iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
a kompatibilitással szerintem nem lehet gond
próbáld ki ugyanezt a procedúrát a 3G -vel, ha ott jó akkor mégiscsak van vmi
ha ottsem jó (sztem ott sem lesz jó) akkor lehet hogy hw -es gond (nem jó a mikrofon a fülesen pl)

bár most hogy belegondolok, ipodon ugye nincs mikrofon, mármint built-in, ennek nemtom mi köze lehet az egészhez, lehet a fw is úgy van megírva, hogy nem képes hangot továbbítani, még úgy sem, hogyha egy iphone füles van rádugva amin van mikrofon

na majd egy nálam okosabb megmondja

Bazinga!

Kerdes:

Van egy iPod Touch 2G-m es egy iPhone 3G-m, ez utobbinak nincs szerepe a tortenetben, de a telefonhoz adott fulesnek igen.
Feltettem a Touch-ra a legujabb update-et, Skype-ot, es beledugtam az iPhone mikrofonos fulhallgatojat.
Wi-fi halozaton belul hivtam a notobookom:
- notebookrol atment a hang, atjott a hang az iPod Touch-ra/-rol
- az iPod Touch-rol ellenben nem jott at semmilyen hang az iPhone fulesenek mikrofonjan

Nem kompatibilis vagy elszurtam vmit?

http://gaborszantai.co.uk/

hat ezzel se tudok nagyon bánni... ugy latom eladás lesz a dologbol.pedig szimpi kis telcsi lenne

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

precision
mit töltöttél le? itunes -t kell használnod hozzá
de mondom, FAQ

Bazinga!

hat toltottem softwaret.de windows 7em van,és ugy latom nem igen teccik neki.. nem engeddi tepelipteni..valami pc suite has stopped working

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

precision
ajánlom a FAQ áttanulmányozását 😊 link a bannerben

Bazinga!

ja es meg valami..nincs telepito cd... szoval jo volna egy pc-s software vagy mi

na kicseréltem a telefont... de fogalmam nincs mit csinaljak vele... zene nincs benne,nem is tudom hogy kell rá tenni. bluetooth nem igen akar menni,nem tudom hogy kell azt se jo modorra tanitani... Segitseteke mar mert semmit nem értek ehhez a telefonhoz

oneal1
jézusom....
de beszívtam ezt a szofon.com os fizetõs dolgot......ááááááááááááh😄😄😄

!Forza Ferrari!

Lacee
tavaly a júniusi bemutatót augsztusban követte a megjelenés, mint a legtöbb országban.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ha bemutatják az új Iphone-t akkor azt Magyarországon kb mikor kezdik forgalmazni?

MerlinW
Reméljük, hogy azt is. Egyébként mindenféle új Apple terméket.

[merlinw.org]

Zomil
azért a cydia és az appulo poénja sem rossz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát nem ikon 400 csomaggal akartam megvenni, de most már rájöttem hogy azzal jobb.
68 nap múlva lesz ez a konferencia vagy bemutató nem tudom hogy minek mondjam, ott mit fognak bemutatni? Új Iphone vagy mit?

hat ugy van kiveve

precision
az nem gond, van már yellowsnow, azzal lehet függetleníteni az iphone3G -t
arra azért figyelj, hogy ha elõfizetéssel vette, és részletet fizet utána (lövésem sincs hogy a szlovák tmbobilenál hogysmint vannak ezek) és a csere után mondjuk nem akarja tovább fizetni akkor le is tilthatják a telefont

Bazinga!

hat szlovakiai vagyok én is õ is ... neki t-mobile...nekem orange... szoval nem fogom tudni hasznalni 😄 nem kártyafuggetlen

precision
megéri
de mit jelent az hogy nincs kiblokkolva?

Bazinga!

Sziasztok...most van egy lehetoségem,hogy haver 8 gigás 3g Iphone- jat elcserélné velem..nekem n95 ösöm van.... szerintetek megéri ?? nincs kiblokkolva az iphone,de papirok minden van hozzá.és alig használt. adjatok tanacsot gyrosan légyszi

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Naneveszekedjunk. Bocs, hogy le butaztalak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
😊

Bazinga!

Sephi
Aha. Nem baj, hogy pár napja pont errõl volt szó. Továbbá nem baj, hogy túloztam a számokkal. Nem baj, hogy finomanszolva lehülyéztél alitvan hogy nem tudok számolni.

De próbáld menteni a menthetõt. Biztos jobb napod lesz.

Ombika
Jaja beszivta es nem ismeri el! <#banplz>

precision
amúgy nem értem, miért kell egybõl személyeskedni, leírtam hogy bedõltetek egy áprilisi tréfának, ami önmagában nem a személyetek ellen irányult, mert egy fél pillanatra én is elhittem, aztán rájöttem hogy ápr. 1 van
erre Sephi jön ezzel a nem vagy túl okos szöveggel... ha személyeskedés nélkül nem tudod megfogalmazni a mondandódat felém akkor hanyagolj. köszi.

Bazinga!

precision
jajj de tudtam hogy ez lesz a reakció, hogy nem fogod elismerni hogy tévedtél vagy hogy jönni akartál megint az appulo mintájára, hogy ezek is csak a pénzre mennek 😛

mind1. 😊 képzeld, felismerem az iróniát 😊 ez nem volt az, szerintem.

de haladjunk már tovább, gondolom ez senkit sem érdekel...

Bazinga!

Sly06
szerintem is, nem hiszem hogy 1ik napról a másikra lehúznák a redõnyt.. "remélem 😊"

Sephi
Nem vagy túl okos, ugye?

Irónia

Ombika
apr 1 trefa lesz fiuk! 😊)

Sima változatban biztos, de az iPhone-osban nem találtam ilyen opciót.

precision
140000 db packaget töltöttek le eddig cydiaból, 10000 a napi lapletöltés a szifon.com -on, és egy user általában egynél több lapletöltést generál

szóval nem tudom hogy jött ki neked ez a szám

de úgysem lesz fizetõs, csak áprilisi tréfa, aminek szépen be is dõltetek

Bazinga!

precision
édesjóistenem...

április 1. az mond nektek valamit? 😞

Bazinga!

Sephi
Igen, a szifon.com is rájött, hogy miért ne tegye azt amit az Ap! Hogy csináljunk könnyen pénzt?

Ez ugyanaz mint a drog egyeseknek. 140.000-bol ha csak a fele fizet 500 huf/ho (amit biztos leadóznak a fiuk) akkor.. 5 millió napi szinten?

Legalább ne menne ez álszent duma, hogy mi eddig ingyen csináltuk és blabla...

oneal1
hali!

most vettem csak észre hogy fizetõs lett a szifon.com ....
nagyon frankó...

!Forza Ferrari!

pyrohun
A videó alapján szerintem az irányítása katasztrófa és nincs meg a sebességérzet sem. Vagyis pontosabban nem reális az aktuális km/h érték ahhoz képest, hogy milyen gyorsan (lassan) hagyod el a házakat 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Nem fogsz tudni vele internetezni <#wow3> meg emailezni. Meg nem fog mûködni a google maps, meg nem fog mûködni az idõjárás, meg még csomó minden. Játékok hiscore-jai... Illetve fog, de akkor kell wifi. De hogy akarod internet nélkül megvenni? Meg minek iphone valakinek, ha pont azt nem használja benne, amiben a legjobb? Vagy akkor miért nem sima 2g-set veszel?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

üdv. Mi van akkor ha a telefont úgy veszem meg, hogy nem kérek internetet. Akkor mit nem fogok tudni vele csinálni? Eltudja nekem mondani valaki? köszi

M@TriX
ingyenes, próba cseresznye

videó alapján nekem bejön...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
<#szomoru1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
no komment...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ombika
Fizikaja jo?

pyrohun
Ja és nem véletlenül kérdeztem, hogy tudsz-e ilyen oldalt / boltot. Mert AZONNAL veszek egy 3g-t ennyiért.

pyrohun
Én teljesen nyugodt vagyok, csupán egyet kérdeztem: tudsz-e olyan oldalt, ahol ennyiért valóban lehet kapni. Elárulom: 130 alatt nem nagyon kapsz jelenleg magyarországon valóban új és valóban gyárilag függeten 8gb-os iphone-t. Aki olcsóbban adja, az általában kamuzik és függõt ad kikódolva és függetlennek mondva, ésatöbbi. Az, hogy kinek milyen ár a korrekt, az tök 8, mivel mindennek megvan az ára. Hiába lenne valóban korrekt ár a 95, ha 130 alatt nem kapod meg. A topicot pedig nem én kevertem össze valami MÁSsal... -.-

M@TriX
na maradjunk a topiknál, ingyenes verziója jelent meg a Ferrari GT-nek az AppStore-ban:

Ferrari GT Evolution: Lite Version
(Párizsban lehet Quick Race-lni csak, ez a korlátozás)

M@TriX
tipped rossz. én inkább nem is tippelek, de ez az iPhone topikja, szóval arra koncentrálj. Mercedes topik arrébb van.

nem értem mit nem értesz ezen, pl. vannak olyan üzletek ahol úgy oldják meg az új készülékeket, hogy nem kell ÁFÁt fizetned 95+Áfa mindjárt 119e (nem látok/látsz bele az említett üzletbe)
de én nem azt akartam volt mondani, hogy annyiért tényleg lehet kapni az oldalon hanem azt, hogy nem elképzelhetetlen.

szóval nem kell egysíkúan gondolkoznod és csak a saját igazadat elhinni. Hogy kinek mi a korrekt az meg változó. neked annyi, nekem annyi. nekünk annyi.

szóval nyugi.

pyrohun
-.-

GregSB
Na! Legyen már vége a hajráncigálásnak az oviban! Ha folytatni akarjátok a vitát akkor itt kultúráltan plz, vagy priviben intézzétek.

pyrohun
Ismered személyesen? Add át neki üdvözletem. Azért legközelebb nem kéne az sg-t valami homo társkeresõvel összekevernie 😊)))

passatgt
idõsebb mint te<#banplz>

pyrohun
Életkor: ismeretlen

Tippelhetek? 12 alatt.

Neked korrekt ár a 95e?
Nekem meg korrekt ár lenne mondjuk az új E-coupe merci 1 millió forintért. Csak nem lehet ennyiért kapni. Mint ahogy gyárilag független iphone 3g-t sem 95-ért, de biztosan túl retardált vagy, hogy értelmezd a soraim.

A személyeskedésre meg nem reagálok, a monitora mögül mindenki lehet nagyfiú, kockafej. Get a life!

M@TriX
Ember. Kapd be a f@szom "(olvasd el a szót és értelmezd légyszives)"

remélem nincs harag...

nekem korrekt ár akkor is. véleményem lehet nem? Mérne vehetnének nagytételben valahonnan ebay-rõl õk meg vállalják a gar-t aztán kész.

amúgy az adatok tényleg sánták azt én is olvastam, de lehet csak copy-paste-oltak valahonnan. hívni kell õket ha felveszik, aztán ha minden ok lehet venni és lehet örülni. ha valami bûzlik akkor meg nem.

nem olyan bonyolult ez.

Amúgy "GYÁRILAG (olvasd el a szót és értelmezd légyszives)" minden iPhone független...