iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel ma mar utanad hajigaljak az email cimeket, igy nekem is van vagy kismillio.
Mivel a kodok csak us storeban müködnek, ezert kenytelen voltam csinalni, de ez abszolut nem befolyasolja azt, hogy a sajat store-omban tudok-e vasarolni.
Én meg azzal nem értek egyet, ha valaki valamiért nem akar fizetni, ami nem free!
Azért nem free, mert valaki dolgozott vele, nem keveset, és a szponzoroktól, reklámokból, nem jön be neki a ráfordított munka ára!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
szerbiabol. mar par napja nezegetem. mindig van frissites:
www.ajfon.rs
Köszi! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Jött a következõ probléma...:
Szeretném a zenét Bluetooth-on keresztül hallgatni, de csak a telefon megy át rajta!
Van rá valami megoldás?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aztan inditsatok iTunest.
Lap aljan valasszatok ki az US storet.
A jobb felsö sarokban a QUICK LINKS dobozban valasszatok ki a REDEEM linket.
A megnyilo ablakban adjatok be a kodot.
Regisztraljatok.
Fizetes opcional valasszatok a NONE opciot.
Nevnek barmit megadhattok.
Telefonszamnak 555-hetjegyüszam adjatok meg.
Utcanak barmit megadhattok.
Allam, varos, iranyitoszam: Valassz egyet
OK gomb.
Kesz.
Tölthetsz ingyenes cuccokat.
[merlinw.org]
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
anno én is redeem kóddal regisztráltam, de már nem lehet, tudtommal... több ismerõsöm is próbált mostanában redeemel regelni de egyikõjüknek sem sikerült
Bazinga!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bazinga!
keress rá guglin, hogy itunes regisztrálás
pontosan nem tudom, hogy hivják, vannak weboldalak ahol kapsz egy kodot amivel be tudsz regisztrálni itunse-ra és nem kér bankkártya számot, én is igy csináltam csak már elfelejtette pontosan hogy 😄
de hátha vki többet tud segiteni
Beszereztem egy iPhone 3G-t...
Szeretném feltenni rá a skypeot, de sajna nem tudom letölteni az iTunesról, mert bár ingyenes, de a regizéshez bankkártyaszámot kér, de az sajnos nem fog kapni...
Nem tud valaki valami megoldást hogy hogyan, vagy honnan lehetne letölteni a progit?
2G esetében egyszerûbb volt, nem kellett attól tartani hogy letiltja vmelyik szolgáltató
Bazinga!
Mar a 3x marha aki azt alitja, hogy gyari fuggetlen, pedig ott virul a YS rajta.
EHH
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
viszont itt van a leírás hozzá
Bazinga!
c:\Documents and Settings\<USER>\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup
Playlist-ek, App-ok, stb.:
C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Apple Computer\iTunes
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Apple Computer
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Zene\iTunes
Utóbbiban vannak az appok, playlistek, stb, többi az beállítások, és társai, azokat érdemes lementeni, de nem fontos.
Automatikus rendezesröl nem tudok.
.: mobilize.hu :.
ki kell szedni egy téma könyvtárat és az abban lev képeket kell szerkesztgetni?
!Forza Ferrari!
Engem a téma készítés érdekelne.
Nem tudjátok, hogy milyen progival lehet csinálni õket?
!Forza Ferrari!
.: mobilize.hu :.
Mit is kell ezzel kezdeni?
A nyári idõszámítás óta nem korrekt.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Addig, amig az oldal nem er el több ezres latogatottsagot naponta es a fejlesztök nem ajanljak fel a jatekaikat tesztre sajat maguk, addig sajnos en sem engedhetem meg magamnak, hogy minden szir-szart megvegyek, csak azert, hogy kiprobaljam.
Sajnos nem mindenböl van probaverzio sem.
En az idömet es az energiamat fektetem be abba, hogy ingyenreklamot csinalok nekik. Egyelöre azt hiszem, hogy ezzel elegge jol kompenzalom azt, hogy nem fizettem ki esetleg 79 centet egy szar jatekert, ami annyit sem er.
Nem gondolod? :-)