iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
akkor a lehetõség meg van benne, el is kezdek kutakodni 😄

azért amerika mindig mutat újat a hülyeségben 😄

.: mobilize.hu :.

Zomil
izéééé 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

van, megnyitod az ipát, payload/appneve.app/Info.plist-et megnyitod, lesz egy olyan rész benne, hogy <key>MinimumOSVersion</key <string>2.2.1</string>, a 2.2.1-et átjavítod 2.2-re. megjegyzem nem csak annyit változtatnak, amit leírnak a changelogban, van olyan program ami nem mûködik rendesen 2.2 alatt, és 2.2.1 kell neki.

Sephi
Nálam az iphone :

Video/Audio 60%
Telefon 20%
Internet 15%
Jatek 5%

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
Sokszor en is bealszok a kemeny 18 perc alatt! 😊

Zomil
van arra lehetõség, h ha egy app-nak 2.2.1 kell, de nekem csak 2.2 van felrakva, valahogy 2.2.1-nek érzékelje a telefont? 😊

kb. 1db safari fix-ért lusta voltam felrakni a 2.2.1-et

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

autoszimulator
ááá, vonaton zene és alvás, majd állomáson leszállni elfelejtés az igazi feeling 😊

Ombika
En eleg sok sorozatot nezek rajta, pl Rejtely stb, mivel vonaton van idom meloba menet! 😊

MerlinW
Nálam is csak mxTube-os videok vannak, normális nincs, mert minek. 6GB zene és pár (5-6) app.

[merlinw.org]

passatgt
én is rengeteg sorozatot nézek, de telón nem szenvedek vele

van rajta pár vicces videó, amit haveroknak meglehet mutatni, atán kész

számszerint 14-et. kivétel közé sorolom a lostot. a többit nem.

Sephi
ehh..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
"egy sorozat nem szól túl sok mindenrõl, nem mozog több rétegen a film"
Sok sorozatot nézhetsz..😊 Lost, Alias, 24, Battlestar Galactica, Weeds? Ezek mind nem szólnak semmirõl, látványt nélkülözõ, egysíkú egyszerû sorozatok, ugye?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Igaz, van rá lehetõség 20 pénzért, ha van elõfizetésed náluk és nincs tartozásod.

[merlinw.org]

Sephi
Egyik ismerosom azt mondta, hogy bement a T-mobilehoz es 20e -ert helyben fuggetlenitettek neki a telefont.

Ez most kamu vagy igaz?

egy sorozat nem szól túl sok mindenrõl, nem mozog több rétegen a film. megnézed, mert jók a poénok, vagy megnézed, mert lerágod a körmöd, hogy mi történik a következõ részben. (persze kivételek vannak).

az, hogy Lynch kiakadt, hogy a filmjeit egy kis szar képernyõn nézik, az jogos, mert semmit sem ad vissza abból amit mondani akart. de egy sorozat másról szól.

autoszimulator
mármint filmsorozat?

de hisz mi különbség van egy sorozat és egy film között, ha csak nézni szeretnénk? max a hossza 😄

MerlinW
"ez sorozatokra lett tervezve egyértelmûen"

A nap beszólása...😄

[merlinw.org]

Línch bácsi fogalomzavarban van. senki sem mondta, hogy egy filmet a telefonodon nézz meg. ez sorozatokra lett tervezve egyértelmûen

GregSB
Kb 😄

autoszimulator
azigen O:

gondolom jobb, ha játék közben le sem vesszük a telót a töltõrõl 😄

GregSB
Áz! iTunes Store Link.

Elég kemény, 727MB 😮

Zomil
igen az elsõ 😊

sztoncsi
Hali!

Szerintetek miért nem tölti be az Ipod a képeket az albumokhoz?
Az iTunes-ban a gépen megjelenik... (mármint amiket beraktam a zenék közé)

Van olyan is amit betöltött, viszont nem tudom hogy honnan, mert az én gépemen olyan kép nincsen...! (és nem is raktam fel olyan képet soha)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

pyrohun
mármint a régi, az elsõ része?????

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Zomil
kezdenek jönni a portok a telefonra 😊

ma jött ki a MYST

pyrohun
loooooooooooooooool, csípem 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Looool 😄

Amúgy igaza van.

Ombika
Undorito .....

passatgt
inkább egy netbookot😊

GregSB
Azt ugye lehet tudni, hogy az Apple tetemes mennyiségû 10"-os kijelzõt rendelt be nemrég Ázsiából. Az hogy ebbõl netbook, tablet vagy valami más lesz nemtudni. Mindenesetre egy lelkes geek készített egy 10" tablet koncepciót 😊

GregSB

Zomil
természtesen store-on is fennt van 😊

Értem tehát akkor store-on hiába is keresném. Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

MerlinW
appulous

[merlinw.org]

És hol lelhetõ ez fel? Csak mert a pandemonium annó nekem is nagy kedvencem volt. Milyen nagy szám volt Pc-re annó! 😊

\" örökké nem eshet.... \"

MerlinW
PDA-n WinMobile-ra megvan, ott zseniális, remélem itt is "megcsinálják"😄

[merlinw.org]

GregSB
Ez zsír lesz, már várom 😛

MerlinW
Hallottál-e már a tölthetõ elemrõl?😊

[merlinw.org]

Zomil
jah kiprobáltam, de ráférne jópár update.
az 5let nagyon jó, de én egy kicsit kezdetlegesnek érzem, több beállitási lehetõség/egy készüléken multi haverral belefért volna még 😊

MerlinW
Strongholds is kijött😊

[merlinw.org]

sztoncsi
Nem mind1? Holnap elutazol, és mivel május 1 így már nem tudsz venni!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Zomil
naja, bár csak nagyobb ikonok kellenének bele és jó lenne, csak sajnos ugy tudom egyenlöre nincs rá mod h megnöveljük õket

hát azzal ellennék egy ideig... bár a transport tycoonnal is ellennék, csak kb lehetetlen irányítani

Sephi
Ehh 😊

Zomil
remélem nem szurják el és nem lesz egy, a sok gagyi átirat közül 😊

passatgt
vegyél tölthetõ elemet, vagy akkumulátoros hangfalat

Tudom hülye kérdés,de ha veszek egy hangszórót az iphonhoz,olvastam hogy 6db elemmel birja 12óráig,és ha lemerül utána akkor megint venni kell bele új elemet?
AntiHero
ja oK😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
mert egy 1997-es játék régen sokat toltam 😄

lassan jöhetne egy heroes of might and magic 3 port is 😊