iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ikon 200-al 8GB és fehér 16GB kezdõrészlete 2 év hûség esetén: 62 970 Ft

AntiHero
és az miért olyan nagy szám?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
EA kiadta a Pandemonium-ot iphone-ra 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pyrohun
Én spec. utálom az sms-t 😄
Kormányzati csomagot meg nem csak politikusok kaphatnak, mármint pl. egy MTA is pályázhat rá - ott azért kevesebb széltoló van, nem? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

autoszimulator
kormányzati dolgokat nem minõsítem inkább, 3x annyi kereset, és minden fele annyi 😊

javítom elõzõt, jogos, nálunk sem ingyenes az sms, sõt ha jól látom az 1700ban sincs benne. Bár nem vagyok nagy sms-ezõ, úgyhogy ezért nem tûnt fel eddig a túlszámlázás 😊

.: mobilize.hu :.

pyrohun
Na ez még jobb, mint az enyém. Persze nálunk is ingyen van egymás közt, blabla 😄 Bár sms-el nálunk nem ingyenesek.

De láttam már pannon kormányzati díjcsomagot: csúcsidõben mobil 9 forint, vezetékes 3 vagy 4.... durva 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

autoszimulator
nekem majdnem hasonló 😄

5700/hó, 1700 lebeszélhetõ, maradék az végül is 5GB-os netre osztható le. percdíj/sms céges számokat illetõen 0ft, T-n belül 8ft, azon kívül 16ft. és mp alapú a számlázás, elvileg. számlát még nem láttam mondjuk azóta 😄

pyrohun
Majd ha kihoznak az iphone mellé egy ilyet: 1400 Ft (ebbõl 1000 lebeszélhetõ), mindig mindenhova 15+áfa a percdíj, másodperc alapon, sms 15 forint... szóval ha ilyesmi lesz, akkor váltok 😊)))

autoszimulator
na ez már közelíti a céges elõfizetés tarifáit, de az adatforgalom és a percek elmarad...

pyrohun
Nem rossz, de a jelenlegi Vodás flottás díjcsomagom perc- és egyéb díjait sajnos meg sem közelíti. Pedig egyébként mennék a T-Mobile-hoz, mert a Voda hálózati lefedettsége... hát khmm... 😊

Zomil
ugye ugy, hogy nincs rajta JB? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pyrohun
stílusomért amúgy meg sorry. nem azért, mert független a telefon, hanem egyébként is. de egy biztos: ott valami nem stimmel, hogy egy gyárilag független telefon egy restore from backup után függõ lesz. akkor hogy a bánatba fogod visszaszinkronizálni az adataidat?

pyrohun
ja és ték 😊

pyrohun
Tehát azt állítod, hogy a 'restore from backup' egy gyárilag független telefont függõvé tett? Ugye nem?? Mert errõl viszont konkrétan tudom, hogy NEM LEHET IGAZ. (Hiszen volt ilyen a közvetlen környezetemben - ismerõsöm a t-mobile-os 3g-jének a backupját tolta rá egy szlovák független 3g-re és simán ment a telefon...) Úgyhogy vagy te rontottál el valamit, vagy nem azt csináltad, amit leírtál.

Amúgy örülök, hogy független a telefon.

Sephi
Most adtam neki full 2.2 RESTORE es egybõl felismerte a VODAFONE + ORANGE.

Magyarul gyárilag fuggetlen.

Ja es ha mar ilyen lenezõ a stílusod kérlek, máskor nekem ne vakszolj rendben? Úgysem volt meg tõled egy használható poszt sem. Nem direkt játszom meg magam, es nem direkt akarlak kikészíteni! En nem értek hozza úgy mint te... de ez a stílusod felháborító.

Ja, NEM ÉRDEKEL A FRAPPÁNS VÁLASZOD ERRE A POSZTRA!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
ott nem D:

aha. és egy ipodnál?

autoszimulator
én is erre tippelek, hogy ez történik, egy sima, független telefonnak szinte mindegy mit csinálsz, ugyanúgy fel kell ismernie a Voda-s kártyát, mint a T-s teloknak a T-set... Egy backup ezt nem ronthatja el, sõt, semmi.

pyrohun
Az én véleményem szerint:

1. YS-val ki volt ütve, csak már nem volt rajta a progi (nyilván, mivel ezt általában elfelejtik mondani...)
2. lásd 1. - > nyilván mûködött vodával
3. Visszaraktad a backupot -> pápá YS kiütés -> no vodafone -.-
4. ...
5. Felraktad YS-t, JÉÉÉ, van voda, éljen.

Még mindig nem értem... a restore from bakcup szerinted egy gyárilag FÜGGETLEN iphone 3g-t FÜGGÕVÉ tesz???

pyrohun
Bocs, de kettõnk közül te szoktál baromságokat írni és kérdezni, nem én. Ja? Amúgy 2007 óta van iphone-om. Ennyire nem értek hozzá. Na nem vitázom.. 😊 Ettõl függetlenül kívánom, hogy legyen gyárilag független a telefon.

autoszimulator
feldob aple bácsinál és letittyák a telefonod, bibibibi

mi a legrosszabb amit tehet velem? nem tudom használni a programját? jajne

Hunnenkoenig
Olvasgattam fejlesztök irasait forumon.

Sokan logoljak a crackerek UID szamat, csak hogy legyen listajuk. Aztan majd eldöntik mit csinalnak vele.

Azert mondtam, hogy ESETLEG feketelistara is tehet. Az mar az ö dolga, hogy mit csinal veled.

Sephi
1. Kaptam iphone 3g amin mar volt JB de a YS nem volt telepitve'
2. Beraktunk VODAFONE, kerte a SIM PIN, beirtam, azonnal fogta a VODA jelet.
3. Haza ertem, es a regi iphone-rol lemebtett BACK UP-ot raraktam erre. Amikor kesz lett, akkor nem fogott jelet a keszulek RESTART utan.
4. Mivel siettem, es nem volt mar WIFI ezert gyorsan megneztem ha jo YS van rajta de akkor vettem eszre, hogy az YS nincs is telepitve.
5. Gyorsan feltelepitettem a YS-t , majd reboot es azonnal mukodott.

De holnap majd ugyis rakok ra friss 2.2 es megnezem ha valoban nem kell neki YS, vagy a RESTORE FROM BACK UP baxott el valamit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
A Restore from Bakcup nekem nem egyet jelent a teljes RESTORE-al. Ha mar ennyire ertesz hozza, csodalkozom hogy nem esett le egybol.

Magyaran a sajat allitasaimat raktam vissza a telora amiket az elozo telomrol mentettem le BACK UP-al. De nem teljes FW ujratelepites.

Mit kell ilyen undoknak lenni? 😞

MerlinW
Lehet. Media-ban, Saturnban, ElektroWorld-ben... stb

[merlinw.org]

sztoncsi
De vidéki vagy már kérdezted, és válaszoltunk is rá... olvass vissza! Szerinted a Logitech termékeket lehet kapni a Mediában?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

oneal1
appulorol szedjétek a flick nba-t!
nagyon ott van😊

!Forza Ferrari!

Szerintetek Media marketben árulnak Iphon-hoz hangszórót?Neten nézelõdtem de nekem már péntekre kéne mert elutazok!Hol kaphatok pesten péntekig?
autoszimulator
bocs 😄

mellesleg nem dühöngés, én nyugodt vagyok, minden progit megnézek vásárlás elõtt, csak kinyilatkoztattam a tényeket 😄

MerlinW
Dühöngd ki magad nyugodtan, csak ne nekem címezd😉

[merlinw.org]

MerlinW
"Aztan adtam neki RESTORE from BACKUP es azutan nem fogott VODAFONE jelet."

Tehát nem független a készülék.

[merlinw.org]

autoszimulator
és akkor most kezdhetném másolni az olyan alkalmazásokat, amik szarabbak, semmi humor nincs bennük, és ott felszülnek az AppStore kínálatában.

arról nem is beszélve, amik fûtfát ígérnek a leírásban, aztán meg. hopsz.

MerlinW
Nem lehet, vissza lett dobva.

[merlinw.org]

pyrohun
Õõõ most én nem értelek:

- restore után nem volt vodafone jel
- felraktad ys-t, majd lett

Erre Te ebbõl azt szûrted le, hogy gyárilag független??????? <#falbav><#fejvakaras>

Tudja valaki, hogy ezt amúgy le lehet-e tölteni App Storeból?
Zomil
ha restore után nem fog vodafone jelet elég sok mindent elárul...

autoszimulator
nem hinném hogy blacklistre tenne a készítõ, mert attól, hogy kipróbálom a warez verziót, nem zárja ki, hogy késõbb megvegyem. De ha feketelistára pakol, akkor bizony kizárhatja, hogy megveszem 😄

márpedig amíg ennyi szemét van az AppStore-ban, ami ígér mindent, de annak felét sem nyújtja, vagy azt is bugosan, nem fogok vaktában vásárolgatni 😄

Sephi
Nincs most wifi es nem merem kiprobalni.

Az a lenyeg, hogy amikor megvettem akkor mar alapbol JB volt rajta. Aztan adtam neki RESTORE from BACKUP es azutan nem fogott VODAFONE jelet. Akkor beleptem cydia-ba de NEM volt feletelepitve a YS mert kerdezte , hogy telepitsem e. Hat telepitettem majd REBOOT es akkor volt jel. De ez azt jelenti, hogy ha nem volt YS... hogy ez gyarilag fuggetlen... nem?

Nam majd otthon kiprobalom ahol van stabil wifi.

precision
hát ja, nem biztos hogy a netrõl szerzi be egy-egy játék hogy crackelt e
nekem is volt már olyan, hogy nem volt bekapcsolva a wifim, és jött a figyelmeztetõ ablak, hogy crackelt a játék, vegyem meg... szal biztos van más módszer is, hogy rájöjjenek, hogy crackelve van e

Bazinga!

iPod Touchon néztem, és emlékeim szerint nem volt bekapcsolva a wifi. most a THTouch nevû poker játék nem hajlandó leosztani a lapokat... nem értem. mondjuk átírtam az os követelményt 2.2.1-rõl 2.2-re, lehet ez a baja (bár kétlem, hogy egy safari fix hiányozna neki)

Hunnenkoenig
Egyre több fejlesztö kezdi el vedeni a programjait. Inditaskor a program megnez bizonyos parametereket es az ertekeket elküldi a szervernek. Ha a szerver nem igazolja vissza, hogy a cucc legalis, akkor egy, a programozo altal meghatarozott folyamat lep ervenybe.

Ez terjedhet az applikacio önmegsemmisülesetöl a különbözö baratsagos figyelmeztetesig, hogy crackelt verziod van es vedd meg az eredetit.

A programozo döntese, hogy kezeli a crackereket. Sokan ezt az apple trial verzio ellenes politikajat kijatszando hasznaljak es akar maguk töltik fel a crackelt oldalakra a cuccot, majd peldaul 10 inditas utan kiirja, hogy lejart a probaverziod.

Mondjuk a legtöbb valodi crack, csak a crackerek nem igazan tudnak a szerverkommunikacio ellen tenni.

Amugy az ilyen progik küldik a fejlesztönek a telefonod sorszamat is, ami azonnal egy banlistara kerülhet annal a fejlesztönel. Van aki csak statisztikara hasznalja ezeket a listakat, van aki esetleg többre.

na ilyet se láttam még...

portdefense nevû tower defense játék, nem tudom miért, talán felismeri, hogy crackelt, ha játszani akarsz vele, az összes pálya helyett egy olyan pályát ad be, ahol a pályaelemek egy nagy FAIL feliratot formáznak, és nem tudsz letenni tornyokat, csak végig tudod nézni, ahogy elbukod a pályát...

M@TriX
biztos láttátok már, de ezen behaltam 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GregSB
Az új telóról még csak pletyka szinten jelent meg, hogy jobb kamera és erõsebb proci lesz benne. (a kamerára mondjuk vanak utaló jelek a 3.0 betajaban). Ezen kívül semmit nem lehet róla tudni...

sztoncsi
A kocsiban ott van a Bluetooth + az autó hifi... az miért nem jó?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

autoszimulator
majd mikor kezedbe veszed, és használnád, akkor fog 😄 sztem várd meg, mi lesz az újban, aztán akkor is ráérsz dönteni.

kopa1
Mostanztán tényleg dilemmában vagyok... Szerintetek érdemes megvárni az új iPhone-t vagy a Tré leárazásakor csapjak le rá? Mert végülis nekem a mostani 3G-s iPhone is álom, nem hiányzik semmilyen feature belõle...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

GregSB
"egy kis ügyeskedéssel már most is megtalálható a T honlapján, hogy 5 rugó lesz 1 GB adatforgalommal..."

Szal Ikon 200-as csomag: Havi 5 rongy, 200 lebeszélhetõ perc, 1GB adatforgalom. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a kezdõrészlet.