iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Remélem változik a dolog. Anno hallottam olyat hogy tárgyal a Pannon is az Apple-vel.

[merlinw.org]

Gondolom megint a T fogja egyedül árusítani.
Hát már izgatottan várom 😊 remélem a jó öreg Steve Jobs fogja prezentálni félig a halálból
Az sajna még két hónap alsó hangon 😞

Ha júniusban jön az új iphone, kb augusztus vége-szeptember eleje lehet nálunk is kb.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Szerintetek ha lesz Júniusba új iPhone akkor az mikor lesz kapható nálunk?
precision
én biztos megvárom a stabil 3.0 -át rendes dev-team -es jailbreakkel és unlockkal 😊

Bazinga!

En is probaltam az N95-ot, nekem lassucskanak, es olyan tipik nokia-telefonnak tunt 0 "álleesõ-faktorral", semmi meglepõ nincs abban a telefonban.

Persze azt elismerem, hogy rengeteg mindenben jobb, mint az iphone, de hogy nem kényelmesebb használni, az is biztos.
A külseje pedig nekem tényleg nagyon-nagyon-nagyon nem tetszik, az is tipik nokia kopogósmûanyag-tégla dizájn 😞

De persze ízlés dolga, az N95 inkább a hardcore usereknek jön be, míg az olyan casual arcok, mint pl én, akik csa netezni, emailezni meg RSS-t olvasni, zenét hallgatni szeretnének, nincs semmi baj a kicsit szerényebb szifonnal sem.

Ombika
En is N95el kezdtem meg fel honapig birtam! 😊

oneal1
feltette már esetleg valaki a most megjelent 3.0 bétáját?

!Forza Ferrari!

oneal1
hello!

Köszi a tippeket mindenkinek, restore kellett...na mind1😊legalább jó😊

!Forza Ferrari!

Nem tudom, ki mit szeret. De nekem volt N95 is elég sokat a kezembe és szifon is. Lehet hogy hardwarebe jobb a nokia, de nem hozza azt a hatást hogy leesne az állam tõle ellenbe az iPhone igen. Amúgy meg én nem kamera alapján választok mobilt bár az iPhoneba jó lenne mondjuk egy 3,2 es auto fokuszos kamera a vaku az fölösleges. Sötétbe az is fos képet csinál
pyrohun
Hát az Ngage meg a rohadt jó nekem valahogy nem szerepel egy mondatban. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

solo
Naja, többi N es fos..Nekem volt N gage rohadt jó volt.És most van az n95, ez is rohadt jó.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pyrohun
dettó.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
No offenz, világ életemben nokiám volt szifon elõtt, de szerintem is ocsmány az egész N széria😊

[merlinw.org]

Ogrus
a store-on megvettem a beejive-ot.bejelentkeznék,de azt írja hogy no paid license found.pedig a kártyámról levonta a lóvét.újratelepítéskor jelzi hogy már megvettem, ingyen letölthetem.de semmi, ugyanaz a hiba.valaki hozzáértõ kérem segítsen

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

solo
NANA!BEfogod! most is 8gb-s em van, tökéletes.xD
Semmi baj nincs vele..
Hogy a fenébe már?villantó nincs fél cm vastag az alátokozással együtt: C
CZ optikás kamer meg olyan helyre kell ahol van hely..

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Villanto meg egy CZ-optikas kamera kb olyan vastagsagot adna a telefonnak, mint egy ocsmany N95 😊

solo
Anyááááááád: D Erre gondoltam, ez kell ide ^^
Már csak egy rohadt xeon villantót hegesszenek oda, meg az n95 CZ-s kameráját, és a világ legjobb telója lesz 😊Nameg a prézli prociját: D
Vagy! az Nvidia kis micro prociját😄 Ha nem intel atom ot xD

Zomil
szvsz ez már tul szögletes 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ability
Ebbe most szerelmes lettem. 😊
GregSB
Ha kinézetben nem is változik sokat tuti új processzort fog kapni...

Van fantáziájuk a grafikusoknak microSDHC 😊, de ez is szép csak legyen alumínium mint az elsõ generációs annak olyan jó a fogása 😊
passatgt

passatgt
nem ártana

autoszimulator
ez csúnyább szvsz

.: mobilize.hu :.

Ez már döfi!
Alumínium és üveg, nagyon baba lenne de szerintetek biztos, hogy lesz új hardware is az os 3 hoz idén?
GregSB
Ez jobban tetszene?

Unibody mockup:

precision

Bazinga!

Sephi
Ket honapja, amikor 3G akartam venni, nem tudtam eldonteni, kitol. Most senkinek sincs elado.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Létezik a mail2weben kívül ingyenes email push szolgáltatás?

precision
crackelt programok? mobilinstallation crack fent van?

Bazinga!

most letöröltem a programokat, és újra felraktam, de ugyanaz a gond, nem tudja megnyitni.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

solo
Kezd hasonlÍtani egy végbõl kúp ra.: C
Inkébb olyan beütése legyen mint a mostaninak, csak szögletesebb.

GregSB

PS, de faja lenne ha így nézne ki 😊

az miért van, hogy újratettem a wint, és vele az itunest is, rákötöttem a telefont, és most egyik program se elérhetõ. erase end syncet nyomtam, de csak a zenéket és videókat törölte le, a programok ugyanúgy maradtak, csak nem indulnak el.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

MerlinW
JB esetén bekapcsoláskor/újraindításkor ne legyen bedugva semmi a telefonba. Egyébként meghal. Ezt jelzi is egy rövid dorombolással😊

[merlinw.org]

Legrosszabb esetben restore, és megjavul, nem kell aggódni, nem vész el semmi, backupból visszaállít mindent, még a 3rd party programok mentéseit is.

Kandurex
5-10 percig tölteni, utána jó lesz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pyrohun
persze, nyilván egy 2 éves konstrukcióban elavultabb lehet a hardware. de inkább a pré billentyûzetét nem értem, mintsem az iphone lassabb prociját 😊

precision
1. várni, nagyon sokat, nekem volt már olyan, hogy 3 perc is kellett míg bejött egy komolyabb hiba után

2. ha nem történik semmi, akkor restore

3. ha nem elérhetõ a restore a telefon ezen állapotában akkor dfu módba kell rakni (google 😊) és utána mehet a restore

Bazinga!

oneal1
egy ismerõsöm hívott hogy segítsek neki iphone ügyben.

azt mondta h lemerült a telója, pár óra mulva dugta töltõre de csak a bekapcsoláskor látható hátteret látja, tehát csak az almát.

ilyenkor mi a teendõ?

köszi

!Forza Ferrari!

Egyetértek, pont emiatt tetszik nekem jobban az iphone, viszont tudásban tényleg úgy néz ki, a Pre verhetetlen lesz.

GregSB
Azért azt ne felejtsük el, hogy az iPhone jelenlegi hardware-je egy-két apróbb változtatást leszámítva (3G modem, GPS chip, stb.) 2007-es konstrukció, nyáron lesz két éves... a Prézli pedig teljesen új. Nem csoda hogy több mindenben jobb.

Itt az ideje hogy az Apple komolybban frissítsen az iPhone-on SZVSZ.

Szerintem is teljesen felesleges a valós billentyûzet. Nekem a virtuális teljesen megfelel.

pyrohun
Hát igen a Pré sok mindenben ütõs. De miért kellett normáls billentyûzet neki? Foglalja a helyet (vastagabb a telefon emiatt), nehezebb is, kattog, zörög egy idõ után... Komolyan nem értem 😞

lele
Srácok mennyibe kerülhet kint amerikában egy letiltott iphone?
Arra gondoltam mivel a At&t nem adna ki nekem iphone-t veszek egy olyat amit letiltott itthon függetlenítem és kész. De mennyibe kerülhet szerintetek?

GregSB
Forbes szerint az új iPhone-nak új processzorra lesz szüksége.

Érdemes elolvasni a 9to5mac elemzését, érdekes és igazuk van.

A Palm Pré-ben lévõ TI proci gyakorlatilag 2x olyan erõs mint a szifoné, és kevesebb áramot fogyaszt. Így tudták megoldani a valós multitaskot drasztikus akksi-zabálás nélkül..

Az új ájfón jövõ nyárig marad, és ha versenyben akarnak maradni akkor muszáj lesz egy újabb generációs procira váltani. Jelenleg egy Samsung chip ketyeg az iPhone-ban, innentõl 3 lehetõség lesz: Átváltanak a Pré-ben lévõ TI-ra, vagy a Samsung hasonló új procijára, esetleg maguk fejlesztenek ki valamit.

Voltak már ugye szivárogtatások arról, hogy több iPhone jön idén. Aztán olyan hírek is, hogy konkrétan 2 db, egy lebutított, olcsóbb és egy high-end. Na a buta-olcsóban lehet maradni fog a jelenlegi proci, sõt lehet hogy egy olcsóbb kivitelezésû 3G lesz...

MerlinW
Virtualdub-al megfordíthatod.

1. video/full processing mode
2. video/filters/add/rotate
3. video/compress/ kiválasztod a kodeket
4. audio/full processing mode
5. audio/compress kiválasztod a kodeket
6. save as avi

másik megoldás

[merlinw.org]

zsolti001
A beszúrt képen jól jelennek meg a videok de amikor elinditom õket akkor elforditva jelennek meg , az eredeti videok amit a 3g vett fel ha azokat elinditom akkor normálisan jelenik meg! Csak valamiért a konvertálás után már így játsza le a telefon!
A konvertáló program ezekkel a beállitásokkal van ellátva:

passatgt
elfordítod a telót?