iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Május elsejétõl új csomagban kapható az iPhone.

"...május elsejétõl új ikon csomagot vezet be a hazai vállalat. Az ikon 200-as díjszabás továbbra is csak iPhone-nal kérhetõ, és a nevébõl következõen olcsóbb is lesz, mint a mostani ajánlatok. A 200 a lebeszéletõ percek számára utal, vagyis a 400-as és 600-as után a visszafogottabb dumagépek is örülhetnek."

Ombika
En kapasbol feheret vettem ,mert feketebol 1 halom van . En exkluzivabbnak tartottam feheret es tartom most is! 😊

autoszimulator
Ha most vennék iphone-t, átgondolnám a fehéret, mert bár tetszik, de sokat nem volt a kezemben... A fekete túl sablonos, de mostmár marad ez, míg ki nem jön a 13ik genes iphone, ami talán már 2024ben tudja a flasht 😄

.: mobilize.hu :.

GregSB
Jah, gondolom nem fogyott úgy mint a fekete. Aztán kicsit több mint 1 hónap múlva itt az új teló bejelentése, utánna már még kevesebben vennék 😊

autoszimulator
és a fekete miért maradt? talán az jobban fogy? 😄

autoszimulator
pedig a Get Info/Info fül alatt kell lennie. Ha az szürke, akko nem lehet, hogy a fájlt már nem találja a régi helyén az iTunes?

AntiHero
kocsiba kéne valami ilyen.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

fsgh
Hülye kérdés, de felteszem mert az õrületbe kerget😄

hogy is kell megváltoztatni az artist-ot meg ilyeneket a zenéknél Itunesban? Mert a get infora kiadja a lehetõséget de szürke miden kitölthetõ mezõ, nem tudok bele írni. (már raktam fel zenét de már elég rég és kiment a fejembõl most meg itt szopok vele...:@)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szép, hordozható, lehet távirányítani a szoba másik végébõl (válts számonként 20 gb zenét mondjuk...)

nekem is van, még a monokróm iPodhoz vettem

precision
sztem tuti, legalábbis az ipod része, köv szám, play, stop, ilyesmi

Bazinga!

autoszimulator
😄D

jó nem azért kérdeztem, hanem hogy pl a távirányító, amit látok hozzá, azzal együtt az iphone is kezelhetõvé válik? mert ilyen fjúcsörök nélkül nem ér többet, mintha rákötöm a telót a hifi AUX-ra 😄

precision
nokedlit szaggatni? 😊
de most komolyan... szerinted? 😊 zenét hallgatni 😊

Bazinga!

autoszimulator
ezek miért jók?

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

sztoncsi
Logitech Pure-Fi Express Plus

Itt van több is...

Ez 20.000.- pénz

helo,tudnak nekem valaki ajánlani 20ezer forint körül iphonhoz egy hangfalat?JBL radialon gondolkodok de az már kicsit húzós!
MerlinW
Egy mozdulattal el lehet tüntetni. Csak módosítani kell a dpkg csomaglistát és Cydia már ki sem jelzi, mint telepített alkalmazást.

Csak ssh-val tudod megnézni, vagy új OS telepítésével.

[merlinw.org]

precision
hát gondolom igen, bár nekem nincs 3G -m szal nemtom

Bazinga!

pyrohun
de miért, annak állandóan fel kell telepítve lenni?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sephi
2.2 es 2.28 a MV.

De most neztem Cydia-t es nincs feltelepitve a YS 😊 Csak ott van... es mondja Install.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
jó csak õ külön pdf olvasót kért valami oknál fogva, ezért ajánlottam ezt, mert azok közül nekem ez jött be a legjobban, buszmenetrendem ebben a legjobb 😄

pyrohun
frissits szoftvert rajta 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
alapból tud pdf-et olvasni.

Sephi
Gyerekek, van itt a kezembe egy 3G amin van JB. honnan tudom, hogy ez most gyarilag fuggetlen, vagy software-esen? Amikor beraktam a VODAFONE kartyamat akkor kerte a pint es azonnal halozatott talalt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
pdf+ -t használom én, elég jó

mondjatok kérlek valami jó pdf olvasót... sosem próbáltam még meg pdf-et olvasni rajta, de most égetõen fontos lenne...

Sephi
Dehulyevagyokmegvan 😄

Sephi
Hogy kell a kepeket a iphon-bol kimasolni PC-re?

MerlinW
Végsõ esetben szifon oldalán vannak szerviz linkek.

[merlinw.org]

Ha az iTunes-ba beraktam a clipartokat és amikor letörölte a winfos miatt az összes mp3amat a telomról és én visszaraktam a fele albumkép nem jött be. Csomó mp3ból kijött. Most pótoltam, de hiába syncelem nem rakja vissza. Szerintetek mit csináljak? Töröljem le megint mindent aztán rakjam újra?
Sephi
Koszi.

passatgt
Én még mindig a pixelre gyanakszom

Fullscreen-es megoldásra youtube-on keress rá Dead pixel / Pixel fixer stb... valamelyikére

autoszimulator
bonjourt kihasználva lehet, macOSX-et most hirtelen nem vágom, utánanézek hogy lehet megcsinálni.

Sephi
Megneztel lampanal es a kis fekete foltoknal van arnyekuk de nem a uveg kulsejen vannak. hogy a francba kerultek oda? Hogy szedem ki vajon oket?

Sephi
Van egy halott pixelem ez teny. De az nem zavar annyira mint ezeke a fura fekete foltok.

Elinditottam az app-ot de ott nem villog ahol a ixel van mert a safari szurke iconjai es bar-ja van. nem lehet ezt fullscreen?

sztoncsi
Erre megvan a megoldás...:

Ez + Ez és bárhol tudsz zenét hallgatni az iPhoneról Bluetooth-on keresztül, vezetékek nélkül, ahol van egy rádió... Autóban, otthon, bárhol...!

Hunnenkoenig
Akartam gepröl felvenni, de fogalmam sincs, hogy lehet kirakni.

OSX-et epp most raktam fel PC-re, szal az nem gond.
(ket napig szidtam az apple anyjat, de sikerült. Most onnan irok. Büszke vagyok magamra)

---

@Merlin: Tudom, de sajna nincs annyi idöm, hogy minden nap ezzel bibelödjek, meg szerintem jobb igy spontan. Nem CNN tudositast akarok csinalni, hanem a sajat tapasztalataimat szeretnem megosztani.

Akinek nem tetszik a stilus, hat az nem fogja majd nezni :-)

Majd ha valaki fizet erte, akkor majd profibban megcsinalom :-)
Egyelöre ennyi fer bele.

autoszimulator
nem próbáltad még úgy, hogy a gépen keresztül veszed fel a telefon képét? Mondjuk windows alatt normális mûködésre még nem sikerült bírnom a technológiát, de tuti lehet normális sebességgel is futtatni gépen, és akkor csak egy hypercam kell. Én a screeneket már úgy szoktam lõni, nem a telefonból.

MerlinW
A megoldás egyszerû. Felveszed a videót (képet) Visszanézve megírod a szöveget, majd aláolvasod (nem monoton stílusban😊) Máris profi lesz. Így csinálják a nagyok, így tanítják az oskolában is😊 Ráadásul max 1 órával vesz igénybe többet.

[merlinw.org]

passatgt
Lámpánál nézd meg, nem e a kijelzõn van valami kosz.

Ha nem, akkor pixelhiba, és ez segít rajta, iphone-on nyisd meg és a 4. menüpontra nyomj:

http://www.ebaspace.com/iphone-app/

Pár percig, akár óráig toljad neki és rendberakja.

Ha nem, és garis, akkor vidd vissza, ha nem garis, beszoptad😊

Sephi
Gyerekek, hirtelen apro fekete pontok kezdtek megjlenni a kepernyon. Nem kosz mert nem lehet lekaparni. De igy a semmibol.

MIK EZEK? Mert nem pixelek... azok nem igy egnek ki.

Tokre panikolok.

Hunnenkoenig
Bocsi! Nem lebaszni akartam senkit, csak felhivni ra a figyelmet :-P

Annyira nem neztem az oldalt, hogy mit is ajanl. Csak a videokat lattam, meg, hogy gagyi google forditas.

Amugy meg warezolni nem szep dolog. 79 centet mindenki kibir nehanapjan :-P

---

@Precision: en beszelek es nekem is feltünt es en is elszörnyedtem rajta, de hat igy beszelek, sajnalom :-)

Megprobalok majd valtoztatni rajta.

Az öhm meg ahm igazabol azert van, mert megprobalok összefüggöen beszelni, szepen fogalmazni, de közben a jatekra is figyelni kell, raadasul egy elegge kicsavart pozban a kamera mögül :-D

Nincs harag :-)

peteragoston
Olvasgatni szoktam a topikban... csak ritkan irogatok.
Ismerem az oldalt. Meg www.ajfon.rs-t azert mertem ajanlani, mert nem szukseges szerb tudas hozza. Ott vannak kepek, videok meg letoltesek, ennyi.
Ennekem tetszik, hogy csak jobb cuccok vannak rajta.

precision
Hunnen: engedd meg hogy egy aprócska kritikával is illessem az oldalt, remélem szabad, fõleg hogy építõ jelleggel próbálnám megfogalmazni 😊

szóval nem tudom, hogy személy szerint te beszélsz e a videokon vagy a te szereped más e, DE a beszédben néha (gyakran 😊) zavar a sok hosszú "ööhm" vagy az "aahm"
az amúgy jó összképen kicsit ront, persze a videok hasznosságán nem, még szõrszálhasogatásnak is vehetnéd... csak gondoltam leírom, lehet másokat is zavar egy picit 😊

remélem nincs harag 😊

Bazinga!

pyrohun
Én sem értem, ráadásul úgy leb@szta szegény srácot, aki belinkelte azt az oldalt, lol 😊)

precision
hát én anno redeemel regeltem, mert csak azt tudtam
nem érdekel hogy foglalt lett a nevem vagy emailem
majd ha lesz magyar store (lesz egyáltalán?) akkor regelek egy normál accot, addig meg tökéletesen jó ez 😊

Bazinga!

precision
de ez nem olyan site mint a tiétek
itt csak van egy kis bemutató video, nem õk csinálják, általában a hivatalos trailert teszik be
az oldal lényege a letöltési linkek a crackelt játékhoz, ami ugye merõben más profil mint a ti játéktesztjeitek 😊

Bazinga!

Ability
Nyilván, csak vannak még köztünk ilyen maradiak, akiknek egy fõ címük van, és szeretik minden fontos ügyüket azzal intézni. Amit nyilván redeem után nem tud megtenni, mert foglalt lesz ez a címe. Egyébként meg a fõ érv a redeem ellen, hogy nincs rá szükség, sokkal egyszerûbb mód is van, az hogy ledegradálod vele a saját lehetõségeidet csak hab a tortán.
Hunnenkoenig
HA olvasnal is, nem csak irogatnal a topikban, latnad, hogy van ilyen oldal magyarul is es nem kell szar online forditoval szorakozni, hogy ertsd (vagy ne ertsd) a szöveget.

Persze, ha tudsz szerbül, az ok, csak itt masok valszeg nem tudnak :-)

Akkor megegyszer: iphonejatekok.blog.hu

Itt videok is vannak magyarul.