iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...május elsejétõl új ikon csomagot vezet be a hazai vállalat. Az ikon 200-as díjszabás továbbra is csak iPhone-nal kérhetõ, és a nevébõl következõen olcsóbb is lesz, mint a mostani ajánlatok. A 200 a lebeszéletõ percek számára utal, vagyis a 400-as és 600-as után a visszafogottabb dumagépek is örülhetnek."
.: mobilize.hu :.
hogy is kell megváltoztatni az artist-ot meg ilyeneket a zenéknél Itunesban? Mert a get infora kiadja a lehetõséget de szürke miden kitölthetõ mezõ, nem tudok bele írni. (már raktam fel zenét de már elég rég és kiment a fejembõl most meg itt szopok vele...:@)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nekem is van, még a monokróm iPodhoz vettem
jó nem azért kérdeztem, hanem hogy pl a távirányító, amit látok hozzá, azzal együtt az iphone is kezelhetõvé válik? mert ilyen fjúcsörök nélkül nem ér többet, mintha rákötöm a telót a hifi AUX-ra 😄
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Csak ssh-val tudod megnézni, vagy új OS telepítésével.
[merlinw.org]
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
De most neztem Cydia-t es nincs feltelepitve a YS 😊 Csak ott van... es mondja Install.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fullscreen-es megoldásra youtube-on keress rá Dead pixel / Pixel fixer stb... valamelyikére
Elinditottam az app-ot de ott nem villog ahol a ixel van mert a safari szurke iconjai es bar-ja van. nem lehet ezt fullscreen?
Ez + Ez és bárhol tudsz zenét hallgatni az iPhoneról Bluetooth-on keresztül, vezetékek nélkül, ahol van egy rádió... Autóban, otthon, bárhol...!
OSX-et epp most raktam fel PC-re, szal az nem gond.
(ket napig szidtam az apple anyjat, de sikerült. Most onnan irok. Büszke vagyok magamra)
---
@Merlin: Tudom, de sajna nincs annyi idöm, hogy minden nap ezzel bibelödjek, meg szerintem jobb igy spontan. Nem CNN tudositast akarok csinalni, hanem a sajat tapasztalataimat szeretnem megosztani.
Akinek nem tetszik a stilus, hat az nem fogja majd nezni :-)
Majd ha valaki fizet erte, akkor majd profibban megcsinalom :-)
Egyelöre ennyi fer bele.
[merlinw.org]
Ha nem, akkor pixelhiba, és ez segít rajta, iphone-on nyisd meg és a 4. menüpontra nyomj:
http://www.ebaspace.com/iphone-app/
Pár percig, akár óráig toljad neki és rendberakja.
Ha nem, és garis, akkor vidd vissza, ha nem garis, beszoptad😊
MIK EZEK? Mert nem pixelek... azok nem igy egnek ki.
Tokre panikolok.
Annyira nem neztem az oldalt, hogy mit is ajanl. Csak a videokat lattam, meg, hogy gagyi google forditas.
Amugy meg warezolni nem szep dolog. 79 centet mindenki kibir nehanapjan :-P
---
@Precision: en beszelek es nekem is feltünt es en is elszörnyedtem rajta, de hat igy beszelek, sajnalom :-)
Megprobalok majd valtoztatni rajta.
Az öhm meg ahm igazabol azert van, mert megprobalok összefüggöen beszelni, szepen fogalmazni, de közben a jatekra is figyelni kell, raadasul egy elegge kicsavart pozban a kamera mögül :-D
Nincs harag :-)
Ismerem az oldalt. Meg www.ajfon.rs-t azert mertem ajanlani, mert nem szukseges szerb tudas hozza. Ott vannak kepek, videok meg letoltesek, ennyi.
Ennekem tetszik, hogy csak jobb cuccok vannak rajta.
szóval nem tudom, hogy személy szerint te beszélsz e a videokon vagy a te szereped más e, DE a beszédben néha (gyakran 😊) zavar a sok hosszú "ööhm" vagy az "aahm"
az amúgy jó összképen kicsit ront, persze a videok hasznosságán nem, még szõrszálhasogatásnak is vehetnéd... csak gondoltam leírom, lehet másokat is zavar egy picit 😊
remélem nincs harag 😊
Bazinga!
nem érdekel hogy foglalt lett a nevem vagy emailem
majd ha lesz magyar store (lesz egyáltalán?) akkor regelek egy normál accot, addig meg tökéletesen jó ez 😊
Bazinga!
itt csak van egy kis bemutató video, nem õk csinálják, általában a hivatalos trailert teszik be
az oldal lényege a letöltési linkek a crackelt játékhoz, ami ugye merõben más profil mint a ti játéktesztjeitek 😊
Bazinga!
Persze, ha tudsz szerbül, az ok, csak itt masok valszeg nem tudnak :-)
Akkor megegyszer: iphonejatekok.blog.hu
Itt videok is vannak magyarul.