, otthagyná-e😊"

Én meg visszakérdeznék, hogy ha egy zárt kocsiban látnád, akkor feltörnéd-e érte? Valahogy nem tartom egyenrangúnak azt, ha valamit odaadnak és azt ha valamit engedély nélkül elvesznek.
Ha nem látod a különbséget, akkor nálad komoly problémák vannak.

"én befejeztem, Ulkesh amúgy sem tud megérteni másokat, csak a saját elvakult értékrendje létezik"

😄

Bocsi, de ha neked a lopás belefér az értékrendedbe, akkor nagyon sajnállak.

GregSB
Jó, de akkor szerintem a következõt se vedd meg, mert 2010 Júniusában megint lesz új telefon, és az is biztos jobb lesz 😄

solo
Vágom..Az fasza 😊
Akk nem is kell szifon 3g ^^

GregSB
Nincs kedvem összeszedni megint, már rengetegszer volt róla szó a topicban, olvass vissza ha érdekel, vagy keress rá.

A lényeg hogy elég nagy az esély hogy új telefont fognak bemutatni a WWDC-n. Ha minden igaz, akkor amikor a banner alatti számláló lejár fog elkezdõdni a keynote, ahol bemutatják majd.

solo
Bebaszna a dolog:/
Nyáron új teló?: O Mia fene?
Infó?

GregSB
Nemtom, lehet hogy a nyáron érkezõ új telefon képernyõje lesz csak rá képes, az is lehet hogy ez csak egy szabadalom ami eltûnik majd a süllyesztõben (volt már pár ilyen), mindenesetre érdekes.

solo
És elég érzékeny ehhez a szifon?

GregSB
Na ez tetszik:

Újabb Apple szabadalom, ami lehetõvé teszi hogy a trackpad és az érintõképernyõ leolvassa az ujjlenyomatunkat. iPhone-nál miközben feloldjuk a zárat a "slide to unlock"-al egyben ellenõrizné is a telefon az ujjlenyomatunkat, és csak mindket "engedne be". <#eljen>

autoszimulator
hát nálam tökéletesen megy, nem akad, mondjuk elég sok dolgot kiszedtem belõle, beraktam mást, szóval már nem olyan mint az eredeti. Egyelõre az akksit sem zabálja észrevehetõen.

.: mobilize.hu :.

Ezt néztem én is, de az összes videón, amit róla látok, azt látom, hogy rettenetesen lassú, lagos, szaggatott.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

autoszimulator
Amúgy azt veszem észre, hogy ez a rohadt reszponzív és gyors érintõ-interfész a fejlesztõket is arra ösztönzi, hogy kulturált módon, kreatívan használják ki. Amikor a képernyõt ötször kell körömmel megnyomni, hogy érzékelje, hogy egyáltaán hozzányúlsz, senkinek nincs kedve ilyesmit fejleszteni, inkább megoldják egy drop-down menüvel, oszt csá.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

fsgh
És csak 240 forint😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

passatgt
mértékegység átváltó

Ombika
Ez most mi is lenne ?

passatgt
értem én, hogy meg lehet csinálni, de mégse😊

GregSB
Technikailag simán meg lehetne csinálni WinMo-ra, Androidra, vagy Symbianra is. Ez csak egy faszán megcsinált GUI, nincs multitáccs vagy egyéb hókuszpók.

Az már más kérdés, hogy a többi platformra eddig miért nem csinált még senki ilyet...

passatgt
na ilyen progik soha nem lesznek más telefonra, ezért nagy ez az iphone😊

GregSB
Rá szavaztam 😄

Más: egy igényes konvertáló progi: