iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Van szép nagy kijelzõs GPS-em az autóban, internettõl pedig nem függök. Ami nagyon kell (menetrendek, gyors infók, stb) az megy EDGE-en is. Ha netezni akarok viszem a laptomopot, és 3G/Wifi-zek azon.

Megjegyzem számtalan helyen van ingyenes Wifi spot Bp-en is.

Én sem vitázom, csak értsétek meg, hogy így döntöttem😊 Más gondolkodásmód/igény is van a világon, nem csak a tietek.

[merlinw.org]

Hát EDGE hálózat gyakorlatilag alkalmatlan a netezésre, a 3G már életképesebb (viszont meggondolom rajta azért, hogy kivárjam azt a 10 másodpercet, amíg behoz egy index-hírt, szal az asztali netet nem váltja le).

A GPS, a kicsit vékonyabb kivitel és az erõsebb akksi az, ami miatt én simán kiadnék érte 60k-t. Azaz ki is adtam 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ombika
NEm vitazom! NEKEM LAZAN Megerte, raadasul regit 88-ert adtam el anno!

MerlinW
A céges telóm (nem állandó, csak külsõs munkák esetén kapom) 3G, ismerem. Nem ér ~60-70k-t a különbség...

[merlinw.org]

Ombika
Szerintem meg van regihez kepest, azom is volt!! DE te tudod! 😊

pyrohun
remélem aluminium lesz, nem gagyi mûanyag. az én 2g-m annyiszor esett le, hogy ha 3g lenne, már 6x eltört volna a hátulja. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Addig várok, amíg nem adnak ki olyat amit megvennék. 3G nem tetszik/nem nyújt annyival többet számomra, hogy lecseréljem a 2G-t, ezért nem vettem. Ha 4G sem tetszik, azt sem veszem meg. Ha meg igen akkor csere.

[merlinw.org]

pyrohun
kb. 😊 bár amugy osx-en enyhén más a quicktime, mint windows-on 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

autoszimulator
aki azt a zsák sz*rt megveszi, megérdemli a teljes körû használatát 😊

.: mobilize.hu :.

pyrohun
úgy érted, vegye meg, igaz? 😊)))))))))))

Sephi
Hmm 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
szerezd meg vhonnan a quicktime pro -t, abban ha megnyitsz egy videot és save as -el elmented pl mp4be akkor tuti jónak kell lennie, apple termék az is 😊

Bazinga!

precision
hmm, most néztem én is, nálam sem jó
pedig anno én is így csináltam (én add to libraryval) és ment... nemtom lehet ebbõl az újabb itunesból kivették ezt az opciót?

Bazinga!

Sephi
Na varj. Behuzni nem engedi... adom neki hogy ADdd file to Library de az avi-t nem adagolja be. Mit csinalok rosszul?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zomil
osztrákok is kijelentették, h nekik biztos nem fog hiányozni a kiesés amit a skype produkál igy ök sem tiltják be. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

autoszimulator
szerintem itt nem fogják, mert a legtöbb iphone-t ikonban vették, és ott meg elõre benne van egy jó adag beszéd és sms, szóval saját magát szívatja az, aki inkább Skype-on beszél egy belföldi ismerõsével.

GregSB
Kommentek között írják, hogy a Holland Tré meg nem tiltja be. Szóval még van remény, hogy itthon sem fognak sz@rakodni.

GregSB
Na kezdõdik a cirkusz:

A német T-mobile betilthatja a Skype használatát az iPhone-on.

Kíváncsi vagyok itthon mi lesz...
Soha az életben nem fogok venni semmit ezektõl a retkektõl. Inkább beszerzem majd külföldrõl függetlenül.

precision
igaz 😊
én egy showder klub részt huztam be így (avi -t) és kis pepecs után már syncelte is fel a telóra 😊

Bazinga!

Sephi
Nem kell felirat. Nekem megvan .avi. Magyarul ha itunes-ba berakom akkor atuomatan konvertalja mp4-sre? Mert ha ez igaz megorulok 😄

Nem tudom estig kiprobalni 😞

precision
mert itunes nem rakja rá a feliratot? 😊 vagy nemtom h neked kell e felirat

Bazinga!

solo
Bt füles: D
Be is baszna gyári tartozékként: C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

passatgt
csak ebbe a vékony cuccba nemnagyon férne el egy 3,5-ös füles😊

Sephi
Nem mondod.... ez most komoly? Akkor miert szevedek en itt???

solo
Hmm..Ez kajak jól néz ki, csak a háta ne lenne olyan hajó alakú-.-"
Legyen szögletes és kész 😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pyrohun
Ja, de NEHOGYMÁR ilyen éles legyen a széle, és ilyen teknõsbékaszerû a hátulja... Tök kényelmetlen lenne, semmi értelme.

Ability
Najó, nem rossz ez, jobb mint a 3G, de arra a titán házas változatra sokkal jobban rá vagyok esve. Ez meg olyan furcsa, de biztos szokható.
Ability
Nekem ez egyszerûen nem tetszik. A régi concept art volt a nagyon fasza, ahol titán házat és OLED kijelzõt írtak mellé.
pyrohun
A tökéletest minek változtassák? Lásd Imac - azt is inkább ráncfelvarrják csak. 😊

Ombika
Ennyi erovel varhatsz eveket is!

Super tényleg lassú, de nálam a Xili az egyik leggyorsabb volt.

GregSB
Áz, fan made koncepció. Egyébként állítólag nem fog sokat változni a formája...

precision
de ez csak egy concept nem? úgyértem fan made 😊
amúgy nincs bajom a kerek formákkal, de ez már lassan teknõsbéka jellegû lesz annyira domború a háta 😄

Bazinga!

MerlinW
Ezért nem cseréltem idén 3G-re. Éreztem hogy valami fincsi van itt készülõben😊

[merlinw.org]

autoszimulator
fú ha ilyen lenne megenne a méreg a 3G miatt 😄

passatgt

MerlinW
Én iTunes-ra hagyom... Behúzom az avit, õ meg átkonvertálja magának. Nem tökölök vele😊

[merlinw.org]

Sephi
Xilisoft es Super.

Xilisoft atom lassu es a geppel nem dolgozol kozben.

Super valamiert elcsusztatja a hangokat.

Azért a bemutatottak közül háromnál több filet is meg tudsz adni.

Sephi
YEAAAH!!!

Sephi
Ez jo, de nem lehet queue-ba rakni filokat... sorozatoknal eleg kellemetlen. viszont a video-ra mar tud.

precision
ezt meg a konvertálgatósoknak 😄
http://szifon.com/2009/04/02/konvertaljunk/#more-4195

Bazinga!

Off
Utálom ezt a telefont, de a "labirynth" nevû játéktól azé' befostam. 😄DD (monnyuk ez még nem elég ok arra, hogy beruházzak egyre)
On

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Zomil
végre 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Ez a füles mizéria is jó😊 Tavaly elvittem 2 fülhallgatómat egy XY híradástechnikai szervizbe (millió van) megmutattam a szifon bemenetét, meg a fülest, a faszi meg kb 10 perc alatt applikált rá dugót / ill az egyikrõl elég volt csak lefaragni a gumit.

Észre sem lehet venni hol nyúltak hozzájuk, egy éve mindkettõ tökéletesen mûködik. A két füles értéke összesen 50k körül van, tehát nem filléres darabot vittem a boncasztalhoz. A két csatlakozómûtét határozott 1500 forintomba került😊

Ezért szoktam mosolyogni, mikor az ember megy új apple fülest venni milliókért, mert a gyári elromlott/elveszett/megette a macska. Vagy hogy azért nem cseréli le mert nem megy bele. Egy csomó fülesnek gyárilag olyan a csatlakozója ami 2G kompatibilis (vékony henger alakú gumi).

Aki pedig jelen volt technika órán, maga is le tudja cserélni a csatlakozókat, két drót forrasztása és rögzítése nem ördöngõsség😊

[merlinw.org]

GregSB
😄

MerlinW
Ott a banner-ben a gyári magyar kézikönyv. Minden benne van halandó nyelven. Tessék kiolvasni. Windows 7-en pedig ne feltétlenül várd hogy menjen rendesen az iTunes.

Kiadás elõtti Windows-t éles rendszernek használni finoman szólva a hülyeség netovábbja.

Ha a kézikönyv alapján sem boldogulsz, feltétlenül add el a telefonodat, hiszen az azt jelenti, hogy nem boldogulsz egy olyan hülyebiztos készülékkel, amit a hülye amerikai polgárnak terveztek.

[merlinw.org]

GregSB
Biztos hogy 2. generációs a touch? Az elsõ asszem nem volt kompatibilis semmilyen mikrofonnal.

Egyébként meg passz, próbáltátok újraindítani?

Ha ezzel a £1.70-es adapterrel mûködik akkor kéne az iPhone fülesével is...

GregSB
A napokban jelent meg a 3.0 új fejlesztõi buildje:

Ebben már benne van a video tartalmú sms-ek fogadásda is:

+1 bizonyíték az új hardware mellett, amiben már jobb kamera lesz 😊

Azt tudom, hogy lehet mikrofonnal vezerelni iPod-ot, de lehet a Touch-ot nem...?
A mikrofon telefonnal mukodik.

http://gaborszantai.co.uk/