iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolti001
Sziasztok!

Egy kis teknikai segitség kéne!

Videorecorder3g-vel felvett videokat konvertáltam át asztali gép segitségével mp4-be.
De egyszerüen nem jövök rá hogyan tudnám az eredeti állóképet visszakapni! A lejátszásnál mindig elforditva jelenik meg a video!
Erre gondolok:

MerlinW
Felnyomsz rá egy tiszta OS-t, aztán jailbreakeled/unlockolod.

[merlinw.org]

Nem jó, mert a rendszer Reset nem ismeri a jailbreak-et és a feltelepített Cydiás alkalmazásokat, így lefutás után csinálhatsz egy Restore-t is, mivel többé nem boot-ol be a készülék és mivel már az SSH- sem mûködik így onnan sem tudod korrigálni a hibát.

MerlinW
Semmi köze hozzá.

[merlinw.org]

Sephi
Ez nem uti meg a Jb-et? Cydia meg ezek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

passatgt
reset?

Settings / General / Reset

Sephi
Oda akarom adni a iphone-t egy ismerosnek. Hogy rulok le minden magan dolgot rola?

Pl passwordokat, contactok meg stb?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
annyit arról hogy milyen sérülékeny a mûanyag ház 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MerlinW
Gyááá kéreeeem😄 Végén megint illatos leszek😄 Vajon alma illatú?😊

[merlinw.org]

GregSB
Ja, én is azt néztem 😄

na ez után mondja valaki hogy ócsó gagyi mûanyag van a hátulján a 3G-nek. 😊)

Szpíking of szappan, az igényes iPhone tulajdonos tart ilyet a kézmosó-csapja mellett:

MerlinW
szappantartó milyen jól tartja magát😊

[merlinw.org]

GregSB
Aucs :S

Sephi
Kene nekem ma egy 3G ... szerintetek hol nézzek korul?

GregSB
Elindult a Push Notification Server.

Már lehet tesztelni a fejlesztõknek.

Ez azért nagy hír mert már tavaly be kellett volna indulni a rendszernek, nem lehetett tudni mennyit csúsznak vele.

Zomil
igen egy már létezõ elõfizetésre is meg lehet venni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ennek utána járok, hogy nálunk be tudja e szerezni a kolléga aki a mobilokat intézi.
pyrohun
cégesre is meg lehet venni, tehát más elõfizura is.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Hát az a baj, hogy elõfizut nem akarok mert céges kártyám van, havi kerettel ami szintén T-s. Lehet, hogy a Dominós lenne a legjobb megoldás kártyát ki cégest be és akkor tuti nem tiltják le soha. Csak úgy meg 150 k 😞
Kandurex
Nem tudom, lehet, este megnézem,

köszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Urban legend szerint alaplapcserével megoldható.

pyrohun
Állítólag ha letiltják, akkor ráb*sztál 😞 Szóval óvatosan ezzel! Inkább vegyél egy gyári függetlent, vagy mennj át a tmobilhoz ha megteheted.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Lacee
amikor syncelsz, az itunes nem lövi be a géped ideje szerint? nekem azt csinálja.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A4 -es papírlapomat hasonló típusú Audira cserélném 😊
Tudom kicsit sablon a szöveg de 4 sör után erre futotta 😊
de ettõl függetlenül kéne egy 3G , ja és ha letiltják akkor azt fel lehet oldani vhogy?
MerlinW
*** To answer a common question: The iPhone SDK unfortunately does not allow applications to set iPhone's system time, so a time sync between the atomic time and the iPhone time is not possible ***

[merlinw.org]

Kandurex
Nekem nem, én is erre gondoltam alapból.

passatgt
állítsd át akkor a percet, amikor 0 lesz a másodperc😊

Kandurex
1 mi...na jó csak fél milliós kérdés, hogy lehet az órát másodperc pontosan belõni? Mert valahogy nem találtam benne ilyen lehetõséget. Aztán, most úgy egy jó percet késik izomból a telefonom. <#conf>

Sephi

passatgt
nálam még mindig a gyári vezet😊

autoszimulator

.: mobilize.hu :.

Lacee
😄D

GregSB
Dugni akarok. Hasonló beállítüttságú, igényes hölgyek jelentkezését várom emailben!

C-osztály megfelel? <#vigyor>

MerlinW
Keresek egy lopott fekete Mercedes-t, bennefelejtett 3G-vel. Az ajánlatokat e-mailben várom.

[merlinw.org]

pyrohun
Keresek egy Mercedes-t. Lehetõleg úgy, hogy nem lopott. Ajánlatokat emailben várom.

Sziasztok,
keresek iPhone 3G-t feketét. Lehetõleg garanciával, hogy a T nem tiltja le ha elõfizetésesen lett vásárolva.

az ajánlatokat e-mailben várom.

Sephi
😄

passatgt
arra céloztam, hogy a zárójelben lévõ digital compass szópár alapján nehéz volt kitalálni

Sephi
De de.

passatgt
nane

DOGMAN
"magnetometer" (digital compass)

Ez digitális iránytût jelent...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

GregSB

GregSB
Újabb bizonyítékra bukkantak a videofelvevésre a 3.0 beta OS-ben.

Cseles fejlesztõk elhitették az OS-el, hogy video-rögzítõ van csatlakoztatva hozzá, ezek után így nézett ki a kamera interfésze:

Továbbá találtak nyomokat video vágás lehetõségére, és ezekre a kulcsszavakra a konfigurációs fileokban:

"auto-focus camera", "magnetometer" (digital compass), "Voice Control".

GregSB

Sephi
Ezt en is támogatom. 2G-est tartottam meg.

precision
ha valaki nem megy max sebességgel a 250 lóerõs sportkocsijával, de amúgy fontos neki a szép külsõ, a megbizható minõség, a belsõ kényelem...stb., akkor miért ne lehetne olyan autója? 😊

lehet rossz hasonlat, de sztem érted, hogy mire gondolok 😊

Bazinga!

precision
nyugi, én is a te véleményeden vagyok.. én se vennék 3G -t, na nem azért mert rossz, hanem mert a benne lévõ többlet nem ér annyi plusz pénzt (nekem) mint amennyi most az átlag különbség egy 2G és egy 3G ára között

szóval várok én is 😊 esetleg ha kijön az új modell és lejjebb megy a 3G ára akkor talán cserélek

Bazinga!

MerlinW
Hogy legyen mit kérdezned.

[merlinw.org]

ha tényleg csak arra kell, akkor meg nem értem miért van iphonod

b4rc4
Ha ezekre megvan a lehetõséged,illetve a telós net télleg csak annyira kell akkor abszolut megértem a döntésedet 😊