iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha most vennék elõfizetéssel MO-n iphone-t, hanyas oprendszer lenne rajta?
Mert ugye tudtommal most a hármas lenne olyan, amit már úgy tényleg lehetne rendesen használni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Én pl magamon kívül egy embert se ismerek, aki nem törte volna fel a telóját.
De mondjuk ez igaz a játékok, zene, filmek, minden téren..
- Semmi sincs ingyen (ezt most értsd, ne forgasd ki).
- Amiért nem fizetsz az lopás, amiért fizetsz az nem az.
- Az hogy kitõl lopsz nem számít.
- Azonban az egész lelkiismereti (és nevelési) kérdés, hiszen saját felhasználásra valóletöltés nem sérti a törvényt.
Innentõl mindenki döntse el, ki mit csinál és zárjuk le a vitát. Menjetek játékosok fórumába és/vagy a warez topikba😊
[merlinw.org]
Rendben, hogy te megvettél egy telefont, aminél tudtad, mire számíts, adott neked naptárat, telefon-, sms funkciót, böngészõt, email klienst, stb. Ezek voltak rajt, mikor átvetted, ezért fizettél. Minden más, amit ezek után teszel rá, sose volt a tied, sose fizettél érte. Persze másra ingyen vannak a dolgok, de másra nincs is ennyi fejlesztés, mert a pénz, ez az aprópénz motiválja a fejlesztõt, hogy alkosson, egyre jobbat alkosson.
És igen, az én sörömet te nem bántod, ezzel kárt sem okozol, sõt, még a sör palackját gyártó céget (Apple) sem bántod az esetleges lopással, mert nem ebbõl élnek, de a sört készítõ egyént bizony igen. És ha minden sörgyár aszongya, ejfaszom ezek lopnak, én nem gyártok, akkor gond van 😄
De azt már beláttam rég, hogy olyan embernek nem lehet ezt elmagyarázni, hogy a készített programokért való fizetés ugyanannyira evidens kellene hogy legyen, mint az alapvetõ és nem alapvetõ élelmiszerekért való fizetés, hisz ezekben munka van, sokszor nem is kevés. Csak aki sosem csinált programokat, azt bántja ez. De ha te pék vagy, és a forgalom alapján kapsz fizut, akkor neked sem jó, ha sorban lopják tõled az árut 😄 Viszont ha az áruból teszel ki mintákat, hogy megkóstolhassák, akkor lehet sokan elõbb vesznek tõled valamit, mint lopjanak. De akkor is maradnak, akik lopnak, hiába van ingyenes 😄 És be is zárult az ördögi kör 😄
.: mobilize.hu :.
\" örökké nem eshet.... \"
ja, kicsit hülye példa, de érted...
egy szóval sem mondtam, hogy áldozat vagyok, csak mondtam, hogy kihasználom a lehetõségeim.
de igazad van, tényleg én kezdtem el, feleslegesen oO
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2 napja vettem az iphoneom szoval meg nem vagyok kepben par dologgal ezert irok ide hatha tudtok valaszolni a kerdesemre. <#vigyor2>#vigyor2>
sikerult jailbreakelnem a telot es perpill 2.2 fw van rajta. toltogettem le appokat de meg mindig akad 1-2 amit nem enged szinkronizalni az iTunes. mi lehet meg akadaly vagy hiba?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Annyit kell tenned hogy:
1; regisztrálsz az oldalon, kitöltöd, hogy milyen témák érdekelnek
2; naponta 8 és 18 óra között fogadsz smseket(reklám), ami után pénzt írnak jóvá a számládon
3; Ajánlod valakinek az oldalt(ahogy most én is neked) és megkéred hogy az ajánlónál a te számodat adja meg- így az õ általa fogadott sms-ek után is kapsz majd pénzt Minden hónap végén kifizetik a pénzt(banki vagy postai úton), ha összegyûlt 6000ft, vagy több (ha nem átviszed a következõ hónapra) www.mobilpont.hu
és az ajánló számánál ezt add meg: 20 4039505
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
\" örökké nem eshet.... \"
Nem tudom hogy mennyire buta kérdést teszek fel de remélem nem fogtok lehordani érte szal 😊
Valamikro olvastam hogy az apple 5 megapixeles kamerákat és 3,4 eseket is rendelt most meg valaki itt linkelte hogy 2 fajta teló lesz egy jobb és egy rosszabb szal akkor a jobbba 5 ös lesz a roszba bedig 3,4 es?
Elég sok program fordult meg most a kezeim közt, és Lite verziót javarészt azokból találtam, és próbáltam, amiket utána aztán tényleg használni is lehetett, minõ érdekesség 😊
De sajnos annyi a szemét az AppStore-on, és ami még ennél is rosszabb, annyira földtõl elszakadt leírás van AppStore szerte, hogy az nem engedi meg az az alapján való vásárlást. Egy próba mindenképp kell, mert attól hogy ígér minden jót a leírás, lehet a program nem is tudja, vagy hiányosan, vagy maga a program még tudja is, de folyton kifagy, stb. Maximum erre használom a warezt, és a warezolt programok jó része (pl az NFS) fenn van a telón egy napig, max kettõ, és már törlõdik is. Az NFS pedig legál verzióban fel sem fog kerülni.
Mindenesetre ha nem jelenik meg újból a webshopban, az is jelentheti azt hogy nem töltik már fel olyan iramban a készleteket mint eddig -> az új teló bevezetésére készülnek. Szóval érdemes lesz figyelni.
A T-Mobilnál elfogyott a 8 GB-os modell, levették az árlistáról. Ha a következõ hetekben nem kerül vissza, akkor szinte biztos hogy júni elején jön az új teló 😊
"A bolt sikertörténete tehát valahol 25 és 50 millió dollár közötti bevételt termelt az Apple-nek, a kiadási oldalra (a rendszer felépítése, karbantartása, a szükséges sávszélesség és szerverpark fenntartása) nem adtak becslést az elemzõk, de valószínûleg hasonló nagyságrendû összegrõl van szó.
A végkövetkeztetés tehát az, hogy az Apple alig nyer valamit az App Store-on, sõt az is kérdéses, hogy pozitív-e a mérleg egyáltalán.
...
... a szakértõk szerint az Apple alig lát ebbõl nyereséget, és csak azért tartja fenn az egészet, hogy vonzóbbá tegye vele a telefont és az érintõképernyõs médialejátszót."
Na, ennyit a csúnya gonosz Apple-rõl. Múltkor mondta valaki, hogy azért nem vesz fizetõs progikat AppStore-ban, mert nem akarja ezt a szemét Apple-t pénzelni. Akkor mondtam hogy nem a 30%-os részesedésen fognak meggazdagoni, úgy látszik igazam volt.
Aki sajnálja a pénzt az Appstore-os progikra, az gyakorlatilag a fejlesztõket fosztja meg a pénzüktõl, nem az Apple managmentjét egy újabb Ferraritól.
Azzal persze én sem tudok vitatkozni, hogy sok a gagyi program, és eléggé szívás kiadni €5-€10-t egy progiért, amirõl utólag derül ki hogy használhatatlan. Remélhetõleg a 3.0-val beindulnak majd a pár napos, hetes demoverziók...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki ennel tobbet kepes kerni az mar tuloz szerintem.
Viszon eleg para a Tmodilos teloknak, hogy jon a 3.0 es mivan ha a Dev team nem tori fel a YS-el?
Gondolom a t-mobile fogja árulni szal ott a mostani iphone mennyibe került amikor kijött?
Azért hogy ne vegye minden errejáró készpénznek a visszaszámlálót bele teszek egy "?"-t 😊
Ez így nem szerepel a körlevélben, szóval azt kijelenteni, hogy "biztosan nem" elég nagy hülyeség.
Itt van a hírlevél, el lehet olvasni. Egy szóval nem említik, hogy nem fogják bemutatni a telefont. Ez a _pletyka_ egy
Wall Street-i elemzõtõl származik, aki a hírlevél szövegét elolvasva meg van gyõzõdve hogy ez most egy olyan rendezvény lesz, ami kifejezetten a softwarekre (OS 3.0, Snow Leopard) koncentrál, és hogy rá pár hétre egy külön rendezvényen fogja bemutatni a visszatérõ Jobs.
Csak annyit felejtett el szegényke, hogy a WWDC mindig is a softwarekrõl szólt elsõsorban, mégis itt mutatták be a 3G-t tavaly, és az Apple már 1 éve fokozatosan építi le Jobs dominanciáját az ilyen bemutatókon, akkor most minek várnának arra hogy visszatérjen?
Összehasonlításképp itt a tavalyi WWDC körlevele. Itt is csak softwarekrõl van szó.
"Új iPhone modell pedig nem lesz látható, legalábbis a június 8-i WWDC-n biztosan nem."
valamikor június végén lehet, hogy bemutatják...
a visszaszámlálót meg lehet átfabrikálni, bár hátha, ezt szánják poénnak és mégis bemutatják 😉
azt legalább elárulták, hogy két új modell lesz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.